Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim hadi gozun aydin cok sevindim senin adina ben inaniyodum degerlrin yukselcegine bizleri dualarindan rksik etme canim inslh rbbim kucagina almayi nasib etsin
Teşekkür ederim canm dualarmdasnz hepinz. sizde beni eksk etmeyin dualrnzdan inşallah güzel devam eder arkadşm çok korkuyrm

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bor şey sormak istiyorum bilgi sahibi olan cevap verirse çok sevinirim. 10 gün önce rahim filmi çektirdim ilk gün kanama oldu çok az sonra geçti. Bugün sip siyah akıntı geliyor kızlar adetime daha 1 hafta var. Rahim filmi sonrası bi iki gün kanama ya da lekelenme olabilir yazıyor google de okudum ondan sonra olmaz diyor. Rahim filmi sonrası benim gibi 10 gün sonra falan koyu siyah renk kanama olan oldu mu ?

canim korkma inslah bisey yoktur benimde bi hafta sonrasi koyu kahve siyaha yakin lekelnme olmustu doktra gtmistim hemen olablr demsti korkulcak bisey yok inslh seninde oyledir

canim korkma inslah bisey yoktur benimde bi hafta sonrasi koyu kahve siyaha yakin lekelnme olmustu doktra gtmistim hemen olablr demsti korkulcak bisey yok inslh seninde oyledir
Sağolasın canım o zaman benim de ñormal durum içim rahatladı bian o şekilde akıntı görünce korktum herşeye korkar olduk valla :)

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımmmmm rabbım sonuna kadar yaşatsın mutluluğunu inşallah canı gönülden diliyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canımmmmm rabbım sonuna kadar yaşatsın mutluluğunu inşallah canı gönülden diliyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Aminn canm aminnn çok korkuyrm inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder tabi hepimize.. Burda birinin haberine kendimin haberi gibi seviniyorum inşallah en kısa zamanda senden ve diğer arkadşlarmdan da alıcaz müjdeler

İyiki akıl etmişiz şu face işini ..çok merak ediyordum..resimlerinize baktıkça hep ne acılar ne sıkıntılar paylaştık onlar geçti aklımdan..kız papyonkilikli sen Ünye ye ne zaman gittin?
Canim gecen yaz kafamiza esti sinoptan basladik batuma kadar gittik arabayla. :) coookkk guzel oralar aklimiz hala oralarda...

Bu daha once bahsettigin arkadasin degil mi? Uzaklassana artik sundan ne gerek var ya... uzuyorsun bosuna kendini??? Hani benim bahsettigim bir qrkadasim vardi hatirlar misiniz bilmem kordondaki tek damarla ilgili canimi sikmisti. Hastaneye bebgi gormeye geldi emzirmeye calisiyorum kendisi ebe bebegi bir hirpaladi anlatamam. Kendince reflekslerini kontrol etti bana caktirmadan yanagini falan sertce hirpaladi sozde memede uyutmamak icin. Sonra onun yaninda emzirdigim gogsum hem sisti hem yara okdu aglaya aglaya acidan emzirdim kacgun bebegin agzi hep kan oldu. Annem o kiza yasak koydu. Boyle insanlarin bakislari da iyi olmuyor uzaklas yitsin ben esim yuzunden gorusmek zorundayim esi arkadasi esi de cik iyi niyetli eger oyle bir zorunlulugun yoksa bence girusme bebisin olunca daha da zarari oluyor boylelerinin..

Canim benim gozun aydin Rabbim hayirlisiyla elini aldirmayi nasip etsin insallah keyifli bir hamilelik gecirirusin Cok sevindum Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…