Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

NursELmira
1. papyonkilikli - 100
2. aysesahra - 100
3. @jonguil - 50
4. Nautilus - 100
5. dnzderya - 100
6. 4 4343 - 100
7. sultan1356 - 100
8. R ravza54 - 50

aysesahra
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

@jonguil
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50
7. aysesahra - 100

sultan1356
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. R ravza54 - 20
6. sultan1356 - 100
7. aysesahra - 100

neseli41
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. aysesahra - 100

Zaten hormonlardan duygusallik tavan az kaldi topigimizin neseleri tek tek gelio insallah hayirlisiyla ben inaniorum dnzderya m neseli41 rim NursELmira m Nautilus um aysesahra m sultan1356 SEMCAN sizlere Allah im gönlünüzdekindende en güzelini nasib etsinn insallah hayirlisiyla ben yigenlerimi görmek istiorum Allah in izniyle kardeslerim

Günaydin kizlar birkadin Allah im anali babali büyütsün insallah hayirli evlat olsun kuzucuklarin nazarlardan korusun Allah im ayy anneyide yormasinlar @serenalar canim glzün aydin masallah subhanallah kizina Allah im anali babali büyütsün insallah NursELmira canim gecmis olsun insallah kaliteli yumoslarin olsun döllenmis tutunan evlatlar olsunn nurse51 kizzz napion taze anne adayi heyacanini yatistirdinmi

canim ben ravza icin 20 tanemi okumusum onu yuze tamamlycam sen ekle oraya yuz yap

Canlrm şimdi hstaneden aradılar 7 yumuş toplnmış 4 tanesi olgunmuş 4 üde döllenmiş çarşamba transferm var hayırlısyla.. Allah hepinzden razı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldrr inşallah
besinci gun embriyosu transfer edicekler arkadsim insalh simsiki tutunur blastokisttlerin tutunma orani daha yuksek derler hadi bol bol dua et bizimde dualrmz seninle inslh hyrli haberlrn gelck

besinci gun embriyosu transfer edicekler arkadsim insalh simsiki tutunur blastokisttlerin tutunma orani daha yuksek derler hadi bol bol dua et bizimde dualrmz seninle inslh hyrli haberlrn gelck
İlkide 5. Gündü ama nasip olmadı canm. Hayırlısı olsun ya 5. Güne gelemzlerse dedm gelirler dedi embriyolog hem en kalitelisi ayrılmş olur dedi. Bakalm hayırlısı canm hepimz güzel haberler alalım kendm için istemyrm hepimz gülelm istyrm inşallah Rabbim nasip eder

Canlrm şimdi hstaneden aradılar 7 yumuş toplnmış 4 tanesi olgunmuş 4 üde döllenmiş çarşamba transferm var hayırlısyla.. Allah hepinzden razı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldrr inşallah
Canim benim cok sevindim insallah trabsferin hayirlisiyla gecer Rabbim sanada muhdeli haberi vermeyi nasip eder sirasiyla Rabbim herkesin yuzu guler insallah .hic stres yapma sakin kuzum Allahim gonlune gore versin herseyi

Insallah canim benim cok guzel bir dua kardesligimiz oldu Rabbim herbirimusin gonlundekini biliyo Allahim hepimizin gonlune gore versin

Can'ım valla daha alışamadım ultrasonu da bi atlatsam o Zaman inanacağım

Gunaydin kizlar mutlu huzurlu hep guzel haberler aldiginuz bir hafta olsun nasilsiniz .nursecim51 tekrar testi yaptirdinmi canim gerci dojtorun gerek yok demis.bebisin kesesini sonra kalbinin o pitpirtlarini bir omur bouyuda hayatinda saglikli sihhatli gostersin mevlam senin nazarinda butun arkadslarimida ayni dileklerim insallah hepimisde guzel gunler gorecegiz canlarim sevgiler

Canlar nasilsiniz @serenalar ve birkadin Allahim bir omur heppo guzelliklerini gostersin evlatlarinizin insallah.
Benim ki R ravza54 un kizini kiskandi niyeti yok pek. Dr bekleyelim dedi istersen bugunden itibaren alalim dedi Rabbime emanet bekleyelim diye karar verdik. Dua edin akliniza gelirsem bana saglikla hayirla nasip etsin yaradan

sağol canım yaptırmadım haftaya ultrasona gidecem canım iyi dileklerin için sağol canım benim rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi seker testi yapti doktor sinur 90 mis benim 95cikti oyuzden diabet doktoruna gonderdi cokmu kotu sizce insallah dua edin kotu bisey cikmaz aksamdanda pirinc yedim cay icmistim az sekerli ondanmi cikti acaba bilgisi olan varmi kizlar

Ayy yandin benimkine benzerse cok huysuzzz cok ilgi istio hep benimle konusun dio o daracik yerde kaldi cikti eli ayagi durmuoo gündüzleri kavga dövüs en fazla 2 saat uyuyoruz oda bölük pörcük seninki uslu olurr insallah kiz bu ifade yanlis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…