Çok tatlıdır Ayşesahramaysesahra maşallah pek güzel bir bayansın. Gözlerine bayıldım. Bebişin senin gözlerini alsın inşallah
canim sana bakyim dedim ama bulamdim facede bi yuzunuzu gormek istedim can dostlarim der ortaklarim benim face yok esimden arama yaptim ama bi kac kisi var hangisi sensinpapyonkilikli tatlım Semiha Yılmaz ben.
Canım yarım kırmızı siyah şapkalı bebişimle ben varım profil resmimde.canim sana bakyim dedim ama bulamdim facede bi yuzunuzu gormek istedim can dostlarim der ortaklarim benim face yok esimden arama yaptim ama bi kac kisi var hangisi sensin
Oh maşallah, pıt pıtları da duyacaksın inşallah. Gözün aydın tatlımKızlar ultrason normal çıktı
Tek kesemiz var haftaya kalp atışına çağırdı tekrar gelecem
hadi gozun aydin arkdsm benim inslh kalp atisinda duycaksinKızlar ultrason normal çıktı
bacim ben seni bulamdim bebisli olan biri var yaninda eside var sari saclimisin arkdsimCanım yarım kırmızı siyah şapkalı bebişimle ben varım profil resmimde.
Yok cnm kumralım burnumda hızma var resimdebacim ben seni bulamdim bebisli olan biri var yaninda eside var sari saclimisin arkdsim
Temçev mühendislik çalışma yerimbacim ben seni bulamdim bebisli olan biri var yaninda eside var sari saclimisin arkdsim
Canım ekledim seni kızlar ekleyebilirsiniz ama isim yazın tanımam Fatma genç SoyluğanCanım yarım kırmızı siyah şapkalı bebişimle ben varım profil resmimde.
Canim benim insallah pitpitlarida duyarsin Allahim saglikla eline aldirsin tekrar gozun aydinKızlar ultrason normal çıktı
gordum canim seni guzel bacim allhim bebisnle musmutlu yasamayi nasib etsin inslhYok cnm kumralım burnumda hızma var resimde
nursecim sanada baktim fotograflarda btane resim var senmisin arkadasim masalhh hepiniz birbirnzden guzelsinzcanlarimCanım ekledim seni kızlar ekleyebilirsiniz ama isim yazın tanımam Fatma genç Soyluğan
Sağol canım biraz etli butluyum bennursecim sanada baktim fotograflarda btane resim var senmisin arkadasim masalhh hepiniz birbirnzden guzelsinzcanlarim
Can'ım aslında bu hafta duymayı bekliyordum ama haftaya duyulur dedi doktorum haftaya tekrar gelecem canım İstanbul zor oluyor gelip gitmek Bursa'danCanim benim insallah pitpitlarida duyarsin Allahim saglikla eline aldirsin tekrar gozun aydin
Senin güzelliğini de bebişinle görmek nasip olur bizlere inşallah :)nursecim sanada baktim fotograflarda btane resim var senmisin arkadasim masalhh hepiniz birbirnzden guzelsinzcanlarim
O günler de gelecek inşallah canımSağol canım biraz etli butluyum ben
İnşallah Bebek fotomuz eksik inşallah o da olur
insalh canim oda olacak yok iyisin masalh okadrda olsun canim rbbim saglik sihht versimSağol canım biraz etli butluyum ben
İnşallah Bebek fotomuz eksik inşallah o da olur
O senin güzelliğin tatlım..Çok tatlıdır Ayşesahram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?