Canim benim gecmis olsun bende cikardim gecen haftalarda elleme sakin doktor bana krem yazdi ama kullanmadim .bal yada ruj sur geciriyo sakin kasima kusum Allahin usniyle gecer
Bali deneyim bir de. Ruj suremiyorum alerji yapiyor. Sagol canim dra msj attim krem vermedi zaten. Tesekkur ederim.
bu nasıl salgın yoksa merdiven altı botoks felanmı yaptırdınız hı sizi siziiiiaynem bende senin gbiyim arkdsm salgin var demk
bu nasıl salgın yoksa merdiven altı botoks felanmı yaptırdınız hı sizi siziiii
:) bir de botoks yaptırırsam HULK gibi olurum :)))bu nasıl salgın yoksa merdiven altı botoks felanmı yaptırdınız hı sizi siziiii
çok fena uçuk çıkardım(((
Bak bunu da deneyim bugun utu yapicam zaten.Bende çok çıkar bana doktor aseton sür demişti. İlk çıktığı gibi asetonu bir pamuğa döküp hafif hafif bastırdınmı mikrobu geriliyor cidden. Üzerinede sıcak ütü sürdüğün bir bezi dokundursan anında sönüyor.
Bnlerce kez aminn ecmainn insallah hayirlisiyla canimm benimm tek tek alcaz haberlerini Allah im sag salim kurtarsin senide insallah korkman cok normel ahh bu korkular neki dogsun bide görCanim benum cokkk sagol bazen endiseleniyorum Allahim isteyen dileyen herkese saglikla nasip etsin insallah bu topikde evlat kokusu nu tatmayan kimse kalmayacak Rabbimin izniyle Allahim en kisa zamanda bekleyen arkadslarimida hayirlisyla nasipvet dogumuvyaklasan arkadslarimuda saglikla kucsklarini almayi nasip et .dogumvyapmus arkadslarimisada saglikla buyutsunler Allahim acilarini gostermesin Mevlam .canim benim cok sagol rahatlattin beni kuzum
Canimmm benimm yaa sizi birakmamm annecigine gecmis olsun cok sükür gelmis gecmis aman bida bulasmasin cok sevindim kemoterapiye gerek olmadigina valla dualarimiz sizinle ohh bida yasamayin o gùnleriNe çok konuşması topiğimizi şenlendiriyorsun canım benim. Annem daha iyi eve çıktık çok şükür bugün de patoloji sonucumuz çıktı ve kemoterapiye gerek olmadığını öğrendık sevındık. Bundan sonra daha çok dua edeceğiz ki tekrarlamasın illet. Rabbım kimseye yasatmasın çok zor gunler geçirdik çokk
Yerim ben o kùcùk sipayi kiz pozitifleri alsakta gitmeyelim insallah hayirlisiyla tek tek alalim o haberleri insallah hayirlisiyla ayy o memede uyuma cok zor benimkide memeyi seviodu cok sükür ydlanci memeye alistirdim kurtuldum simdi oda rahat bende kucagimda bùklùm bùklùm oluodu òperim teyzesi sende findigimi öp mis kokulumuÖnceliklednzderya canım sonuçlarınızın temiz çıkmasına ve kemoterapiye gerek kalmamasına çok sevindim. Allah daha sağlıklı günler yaşatsın inşallah.
@serenalar ve @birkadin canlarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
nurse51 heyecanla sonucunu bekliyorum canım. Hergün girip bakıyorum müjdeli haberin için.
papyonkilikli şekercim kavuşma anına çok az kaldı. Hayırlısıyla bu mutlu anı yaşayacaksın inşallah.
4 4343 canım benim bu ağrıları çekelim diye nelerimizi verdik hatırlasana
dnzderya Nautilus aysesahra @jonguil @neseli41 sultan1356 size söz verdim pozitiflerinizi duymadan ayrılmak yok.
R ravza54 şekercim ben de hergün burdayım. Bütün yazılanları tek tek okuyorum. Ancak benim sıpa hep memede olduğu için tel elle yazamıyorum Teyzoşumu da ısır o bal yanaklarından benim için artık büyümüş nasılsa maşallah.
Yazamazam da söz verdim bütün pozitifleri gördükten sonra ayrılmaya. Öpüyorum hepinizi yazamasam da takipteyim.
Massssaaaalllllaaaaahhh... insallah jersey ama hersey mukemmelden de mukemmel olur arkadasimCanlarım günaydın şimdi kontrolden geldm çok olmasada yumuşlarım büyümüş cuma toplayalım dedi doktr.. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herşey yolunda gider..
hadi bakalım heyecanlı günler inşallah hayırla sonuçlanır dualarımız seninle canım benimCanlarım günaydın şimdi kontrolden geldm çok olmasada yumuşlarım büyümüş cuma toplayalım dedi doktr.. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herşey yolunda gider..
canım nasıl oldun daha iyisindir inşallahMassssaaaalllllaaaaahhh... insallah jersey ama hersey mukemmelden de mukemmel olur arkadasim
Iyiyim kuzum iyiyim basit bi ucuk. Allah beterinden saklasin.canım nasıl oldun daha iyisindir inşallah
Canim benim insallah hersey yolunda gider Rabbim kolayöiklat versin tek tek mujdeli haberlerinizi alacsz insallahCanlarım günaydın şimdi kontrolden geldm çok olmasada yumuşlarım büyümüş cuma toplayalım dedi doktr.. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herşey yolunda gider..
Kuzum benimmmmmm amin cok sagolll hepimisde mutlu gunler gorecez insallahBnlerce kez aminn ecmainn insallah hayirlisiyla canimm benimm tek tek alcaz haberlerini Allah im sag salim kurtarsin senide insallah korkman cok normel ahh bu korkular neki dogsun bide gör
insalh arkdsim yarin nursenin haberiyle mutlu oluruz ondan sonra senin haberinle hyrlisyla inslh olucak rabbim yetrki ol desin allhim emeklerinizi bosa cikrmasinKızlar hepinizden Allah razı olsun ilk seferde hiçbirşey bilmyrdm sanki tüm tüp bebek yaptranlar hemen bebiş sahibi olacak sanıyordm. Artk en detayına kadar her aşamada sıkıntı çıkabilcegni anladgmdan hergün yüreğim ağzmda gidyrm doktora..nurse51 canım bugün merkezde bir arkdş pozitf aldı hepimz onunla mutlulktan ağladk yarında senin için ağlayalım sevinçten..
İnşallah canım size yarın güzel haber getireyimKızlar hepinizden Allah razı olsun ilk seferde hiçbirşey bilmyrdm sanki tüm tüp bebek yaptranlar hemen bebiş sahibi olacak sanıyordm. Artk en detayına kadar her aşamada sıkıntı çıkabilcegni anladgmdan hergün yüreğim ağzmda gidyrm doktora..nurse51 canım bugün merkezde bir arkdş pozitf aldı hepimz onunla mutlulktan ağladk yarında senin için ağlayalım sevinçten..
İnşallah canım test yapmadn mı yapmadysan nasıl dayandn :))İnşallah canım size yarın güzel haber getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?