Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim papyoncum insalhh bebisini hayrlisyla kucagina almssin oyy allhim nasil guzel bi duygudur simdi allhim topikte kalan butun arkdslrma nasib etsin tez zamnda dualrmiz seninle hyrlsyla
Aminnnnnnnn canim benim Allahim herkese nasip etsin kuzumm insallah guzel haberler verecek insallah

Canım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm

Canım ne olur ümitsiz olma hiç belli olmaz. Hiç belirtti yaşamayan ne kadar çok hamile arkadaş duyduk. İnşallah seninkide buna bir örnektir. Hepimizin duası seninle

Canım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm
Canim benim belirti arama insallah sende guzel haberler vereceksin Allahin izniyle Rabbim mutlulugunu oaylasmayi nadip etsin insallah

Canlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Canımmmmmm gözün aydın ay ne şirindir küçük popyoncukkkk öp sev kokla ye bitir taze annecik kendine de iyi bak. Öptüm sizi

Canım yaaa inan buna 2 yıla yakındır okuyorum buraları hiç bişey hissetmemek bence hamilelik belirtisi. Demiştin diceksin bak sen hamilesin

Canlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Canım Rabbim analı babalı buyutsun
Sağlıklı uzun uzun ömürlü olsun spinal anestezi olmuşsun ameliyat sonrası sendede titreme oldumu bende çok olmuştu yarım saat kadar sürdü titreme Dr normal demişti

canım allah analı babalı büyütsün bizim içinde öp
mis gibi kokuyordur şimdi
maşallah suphanallah

Kızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden
CANIM BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ AMA DÜNDEN BERİ AKINTIMLA BERABER PEMPE LEKELENME VAR SADECE PEÇETEYE GELİYO Bİ İKİ KERE NOKTA KADAR PIHTIDA GELDİ SENİNDE ÖYLE Mİ OLDU ŞUAN HAMİLESİN SANIRIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN

amin canım bendede oldu kırmızı pıhtı geldi arkasından 3 gün boyunca pembe akıntım oldu şiddetli kasık ağrımda oldu tabi .
canım benim transferim olduktan sonra tam adetim geleceği gün oldu
bence tahlili yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…