Aminnnnnnn canim benim bu arada cumaniz mubarek olsun Allahim hepimize hayirli haberler duyursun hepAminn canim insallah Allah im kimseye evlatlarin acisini gòstermesin
Aminnn canmm inşallahh güzel devam eder hayrlısı bakalımCanim benim gozun aydin Rabbim hayirlisiyla elini aldirmayi nasip etsin insallah keyifli bir hamilelik gecirirusin Cok sevindum Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Canm bende senin gibi araftayım 59-90-198 değerlerm en son gittiğimde doktor bidaha bakmaya gerek yok 3 hafta sonra kalp atışlarına ge dedi... Baktrıp can sıkmak istemyrm belki haftaya tekrarlarm ama günaşırı baktrmıcam.. Doktor gayet iyi konuştu canımı sıkmak istemyrm.. Senin doktrn ne diyor bu duruma?Kızlar selamlar
Tüp Bebek tedavisinde pozitif aldım ama ne yazikki sevinemiyorumbu sürecin ne zor olduğunu ancak siz bilir ve anlarsınız. Transferin 10. Gününden beri degerlerim şu şekilde seyretti: 59-105-168 (aynı gün akşam 190 )-170 174-257 bugün de transferin 21. Günü sağlıklı bi gebelik değil de inşallah dış gebelik de değildir. Var mı benzer durumu yaşayan ya da kafamdaki belirsizliği alacak bi arkadaşım. Rabbim hepimizin gonlundekini kollarına versin. Geriye dönük okumadım hiç pozitif alan arkadaşlarım devamı gelsin inşallah... Tedavide olan arkadaşlarım, bir an önce gonlunuz ferahlasin inşallah
Benim doktorumla seninki aynı sanirim:) özel mesaj da attım sana canım. Turgut bey topiginde seni söyledi arkadaşlar da senin durumun daha yeni benden sanırım. Biz artık dış gebelik ten korkuyoruzCanm bende senin gibi araftayım 59-90-198 değerlerm en son gittiğimde doktor bidaha bakmaya gerek yok 3 hafta sonra kalp atışlarına ge dedi... Baktrıp can sıkmak istemyrm belki haftaya tekrarlarm ama günaşırı baktrmıcam.. Doktor gayet iyi konuştu canımı sıkmak istemyrm.. Senin doktrn ne diyor bu duruma?
Doktorlar şu kanıda canm katladktan sonra baktrmanın mantığı yok bu yüzden bir kez katladktan sonra istemyrlar belki başkalarınında bu şekilde ilerliyor ama baktrmadkları için bilmyrlar.. Zaten dış gebelksede şuan yapablicek bişey yok en erken 3 hafta sonra bakılır anlaşılır.. Şu durumda testi tekrarlamak can sıkmaktan başka birşey değil benceBenim doktorumla seninki aynı sanirim:) özel mesaj da attım sana canım. Turgut bey topiginde seni söyledi arkadaşlar da senin durumun daha yeni benden sanırım. Biz artık dış gebelik ten korkuyoruzçünkü transferin 21. Gün değeri 257. Senin 198 olan 14 veya 16. Günse iyi aslında. Bu arada bana da bi daha gerek yok dediler de kendi kendime olcturup farkettim
Canım turgut bey mi doktorun.170 değerinden sonra sürekli baktirmami o istedi. 170 olan günde hafif lekelenme olmuştu kaylanmada tam iki kat değil ya ondan olcturmustum. Ki benim şu an 3000 lerde olması gerekDoktorlar şu kanıda canm katladktan sonra baktrmanın mantığı yok bu yüzden bir kez katladktan sonra istemyrlar belki başkalarınında bu şekilde ilerliyor ama baktrmadkları için bilmyrlar.. Zaten dış gebelksede şuan yapablicek bişey yok en erken 3 hafta sonra bakılır anlaşılır.. Şu durumda testi tekrarlamak can sıkmaktan başka birşey değil bence
Anladm cnm ama 170 den sonra yükselmiş tekrar. Valla bende akibetimi bilemiyrm yaşayıp göreceğiz.. Buarada doktrm turgut bey değil :) benim doktrm tutnmaya çalıştğı için katlamamiştr demşti belki seninde öyle olmuştr kanamada yerleşme kanaması olablrCanım turgut bey mi doktorun.170 değerinden sonra sürekli baktirmami o istedi. 170 olan günde hafif lekelenme olmuştu kaylanmada tam iki kat değil ya ondan olcturmustum. Ki benim şu an 3000 lerde olması gerek
Ay yok canım çok geç artık onlar icinAnladm cnm ama 170 den sonra yükselmiş tekrar. Valla bende akibetimi bilemiyrm yaşayıp göreceğiz.. Buarada doktrm turgut bey değil :) benim doktrm tutnmaya çalıştğı için katlamamiştr demşti belki seninde öyle olmuştr kanamada yerleşme kanaması olablr
Rabbim hakkımzda hayrlı olanı versin canm bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..Ay yok canım çok geç artık onlar icin
Haklısın canım bu tarz insanlardan uzak durmak lazım ama kaç yıllık samimi arkadaş olunca biranda kesip atmak olmuyor ya sabır çekiyorum allah büyük bi şekilde art niyetli davrananlar elbet yaptıklarının payını alacaklar allaha havale et canım sende elinden geldikçe uzak durBu daha once bahsettigin arkadasin degil mi? Uzaklassana artik sundan ne gerek var ya... uzuyorsun bosuna kendini??? Hani benim bahsettigim bir qrkadasim vardi hatirlar misiniz bilmem kordondaki tek damarla ilgili canimi sikmisti. Hastaneye bebgi gormeye geldi emzirmeye calisiyorum kendisi ebe bebegi bir hirpaladi anlatamam. Kendince reflekslerini kontrol etti bana caktirmadan yanagini falan sertce hirpaladi sozde memede uyutmamak icin. Sonra onun yaninda emzirdigim gogsum hem sisti hem yara okdu aglaya aglaya acidan emzirdim kacgun bebegin agzi hep kan oldu. Annem o kiza yasak koydu. Boyle insanlarin bakislari da iyi olmuyor uzaklas yitsin ben esim yuzunden gorusmek zorundayim esi arkadasi esi de cik iyi niyetli eger oyle bir zorunlulugun yoksa bence girusme bebisin olunca daha da zarari oluyor boylelerinin..
Aminn canim insallah Allah im nasib etsin hayirlisiyla o gùzel gúnler cok yakinda herkese nasib etsin Allah imEvet canmm güçlü çıktı bebişim çok şükür bırakmadı beni :) inşallahh canm güzelce devam eder sizin yaşadğınz güzel duyguları yaşarz hepimiz
Aminn ecmainn Allah im senin gibi bir evlat nasib etsin civil civilMaşallah Rabbim devamını getirsin inşallah..bir an önce zaman aksın kucağın dolsun inşallah..ben gebeliği öğrendiğimde doktora gittiğim zaman kalp atışını da görmüştüm..çok değişik Bi duyguydu kısa sürdü ama olsun hayırlısıyla tekrar görmeyi nasip eder Rabbim..
Oh çok şükür cnm, gözlerin aydın olsun..Kızlar kalp atışlarını duyduk pıt pıt pıt
Çok şükür artık rahatladım
Rabbim her isteyene nasip etsin
İnşallah bizde o günlere gelebilrz canmm.. Maşallah sizee o da çok güçlü bi bebişş yerim ben onuNursELmira canım benim güçlü bebişin seninle çok şükür. Ben zaten inanıyordum tutunacağına. Benim 29 değerle başlayanım şimdi 3,5 aylık oldu teyzesi. Darısı başına canım...
canim yaa ne guzel bi duygu allhim kucagina almayi nasib etsin insalhhKızlar kalp atışlarını duyduk pıt pıt pıt
Çok şükür artık rahatladım
Rabbim her isteyene nasip etsin
canim nurselmiram cok stres yapiyosun kendine inslhh iyice tutunuyodur agrilarin ondandir sende nurse arkdsimz gbi duyucaksin pitpitlati inslh dua et bol bolKızlar nasılsnz bakalım ya benim inanılmaz bel ağrım başladı kasıklarımda da batmalar oluyo ara ara girip çıkıyor bazen sağda bazen solda.. Bide çok afedersnz su gibi akıntım oluyor.. Bugün test yapmadm ya ters giden bişeyler var diye yiyip bitrdm kendmi@nurse51 canm gözün aydınn o pıt pıtlar hep olsn hayatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?