Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar nasilsiniz canlarim diger dogum yapanlar yok artik nurse51 canim nasilsin okudumda insallah yerlesmedendir ilk hamileligimde benimde aynisi olmustu dogal yolla kalmistim ama fark etmez tutunmadan olabilio test gùnù nezaman di dnzderya canim benim nasilsin anacigin nasil oldu insallah iidir birkadin canim insallah hayirlisiyla sagsalim alirsin kucagina hadi hayirlisi Su perisi86 aldinmi canim kizini kucagina insallah hayirlisiyla koklaya koklaya alirsin Nautilus cancazim sen nasilsin degerlerin sifirlandimi insallah hayirlisiyla bida ilaca gerek kalmamistir aysesahra topigin temeli gibi oldun sen papyonkilikli m hadi sira sende al yigenimi sag salim kucagina insallah kizlar biz cok yaramaziz vakit bulamiorum anacigimi bile emzirirken ariorum teyzeleri insallah 22 sinde 2 aylik olcaz Allah im insallah hayirlisiyla hepinize yasatsin cimcime tosun yaramaz yaramaz saglikli hayirli evlatlar versin birazdan fazla cildimiz kuru onun icin hep yaglanioruz ayy cok konustum dimi cookk òptüm hepinizi

4 4343 canim hic korkma agrilardan onlar neki az daha búyúsùn sipa sag sol yatmaktan kalcalarin agrayacak agorlastikca beline vurur ayy benimde kasiklarima bacaklarima vuruodu mideme dikildikce yaktikca leblebi imdadima kostu insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina canim daha cok agirlasacan ben bu ayda gòrmùstùm eksigimi iikide gòrmùsùm

Busde seni optuk canim ailenle huzurlu saglikli seneler gecurisin insallah hersey gonlunce olsun

Canim benum cokkk sagol bazen endiseleniyorum Allahim isteyen dileyen herkese saglikla nasip etsin insallah bu topikde evlat kokusu nu tatmayan kimse kalmayacak Rabbimin izniyle Allahim en kisa zamanda bekleyen arkadslarimida hayirlisyla nasipvet dogumuvyaklasan arkadslarimuda saglikla kucsklarini almayi nasip et .dogumvyapmus arkadslarimisada saglikla buyutsunler Allahim acilarini gostermesin Mevlam .canim benim cok sagol rahatlattin beni kuzum

Kader arkadaslarim yarın sabah dokuzda hastanede olcaz büyük bir ihtimalle 10da sezeryana girerim Bize duâ edin öksürük ve hafif gribim var bakalım anestezi Dr ne diyecek en son genel anestezi olacak demişti kadın doğum Dr

Canımmmm sağlıkla sıhhatle al hayırla kurtul inşallahhh vakit geldi demek ne guzel senın için dua edeceğim sen de bızı unutma lütfen

Ne çok konuşması topiğimizi şenlendiriyorsun canım benim. Annem daha iyi eve çıktık çok şükür bugün de patoloji sonucumuz çıktı ve kemoterapiye gerek olmadığını öğrendık sevındık. Bundan sonra daha çok dua edeceğiz ki tekrarlamasın illet. Rabbım kimseye yasatmasın çok zor gunler geçirdik çokk

ayyy heycan bastı beni sağlıkla sıhatle inşallahhhh...dualarım seninle ...

Su perisi86 geliyorrrr benden önce :) Maşallah maşallllaahhhh

Darısı başına kuzumm
aminn darısı buradaki bekleyen tüm kader arkadaşlarıma kardeşlerime.... canlar ben Spring2014 gibi doğumum esnasında hepimize dua etmek istiyorum kendimce bir liste yapıyorum bana özelden isim atsanız da ben de lste yapsam olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…