Canım çok iyi değerinKızlar sonucumu şimdi aldım 59.7 yine arada kaldım..dnzderya canm sen demiştin sanırım
Saol canım arkadaşım daha bugün kasıklrımda kıpırtı belimde ağrı başladı bgüne kadar tık yoktu biraz yavaş galiba bizim bıcırık geç yerleşmiş galiba :)Canım çok iyi değerin
İnşallah iki gün sonra katlanarak artar
Çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün canım
Canım çok sevindim inşallah kat kat artar muradına erersin..Saol canım arkadaşım daha bugün kasıklrımda kıpırtı belimde ağrı başladı bgüne kadar tık yoktu biraz yavaş galiba bizim bıcırık geç yerleşmiş galiba :)
Allah razı olsun canım nolur dularınızı esirgemeyin sağlıklı bi şekilde ilerlesin değerlerimCanım çok sevindim inşallah kat kat artar muradına erersin..
Canımmm çok iyi hatrlıyorum senin değerini zaten bana en büyük teselli senin değerin ve oğluşun şu an:) inşallah benim miniğimde seninkisi gibi güçlüdürNursELmira canım benim tebrik ederim. Çokkkk sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sonucun düşüklüğne takılma. Benim ilk sonucum 29 idi. Önemli olan katlanması.
Yatağa yattım dua edıyordum sıradan isim sayıyorum aysesahra ravza sultan papyon nurse nursel... Nursel mi dedim ben etiket etiketleyecekti beniKızlar sonucumu şimdi aldım 59.7 yine arada kaldım..dnzderya canm sen demiştin sanırım
Benim ilk tedavimde 10. 7 idi değerim 11 bile değil ve gayet güzel katlanmıştı ne sevinmemesi yaaa karamsarlık yok gül oyna tadını çıkar lütfen üzme bebişiCanım inşallahh katlanır sağlıklı bir şekilde ilerler..sevinemedm henüz.
Paylaşacak bebiş resmim yok ama facem var tatlım ekleye bilirsin...Kızlar face leriniz yokmu? Birbirimizi eklesek olmazmı? Sizleri görmeyi isterim resimdende olsa. Hem bebişlerimizi de paylaşırız.
Canım benimm ne güzel yazmşssn öyle.. İnşallah canm bırakmak istemyrm o da beni bırakmasın.. İnşallah yarın şu sahte proflara bi gösterlm bakalım ne dicekler.. Bizim tatlı profumuz kadar bilmezler ama :)Yatağa yattım dua edıyordum sıradan isim sayıyorum aysesahra ravza sultan papyon nurse nursel... Nursel mi dedim ben etiket etiketleyecekti benikoştum geldim direk baktım etiketlemişin canım benim bitanem sanırım manırım yok sıkı dıkı tut bebişini o seni tutmuş annesiiiii. Hayırla al kucağına değetin gayet iyi bsk karşında bi prof var
oyy canim denizim bizleri dualrndan eksik etmiyo allhim senden razi olsun inslh sende en kisa zamnda bize bi mujdeli haber verirsin inaniyorumki oda olacak en kisa zamndaYatağa yattım dua edıyordum sıradan isim sayıyorum aysesahra ravza sultan papyon nurse nursel... Nursel mi dedim ben etiket etiketleyecekti benikoştum geldim direk baktım etiketlemişin canım benim bitanem sanırım manırım yok sıkı dıkı tut bebişini o seni tutmuş annesiiiii. Hayırla al kucağına değetin gayet iyi bsk karşında bi prof var
benim face yok kizlar malesef kullanmiyorumPaylaşacak bebiş resmim yok ama facem var tatlım ekleye bilirsin...
Allah razi olsun canim... ben de denedim hepsini ama ne fayda emzirme tekniginde sorun var sanirim... sukrolsun buna...papyonkilikli canım ciciş anne, güzel anne. Yavrucağına kavuştun çok şükür. Rabbim analı babalı büyütsün, bahtı güzel ömrü uzun olsun. Ayrıca göğüs yaralarına garmastan krem veya avya çekirdeğini tavsiye ederim. Benim olmadı şükür de kardeşim herşeyi deneyip garmastan da çözümü buldu. Ayva çekirdeğini de iyi gelir diye okumuştum.
kurban olurum yaaa... rabbim gonlunun muradini verain insallah...Yatağa yattım dua edıyordum sıradan isim sayıyorum aysesahra ravza sultan papyon nurse nursel... Nursel mi dedim ben etiket etiketleyecekti benikoştum geldim direk baktım etiketlemişin canım benim bitanem sanırım manırım yok sıkı dıkı tut bebişini o seni tutmuş annesiiiii. Hayırla al kucağına değetin gayet iyi bsk karşında bi prof var
Canim benim cok sevindim gõzun aydin insallah kat kat katlanir Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin .sirada diger arkadslsrimis var insallah onlarda sevindirecek bizleri Allsh hepimizin gonlune gore versin insallah hepimis saglikla bebislerimizi alirizKızlar sonucumu şimdi aldım 59.7 yine arada kaldım..dnzderya canm sen demiştin sanırım
Taze annecik insallah tez vakidde iylesirsin kiyamam kuzuya gaz oldugu icin durmuyordur .Allshim acilarini gostetmedin kolayliklar dilerim .benimde dun nedense karnim gobek deliginin oldugu kidim biras uyuzuk gobiydi boyle oldumu sizin hic ben dedim icime tayt giymistim usumenek icin galiba osıkti baya bi endise etmistimsimdi iyi ama Allahim i sallah difer arkadslarimizda hayirlisiyla mujdeli haberlerini verecekler Allahin izni ile hepimisde bebisletimize saglikla kavusuruzHqzir vakit bulmusken haber vereyim dedim canlar. Alismaya cqlisyoruz Rabbim bu sureci hepinize yasatsin. Sezeryan oldugu icin yara ve gwz sorunum var bebekte cok gazli... evde gazman sklinde geziyiruz :) dualarimdasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?