Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@birkadın ve Su perisi86 canlarım şimdi abdest alıp sizin için yasin inşirah okuyacağım Rabbim hayırla kurtarsın
Allah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim

Allah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim
gözlerin aydın canım Rabbim bir ömür sağlıkla huzurla yaşatsın kocaman ailenizi, acılarını göstermesin hayırla büyüt. benim için de kokla onları

Kızlar Merhaba biz dün çıktık hastaneden spinal anestezi oldum grip ve öksürükten dolayı hepinize duâ ettim kızımı ilk ben gördüm
Görenler aynı sen diyorlar öksürükten dolayı dikislerim çok sizliyor sutum tam olarak gelmedi yetmiyor arada mamada veriyoruz yoksa basıyor çığlığı
Göğüslerim şimdiden yara oldu

canin cok gecmis olsun rbbim anali babali buytsun op minnklari yerime gogus ucuna sutunu sur iyi geliyo diorlar cnm dikt et kndne

Sa
oyyy maslhh tuylerim diken diken oldu hadi hyrli olsun arkdsm bak bebisin seninle darisi bizlere cok mutlu oldum senin adina masalhhh hadi gozun aydinn cici anne
Sağol Canım benim sağol
Rabbim bu sevinci inşallah sana da yaşatır
Darısı başına

. Anladm canm peki üniversite düşünmüyormusn hiç. Maddi olarak oldukca makul. Tabi benm rapor cıktgı için öyle oldu ama rapor durumunu bi araştr istersen.
rapor almayi dusuniydum ama daha once tedavi gordugum merkez sen tekrar baslyinca sana rapordan daha uygun bi fiyat uygulycaz dedi raporla ugrasma dedi bende caydim rapordan bi tedaviye niyetleneyim inslh gerkni yparlar ama cok kararszm orda baslmkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…