- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
ağlatma beniiii.. Ben okadar yalnızken burada dertlerimi paylaştım burada dertleştim burada ağladım güldüm... internetten dostluk mu olurmuş diye düşünürdüm olurmuş... Allahım binkere razı olsun... inan bana sen de benim duamdasın ama yüce yaradanım inşallah senin yaptığın duayı yapmayı bana da nasip eder ben de senin için en tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alman için dua ederim inşallah...sen var ya sennn sadece karnındaki o miniğin değil topiğin annesisin maşallah herkesi düşünür ayrı ayrı ilgilenirsin Rabbim güzel gönlüne göre versin hep namazlarımda dua ediyorum kolayca hayırla kucağına al inşallah kuzunu canım benim
hayırlı olsun canım inşallah sıra sende peş peşe yanlız bırakma beniKızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
camım buğday nişastasıyla bulamaçı bende yedimCanim oyle upuzun yatma uzanir sekilde yat. Zaten ananasi falan biliyorsun. Ananas kbak cekirdegi. Ben iki transferde de bugday nisastali bulamac yedim. Bol bol dua birde. Insqllah senden de olumlu sonuclar duyariz.
nurse51 ne yaptin sen haber yok mu?
o kasık ağrısı 16. haftaya kadar devam etti bende... Allahım tamamına erdirsin inşallahh..camım buğday nişastasıyla bulamaçı bende yedim
ananas yedim 3-4 gün
ve her gün düzenli kabak çekirdeği yedim
canım bu arada haftaya cumartesi günü gitmeyi düşünüyoruz ultrason için
kasıklarımda ağrım var canım çalışmaya başladım artık iyiyim çok şükür
canim hadi hayirli olsun tedavin dkt et kendine beslenmene vol bol dua etCanlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..hepimiz için hayırlısı
canım @jonguil le hatimde buluştuk ama haberler var mı onu bilemiyorum amajongulcum nerelrdesin nasilsin basladnmi tedaviye ya neselimiz bizi birakip gtti nerelrdesiniz kizlar
Allahim sana da hayirli uykusuz geceler nasip etsin tez vakitte...Niye uyumuyorsan:)
canımsın yaa hayırla kurtul inşallahAllahim sana da hayirli uykusuz geceler nasip etsin tez vakitte...
Saglikli sihatli insallah....canımsın yaa hayırla kurtul inşallah
iyi arkdsm bendende neseliye selam soyle arada ugrasin jongulcugum ugramiyo bu aralr merak ettim acaba tedaviye basldmi die htimlerde bulusruz inslh
canım ne olsun sınav dünyası işte sabırla başarmaya çalışıyoruz:) annem daha iyi ev içinde az çok geziniyor rabbim tüm hastalara acil şifalar versin bugünümüze şükürdenizim sen nasilsin neler yapiyorsun annen nasil oldu toparlanabildimi biraz canim rbbim sifa versn inslh
aminnnn...canım ne olsun sınav dünyası işte sabırla başarmaya çalışıyoruz:) annem daha iyi ev içinde az çok geziniyor rabbim tüm hastalara acil şifalar versin bugünümüze şükür
Canım haftaya gideceğim cumartesi inşallah güzel haberlerle dönerimnursecim nasilisin bugun doktor kontorolun vardi inslh hersey yolunda gidiyrodur duymuzsun pitpit atan kalb sesini oyy rbbim kucagina alamayi nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?