Sagol canim darisi sana ve tum bekleyenlereCanim benim Allahim saglikla sihhatle kucagini almayi nasipvetsin gusel Allahim yardimcin olsun hersey gonlunce olsun dualarimiz seninle
Ne çok konuşması topiğimizi şenlendiriyorsun canım benim. Annem daha iyi eve çıktık çok şükür bugün de patoloji sonucumuz çıktı ve kemoterapiye gerek olmadığını öğrendık sevındık. Bundan sonra daha çok dua edeceğiz ki tekrarlamasın illet. Rabbım kimseye yasatmasın çok zor gunler geçirdik çokk
Kizlar nasilsiniz canlarim diger dogum yapanlar yok artiknurse51 canim nasilsin okudumda insallah yerlesmedendir ilk hamileligimde benimde aynisi olmustu dogal yolla kalmistim ama fark etmez tutunmadan olabilio test gùnù nezaman di dnzderya canim benim nasilsin anacigin nasil oldu insallah iidir birkadin canim insallah hayirlisiyla sagsalim alirsin kucagina hadi hayirlisi @serenalar aldinmi canim kizini kucagina insallah hayirlisiyla koklaya koklaya alirsin Nautilus cancazim sen nasilsin degerlerin sifirlandimi insallah hayirlisiyla bida ilaca gerek kalmamistir aysesahra topigin temeli gibi oldun sen papyonkilikli m hadi sira sende al yigenimi sag salim kucagina insallah kizlar biz cok yaramaziz vakit bulamiorum anacigimi bile emzirirken ariorum teyzeleri insallah 22 sinde 2 aylik olcaz Allah im insallah hayirlisiyla hepinize yasatsin cimcime tosun yaramaz yaramaz saglikli hayirli evlatlar versin birazdan fazla cildimiz kuru onun icin hep yaglanioruz ayy cok konustum dimi cookk òptüm hepinizi
Canım her şerde bir hayır vardır. Moralini bozma lütfen. Rabbim neylerse güzel eyler. Çok geçmiş olsun bir an önce soğuk algınlığını atlatırsın umarım. Bu topicte herkes anne olacak ben hala inanıyorum.Kuzum bu kadar yoğunluğun koşturmacanın arasında bizide unutmayıp yazıyorsun sağol. Maşallah size ne çabuk büyüyorlar. Benim sonuç beklenen hızda düşmüyor ne malesefki. 3. kez iğne olmayacağını ameliyat mecburiyetini söylediler ama ben bu kısma çok takılmamaya çalışıyorum. işin kötü yanı sinüzlerim doldu. Orta kulağım iltihaplandı. Boğazım berbat. bir aydır ilaç alamıyorum. Yeni izin verildi. O da korka korka içiyorum. Vitamin almam, vucudu güçlendirecek her şey yasak. Bütün bu sıkıntılar bitip benimde çilem bitecekmi ben bile bilemiyorum artık.
amin canım çok sağol inşallah hepimizin gördüğü göreceği sıkıntılar bitmiş geçmiş olsun Rabbim hepimize öncelikle sağlık versin. artık ben de iyiyim sıkıntının büyüğünü atlattık birkaç ay dinlenip yeni tedaviye başlarız diye düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sana da bir an önce bı sıkıntıları atlatma gücü versin tez zamanda umutlarımıza kavuşalım inşallah dualarımdasınÇok şükür arkadaşım sonuçlarınız temiz gelmiş ya bunla geçmiş olsun. Bir daha gelmeyecek. biz hep iyi düşüneceğiz iyi olacak. Sen nasılsın?
Canım benm isim olark geçmesede aklınızda olduğumu bliyrm :) çok teşekkür edermm inşallah sizi daha fazla bekletmyz hepimz bir an önce güzel haberler verrz:)Ah canımNursELmira senin rumuzunu hatırlamakta zorlanıyorum affet beni. Senin de pozitifini duyacağız Allahın izniyle :)
Insalllaaahh canim az kaldi. Rabbim yuzumuzu guldursun.Kızlar perşembe test günüm inşallah iyi haberler veririm sizlere
Dün bel Ağrı'm çoktu
Bugün yine hafif bir pembe lekem geldi
Bugün 10 . Günüm
İnşallah benimledir iki embriyom da
geçmiş olsun tatlım sakın elleme dağılmasın..çok fena uçuk çıkardım(((
sarımsak sürdüm işe yarar mıkigeçmiş olsun tatlım sakın elleme dağılmasın..
Canim benim gecmis olsun bende cikardim gecen haftalarda elleme sakin doktor bana krem yazdi ama kullanmadim .bal yada ruj sur geciriyo sakin kasima kusum Allahin usniyle gecerçok fena uçuk çıkardım(((
Bali deneyim bir de. Ruj suremiyorum alerji yapiyor. Sagol canim dra msj attim krem vermedi zaten. Tesekkur ederim.Canim benim gecmis olsun bende cikardim gecen haftalarda elleme sakin doktor bana krem yazdi ama kullanmadim .bal yada ruj sur geciriyo sakin kasima kusum Allahin usniyle gecer
aynem bende senin gbiyim arkdsm salgin var demkçok fena uçuk çıkardım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?