- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
benimde aklimda bu cumartesi kalmis arkdsim unutkanlik baslamis bnde hadi guzrl haberlrni bekliycem nasil varmo bidegsklik caliyomusun arkdsimCanım haftaya gideceğim cumartesi inşallah güzel haberlerle dönerim
canım ben de seni merak ediyodum eski topikte de sordum...hamilesin çok sevindim...Allah tamamına erdirsinCanim benim transferin hayirli ugurlu olsun insallah mutlulugunu paylasacaz burdan Rabbim gonlunevgore versin
Tatlım henüz çok erken inşallah bebişin seninledir..batmalar şişlikler bunlara takılma hepsi yanıltıcı..iyi düşün ki herşey iyi olsun tatlım...Kızlar nasılsnz yaa bende durumlar pek iyi değil çok umutsuzum bu kez ve hiçbirşey hissetmiyorumbugün 5. Gün ama ne batma ne ağrı ne şislik hiçbirşey yok sanırım olmadı
İnşallah canm düşünmemeye çalışyrm ama olmuyor. İnşallah dediğin gibi bebişim benmledirTatlım henüz çok erken inşallah bebişin seninledir..batmalar şişlikler bunlara takılma hepsi yanıltıcı..iyi düşün ki herşey iyi olsun tatlım...
Canımcım takip ediyorum sizi yazacak bişeyim fazla yok yakinda istanbula gidip tüp bebek merkezleri ile görüşme yapmaya gideceğiz iki hastane var aklımızda Acıbadem Maslak ya da Şişli Memorial bu hastaneler hakıında bilginiz var mı acaba ? Allah nasip ederse yaza doğru tedaviye başlarız... sen neler yapıyorsun canımjongulcum nerelrdesin nasilsin basladnmi tedaviye ya neselimiz bizi birakip gtti nerelrdesiniz kizlar
Tatlım güzel düşünelim güzel olsun daha belirtiler için erken inşallah olacak Canım üzme kendini ve minik bebeğiniKızlar nasılsnz yaa bende durumlar pek iyi değil çok umutsuzum bu kez ve hiçbirşey hissetmiyorumbugün 5. Gün ama ne batma ne ağrı ne şislik hiçbirşey yok sanırım olmadı
Canım bu hafta başladım çalışmaya sol kasık ve bacak Ağrı'm var ama bulantı kusma yok çok şükür çabuk yoruluyorum sadece cumartesi İstanbul'a gidiyorum inşallah hayırlı haberler veririm sizebenimde aklimda bu cumartesi kalmis arkdsim unutkanlik baslamis bnde hadi guzrl haberlrni bekliycem nasil varmo bidegsklik caliyomusun arkdsim
Canım benim 6. Günü kasık Ağrı'm çok şiddetliydi bulantım oldu kustum hatta o gün bugündür Ağrı'm var yani daha erken stres yapma bebeğini de stres sokmaKızlar nasılsnz yaa bende durumlar pek iyi değil çok umutsuzum bu kez ve hiçbirşey hissetmiyorumbugün 5. Gün ama ne batma ne ağrı ne şislik hiçbirşey yok sanırım olmadı
İnşallah arkadaşım peşinden gelmek istyrm Rabbim nasip eder inşallah. Valla geçen sefer kasıklarmda sürekli bişeyler oluyordu ama ne zaman başlamştı hatrlayamyrm. Hoş oldu mu olmadı ama en azndan bişeyler olduğu belli olmuştu. İnşallah dediğin gibi daha erken olduğu için hissetmyrmdur..buarada çok fena grip oldumCanım benim 6. Günü kasık Ağrı'm çok şiddetliydi bulantım oldu kustum hatta o gün bugündür Ağrı'm var yani daha erken stres yapma bebeğini de stres sokma
Hiç belirtisi olmayıp ta hamile kalan da çok Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün . tek bırakma beni senin güzel haberini bekliyorum
Canım inşallah güzel olurr herşey hepimz için..Tatlım güzel düşünelim güzel olsun daha belirtiler için erken inşallah olacak Canım üzme kendini ve minik bebeğini
Slm kızlar tüp bebek merkezi araştırıyorum ankarda yardimci olurmusun uzİnşallah arkadaşım peşinden gelmek istyrm Rabbim nasip eder inşallah. Valla geçen sefer kasıklarmda sürekli bişeyler oluyordu ama ne zaman başlamştı hatrlayamyrm. Hoş oldu mu olmadı ama en azndan bişeyler olduğu belli olmuştu. İnşallah dediğin gibi daha erken olduğu için hissetmyrmdur..buarada çok fena grip oldumhayırlısı olsun bakalım.. Sende heyecanlısındır Rabbim bu heyecanını hep sürdürsn canm önce pıt pıtlar sonra tekmeler falan :))
Tedaviden önce bile bukadar hafif değildim.. Sanki o kadar iğneyi ben yemedim.. İnşallahh Yüce Rabbim bizim içinde OL demiştr..Tatlım henüz çok erken inşallah bebişin seninledir..batmalar şişlikler bunlara takılma hepsi yanıltıcı..iyi düşün ki herşey iyi olsun tatlım...
Nova art hastasiyim mehmet erdem tavsiye ederim. Gen art hastasi vardi aramizda bebisini kucagina aldi masallahSlm kızlar tüp bebek merkezi araştırıyorum ankarda yardimci olurmusun uz
hic belirtim olmadi hem de hic sadece 5 kez falan kasiklarimda gerilmeye benzer sanci oldu bence o da belirti degildi. Igneler ve ilaclardan kaynaklaniyordu. Belirti arama canimTedaviden önce bile bukadar hafif değildim.. Sanki o kadar iğneyi ben yemedim.. İnşallahh Yüce Rabbim bizim içinde OL demiştr..
İnşallah tatlım inşallah..Tedaviden önce bile bukadar hafif değildim.. Sanki o kadar iğneyi ben yemedim.. İnşallahh Yüce Rabbim bizim içinde OL demiştr..
cnm arkdsim ben beklmdyim bidahaki kisa dogru tedaviye baslamyi dusunuyorum acibadem maslagi biliyorum bulent tiras tedaviye orda basliycktm ama git gel uzak olur die evime yakin olan acibademde basladim bulant hoca cok guleryuzlu hos bi hoca ben ilk gorusmeye gitgmde cok olumlu dusunmustum ama nasib olmadi orda baslamk cok yogun bi merkez tedavi basarilarida iyi gbi imslh hyrlisi olur hakndaCanımcım takip ediyorum sizi yazacak bişeyim fazla yok yakinda istanbula gidip tüp bebek merkezleri ile görüşme yapmaya gideceğiz iki hastane var aklımızda Acıbadem Maslak ya da Şişli Memorial bu hastaneler hakıında bilginiz var mı acaba ? Allah nasip ederse yaza doğru tedaviye başlarız... sen neler yapıyorsun canım
hadi bakalim cici anne hayrli haberlerini almaya gel inslh bu ufak tefek agrilarinda gecerCanım bu hafta başladım çalışmaya sol kasık ve bacak Ağrı'm var ama bulantı kusma yok çok şükür çabuk yoruluyorum sadece cumartesi İstanbul'a gidiyorum inşallah hayırlı haberler veririm size
sağol canımmm hepimize inşallah.. sen nasılsın?Kızlar hayırlı haftalar. Sabah güzel haber ile haftaya başladım. İnşallah hepimiz güzel haberler alacağı bir hafta olsun.
sağol canımmm hepimize inşallah.. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?