Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sağol tatlım... onlar çakıldıkça kulaklarından tutup kaldırıyorum intihara meğilli bu D ve B 12 ler...

Ay Allah ne muradın varsa versin valla kahkalar attım. Aynen bendeki her hormon intihar meğillisi valla bunca doktor gezdim en iyi teşhis bu. bundan sonra doktora bunu diyecem. Bu arada arkadaşım bağışıklık sistemi güçlendiren doğal takviyeler var. Beta gluten içeren onlarla birlikte kullanınca uzun süre intihar edemiyorlar. Sana doktor triod için ne teşhis koydu bu arada?

o kadar çok konuştuki bişicikler kalmadı aklımda en son bu değeri düşürelim dedi bebek düşündüğümü bildiği için ilaç verdi.. sürekli yüksek çıkıyordu ama hiç ilaç kullanmamıştım..

benimde d ve b12 yerlerde sürünüyor ayrıca insülin direncim varmış ve tsh 4-5 arasıydı ..dün hepsi için ilaçlara iğnelere başladım..
canim arkdsim gecmis olsun insulin direnci icin verilen bi hap var cok iyi duzenli mulnmda zayifltiyo metformin icerikli olandnmi kulniyon acaba tsh icinde ilaclrinin sabh erken saatte alman faydsi var d vtmini icin ampuller ise yariyo kuln insalh degerlrin normale doner cnm

teşşekkür ederim tatlım....b12 yi kalçadan D nin ampulünüde içerek kullandım insülin hapım dediğin ilaçtan m ile başlıyor içeriğide aynı..

Dideral i bende bir süre kullanmıştım çarpıntı ve migren şikayetimde nörolog ve kardiolog da kullanmamı istemişti ..bir süre kullandım şikayetlerim geçince bıraktım...

merhaba bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi için 18 şubatta ege ünv randevu aldım. rabbim gönlümüzdekileri karşımıza çıkarsın.
merhaba aramıza keşke hiç gelmeseydin şöyle şubat anneleri topiğinde falan olsaydın ama madem sen de mecbursun biz gibi hoş geldin canım:) inşallah ilk tedavinde kucağın dolar yüreğin coşar

ya kızlar benim de aklıma takıldı şimdi daha önceki tedavilerimde sorun yoktu ama bi tsh , b ve d vitaminleri baktırayım ben de. bir de son kürtaj doktoru 1 ay sonra amh baktır demişti ama içimden gelmiyor şimdi bi de o düşük çıkar tüm yıkılırım

merhaba aramıza keşke hiç gelmeseydin şöyle şubat anneleri topiğinde falan olsaydın ama madem sen de mecbursun biz gibi hoş geldin canım:) inşallah ilk tedavinde kucağın dolar yüreğin coşar
hoşbuldum 4 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hayırlısı böyleymiş olmadı özel hasteneye gittik geçen haziran ayından kasım ayına kadar 2 kere yumurta çatlatma iğnesi oldum oda kist yaptı bidaha gitmedim. ege ünv devam edelim dedik bizde şubat 18de başlıyoruz nasipse

baktır tatlım .....hadi sende yeniden sirkelen başlayalım şu bebiş işlerine yeniden...takıl bana hayatını yaşa fıstık...

canım çarpıntı yapıyor arada ondan verdi doktor... yeni mi başladı artık hiç bilmiyorum canım geçmlte iki tüp iki aşılama var çok hormon yüklendi acaba diyorum ondan mı bu şekilde oldu inşallah kalıcı değildir... canım hakkını helal et açıkladın bir sürü zahmet ettirdim yordum seni de allah razı olsun canım. peki son bi sorum bu ilaçlar gebelik oluşmasına zazarı var mı bazı ilaçların yan etkisi oluyor ya ?

canım benım yaptır bence önceki tüp bebek tedavilerimde benim bu değerlere bakılmadı bile hatta tüp bebk öncesi bile kimse git yaptır tiorid de önemli demedi o yüzden belki de yıllarca vardı bu sorunum ondan olmuyor gebelik ya da ondan tutunmadı önceki tüp bebekler... tüp bebek merkezi isteyince bu ay yaptırdım ve bu şekilde çıktı sonuçlar şaşırdım açıkçası madem tüp bebekte ya da gebelik oluşmasına engel bir durum neden bugüne kadar giitiğim doktorlar istemdi valla kendin takip edeceksin herşeyi ben ouu anladım...yaptırmanı tavsiye ederim...

bacim benim soruma cevab vermedin sana tahlil sonuclrmi gondermstim seni bekliyom bi el at canim arkadasim

baktır tatlım .....hadi sende yeniden sirkelen başlayalım şu bebiş işlerine yeniden...takıl bana hayatını yaşa fıstık...
vayy maşallah her zamanki gibi enerji tavan yapmış :) takılayım takılmasına da ne zamana kadar şansımı zorlayacağım bilmiyorum Rabbim vermiyor ben zorluyormuş gibi hissediyorum ama bildiğim bişey var "ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Kızlar kan sonucum 90 geldi doktor tutunmaya çalışıyor dedi 100 üstü olsa 3 haftasonra kese görmeye çağırcaktm ama perşmbe tekrar gel dedi. Tedaviye devam edyrz dedi. Bakalım artk hayırlsı olsn..
bol bol dua edelim tatlım ...umudunu yitirme bak tutunmaya çalışıyormuş...inşallah perşembe güzel haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…