- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
amin a.r.olsun canm arkdsm dinlen kendine dkt et cici annisssSa
Sağol Canım benim sağol
Rabbim bu sevinci inşallah sana da yaşatır
Darısı başına
Ağzından bal damlıyor inankii :)) inşallah arkadşım hepimizn yüzü güler. Buarada rapor işi çok kolaymş sakın gözünü korkutma. Bende gitmeden çok çekinmştm uğraşamam falan diye ama bak şimdi orda tedavideym ve şimdilk hiçbir skıntı yaşamadm. Vaktin olursa yinede bi görüş derim. Hakkımzda hayırlısı olsuninsalh seninde hyrli haberini alcazz brn inaniyorum sende burdan hamileyimmm die yazacaksinn
Ayyy canımm beni bile heyecan bastı :)) benimde yarın opu var bende yaklaşk 15 gün sonra burdan müjde vermek istyrm inşallahh:))
Doktorumu aradım 80 üstü değerlerde sonucu tekrarlamaya gerek yok dedi 15 gün sonra ultrasona gel dedi
Kızlar sonucum 200.8
Elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım zor yazıyorum
canım çok geçmiş olsun gözlerin aydın. Rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun gününü gör inşallahKızlar Merhaba biz dün çıktık hastaneden spinal anestezi oldum grip ve öksürükten dolayı hepinize duâ ettim kızımı ilk ben gördüm
Görenler aynı sen diyorlar öksürükten dolayı dikislerim çok sizliyor sutum tam olarak gelmedi yetmiyor arada mamada veriyoruz yoksa basıyor çığlığı
Göğüslerim şimdiden yara oldu
İnşallah Can'ım sıra sende Rabbim yüzünü güldürsün en yeni anneler biz olalım grubunAyyy canımm beni bile heyecan bastı :)) benimde yarın opu var bende yaklaşk 15 gün sonra burdan müjde vermek istyrm inşallahh:))
İnşallah canım tüm negatifler pozitife dönecek hepimizin Allah'ın izniylecanımmmm hayırlı olsun çok sevindim çokkkk. inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. sıra bize de gelsinnnn
Ayy tuylerim diken diken oldu cooookkk sevineim . Rabbim tamamina erdirsin. Masallah deger cok iyi...Kızlar sonucum 200.8
Elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım zor yazıyorum
Sağol canım benim senin de payın var Allah razı olsunnurse51 cancazimmmm coookk sevindimm yaa sirf bunun icin girdim yaa teyzesi aglioo yaa ikiz olabilir yaa cok duygulandimm
Sağolun dualarımız sonucunu verdiAyy tuylerim diken diken oldu cooookkk sevineim . Rabbim tamamina erdirsin. Masallah deger cok iyi...
Hay masallllaahhhh. Allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin insallah. :)Allah razi olsun canim benim. Hala hastanedeyim bebekler iyi cok sukur. Biraz yorucu ama cok guzel bir duygu. Allahim.en kisa zamanda sana da bu duygulari yasatsin canim
Seni ruyamda gordum bu gece ben :) sukrolsun yaradanima. Allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin.Kızlar Merhaba biz dün çıktık hastaneden spinal anestezi oldum grip ve öksürükten dolayı hepinize duâ ettim kızımı ilk ben gördüm
Görenler aynı sen diyorlar öksürükten dolayı dikislerim çok sizliyor sutum tam olarak gelmedi yetmiyor arada mamada veriyoruz yoksa basıyor çığlığı
Darisi sana canim arkadasim.Ayyy canımm beni bile heyecan bastı :)) benimde yarın opu var bende yaklaşk 15 gün sonra burdan müjde vermek istyrm inşallahh:))
ya benim de hep aklimda ters bisey mi oldu acaba diye dusunmeden de edemiyorum. Allah korusun.
Amin aminnnnCanlarım hepinize tek tek çok teşekkür ederim
Dualarınızı eksik etmediniz ve benim için çok dualar ettiniz
Doğum yapanlar Rabbim analı babalı büyütsün
Hamile olanlara sağ salim evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin
Tedavi sürecinde olanların da tez Zaman'da pozitif haberler nasip etsin
Hepinizi çok seviyorum
ya ben de ayni sekildeyim cancagizim. Gozlerim dolu dolu oldu.nurse51 cancazimmmm coookk sevindimm yaa sirf bunun icin girdim yaa teyzesi aglioo yaa ikiz olabilir yaa cok duygulandimm
Bin sukur milyon sukur. :)Sağolun dualarımız sonucunu verdi
Rabbime bin şükür
O kadar mutluyum ki anlatamam hemenBin sukur milyon sukur. :)
Uzun zamandir tedavi ve tedavi sonuc almiyorduk buradan o gunlere dondum resmen :) hamileligin boyunca mutlu olursun insallah arkadasim. Ve tabii ki sonrasinda. :)O kadar mutluyum ki anlatamam hemen
Sizle paylaştım
Canim benim ya cok sevindim insallah hersey yolunda gider Allahim keyifli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin hersey gonlunce oldun ilk once sonra pitpitlar Rabbimin izniyle
Doktorumu aradım 80 üstü değerlerde sonucu tekrarlamaya gerek yok dedi 15 gün sonra ultrasona gel dedi
Canim benim insallah sirayla sizde mujdeli haberler vereceksiniz Rabbimin izniyle Allahim herkesun gonlune gore versinrapor almayi dusuniydum ama daha once tedavi gordugum merkez sen tekrar baslyinca sana rapordan daha uygun bi fiyat uygulycaz dedi raporla ugrasma dedi bende caydim rapordan bi tedaviye niyetleneyim inslh gerkni yparlar ama cok kararszm orda baslmkta
Canim benim Allahim anali babali buyutsun saglikla buyusun Allahim huzurunuzu dirliginizi bozmasin kocaman bi aile oldunuz artik minnagi op bizim icinKızlar Merhaba biz dün çıktık hastaneden spinal anestezi oldum grip ve öksürükten dolayı hepinize duâ ettim kızımı ilk ben gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?