Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim gecmis olsun bende cikardim gecen haftalarda elleme sakin doktor bana krem yazdi ama kullanmadim .bal yada ruj sur geciriyo sakin kasima kusum Allahin usniyle gecer

Bali deneyim bir de. Ruj suremiyorum alerji yapiyor. Sagol canim dra msj attim krem vermedi zaten. Tesekkur ederim.

aynem bende senin gbiyim arkdsm salgin var demk
bu nasıl salgın yoksa merdiven altı botoks felanmı yaptırdınız hı sizi siziiii

Bak bunu da deneyim bugun utu yapicam zaten.

Bnlerce kez aminn ecmainn insallah hayirlisiyla canimm benimm tek tek alcaz haberlerini Allah im sag salim kurtarsin senide insallah korkman cok normel ahh bu korkular neki dogsun bide gör

Canimmm benimm yaa sizi birakmamm annecigine gecmis olsun cok sükür gelmis gecmis aman bida bulasmasin cok sevindim kemoterapiye gerek olmadigina valla dualarimiz sizinle ohh bida yasamayin o gùnleri

Yerim ben o kùcùk sipayi kiz pozitifleri alsakta gitmeyelim insallah hayirlisiyla tek tek alalim o haberleri insallah hayirlisiyla ayy o memede uyuma cok zor benimkide memeyi seviodu cok sükür ydlanci memeye alistirdim kurtuldum simdi oda rahat bende kucagimda bùklùm bùklùm oluodu òperim teyzesi sende findigimi öp mis kokulumu

Canlarım günaydın şimdi kontrolden geldm çok olmasada yumuşlarım büyümüş cuma toplayalım dedi doktr.. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herşey yolunda gider..
Massssaaaalllllaaaaahhh... insallah jersey ama hersey mukemmelden de mukemmel olur arkadasim

Canlarım günaydın şimdi kontrolden geldm çok olmasada yumuşlarım büyümüş cuma toplayalım dedi doktr.. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herşey yolunda gider..
Canim benim insallah hersey yolunda gider Rabbim kolayöiklat versin tek tek mujdeli haberlerinizi alacsz insallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun ilk seferde hiçbirşey bilmyrdm sanki tüm tüp bebek yaptranlar hemen bebiş sahibi olacak sanıyordm. Artk en detayına kadar her aşamada sıkıntı çıkabilcegni anladgmdan hergün yüreğim ağzmda gidyrm doktora.. nurse51 canım bugün merkezde bir arkdş pozitf aldı hepimz onunla mutlulktan ağladk yarında senin için ağlayalım sevinçten..

insalh arkdsim yarin nursenin haberiyle mutlu oluruz ondan sonra senin haberinle hyrlisyla inslh olucak rabbim yetrki ol desin allhim emeklerinizi bosa cikrmasin

İnşallah canım size yarın güzel haber getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…