canim arkdsim gecmis olsun insalh en kisa zmnda bebisi bize mujdeliyceksin benimde face yok watsap aktif inan hepinizi gormeyi cok isterdim jongulcum inslh tuplernde hayrlisyla acildi inslh kendilignden bebis. gelecek ben inaniyorum biraz zaman gecsin elbet olack oda guzel yurekli insan kendine iyi bakkızlar iyi akşamlar herkese.. sanırım facbooktan tanıştınız bir birlerinizle maalesef benim facem yok olsaydı hepiniz görmek tanımak isterdim.whatsap aktif kullanıyorum.hepinizin yüreği güzel olduğu gibi her birinizin bir birninden güzelsinizidir öyle hissediyorum...kızlar tüp bebek merkezleri ile görüştüm 2012 yılında hsg filmi çektirmiştim o raporu doktor beğenmedi tekrar hsg raporu istedi iki tüpüm kapalı çıktı hsg çekilirken 15 dakka kadar dr uğraştı açılması için alllah şükür açıldı tüplerim tıkalıymış yani doktor belki 3 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım kader kısmet rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah... her birinizi tek tek öpüyorum canlarım takip ediyorum hepinizi rabbim inşallah bir gün hamileyim diye yazacağım o günleride görmek nasip olur inşallah.
Kızlar şimdi hastaneden geldim labaratuvarla alakalı sıkıntı olmuş çok fazla bekledk bu arada doktor çıktı sonuc 57 geldi hemşireler hayırlı olsn dediler ve ilaçlara aynen devam etmemi salı tekrar test için gitmemi istediler.12 saat sonra aynı değer olması beni biraz üzdü..yarın akşam ben özelde tekrar baktırıcam katlanmş mı diye. Pek ümidim kalmadı açıkcası. Hayırlısı olsun
Canm teşekkür ederm aminn inşallahhhCanım tebrikler. İnşallah bebeğinin kesesini, kalbini ve sırasıyla herseyini görürsün. Rabbim tamamına erdirsin
Canım sana bakınyordum yaptırdın mı yeni test?Canm teşekkür ederm aminn inşallahhh
Canım kendi hastanemde cuma 9 da vermiştm kanı ona uysn diye yarın 9 da vereym diye düşündm.. O yüzden bu akşam vermedmCanım sana bakınyordum yaptırdın mı yeni test?
Canım yaptın mı test bize haber verCanım kendi hastanemde cuma 9 da vermiştm kanı ona uysn diye yarın 9 da vereym diye düşündm.. O yüzden bu akşam vermedm
Amin canım cok Sağol inşallah bizimde olacak bir gün Rabbim büyük. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.canim arkdsim gecmis olsun insalh en kisa zmnda bebisi bize mujdeliyceksin benimde face yok watsap aktif inan hepinizi gormeyi cok isterdim jongulcum inslh tuplernde hayrlisyla acildi inslh kendilignden bebis. gelecek ben inaniyorum biraz zaman gecsin elbet olack oda guzel yurekli insan kendine iyi bak
kızlar iyi akşamlar herkese.. sanırım facbooktan tanıştınız bir birlerinizle maalesef benim facem yok olsaydı hepiniz görmek tanımak isterdim.whatsap aktif kullanıyorum.hepinizin yüreği güzel olduğu gibi her birinizin bir birninden güzelsinizidir öyle hissediyorum...kızlar tüp bebek merkezleri ile görüştüm 2012 yılında hsg filmi çektirmiştim o raporu doktor beğenmedi tekrar hsg raporu istedi iki tüpüm kapalı çıktı hsg çekilirken 15 dakka kadar dr uğraştı açılması için alllah şükür açıldı tüplerim tıkalıymış yani doktor belki 3 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım kader kısmet rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah... her birinizi tek tek öpüyorum canlarım takip ediyorum hepinizi rabbim inşallah bir gün hamileyim diye yazacağım o günleride görmek nasip olur inşallah.
Ya nedendir bilinmez hamilelik haberini almis gibi sevindim bu habere. Insallah guzel haberler getirir gunler...kızlar iyi akşamlar herkese.. sanırım facbooktan tanıştınız bir birlerinizle maalesef benim facem yok olsaydı hepiniz görmek tanımak isterdim.whatsap aktif kullanıyorum.hepinizin yüreği güzel olduğu gibi her birinizin bir birninden güzelsinizidir öyle hissediyorum...kızlar tüp bebek merkezleri ile görüştüm 2012 yılında hsg filmi çektirmiştim o raporu doktor beğenmedi tekrar hsg raporu istedi iki tüpüm kapalı çıktı hsg çekilirken 15 dakka kadar dr uğraştı açılması için alllah şükür açıldı tüplerim tıkalıymış yani doktor belki 3 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım kader kısmet rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah... her birinizi tek tek öpüyorum canlarım takip ediyorum hepinizi rabbim inşallah bir gün hamileyim diye yazacağım o günleride görmek nasip olur inşallah.
Tatlım doktorun ne dedi bu değerler için ?Canlarm günaydn sabah kan verdm değerim 67 çıktı.. İnşallah dış gebelik değildr kendiliğnden düşer
Canm hastaneden test tarihine salı demişlerdi oyüzden salı görüşecgz doktrla ben bunu dışarda yaptrdm ama 48 saat geçti. Ben zaten çok ümitli değildmTatlım doktorun ne dedi bu değerler için ?
Daha gününe varmış stres yapma belki yerleşme oluyordur ondan değerler oynuyordur..inşallah katlanır devam eder..Canm hastaneden test tarihine salı demişlerdi oyüzden salı görüşecgz doktrla ben bunu dışarda yaptrdm ama 48 saat geçti. Ben zaten çok ümitli değildm
Gunaydin canim benim nasilsin insallah dedigin gibi olmaz hersey yolunda gider .Canlarm günaydn sabah kan verdm değerim 67 çıktı.. İnşallah dış gebelik değildr kendiliğnden düşer
Canlarm günaydn sabah kan verdm değerim 67 çıktı.. İnşallah dış gebelik değildr kendiliğnden düşer
canım yaa Allah büyük dur bakalım o bizim için bizden daha iyisini bilir hakkında hayırlısı ne ise o olsun sloganımız belli "umudumuz sonsuz"Canlarm günaydn sabah kan verdm değerim 67 çıktı.. İnşallah dış gebelik değildr kendiliğnden düşer
canım ne güzel bir umut bu böyle eşinde tedavi görmüştü yanlış hatırlamıyorsam dna hasarı için proxceed falan kullanmıştı di mi eminim senden kısa sırada hamiş haberleri alırızkızlar iyi akşamlar herkese.. sanırım facbooktan tanıştınız bir birlerinizle maalesef benim facem yok olsaydı hepiniz görmek tanımak isterdim.whatsap aktif kullanıyorum.hepinizin yüreği güzel olduğu gibi her birinizin bir birninden güzelsinizidir öyle hissediyorum...kızlar tüp bebek merkezleri ile görüştüm 2012 yılında hsg filmi çektirmiştim o raporu doktor beğenmedi tekrar hsg raporu istedi iki tüpüm kapalı çıktı hsg çekilirken 15 dakka kadar dr uğraştı açılması için alllah şükür açıldı tüplerim tıkalıymış yani doktor belki 3 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalırsın dedi bakalım kader kısmet rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah... her birinizi tek tek öpüyorum canlarım takip ediyorum hepinizi rabbim inşallah bir gün hamileyim diye yazacağım o günleride görmek nasip olur inşallah.
lohusasın sen taze annecik günahsız kalbine doğmuştur en kısa sürede hamile haberlerini verir inşallahYa nedendir bilinmez hamilelik haberini almis gibi sevindim bu habere. Insallah guzel haberler getirir gunler...
Aynen öyle canm Rabbim hayrlısını versin hepimz içincanım yaa Allah büyük dur bakalım o bizim için bizden daha iyisini bilir hakkında hayırlısı ne ise o olsun sloganımız belli "umudumuz sonsuz"
Canım iyiyim,sen nasılsın bakalım.Zaman ilerledikçe korku heyecan kaplıyor içimi.Canım sen geceleri rahat uyuyabiliyor musun.göğsümün altında bir sancı oluyor bir türlü uyuyamıyorum sabahta işe hep geç kalıyorum.Bu arada kaç kg aldın ben tam 11 kg aldım.Semcamcim nasilsun iyimsin coktan beri girmiyodun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?