Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

insalh seninde hyrli haberini alcazz brn inaniyorum sende burdan hamileyimmm die yazacaksinn
Ağzından bal damlıyor inankii :)) inşallah arkadşım hepimizn yüzü güler. Buarada rapor işi çok kolaymş sakın gözünü korkutma. Bende gitmeden çok çekinmştm uğraşamam falan diye ama bak şimdi orda tedavideym ve şimdilk hiçbir skıntı yaşamadm. Vaktin olursa yinede bi görüş derim. Hakkımzda hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun gözlerin aydın. Rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun gününü gör inşallah

canımmmm hayırlı olsun çok sevindim çokkkk. inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. sıra bize de gelsinnnn
İnşallah canım tüm negatifler pozitife dönecek hepimizin Allah'ın izniyle
Allahım inşallah sizlerde nasip etsin bu güzel duyguyu

Canlarım hepinize tek tek çok teşekkür ederim
Dualarınızı eksik etmediniz ve benim için çok dualar ettiniz
Doğum yapanlar Rabbim analı babalı büyütsün
Hamile olanlara sağ salim evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin
Tedavi sürecinde olanların da tez Zaman'da pozitif haberler nasip etsin
Hepinizi çok seviyorum

Allah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim
Hay masallllaahhhh. Allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin insallah. :)
Seni ruyamda gordum bu gece ben :) sukrolsun yaradanima. Allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin.
Ayyy canımm beni bile heyecan bastı :)) benimde yarın opu var bende yaklaşk 15 gün sonra burdan müjde vermek istyrm inşallahh:))
Darisi sana canim arkadasim.
yahu dün doğum yapanlar bile yazdı da bir ceren20 haber vermedi 40 ı bile çıktı alacağı olsun
ya benim de hep aklimda ters bisey mi oldu acaba diye dusunmeden de edemiyorum. Allah korusun.

Amin aminnnn
nurse51 cancazimmmm coookk sevindimm yaa sirf bunun icin girdim yaa teyzesi aglioo yaa ikiz olabilir yaa cok duygulandimm
ya ben de ayni sekildeyim cancagizim. Gozlerim dolu dolu oldu.

Canim benim insallah sirayla sizde mujdeli haberler vereceksiniz Rabbimin izniyle Allahim herkesun gonlune gore versin

Canim benim Allahim anali babali buyutsun saglikla buyusun Allahim huzurunuzu dirliginizi bozmasin kocaman bi aile oldunuz artik minnagi op bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…