Aminnnnnnnn canim benim Allahim herkese nasip etsin kuzumm insallah guzel haberler verecek insallahcanim papyoncum insalhh bebisini hayrlisyla kucagina almssin oyy allhim nasil guzel bi duygudur simdi allhim topikte kalan butun arkdslrma nasib etsin tez zamnda dualrmiz seninle hyrlsyla
Canım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm
Amin canım...çok sevindim..mis gibi kokuyordur...Canlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Canım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm
Teşekkür ederim canm amin inşallah dediğn gibi olur.. Hayırlısı olsun hepimz içinCanım ne olur ümitsiz olma hiç belli olmaz. Hiç belirtti yaşamayan ne kadar çok hamile arkadaş duyduk. İnşallah seninkide buna bir örnektir. Hepimizin duası seninle
Massallah kuzu geldi desene Allahim anali babali buyutsun bebisin adi ne hayirli evlat olur insallahCanlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Canim benim belirti arama insallah sende guzel haberler vereceksin Allahin izniyle Rabbim mutlulugunu oaylasmayi nadip etsin insallahCanım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm
Canımmmmmm gözün aydın ay ne şirindir küçük popyoncukkkk öp sev kokla ye bitir taze annecik kendine de iyi bak. Öptüm siziCanlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Canım yaaa inan buna 2 yıla yakındır okuyorum buraları hiç bişey hissetmemek bence hamilelik belirtisi. Demiştin diceksin bak sen hamilesinCanım size güzel haberler vermeyi çok isterm inşallah da öyle olur. Ama ben iyice ümitsizliğe kapılıyorum bugün 7. Gündeym ama hiçbirşey hisstmyrm hala cuma test günm
Canım Rabbim analı babalı buyutsunCanlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
6 aylık oldu canım.aminn cümlemize acılarını göstermesin sevgilerini her daim yaşatsın inşallahCanim benim Rabbim saglikla buyutsun ne kadar oldu Allahim acilarini gostermesin
canım allah analı babalı büyütsün bizim içinde öpCanlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
Denizmm ne güzel yazmşssn inşallahh sen demiştin diyeblirm:)Canım yaaa inan buna 2 yıla yakındır okuyorum buraları hiç bişey hissetmemek bence hamilelik belirtisi. Demiştin diceksin bak sen hamilesin
Massallah canim benim hersey onlar icin Allahim saglikli omurler nasip etsin .6 aylık oldu canım.aminn cümlemize acılarını göstermesin sevgilerini her daim yaşatsın inşallah
CANIM BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ AMA DÜNDEN BERİ AKINTIMLA BERABER PEMPE LEKELENME VAR SADECE PEÇETEYE GELİYO Bİ İKİ KERE NOKTA KADAR PIHTIDA GELDİ SENİNDE ÖYLE Mİ OLDU ŞUAN HAMİLESİN SANIRIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSINKızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden
amin canım bendede oldu kırmızı pıhtı geldi arkasından 3 gün boyunca pembe akıntım oldu şiddetli kasık ağrımda oldu tabi .CANIM BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ AMA DÜNDEN BERİ AKINTIMLA BERABER PEMPE LEKELENME VAR SADECE PEÇETEYE GELİYO Bİ İKİ KERE NOKTA KADAR PIHTIDA GELDİ SENİNDE ÖYLE Mİ OLDU ŞUAN HAMİLESİN SANIRIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?