Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ağlatma beniiii.. Ben okadar yalnızken burada dertlerimi paylaştım burada dertleştim burada ağladım güldüm... internetten dostluk mu olurmuş diye düşünürdüm olurmuş... Allahım binkere razı olsun... inan bana sen de benim duamdasın ama yüce yaradanım inşallah senin yaptığın duayı yapmayı bana da nasip eder ben de senin için en tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alman için dua ederim inşallah...

Kızlar transferden cıktm bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Rabbim hayrlısını versin inşallah olumlu sonuç hayırlsı olur.. Bende durumlar böyle..bana önerilernz varmı kızlar..
hayırlı olsun canım inşallah sıra sende peş peşe yanlız bırakma beni
inşallah sım sıkı tutunur

camım buğday nişastasıyla bulamaçı bende yedim
ananas yedim 3-4 gün
ve her gün düzenli kabak çekirdeği yedim
canım bu arada haftaya cumartesi günü gitmeyi düşünüyoruz ultrason için
kasıklarımda ağrım var canım çalışmaya başladım artık iyiyim çok şükür

o kasık ağrısı 16. haftaya kadar devam etti bende... Allahım tamamına erdirsin inşallahh..

jongulcum nerelrdesin nasilsin basladnmi tedaviye ya neselimiz bizi birakip gtti nerelrdesiniz kizlar
canım @jonguil le hatimde buluştuk ama haberler var mı onu bilemiyorum ama neseli41 ile bu akşam whatsapptan konuştuk iyi bazı şeyleri yoluna koymaya çalışıyor onlarla uğraşıyor foruma gelmiyor...öama size daha öncede n selam söylemişti yazmıştım burdan da...

Niye uyumuyorsan:)

iyi arkdsm bendende neseliye selam soyle arada ugrasin jongulcugum ugramiyo bu aralr merak ettim acaba tedaviye basldmi die htimlerde bulusruz inslh

denizim sen nasilsin neler yapiyorsun annen nasil oldu toparlanabildimi biraz canim rbbim sifa versn inslh
canım ne olsun sınav dünyası işte sabırla başarmaya çalışıyoruz:) annem daha iyi ev içinde az çok geziniyor rabbim tüm hastalara acil şifalar versin bugünümüze şükür

nursecim nasilisin bugun doktor kontorolun vardi inslh hersey yolunda gidiyrodur duymuzsun pitpit atan kalb sesini oyy rbbim kucagina alamayi nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…