- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Zaten hormonlardan duygusallik tavan az kaldi topigimizin neseleri tek tek gelio insallah hayirlisiyla ben inaniorumHay masallllaahhhh. Allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin insallah. :)
Seni ruyamda gordum bu gece ben :) sukrolsun yaradanima. Allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin.
Darisi sana canim arkadasim.
ya benim de hep aklimda ters bisey mi oldu acaba diye dusunmeden de edemiyorum. Allah korusun.
Amin aminnnn
ya ben de ayni sekildeyim cancagizim. Gozlerim dolu dolu oldu.
canim ben ravza icin 20 tanemi okumusum onu yuze tamamlycam sen ekle oraya yuz yapNursELmira
1.papyonkilikli - 100
2.aysesahra - 100
3. @jonguil - 50
4.Nautilus - 100
5.dnzderya - 100
6. 4 4343 - 100
7.sultan1356 - 100
8. R ravza54 - 50
aysesahra
1.papyonkilikli -100
2.Nautilus - 100
3.dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5.sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50
@jonguil
1.papyonkilikli -100
2.Nautilus - 100
3.dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5.sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50
7.aysesahra - 100
sultan1356
1.papyonkilikli -100
2.Nautilus - 100
3.dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. R ravza54 - 20
6.sultan1356 - 100
7.aysesahra - 100
neseli41
1.papyonkilikli -100
2.Nautilus - 100
3.dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5.sultan1356 - 100
6.aysesahra - 100
Yok canim ravza senin icin okadar okuyabilmis.canim ben ravza icin 20 tanemi okumusum onu yuze tamamlycam sen ekle oraya yuz yap
tm cnm ben eksik okumusum sandm a.r.olsun hepinizdenYok canim ravza senin icin okadar okuyabilmis.
besinci gun embriyosu transfer edicekler arkadsim insalh simsiki tutunur blastokisttlerin tutunma orani daha yuksek derler hadi bol bol dua et bizimde dualrmz seninle inslh hyrli haberlrn gelckCanlrm şimdi hstaneden aradılar 7 yumuş toplnmış 4 tanesi olgunmuş 4 üde döllenmiş çarşamba transferm var hayırlısyla.. Allah hepinzden razı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldrr inşallah
İlkide 5. Gündü ama nasip olmadı canm. Hayırlısı olsun ya 5. Güne gelemzlerse dedm gelirler dedi embriyolog hem en kalitelisi ayrılmş olur dedi. Bakalm hayırlısı canm hepimz güzel haberler alalım kendm için istemyrm hepimz gülelm istyrm inşallah Rabbim nasip ederbesinci gun embriyosu transfer edicekler arkadsim insalh simsiki tutunur blastokisttlerin tutunma orani daha yuksek derler hadi bol bol dua et bizimde dualrmz seninle inslh hyrli haberlrn gelck
Canim benim cok sevindim insallah trabsferin hayirlisiyla gecer Rabbim sanada muhdeli haberi vermeyi nasip eder sirasiyla Rabbim herkesin yuzu guler insallah .hic stres yapma sakin kuzum Allahim gonlune gore versin herseyiCanlrm şimdi hstaneden aradılar 7 yumuş toplnmış 4 tanesi olgunmuş 4 üde döllenmiş çarşamba transferm var hayırlısyla.. Allah hepinzden razı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldrr inşallah
Insallah canim benim cok guzel bir dua kardesligimiz oldu Rabbim herbirimusin gonlundekini biliyo Allahim hepimizin gonlune gore versinZaten hormonlardan duygusallik tavan az kaldi topigimizin neseleri tek tek gelio insallah hayirlisiyla ben inaniorumdnzderya m neseli41 rim NursELmira m Nautilus um aysesahra m sultan1356 SEMCAN sizlere Allah im gönlünüzdekindende en güzelini nasib etsinn insallah hayirlisiyla ben yigenlerimi görmek istiorum Allah in izniyle kardeslerim
Can'ım valla daha alışamadım ultrasonu da bi atlatsam o Zaman inanacağımGünaydin kizlarbirkadin Allah im anali babali büyütsün insallah hayirli evlat olsun kuzucuklarin nazarlardan korusun Allah im ayy anneyide yormasinlar @serenalar canim glzün aydin masallah subhanallah kizina Allah im anali babali büyütsün insallah NursELmira canim gecmis olsun insallah kaliteli yumoslarin olsun döllenmis tutunan evlatlar olsunn nurse51 kizzz napion taze anne adayi heyacanini yatistirdinmi
sağol canım yaptırmadım haftaya ultrasona gidecem canım iyi dileklerin için sağol canım benim rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinGunaydin kizlar mutlu huzurlu hep guzel haberler aldiginuz bir hafta olsun nasilsiniz .nursecim51 tekrar testi yaptirdinmi canim gerci dojtorun gerek yok demis.bebisin kesesini sonra kalbinin o pitpirtlarini bir omur bouyuda hayatinda saglikli sihhatli gostersin mevlam senin nazarinda butun arkadslarimida ayni dileklerim insallah hepimisde guzel gunler gorecegiz canlarim sevgiler
Ben onu 50 yaptim yazamadim cancazim unuttumYok canim ravza senin icin okadar okuyabilmis.
Ayy az kaldi kese pit pitlara insallah hayirlisiyla yigenim üzmeyecek annesini yaCan'ım valla daha alışamadım ultrasonu da bi atlatsam o Zaman inanacağım
Canlar nasilsiniz @serenalar vebirkadin Allahim bir omur heppo guzelliklerini gostersin evlatlarinizin insallah.
Benim ki R ravza54 un kizini kiskandi niyeti yok pek. Dr bekleyelim dedi istersen bugunden itibaren alalim dedi Rabbime emanet bekleyelim diye karar verdik. Dua edin akliniza gelirsem bana saglikla hayirla nasip etsin yaradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?