Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Öncelikle dnzderya canım sonuçlarınızın temiz çıkmasına ve kemoterapiye gerek kalmamasına çok sevindim. Allah daha sağlıklı günler yaşatsın inşallah.
@serenalar ve birkadin canlarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
nurse51 heyecanla sonucunu bekliyorum canım. Hergün girip bakıyorum müjdeli haberin için.
papyonkilikli şekercim kavuşma anına çok az kaldı. Hayırlısıyla bu mutlu anı yaşayacaksın inşallah.
4 4343 canım benim bu ağrıları çekelim diye nelerimizi verdik hatırlasana
dnzderya Nautilus aysesahra @jonguil neseli41 sultan1356 size söz verdim pozitiflerinizi duymadan ayrılmak yok.
R ravza54 şekercim ben de hergün burdayım. Bütün yazılanları tek tek okuyorum. Ancak benim sıpa hep memede olduğu için tel elle yazamıyorum Teyzoşumu da ısır o bal yanaklarından benim için artık büyümüş nasılsa maşallah.
Yazamazam da söz verdim bütün pozitifleri gördükten sonra ayrılmaya. Öpüyorum hepinizi yazamasam da takipteyim.

Çok şükür arkadaşım sonuçlarınız temiz gelmiş ya bunla geçmiş olsun. Bir daha gelmeyecek. biz hep iyi düşüneceğiz iyi olacak. Sen nasılsın?

Kuzum bu kadar yoğunluğun koşturmacanın arasında bizide unutmayıp yazıyorsun sağol. Maşallah size ne çabuk büyüyorlar. Benim sonuç beklenen hızda düşmüyor ne malesefki. 3. kez iğne olmayacağını ameliyat mecburiyetini söylediler ama ben bu kısma çok takılmamaya çalışıyorum. işin kötü yanı sinüzlerim doldu. Orta kulağım iltihaplandı. Boğazım berbat. bir aydır ilaç alamıyorum. Yeni izin verildi. O da korka korka içiyorum. Vitamin almam, vucudu güçlendirecek her şey yasak. Bütün bu sıkıntılar bitip benimde çilem bitecekmi ben bile bilemiyorum artık.

Canım her şerde bir hayır vardır. Moralini bozma lütfen. Rabbim neylerse güzel eyler. Çok geçmiş olsun bir an önce soğuk algınlığını atlatırsın umarım. Bu topicte herkes anne olacak ben hala inanıyorum.

Hazır bebiş uyuyorken yazayım bari. Şöyle bir nostalji yapıp geçmiş yazılarımıza göz gezdirdim de bu guruba ilk 10 şubatta yazmışım. Neredeyse 1 yıl olacak ve bu geçen sürede ne hüzünler ne mutluluklar paylaştık sizlerle. Pek çoğumuzun hayatı kökten değişti. Rabbim hepimize önce sağlık sonra da bol evlat versin inşalllllahhh.

Çok şükür arkadaşım sonuçlarınız temiz gelmiş ya bunla geçmiş olsun. Bir daha gelmeyecek. biz hep iyi düşüneceğiz iyi olacak. Sen nasılsın?
amin canım çok sağol inşallah hepimizin gördüğü göreceği sıkıntılar bitmiş geçmiş olsun Rabbim hepimize öncelikle sağlık versin. artık ben de iyiyim sıkıntının büyüğünü atlattık birkaç ay dinlenip yeni tedaviye başlarız diye düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sana da bir an önce bı sıkıntıları atlatma gücü versin tez zamanda umutlarımıza kavuşalım inşallah dualarımdasın

Ah canım NursELmira senin rumuzunu hatırlamakta zorlanıyorum affet beni. Senin de pozitifini duyacağız Allahın izniyle :)
Canım benm isim olark geçmesede aklınızda olduğumu bliyrm :) çok teşekkür edermm inşallah sizi daha fazla bekletmyz hepimz bir an önce güzel haberler verrz:)

NursELmira
1. papyonkilikli - 100
2. aysesahra - 100
3. @jonguil - 50
4. Nautilus - 100
5. dnzderya - 100
6. 4 4343 - 100
7. sultan1356 - 100
8. R ravza54 - 50

aysesahra
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

@jonguil
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

sultan1356
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. R ravza54 - 20
6. sultan1356 - 100

neseli41
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100

Canim benim gecmis olsun bende cikardim gecen haftalarda elleme sakin doktor bana krem yazdi ama kullanmadim .bal yada ruj sur geciriyo sakin kasima kusum Allahin usniyle gecer
Bali deneyim bir de. Ruj suremiyorum alerji yapiyor. Sagol canim dra msj attim krem vermedi zaten. Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…