Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim cok cikmamis farkin zaten diabetd yollamis diyet verir yemen gerekip yememen gerektigini aksam yediklerinle alakasi yok kuzum kötü degil sinira yakin cikmiski tokluk sekerinide ölctür zaten diabet yönlendirir cancazim

Cancagizim valla hava soguk diye gelmiyor sanirim burasi gece -21 lere kadar dusuyor.

Cok degil canim merak etme sadece dikkat etmeni isteyecek senden dr okadar belkibhafif bir diyet verir

Canim cok cikmamis farkin zaten diabetd yollamis diyet verir yemen gerekip yememen gerektigini aksam yediklerinle alakasi yok kuzum kötü degil sinira yakin cikmiski tokluk sekerinide ölctür zaten diabet yönlendirir cancazim
Canim cok tesekkur ederim doktor elimden kan aldi bakti 95 cikti dedi normalde seker yuklemesi yapcaklardi diabet doktorina yonlerdi size coktesekkur ederim kuzulatim Allahvrazi olsun sizlerden

Kizlar hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allahim kalanlara en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Dogum yapacaklara guc kuvvet versin Allah kurtarsin. Ben son gunlerimi aglayarak gecirmistim papyonkilikli masallah sana utu yapiyormussun :) insallah dogumdan sonrada guclu kuvvetli olir kizinla daha cok ilgilenirsin. Antalyali hemserim cok sevindim tedavinin guzel gitmesine insallah bir guzel haber de sen verirsin. Taze annislere de bol enerji, bol sut, bol moral diliyorum cunku gercekten insanin cok ihtiyaci oluyormus :) ikizler bir haftada beni cok yordular. Ama o kokulari yok mu her zorluga deger. Tedavi surecindekiler sakin pes etmeyin olur mu

:) canım benim psikoloji pek iyi değil bir ağlıyorum bir gülüyorum... ütüyü görsen öyle bir birikti kaç haftalık olduğunu yazmaya utanıyorum sadece şunu söyleyim adamın pantolonu kalmadı :) utancımdan yapıyorum :)))

herbirini öp bizim için....

NursELmira
1. papyonkilikli - 100
2. aysesahra - 100
3. @jonguil - 50
4. Nautilus - 100
5. dnzderya - 100
6. 4 4343 - 100
7. sultan1356 - 100
8. R ravza54 - 50

aysesahra
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50

@jonguil
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. R ravza54 - 50
7. aysesahra - 100

sultan1356
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. R ravza54 - 50
6. sultan1356 - 100
7. aysesahra - 100

neseli41
1. papyonkilikli -100
2. Nautilus - 100
3. dnzderya -100
4. 4 4343 - 100
5. sultan1356 - 100
6. aysesahra - 100

Kızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
Canim oyle upuzun yatma uzanir sekilde yat. Zaten ananasi falan biliyorsun. Ananas kbak cekirdegi. Ben iki transferde de bugday nisastali bulamac yedim. Bol bol dua birde. Insqllah senden de olumlu sonuclar duyariz.

nurse51 ne yaptin sen haber yok mu?

Canm benm teşekkür ederim o dediğin bulamaçı yapmayu düşünyrm inşallah güzel olur herşey

Kızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun insallah mutlulugunu paylasacaz burdan Rabbim gonlunevgore versin

Arkadaslar yanlis hatirlamiyorsam bugun NursELmira nin transferi vardi... insallah guzel haberlerle gelir.
sen var ya sennn sadece karnındaki o miniğin değil topiğin annesisin maşallah herkesi düşünür ayrı ayrı ilgilenirsin Rabbim güzel gönlüne göre versin hep namazlarımda dua ediyorum kolayca hayırla kucağına al inşallah kuzunu canım benim

canımmm güzel haberler verme sıra sende inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Rabbim zahmetine rahmet etsin merhamet etsin yuvanı doldursun evini şenlendirsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…