Canim cok cikmamis farkin zaten diabetd yollamis diyet verir yemen gerekip yememen gerektigini aksam yediklerinle alakasi yok kuzum kötü degil sinira yakin cikmiski tokluk sekerinide ölctür zaten diabet yönlendirir cancazimMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi seker testi yapti doktor sinur 90 mis benim 95cikti oyuzden diabet doktoruna gonderdi cokmu kotu sizce insallah dua edin kotu bisey cikmaz aksamdanda pirinc yedim cay icmistim az sekerli ondanmi cikti acaba bilgisi olan varmi kizlar
Cancagizim valla hava soguk diye gelmiyor sanirim burasi gece -21 lere kadar dusuyor.Ayy yandin benimkine benzerse cok huysuzzz cok ilgi istio hep benimle konusun dio o daracik yerde kaldi cikti eli ayagi durmuoo gündüzleri kavga dövüs en fazla 2 saat uyuyoruz oda bölük pörcük seninki uslu olurr insallah kiz bu ifade yanlis oldu
Iyiyim canim ben beklemelerdeyim sen nasilsin? Utu yapiyorum hatta simdi varsa utun yolla yapiveriyim 2 dk da :)Kızlar nabersiniz ?
Cok degil canim merak etme sadece dikkat etmeni isteyecek senden dr okadar belkibhafif bir diyet verirMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi seker testi yapti doktor sinur 90 mis benim 95cikti oyuzden diabet doktoruna gonderdi cokmu kotu sizce insallah dua edin kotu bisey cikmaz aksamdanda pirinc yedim cay icmistim az sekerli ondanmi cikti acaba bilgisi olan varmi kizlar
Yok canım sağol..kayfemi yaptım tv de kendi doktorum var onu izliyorum iyiyim çok şükür..Iyiyim canim ben beklemelerdeyim sen nasilsin? Utu yapiyorum hatta simdi varsa utun yolla yapiveriyim 2 dk da :)
Canim cok tesekkur ederim doktor elimden kan aldi bakti 95 cikti dedi normalde seker yuklemesi yapcaklardi diabet doktorina yonlerdi size coktesekkur ederim kuzulatim Allahvrazi olsun sizlerdenCanim cok cikmamis farkin zaten diabetd yollamis diyet verir yemen gerekip yememen gerektigini aksam yediklerinle alakasi yok kuzum kötü degil sinira yakin cikmiski tokluk sekerinide ölctür zaten diabet yönlendirir cancazim
Sagolun kuzularimmmmm Allah rasivolsun hepinizdenCok degil canim merak etme sadece dikkat etmeni isteyecek senden dr okadar belkibhafif bir diyet verir
:) canım benim psikoloji pek iyi değil bir ağlıyorum bir gülüyorum... ütüyü görsen öyle bir birikti kaç haftalık olduğunu yazmaya utanıyorum sadece şunu söyleyim adamın pantolonu kalmadı :) utancımdan yapıyorum :)))Kizlar hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allahim kalanlara en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Dogum yapacaklara guc kuvvet versin Allah kurtarsin. Ben son gunlerimi aglayarak gecirmistimpapyonkilikli masallah sana utu yapiyormussun :) insallah dogumdan sonrada guclu kuvvetli olir kizinla daha cok ilgilenirsin. Antalyali hemserim cok sevindim tedavinin guzel gitmesine insallah bir guzel haber de sen verirsin. Taze annislere de bol enerji, bol sut, bol moral diliyorum cunku gercekten insanin cok ihtiyaci oluyormus :) ikizler bir haftada beni cok yordular. Ama o kokulari yok mu her zorluga deger. Tedavi surecindekiler sakin pes etmeyin olur mu
herbirini öp bizim için....Kizlar hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allahim kalanlara en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Dogum yapacaklara guc kuvvet versin Allah kurtarsin. Ben son gunlerimi aglayarak gecirmistimpapyonkilikli masallah sana utu yapiyormussun :) insallah dogumdan sonrada guclu kuvvetli olir kizinla daha cok ilgilenirsin. Antalyali hemserim cok sevindim tedavinin guzel gitmesine insallah bir guzel haber de sen verirsin. Taze annislere de bol enerji, bol sut, bol moral diliyorum cunku gercekten insanin cok ihtiyaci oluyormus :) ikizler bir haftada beni cok yordular. Ama o kokulari yok mu her zorluga deger. Tedavi surecindekiler sakin pes etmeyin olur mu
Canim oyle upuzun yatma uzanir sekilde yat. Zaten ananasi falan biliyorsun. Ananas kbak cekirdegi. Ben iki transferde de bugday nisastali bulamac yedim. Bol bol dua birde. Insqllah senden de olumlu sonuclar duyariz.Kızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
Canm benm teşekkür ederim o dediğin bulamaçı yapmayu düşünyrm inşallah güzel olur herşeyCanim oyle upuzun yatma uzanir sekilde yat. Zaten ananasi falan biliyorsun. Ananas kbak cekirdegi. Ben iki transferde de bugday nisastali bulamac yedim. Bol bol dua birde. Insqllah senden de olumlu sonuclar duyariz.
nurse51 ne yaptin sen haber yok mu?
Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun insallah mutlulugunu paylasacaz burdan Rabbim gonlunevgore versinKızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
sen var ya sennn sadece karnındaki o miniğin değil topiğin annesisin maşallah herkesi düşünür ayrı ayrı ilgilenirsin Rabbim güzel gönlüne göre versin hep namazlarımda dua ediyorum kolayca hayırla kucağına al inşallah kuzunu canım benimArkadaslar yanlis hatirlamiyorsam bugunNursELmira nin transferi vardi... insallah guzel haberlerle gelir.
canımmm güzel haberler verme sıra sende inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Rabbim zahmetine rahmet etsin merhamet etsin yuvanı doldursun evini şenlendirsin inşallahhhhKızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
iyice sakinleşti topiğimiz yürekler bir olsa da di mi :) sanırım verecek haberimiz bile yokKızlar nabersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?