- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Anaaam anamı olucan kııııız....ay çok sevindim..sağlıklı doğum yapda nasıl olursa olsun keyfini çıkar..helal olsun canım yaaa...asıl sen helal et...doğumdan sonrada unutma bizi..Canlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
Ayy canm benm bizimde dualarımz seninle Rabbim o minik elleri yumuk gözleri ve cennet kokusunu isteyen herkese tatdırsn.. Senin kavuşman yakın Allahım bir ömür mutlu etsin sizi.. Çok özletme kendini arada fırsat buldukca yaz canm merak etmeyelmCanlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
ayyy bitanemmmm topiğimizin annesiii heyecan yaptım okurken valla Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzeller güzelim saati belli mi Kuran okurum sana. hakkım varsa helal olsun canım benim her daim dualarımdasın. seni çok ama çok seviyorummmmCanlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
Insallaahhh canim benim Rabbim nasip eder saglikla aliriz kucagimiza. Unutmak ne mumkun sizler olmasaydiniz ben zaten o surecleri nasil atlatirdim hic bilmiyorum. Allah razi olsun hepinizden......Anaaam anamı olucan kııııız....ay çok sevindim..sağlıklı doğum yapda nasıl olursa olsun keyfini çıkar..helal olsun canım yaaa...asıl sen helal et...doğumdan sonrada unutma bizi..
Isteyen herkese daha fazla aratmadan ve aglatmadan. Hep duamdasiniz duamda olacaksiniz. Yine buralarda olucam insallahhh... hepinizden guzel haberler alincaya kadar...Ayy canm benm bizimde dualarımz seninle Rabbim o minik elleri yumuk gözleri ve cennet kokusunu isteyen herkese tatdırsn.. Senin kavuşman yakın Allahım bir ömür mutlu etsin sizi.. Çok özletme kendini arada fırsat buldukca yaz canm merak etmeyelm
Valla zaten cok duygusalim bir de surada aglarsam tutamazsiniz beni. Sabah 6 gibi hastaneye yatis olacak sonrasinda kacta alirlarsa artik... ben de sizleri cooookkk seviyorum...ayyy bitanemmmm topiğimizin annesiii heyecan yaptım okurken valla Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzeller güzelim saati belli mi Kuran okurum sana. hakkım varsa helal olsun canım benim her daim dualarımdasın. seni çok ama çok seviyorummmm
kul 40 günde bir küçük ya da büyük mutlakaa sınanırmış benim annemin hastalığından sonra kürtaj çerez gibi geldi. derler ya bişey olunca Rabbim bunu unutturacak dert vermesin diye benimkini unutturacak dert verdi ama bin şükür yanında dermanını da verdi annem iyi daha iyi olacak inşallah ben de iyiyim rüya gibi geldi geçti doğal tüp Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah umudumuz sonsuz.birkaç içinde tedaviye başlarız diye düşünüyorumİyiyim arkadaşım yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum. Hala değer sifirlanmadi onu bekliyorum. Annenin iyi olmasına çok sevindim. Sen nasıl oldun? İnşallah yakında tedavi haberlerini alırım. Ha keza senin ve @için duam doğal yoldan bu sevinci yeniden yaşamanız.
Aminnnn aminnn aminnnkul 40 günde bir küçük ya da büyük mutlakaa sınanırmış benim annemin hastalığından sonra kürtaj çerez gibi geldi. derler ya bişey olunca Rabbim bunu unutturacak dert vermesin diye benimkini unutturacak dert verdi ama bin şükür yanında dermanını da verdi annem iyi daha iyi olacak inşallah ben de iyiyim rüya gibi geldi geçti doğal tüp Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah umudumuz sonsuz.birkaç içinde tedaviye başlarız diye düşünüyorum
allah kolaylık versin canım benim al gel bebeğiniCanlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
oy cnm arkdsi. dogum gununde geldi catti rabbim hyrlisyla kucagina almayi nasib etsin inslh hyrlsyla yarinida atlatrsin inslh gecms olsun dualrimz seninleCanlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
Aminnnn Rabbim sana da heppp guzellikler mujdeli haberler yasatsin insallah...allah kolaylık versin canım benim al gel bebeğini
rabbim hayırlı evlat eylesin sana
aminnnn en tez zamanda sizler icin bu dualari etmeyi bana da nasip etsin...oy cnm arkdsi. dogum gununde geldi catti rabbim hyrlisyla kucagina almayi nasib etsin inslh hyrlsyla yarinida atlatrsin inslh gecms olsun dualrimz seninle
Canim benim cokbsagol Allah razi olsun .Rabbimin izniyle hayirlusiyla oldu insallah Allahim tamamina erdirir beni ve diger arkadslarimida.sen nasilsin canim benim .Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallahcanım ben de seni merak ediyodum eski topikte de sordum...hamilesin çok sevindim...Allah tamamına erdirsin
Canim benim insallah hayirlusiyla bebisini saglikla kucaklarsin Rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin .Allahimmmm senin adina cok heyvanlandim kolayliklar dilerim Allah yardimcin olsunCanlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi.Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...
ne hakki olur mu oyle sey yureginden gecirmen bile duadir.papyonkilikli canımın içi hryecanın doruktadır saatler sonra bebeğin kucağında olacak inşallah. Okur musun bilmiyorum ama söz verdiğim gibi KUran okuyamayacağım sana çünkü regl oldum ama mutlaka tesbih çekip dua edecem hakkını helal et özür dilerim
amin darisi tam zamaninda senin basina insallahCanim benim insallah hayirlusiyla bebisini saglikla kucaklarsin Rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin .Allahimmmm senin adina cok heyvanlandim kolayliklar dilerim Allah yardimcin olsun
Canim benim dualarimiz seninlene hakki olur mu oyle sey yureginden gecirmen bile duadir.
amin darisi tam zamaninda senin basina insallah
aminn canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda tattırsın bu duyguyu. biz de iyiyiz ufaklıkla uğraşıyoruz ama hiiiiç şikayetçi değilim:)Canim benim cokbsagol Allah razi olsun .Rabbimin izniyle hayirlusiyla oldu insallah Allahim tamamina erdirir beni ve diger arkadslarimida.sen nasilsin canim benim .Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallah
Canim benim Rabbim saglikla buyutsun ne kadar oldu Allahim acilarini gostermesinaminn canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda tattırsın bu duyguyu. biz de iyiyiz ufaklıkla uğraşıyoruz ama hiiiiç şikayetçi değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?