Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım sen clexane'a transferden hemen sonra mı başlamştın? Birde pıhtılaşmada herhangi bi anormal sonuç varmıydı kusura bakma hatrlayamdm
canım ben cevap vereyim transfer sonrası başladım clexane halen devam ediyorum faktör V mutasyon heterizigot var. doğum sonrası da kullanıcam bir süre.

Canım sen clexane'a transferden hemen sonra mı başlamştın? Birde pıhtılaşmada herhangi bi anormal sonuç varmıydı kusura bakma hatrlayamdm
Can'ım transferden önce aspirine başladım
Transferden sonra clexane 0,4 vurmayan başladım bugün yazdırdım devam ediyorum
Canım genetik taramada mthfr iki değerde heterozigot ve 4G/5G pozitifti canım

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla, huzurlu evladını büyütmeyi nasip etsin.

Can'ım transferden önce aspirine başladım
Transferden sonra clexane 0,4 vurmayan başladım bugün yazdırdım devam ediyorum
Canım genetik taramada mthfr iki değerde heterozigot ve 4G/5G pozitifti canım
Teşekkür ederim cnm benmde aynı MTHFR A1298C heterozigot be 4G/5G heterozigot. Ama doktr bana ısrarla bunlar önemli değil iğneye gebelk oluşursa başlıcaz diyor. Bende sen başlamassan ben kendm başlarm diyorum içimden :) birde senin histeroskopide herhangi birşey çıkmamştı dimi ben şimdi yaptrmadm ya kafama takılıyor sürekli yaptrsamıydm acaba diye

Canım cevabın için çok teşekkür ederm açıkcası doktor başlamasada ben kendm başlamayı düşünyrm :) buarada azsonra opu ya giricem dualarınızı esirgemeyin olur mu
Canim bence drunu dinle igne yerine bebek aspirini ya da coraspin kullanabilirsin. Benim pihtilasma biraz farkli oldugu icin ben erken basladim bi de malum bos da olsa bir kayip var. Bu arada ben ilk rapor cikmadan once aciode gidip yazdirdim igneyi 70 liralik ilaca 7 lira verdim haberin olsun israr edince yaziyor hatta teshisi varis diye yaziyorlar.
Insallah coookkk guzzell gecer opu. Haberdar et bizleri. Allaha emanet ol.

Can'ım benim babam 2 kez beyne pıhtı attı ben zaten ilk transferimde kullanmadığım için olduğunu düşünüyorum kimyasal oldu çünkü zaten genetik taramayı da kendi kafamdan yaptırdım
Sen doktoruna acık acık kullanmak istediğini söyle
Histereskobi rahim de anormallik gördü Can'ım kalınlaşan anormal alanlar vardı ordan parça aldı
Tabi temiz çıktı patoloji
Bu arada yumurta ilaçlarıyla hem eşime hem bana antibiyotik başladı 10 gün içtik
Transferden önce 2 günde süt hormonunu baskılayıcı ilaç verdi

Canm teşekkür ederim bu kez opu sarstı beni çok tansiyonum düştü kendme gelemedm epey. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür hastaneden çıktm. Yumrta sayısı hakkında bilgi vermiyrlarms yarın arayacaklar. Dediğin gibi doktrla tekrar konuşayım bu durumu

geçmiş olsun sağlıkla döllensinler inşllah

Canm benmde ilk tedavmde herşey iyi gidiyorken bi gece lavaboya kalktgmda hapşurdm ve o an sanki içimden birşey kopmuş gibi hissettm o kadar şiddetli bi sancıydı ki bağırmama eşim uyandı 2 gün sonra test günmdü ve benmde kimyasalla sonuçlandı. O olayı doktoruma söyledgmde pıhtılaşma paneline bakalım demişti. Hayrlısı bakalm aspirin kullanıyorum zaten hergün. Birde histerskopide görünen alanlara müdahale edildi mi senin yoksa sadece biyopsi mi aldılar

canim gecms olsun inslh saglkli yumoslarin guzel bi sekilde dollenir hadi hyrlsi olsn arkdsm

NursELmira
1. papyonkilikli - 100
2. aysesahra - 100
3. @jonguil - 50
4. Nautilus - 100
5. dnzderya - 100
6. 4 4343 - 100
7. sultan1356 - 100
8. R ravza54 - 50

aysesahra
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

@jonguil
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

sultan1356
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. R ravza54 - 20
6. sultan1356 - 100

neseli41
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100

Canım bende baktım video çekiyorlar histereskobide
İki tane kubbe gibi yer vardı tam ortalarını keserek parça almış zaten adetlede atıyorsun geri kalan parçaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…