Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarrr Rabbim nasip ederse yarin spinal sezeryan ile doguma gidiyorum. Bebek inatci cikti kafasi asagida ama bi turlu dogum kanalina girmedi. 40. Haftaya da girince daha fazla risk alamadik. Dua edin bana... Allahima sukrolsun ki yaradanim karsima sizleri cikardi. Nautilus neseli41 R ravza54 dnzderya aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 NursELmira daha niceleri her daim inaninki duamdasiniz. Sizleri gercekten cok seviyorum hakkinizi helal edin...

Anaaam anamı olucan kııııız....ay çok sevindim..sağlıklı doğum yapda nasıl olursa olsun keyfini çıkar..helal olsun canım yaaa...asıl sen helal et...doğumdan sonrada unutma bizi..

Ayy canm benm bizimde dualarımz seninle Rabbim o minik elleri yumuk gözleri ve cennet kokusunu isteyen herkese tatdırsn.. Senin kavuşman yakın Allahım bir ömür mutlu etsin sizi.. Çok özletme kendini arada fırsat buldukca yaz canm merak etmeyelm

ayyy bitanemmmm topiğimizin annesiii heyecan yaptım okurken valla Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzeller güzelim saati belli mi Kuran okurum sana. hakkım varsa helal olsun canım benim her daim dualarımdasın. seni çok ama çok seviyorummmm

Anaaam anamı olucan kııııız....ay çok sevindim..sağlıklı doğum yapda nasıl olursa olsun keyfini çıkar..helal olsun canım yaaa...asıl sen helal et...doğumdan sonrada unutma bizi..
Insallaahhh canim benim Rabbim nasip eder saglikla aliriz kucagimiza. Unutmak ne mumkun sizler olmasaydiniz ben zaten o surecleri nasil atlatirdim hic bilmiyorum. Allah razi olsun hepinizden......
Isteyen herkese daha fazla aratmadan ve aglatmadan. Hep duamdasiniz duamda olacaksiniz. Yine buralarda olucam insallahhh... hepinizden guzel haberler alincaya kadar...

Valla zaten cok duygusalim bir de surada aglarsam tutamazsiniz beni. Sabah 6 gibi hastaneye yatis olacak sonrasinda kacta alirlarsa artik... ben de sizleri cooookkk seviyorum...

kul 40 günde bir küçük ya da büyük mutlakaa sınanırmış benim annemin hastalığından sonra kürtaj çerez gibi geldi. derler ya bişey olunca Rabbim bunu unutturacak dert vermesin diye benimkini unutturacak dert verdi ama bin şükür yanında dermanını da verdi annem iyi daha iyi olacak inşallah ben de iyiyim rüya gibi geldi geçti doğal tüp Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah umudumuz sonsuz.birkaç içinde tedaviye başlarız diye düşünüyorum

Aminnnn aminnn aminnn

allah kolaylık versin canım benim al gel bebeğini
rabbim hayırlı evlat eylesin sana

oy cnm arkdsi. dogum gununde geldi catti rabbim hyrlisyla kucagina almayi nasib etsin inslh hyrlsyla yarinida atlatrsin inslh gecms olsun dualrimz seninle

allah kolaylık versin canım benim al gel bebeğini
rabbim hayırlı evlat eylesin sana
Aminnnn Rabbim sana da heppp guzellikler mujdeli haberler yasatsin insallah...
oy cnm arkdsi. dogum gununde geldi catti rabbim hyrlisyla kucagina almayi nasib etsin inslh hyrlsyla yarinida atlatrsin inslh gecms olsun dualrimz seninle
aminnnn en tez zamanda sizler icin bu dualari etmeyi bana da nasip etsin...

canım ben de seni merak ediyodum eski topikte de sordum...hamilesin çok sevindim...Allah tamamına erdirsin
Canim benim cokbsagol Allah razi olsun .Rabbimin izniyle hayirlusiyla oldu insallah Allahim tamamina erdirir beni ve diger arkadslarimida.sen nasilsin canim benim .Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallah

Canim benim insallah hayirlusiyla bebisini saglikla kucaklarsin Rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin .Allahimmmm senin adina cok heyvanlandim kolayliklar dilerim Allah yardimcin olsun

ne hakki olur mu oyle sey yureginden gecirmen bile duadir.

Canim benim insallah hayirlusiyla bebisini saglikla kucaklarsin Rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin .Allahimmmm senin adina cok heyvanlandim kolayliklar dilerim Allah yardimcin olsun
amin darisi tam zamaninda senin basina insallah

Canim benim cokbsagol Allah razi olsun .Rabbimin izniyle hayirlusiyla oldu insallah Allahim tamamina erdirir beni ve diger arkadslarimida.sen nasilsin canim benim .Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallah
aminn canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda tattırsın bu duyguyu. biz de iyiyiz ufaklıkla uğraşıyoruz ama hiiiiç şikayetçi değilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…