canım iyiyim çok şükürnurse51 hamilelik nasıl gidiyor tatlım. Alışabildin mi? Tadını çıkar prensesler gibi yaşa. İnanki hamilelik zamanları çok güzelmiş. Şimdi daha güzel gül kokulu oğluşla ama zor, yorucu.
Allahin izniyle duyacaksin kalp atislarini sakin ol stres yapma kuzum Allahim 9 ay gobeginde bir omur hayatinda saglikla olsun bebisin guzel haberlerini paylasmak dilegiylecanım iyiyim çok şükür
yarın ultrasonum çekilecek çok heycanlıyım ve az da olsa korkum var
inşallah kalp atışlarını duyabilirim
bunu da atlatsaydım hayırlısıyla gebe moduna giremedim daha inanamıyorum canım
Canımmm gözlerin aydın.Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.ben önceki kadar giremiyorum siteye işyerinde işler o kadar yoğunki bizim dert aylarımız bu aylar muhasebeci olarak.Arada bakmaya çalışıyorum.Çokkk sevindim mis kokulu yavruna yavrumuza.Hqzir vakit bulmusken haber vereyim dedim canlar. Alismaya cqlisyoruz Rabbim bu sureci hepinize yasatsin. Sezeryan oldugu icin yara ve gwz sorunum var bebekte cok gazli... evde gazman sklinde geziyiruz :) dualarimdasini
canım Allah kolaylık versin sıra sen ve 4 4343 de . rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinizeCanımmm gözlerin aydın.Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.ben önceki kadar giremiyorum siteye işyerinde işler o kadar yoğunki bizim dert aylarımız bu aylar muhasebeci olarak.Arada bakmaya çalışıyorum.Çokkk sevindim mis kokulu yavruna yavrumuza.
AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİMAllahin izniyle duyacaksin kalp atislarini sakin ol stres yapma kuzum Allahim 9 ay gobeginde bir omur hayatinda saglikla olsun bebisin guzel haberlerini paylasmak dilegiyle
Canım benim bu gurupta herkesin bebişi olacak Allahın izniyle dimi canımcım. Ben de önce o bebişin annesini görürüm olmazmı Semiha yılmaz benPaylaşacak bebiş resmim yok ama facem var tatlım ekleye bilirsin...
Semcamcim nasilsun iyimsin coktan beri girmiyodun herhaldeCanımmm gözlerin aydın.Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.ben önceki kadar giremiyorum siteye işyerinde işler o kadar yoğunki bizim dert aylarımız bu aylar muhasebeci olarak.Arada bakmaya çalışıyorum.Çokkk sevindim mis kokulu yavruna yavrumuza.
Aminnnn canim benim Allahim guzel gunler goruruz insallahAMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM
EVLAT ACISI GÖSTERMESİN HİÇBİRİMİZE
Sagol kuzum Allah razi olsun i sallah hatirlisiyla mutlu haberlerinizi beraber paylasucaz Allahim isteyen dileten herkese tattirsin topikde bebisini koklamayan kalmsyacak Allahin izniyle
Sanki benden farklısın maşallahın var tatlım..aysesahra maşallah pek güzel bir bayansın. Gözlerine bayıldım. Bebişin senin gözlerini alsın inşallah
canım ne mutlu sana cennette iki meleğin var elinden tutacak. biz burada 1 yıldır çok şey yaşadık paylaştık ağladık güldük dua kardeşliğimiz oldu çok şükür ve söz verdik her birimiz anne olmadan kapatmayacağız topiğimizi. Rabbimin izniyle çoğu arkadaşımız kavuştular hasretlerine biz bir elin parmakları kadar geriden gelenler kaldık ama pes etmiyoruz umudumuz sonsuz:) sen de inşallah ilk tedavinde hayırla kavuşursun bebişine. sormak istediğin bişey olursa maalesef istemediğin kadar tecrübeliyiz ve hep burdayızMerhaba kızlar yazismalarinizi okuyorum bi kacgundur maşallah çok güzel bi arkadaşlık gördüm birbirinizi sürekli merak etmeniz güzel dualariniz Rabbim daim etsin inşallah hepiniz sağlıklı gebelik ler tadar bebisleri kucaginiza alırsınız insallah bende diyorum benimde eşimde ve bende genetik problem çıktı dünyaya gelen bebeklerimiz böbrek yetmezliği ile doğuyor bunu iki Bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim Allahın izniyle tüp bebek pgt ile sağlıklı bebeğimiz olabileceğini söyledi drumuz bende şu an adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak icin
CANIM LABARATUVAR DAN LABARATUVARA FARK VARDIR DEĞERLER FARKLI ÇIKABİLİRKızlar şimdi hastaneden geldim labaratuvarla alakalı sıkıntı olmuş çok fazla bekledk bu arada doktor çıktı sonuc 57 geldi hemşireler hayırlı olsn dediler ve ilaçlara aynen devam etmemi salı tekrar test için gitmemi istediler.12 saat sonra aynı değer olması beni biraz üzdü..yarın akşam ben özelde tekrar baktırıcam katlanmş mı diye. Pek ümidim kalmadı açıkcası. Hayırlısı olsun
canım benim buna iki lab arasındaki fark denir bırak artık şu ümitsizliği lütfen yarın akşam dünkü merkeze yeniden yaptır için rahatlasınKızlar şimdi hastaneden geldim labaratuvarla alakalı sıkıntı olmuş çok fazla bekledk bu arada doktor çıktı sonuc 57 geldi hemşireler hayırlı olsn dediler ve ilaçlara aynen devam etmemi salı tekrar test için gitmemi istediler.12 saat sonra aynı değer olması beni biraz üzdü..yarın akşam ben özelde tekrar baktırıcam katlanmş mı diye. Pek ümidim kalmadı açıkcası. Hayırlısı olsun
Hayrlısı be canm belki 70-80 olmuştr 12 saat içinde diye kendmi hazrlamştm böyle gelince üzüldm biraz ama bi yandan da 48 saat olmasına daha çok var diyorum. Bakalım hayrlısı olsn güzel örnekler var tabi inşallah biriside bana nasip olurCANIM LABARATUVAR DAN LABARATUVARA FARK VARDIR DEĞERLER FARKLI ÇIKABİLİR
ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA SONUCUN ÇOK İYİ BOL BOL DUA ET OL DİYECEK RABBİM BENİM BİR ARKADAŞIM SONUCU 50 ÇIKTI İKİ GÜN SONRADA 53 ÇIKTI İLAÇI KES DEDİ DOKTOR AMA KESMEDİ O VE KATLANARAK ARTTI SONRA 2 YAŞINDA ÇOCUĞU
ŞİFA RABBİMDEN STRESE SOKMA KENDİNİ
Ayy canm herkes hayrlı olsn diyo ben surat asıyorm eşimde kızdı senin gibi. dün bana uyduğuna pişman oldu :) bakalım yarın akşam tekrar gidicemcanım benim buna iki lab arasındaki fark denir bırak artık şu ümitsizliği lütfen yarın akşam dünkü merkeze yeniden yaptır için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?