Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

KORKUYORUM CANIM YA 3 GEBELİĞİMDE BU KANAMALARLA BAŞLADI DEVAMI GELMEDİ

Canlar sukrolsun kizimiz inatcimiz geldi. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Yaradanim en tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Elimdn geldigince duamda oldunuz...
canım allah analı babalı büyütsün inşallah rabbım sağlıkla büyümesini nasip etsin.gözün aydın canım.

Kızlar napıyorsnz sesiniz çıkmıyor.. Bugn benm 9. Günm yarn test tarihi ama ben bugn akşam evime yakın bi hastnede baktrmayı düşünyrm. Yarın merkezde ağlamak istemyrm bugünden öğreneym bitsin istyrm
inşallah güzel haberlerle dönersin canım benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Kızlar napıyorsnz sesiniz çıkmıyor.. Bugn benm 9. Günm yarn test tarihi ama ben bugn akşam evime yakın bi hastnede baktrmayı düşünyrm. Yarın merkezde ağlamak istemyrm bugünden öğreneym bitsin istyrm
ağlayacaksın ama sevinçten lütfen haberi alır almaz yaz bana, etiketle, demiştin de:) taze annecik

Tesekkur ederim canlar evdeyiz artik. Savas basladi :) allahim herkese nasio etsin.
Su perisi86 canim hem titreme hem mide bulantisi oldu
Canim uykusuz geceler başladı desene şuan emziriyorum tam uyudu deyip besige koyuyorum basıyor çığlığı meme ağzında uyumayi seviyor
Benim sadece titreme çok oldu durduramadim kendimi

Canım inş buraya hamileyim diye yazarsın güzel haberini bekliyorum canım

Canim benim insallah guzel haberler vereceksin yaptirdinmi testi.mutlulugunu paylasmak dilegiyle insallah hamilesindir kuzum

hadi hyrlisi arkdsim inslhh daha iyi tutunur iki gun sonra katlanir doktoruna bildir belki progestan dozunu artirirlar
Canm zaten sabah kan vericektm orda öğrenip zırlamıym hazrlıklı olayım diye yaptrmştm. Sabah söylerim kanı da verirm asıl tarih yarın çünkü. Jeli tek kullanıyordm iğneyide 2 güne bir yapıyordm belki onları arttr dediğn gibi. İnşallah güzel ilerler arkadşım hepimiz hepimiz güzel sonuçlar alalım istiyorm.

insalh arkadsim rabbim yetrki ol desin katlanacak allhin izniyle sen gonlunu ferah tut stres yapma hadi yarin daha iyi hberlrle gel inslh

Canim uykusuz geceler başladı desene şuan emziriyorum tam uyudu deyip besige koyuyorum basıyor çığlığı meme ağzında uyumayi seviyor
Benim sadece titreme çok oldu durduramadim kendimi
canim uykusuzlugu cok takmiyorum da gogus uci yaralari beni olduruyor.

Kızlar sonucumu şimdi aldım 59.7 yine arada kaldım.. dnzderya canm sen demiştin sanırım
caanimm hadi insllah guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…