- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Aminn arkadşım sen biraz daha mı beklemeyi düşünyrsn hadi sende gel peşimzden üstüste güzel haber verelm burdaninsalh arkdsim yarin nursenin haberiyle mutlu oluruz ondan sonra senin haberinle hyrlisyla inslh olucak rabbim yetrki ol desin allhim emeklerinizi bosa cikrmasin
Allah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim@birkadın veSu perisi86 canlarım şimdi abdest alıp sizin için yasin inşirah okuyacağım Rabbim hayırla kurtarsın
ayy heyecannnnn. inşallah günler sonra şenlensin topiğimiz hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz güzelimKızlar test yaptırdım
Sonuç 1 saat sonra çıkar
gözlerin aydın canım Rabbim bir ömür sağlıkla huzurla yaşatsın kocaman ailenizi, acılarını göstermesin hayırla büyüt. benim için de kokla onlarıAllah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim
canım çok sevindimmmmmmmmKızlar sonucum 200.8
Elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım zor yazıyorum
Kızlar sonucum 200.8
bi kac ay bekliycem arkdsm ufak birikim ypmam lazim inslh rbbim hyrli kapilar acar bizeAminn arkadşım sen biraz daha mı beklemeyi düşünyrsn hadi sende gel peşimzden üstüste güzel haber verelm burdan
canin cok gecmis olsun rbbim anali babali buytsun op minnklari yerime gogus ucuna sutunu sur iyi geliyo diorlar cnm dikt et kndneKızlar Merhaba biz dün çıktık hastaneden spinal anestezi oldum grip ve öksürükten dolayı hepinize duâ ettim kızımı ilk ben gördüm
Görenler aynı sen diyorlar öksürükten dolayı dikislerim çok sizliyor sutum tam olarak gelmedi yetmiyor arada mamada veriyoruz yoksa basıyor çığlığı
Göğüslerim şimdiden yara oldu
Canımmm hayrlı uğurlu olsunnn çokk sevndmmKızlar sonucum 200.8
oyyy maslhh tuylerim diken diken oldu hadi hyrli olsun arkdsm bak bebisin seninle darisi bizlere cok mutlu oldum senin adina masalhhh hadi gozun aydinn cici anneKızlar sonucum 200.8
. Anladm canm peki üniversite düşünmüyormusn hiç. Maddi olarak oldukca makul. Tabi benm rapor cıktgı için öyle oldu ama rapor durumunu bi araştr istersen.bi kac ay bekliycem arkdsm ufak birikim ypmam lazim inslh rbbim hyrli kapilar acar bize
insalh seninde hyrli haberini alcazz brn inaniyorum sende burdan hamileyimmm die yazacaksinnCanımmm hayrlı uğurlu olsunnn çokk sevndmm
cok sevindim cokkkkk can arkdsim umut oldun bana inslh ultrasonlada minagini gorursun hyrlisyla
Doktorumu aradım 80 üstü değerlerde sonucu tekrarlamaya gerek yok dedi 15 gün sonra ultrasona gel dedi
Sağol Canım benim sağoloyyy maslhh tuylerim diken diken oldu hadi hyrli olsun arkdsm bak bebisin seninle darisi bizlere cok mutlu oldum senin adina masalhhh hadi gozun aydinn cici anne
rapor almayi dusuniydum ama daha once tedavi gordugum merkez sen tekrar baslyinca sana rapordan daha uygun bi fiyat uygulycaz dedi raporla ugrasma dedi bende caydim rapordan bi tedaviye niyetleneyim inslh gerkni yparlar ama cok kararszm orda baslmkta. Anladm canm peki üniversite düşünmüyormusn hiç. Maddi olarak oldukca makul. Tabi benm rapor cıktgı için öyle oldu ama rapor durumunu bi araştr istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?