Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar iyi akşamlar herkese.. sanırım facbooktan tanıştınız bir birlerinizle maalesef benim facem yok olsaydı hepiniz görmek tanımak isterdim.whatsap aktif kullanıyorum.hepinizin yüreği güzel olduğu gibi her birinizin bir birninden güzelsinizidir öyle hissediyorum...kızlar tüp bebek merkezleri ile görüştüm 2012 yılında hsg filmi çektirmiştim o raporu doktor beğenmedi tekrar hsg raporu istedi iki tüpüm kapalı çıktı hsg çekilirken 15 dakka kadar dr uğraştı açılması için alllah şükür açıldı tüplerim tıkalıymış yani doktor belki 3 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım kader kısmet rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah... her birinizi tek tek öpüyorum canlarım takip ediyorum hepinizi rabbim inşallah bir gün hamileyim diye yazacağım o günleride görmek nasip olur inşallah.

canim arkdsim gecmis olsun insalh en kisa zmnda bebisi bize mujdeliyceksin benimde face yok watsap aktif inan hepinizi gormeyi cok isterdim jongulcum inslh tuplernde hayrlisyla acildi inslh kendilignden bebis. gelecek ben inaniyorum biraz zaman gecsin elbet olack oda guzel yurekli insan kendine iyi bak

Canım tebrikler. İnşallah bebeğinin kesesini, kalbini ve sırasıyla herseyini görürsün. Rabbim tamamına erdirsin

Amin canım cok Sağol inşallah bizimde olacak bir gün Rabbim büyük. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.

Ya nedendir bilinmez hamilelik haberini almis gibi sevindim bu habere. Insallah guzel haberler getirir gunler...

canım ne güzel bir umut bu böyle eşinde tedavi görmüştü yanlış hatırlamıyorsam dna hasarı için proxceed falan kullanmıştı di mi eminim senden kısa sırada hamiş haberleri alırız

Ya nedendir bilinmez hamilelik haberini almis gibi sevindim bu habere. Insallah guzel haberler getirir gunler...
lohusasın sen taze annecik günahsız kalbine doğmuştur en kısa sürede hamile haberlerini verir inşallah bu arada kızımızın adı ne oldu yaa ben isimlere pek meraklıyım ama hemen de unuturum

Semcamcim nasilsun iyimsin coktan beri girmiyodun herhalde
Canım iyiyim,sen nasılsın bakalım.Zaman ilerledikçe korku heyecan kaplıyor içimi.Canım sen geceleri rahat uyuyabiliyor musun.göğsümün altında bir sancı oluyor bir türlü uyuyamıyorum sabahta işe hep geç kalıyorum.Bu arada kaç kg aldın ben tam 11 kg aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…