Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar çok korkuyorum bugün is cikisi 2 kez iç çamaşırı degistirdim su gibiakıntım oldu dr u aradım dinlen bol su ic dedi sabah ultrasonda bakcak çok az devam ediyor amniyon sivisimi diye korkuyorum sizdede bu haftalarda su gibi akintilar oldumu lütfen cevap verin

Aşk olsun. Biz burada birbirimizin derdini azmi dinledik. Hasimoto triodi içlerinde nodül anlamında en az korkucagin tur. Vucut beze saldırdığı için ilaçla birlikte nodüller genelde duyduğum kuculuyor. Bende başta senin gibiydim. Kafamda gore ilacı alıyordum. Daha sonra gönüllü denek olunca baya anlattılar ve dediklerini yapınca baya fayda görünce artık sabah 6:30-7:00 arası alıyorum. Sabah kahvaltısı ile aram yok zorla yapıyorum. O yüzden o bir saat beni çok zorlamiyor. Mümkünse buna uymaya çalış. İlaç en iyi etkiyi o şekilde veriyor. Emin ol kolesterolün dusuyor. TSH öyle gıcık bir hormonki herseyi n içinden çıkıyor. Ben ona salça hormonu diyorum. Her şeye salça olup etki ediyor. Selenyum ile ilgili olanları şimdi özel mesaj ile aticam.

Canim benim ilkvonce Allah saglikla tamamina erdirsin sen en uyusi hemen bi doktora git en azindan icin rahatlar Allah kolayliklar versun

ayy cok guldum herseye salca oluyo diyosunya canim arkdsim ben bundan snra dikt edicem sabah 7 uyanip ilacimi icicem geri uyurum yine ben duzenli kulnymki bari bunlrla iyi savasalim alhim senden razi olsun

Slm canim benim 20 haftalarda olmustu sanirim 27. Haftamda cok korkmustum iltihap cikti dok az enfeksiyon var ondan olmus demisti ama yinede dok. Bakcaktir insallah hayirlisiyla suyun degildir ve akinti suyu hafif kokar ama amniyon suyun kokmazmis

Kizlarrrrr canlarimmm oku oku anca bitirdim ne yazismisiniz ayy iki hafta cok yogun gecti kúcúk kaynimi sòzledik onun hazirliklari sorunlari sonra bebis rahatsizlandi teyzeleri enfeksiyon kapmisiz azcik huysuzlugumuz ondanmis cok özledim sizi bende gòrmek tanimak isterim sizleri aysesahra m nesene bitiorum valla dnzderya yla costurmussunuz nurse51 Nautilus @serenalar SEMCAN sultan1356 NursELmira S Sky_sun dianthus papyonkilikli m yazamadiklarim hepiniz ii siniz cok sùkur S Sky_sun cancazim ablam gecen ay adetten sonra rahim filmi cektirdi bi kizi vardi 8 yasinda baska olmamisti simdi tekrar hamile cok sükür rahim filminden hemen sonra kaldi insallah hayirlisiyla seninde haberlerini hepinizin haberlerini alirim NursELmira canim insallah hayirlisiyla kat kat katlanir yavas yavas katlanioda bebisine gùven kizlar fece eklenmis ohhh tanisilmis ne gùzel

R ravza54 kız nerelerdesin sen özlettin bak olmuyor böyle..alıştırdın kayıplara karıştın..
Ahh canim arkadasimm cok yogun gecti teyzesi buda hastalandi kaynim sòzlendi onun icin de kosturduk watsapta aktifum okuyorum ona bile cevap veremedim òzledim valla kayinvalidem de hasta bugün gitti hastaneye gelmedi bekliom

Ahh canim arkadasimm cok yogun gecti teyzesi buda hastalandi kaynim sòzlendi onun icin de kosturduk watsapta aktifum okuyorum ona bile cevap veremedim òzledim valla kayinvalidem de hasta bugün gitti hastaneye gelmedi bekliom
Geçmiş olsun tatlım dikkat et yeğenime...gel senide ekleyelim faceden ...

papyoncum cok guldum sana allah iyligini versin aman bacim takip ediyosa hi. yazma sen eltilerin diline dusmenin ne oldugunu bilirim ben
ya sorma dr um genelde tup bebek dr u basindan beri kv falan bi arastirma icinde ama bisi cikaramadi daha...

Hayırlısı canm bakalım yarın belli olur sanırım ne olduğu.. Bebiş nasıl bebişş sen onu söyle :))
Bebis sukrolsun iyi sarilik okduk azcik gazimiz sorun ama her agladiginda sizlere de bu sikintilari yasatmasi icn dua ediyorum...
Sizler de cansiniz
ben demistim hangi dr bu kdr anlatir

Canım merhaba.Bende 30.haftaya girdim.Son bir haftadır bende de aynı sorun var.Su gibi geliyor çamaşırımı ıslatıyor.Sabah iş arkadaşıma sormuştum bende sende böyle birşey oldumu diye.oda olmadı dedi ama bilmiyorum bende korktum.Allahım korusun yavrularımızı.

Tatlım bi doktora gidip baktırsaydın Allah korusun amniyon sıvısı sızmasın..

Canim yine de dr la gorusun ama gebeligimin basindn beri akintim vardi su gibi hatta bir keresinde kosturarak dr a gittim. Bence onemli degildir ama yine de drunla bi gorus

Canım benim geçmiş olsun minik bebeğine peki canım ablan rahim filmi çekildiği ay korundu mu çekildiği ay mı hamile kaldı yoksa bir ay sonra mı

Canim benim ilkvonce Allah saglikla tamamina erdirsin sen en uyusi hemen bi doktora git en azindan icin rahatlar Allah kolayliklar versun

Slm canim benim 20 haftalarda olmustu sanirim 27. Haftamda cok korkmustum iltihap cikti dok az enfeksiyon var ondan olmus demisti ama yinede dok. Bakcaktir insallah hayirlisiyla suyun degildir ve akinti suyu hafif kokar ama amniyon suyun kokmazmis

Kızlar sabah dr um bakti çok şükür amniyon sivi degilmis bu zamanda da islaklik olabilirmiş normal diyor bol su icmemi herzaman istiyor bende günün içerisinde 2.5 lt su içiyorum cinsiyeti kesin erkek dedi eğer akıntım devam ederse mantardan kaynaklı olabilirmis dün çok korktum

Canim benim ilk once gecmis oldun bebisin daha iyi olur insallah Allahim acilarini gostermesin Allahim hepvguzel gunler gostersin

Cok sükür canimm benimm bisey yokmus devamli kontrol et sen gecmis olsun
Canim benim ilk once gecmis oldun bebisin daha iyi olur insallah Allahim acilarini gostermesin Allahim hepvguzel gunler gostersin
Aminn csncazim aminn insallah eline alinca daha farkliymis az kaldi Allah im bir avazda kurtarsin insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin

Canım benim geçmiş olsun minik bebeğine peki canım ablan rahim filmi çekildiği ay korundu mu çekildiği ay mı hamile kaldı yoksa bir ay sonra mı
Yok canim benim gecen ay adet oldu tahim filmi cekildi dok korunma demis simdi 4.5 haftalik hamile o ay olmus insallah hayirlisiyla Allah im sanada nasib etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…