İyiki akıl etmişiz şu face işini ..çok merak ediyordum..resimlerinize baktıkça hep ne acılar ne sıkıntılar paylaştık onlar geçti aklımdan..kızOlur canim yolluorum arkadaslik bayildim gòzlerine masallah subhanallah
Canim benim ilk once gecmis oldun bebisin daha iyi olur insallah Allahim acilarini gostermesin Allahim hepvguzel gunler gostersinKizlarrrrr canlarimmm oku oku anca bitirdim ne yazismisiniz ayy iki hafta cok yogun gecti kúcúk kaynimi sòzledik onun hazirliklari sorunlari sonra bebis rahatsizlandi teyzeleri enfeksiyon kapmisiz azcik huysuzlugumuz ondanmis cok özledim sizi bende gòrmek tanimak isterim sizleriaysesahra m nesene bitiorum valla @dnzderya yla costurmussunuz nurse51 @Nautilus Su perisi86 @SEMCAN sultan1356 NursELmira S Sky_sun @dianthus papyonkilikli m yazamadiklarim hepiniz ii siniz cok sùkur S Sky_sun cancazim ablam gecen ay adetten sonra rahim filmi cektirdi bi kizi vardi 8 yasinda baska olmamisti simdi tekrar hamile cok sükür rahim filminden hemen sonra kaldi insallah hayirlisiyla seninde haberlerini hepinizin haberlerini alirim NursELmira canim insallah hayirlisiyla kat kat katlanir yavas yavas katlanioda bebisine gùven kizlar fece eklenmis ohhh tanisilmis ne gùzel
canim bende cekildgmde doktr demisti sık ilişki tavsiye edrim cunku iceriye verilen hava tuplerde kalabliyomus oyuzde ilk iki uc ay gebe kalma sansi yuksek canim inslh sende hamis kalirsin bu sekilde dktrlara gerk duymazsin allhin iznyleCanım benim geçmiş olsun minik bebeğine peki canım ablan rahim filmi çekildiği ay korundu mu çekildiği ay mı hamile kaldı yoksa bir ay sonra mı
Canım geçmiş olsun bizim kirkimiz çıkmadı daha teyzesi bugün 23 günlük olduk gaz sorunu bizdede varKizlarrrrr canlarimmm oku oku anca bitirdim ne yazismisiniz ayy iki hafta cok yogun gecti kúcúk kaynimi sòzledik onun hazirliklari sorunlari sonra bebis rahatsizlandi teyzeleri enfeksiyon kapmisiz azcik huysuzlugumuz ondanmis cok özledim sizi bende gòrmek tanimak isterim sizleriaysesahra m nesene bitiorum valla @dnzderya yla costurmussunuz nurse51 @Nautilus Su perisi86 @SEMCAN sultan1356 NursELmira S Sky_sun @dianthus papyonkilikli m yazamadiklarim hepiniz ii siniz cok sùkur S Sky_sun cancazim ablam gecen ay adetten sonra rahim filmi cektirdi bi kizi vardi 8 yasinda baska olmamisti simdi tekrar hamile cok sükür rahim filminden hemen sonra kaldi insallah hayirlisiyla seninde haberlerini hepinizin haberlerini alirim NursELmira canim insallah hayirlisiyla kat kat katlanir yavas yavas katlanioda bebisine gùven kizlar fece eklenmis ohhh tanisilmis ne gùzel
Amin canım evet doktor iki üç ay kadar Şansın yüksek dedi ama bu ay korunun dedi kimi korunmuyor rahim filmi çekildiği ay... Rabbim kimseyi uğraştırmasın inşaallah. Benim bi arkadaşım var kendinin çocuğu var diye o kadar rahat konuşuyor ki biriyle ilgili konuşuyorum diyelim diyorki kahkaha atarak bence onların çocuğu olmayacak uğraşacaklar diyerek gülüyor sanki çok komik ya bi de bende uğraşıyorum nasıl diyebiliyor böyle anlamıyorum. Rabbim sabır versin bu dertle uğraştıgım yetmiyor bi de insanlarla uğraşıyorum valla çok zor insanlarla ugrasmakcanim bende cekildgmde doktr demisti sık ilişki tavsiye edrim cunku iceriye verilen hava tuplerde kalabliyomus oyuzde ilk iki uc ay gebe kalma sansi yuksek canim inslh sende hamis kalirsin bu sekilde dktrlara gerk duymazsin allhin iznyle
Ben bu insanları anlamyrm kendilerinin başına gelmediği için çok kolay bişeymiş gibi görüp dalga geçiyorlar ama bilmyrlar ki derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor. Ayrıca kendi başına başka bir şey gelmeyeceğinin garantisini nerden alıyor. Rabbim öyle bi sınav verir ki bzim durumumzda olmak için can verir.. Malesef böyle insanlar çok fazla.Amin canım evet doktor iki üç ay kadar Şansın yüksek dedi ama bu ay korunun dedi kimi korunmuyor rahim filmi çekildiği ay... Rabbim kimseyi uğraştırmasın inşaallah. Benim bi arkadaşım var kendinin çocuğu var diye o kadar rahat konuşuyor ki biriyle ilgili konuşuyorum diyelim diyorki kahkaha atarak bence onların çocuğu olmayacak uğraşacaklar diyerek gülüyor sanki çok komik ya bi de bende uğraşıyorum nasıl diyebiliyor böyle anlamıyorum. Rabbim sabır versin bu dertle uğraştıgım yetmiyor bi de insanlarla uğraşıyorum valla çok zor insanlarla ugrasmak
evet canım aynen sanki sadece çocuk olmayınca uğraşılıyor hayat o kadar zorki böyle insanları allah görüyor allaha havale ettim böyle insanları aciz insanlarBen bu insanları anlamyrm kendilerinin başına gelmediği için çok kolay bişeymiş gibi görüp dalga geçiyorlar ama bilmyrlar ki derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor. Ayrıca kendi başına başka bir şey gelmeyeceğinin garantisini nerden alıyor. Rabbim öyle bi sınav verir ki bzim durumumzda olmak için can verir.. Malesef böyle insanlar çok fazla.
oyy canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsinKızlar çok şükür değerim 198 geldi doktor benm şaşkınlığma güldü resmen niye sevnmiyorsn dedi :) 3 haftasonra kalp atımlarına çağırdı. Rabbim inşşallah hayrlısyla devam ettirir. Hepinizden Allah razı olsun
Apynen canim arkadasim cok ii oldu neler yasadik ama hayat bizi yildiramazİyiki akıl etmişiz şu face işini ..çok merak ediyordum..resimlerinize baktıkça hep ne acılar ne sıkıntılar paylaştık onlar geçti aklımdan..kızpapyonkilikli sen Ünye ye ne zaman gittin?
Aminn canim insallah Allah im kimseye evlatlarin acisini gòstermesinCanim benim ilk once gecmis oldun bebisin daha iyi olur insallah Allahim acilarini gostermesin Allahim hepvguzel gunler gostersin
Yerim o fistigi ben az kalmis annesi ayy o gaza ben 11 gùn sonra 3. Ayimizi dolduracaz azalcagina nerde artioda artio insallah hayirlisiyla seninkinin 40 dan sonra azalir ayy o durum cok kòtu benimkide ayni aksamlari geceleri gògùste uyumayi sevio dalinca koyuyorum besigine hic yanima alistirmadim iiki alistirmamisim cok zor oluor ayirmasi saol kuzum insallah gecip gitcek öp findigimiCanım geçmiş olsun bizim kirkimiz çıkmadı daha teyzesi bugün 23 günlük olduk gaz sorunu bizdede var
Meme agzimda olsun istiyor hep doymuyor galiba minnakim mama verince hemen uyuyor şuanda emziriyorum Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
Evet kuzumm hayrlı geldn sen değerden ne kadar sonra gitmştn kese görmeye? Benm doktr direk kalp atışlarına çağırdı.. İnşallah hayrlısyla onlarıda yaşarz ve Rabbim sağsalim kucağımza kavuştrur..sırayla herkesn güzel haberini alacağız inşallah ben inanıyrmoyy canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin
ayağım uğurlu geldi bak birer birer hamile kalacak diğer kızlarda inşallah
cumartesi gideceğim bende kalp atışları için
Ayy cok sevindim gòzún aydin canim benim insallah hayirlisiyla kalp atislarini duyar keseni gòrùr rahatlarsin masallah gúclù bebek olcak tutundu vazgecmedi bakKızlar çok şükür değerim 198 geldi doktor benm şaşkınlığma güldü resmen niye sevnmiyorsn dedi :) 3 haftasonra kalp atımlarına çağırdı. Rabbim inşşallah hayrlısyla devam ettirir. Hepinizden Allah razı olsun
Evet canmm güçlü çıktı bebişim çok şükür bırakmadı beni :) inşallahh canm güzelce devam eder sizin yaşadğınz güzel duyguları yaşarz hepimizAyy cok sevindim gòzún aydin canim benim insallah hayirlisiyla kalp atislarini duyar keseni gòrùr rahatlarsin masallah gúclù bebek olcak tutundu vazgecmedi bak
canım testten iki hafta sonra keseye gittimEvet kuzumm hayrlı geldn sen değerden ne kadar sonra gitmştn kese görmeye? Benm doktr direk kalp atışlarına çağırdı.. İnşallah hayrlısyla onlarıda yaşarz ve Rabbim sağsalim kucağımza kavuştrur..sırayla herkesn güzel haberini alacağız inşallah ben inanıyrm
Maşallah Rabbim devamını getirsin inşallah..bir an önce zaman aksın kucağın dolsun inşallah..ben gebeliği öğrendiğimde doktora gittiğim zaman kalp atışını da görmüştüm..çok değişik Bi duyguydu kısa sürdü ama olsun hayırlısıyla tekrar görmeyi nasip eder Rabbim..Kızlar çok şükür değerim 198 geldi doktor benm şaşkınlığma güldü resmen niye sevnmiyorsn dedi :) 3 haftasonra kalp atımlarına çağırdı. Rabbim inşşallah hayrlısyla devam ettirir. Hepinizden Allah razı olsun
canim uzak dur boyle insanlarsan seni uzen herkesten uzak dur bosver kimse kimsenin halini bilmez canim ne sikintlar yasadigimizi bilmez kimse ahh ahh zaten şu cevrenin konusmalari baskilari ayri bi stres sen sikma canini tedavine odaklan inslh olacak sadece biraz zamna ihtiyacmz varAmin canım evet doktor iki üç ay kadar Şansın yüksek dedi ama bu ay korunun dedi kimi korunmuyor rahim filmi çekildiği ay... Rabbim kimseyi uğraştırmasın inşaallah. Benim bi arkadaşım var kendinin çocuğu var diye o kadar rahat konuşuyor ki biriyle ilgili konuşuyorum diyelim diyorki kahkaha atarak bence onların çocuğu olmayacak uğraşacaklar diyerek gülüyor sanki çok komik ya bi de bende uğraşıyorum nasıl diyebiliyor böyle anlamıyorum. Rabbim sabır versin bu dertle uğraştıgım yetmiyor bi de insanlarla uğraşıyorum valla çok zor insanlarla ugrasmak
İnşallah o güzel duyguları bizde yaşarz inşallah sağlıcakla kucağımza alırızz hepimz.. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsn tekrar minik atışları duy arkadşm inşallahhhhMaşallah Rabbim devamını getirsin inşallah..bir an önce zaman aksın kucağın dolsun inşallah..ben gebeliği öğrendiğimde doktora gittiğim zaman kalp atışını da görmüştüm..çok değişik Bi duyguydu kısa sürdü ama olsun hayırlısıyla tekrar görmeyi nasip eder Rabbim..
canim hadi gozun aydin cok sevindim senin adina ben inaniyodum degerlrin yukselcegine bizleri dualarindan rksik etme canim inslh rbbim kucagina almayi nasib etsinEvet kuzumm hayrlı geldn sen değerden ne kadar sonra gitmştn kese görmeye? Benm doktr direk kalp atışlarına çağırdı.. İnşallah hayrlısyla onlarıda yaşarz ve Rabbim sağsalim kucağımza kavuştrur..sırayla herkesn güzel haberini alacağız inşallah ben inanıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?