Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar kan sonucum 90 geldi doktor tutunmaya çalışıyor dedi 100 üstü olsa 3 haftasonra kese görmeye çağırcaktm ama perşmbe tekrar gel dedi. Tedaviye devam edyrz dedi. Bakalım artk hayırlsı olsn..
zorluyor yavrucak inşallah tutunur canım ALLAH BÜYÜK neylerse güzel eyler

Rabbim isteki vereyim demiş biz isteyelim elbet bizim içinde hayırlı birşeyler vardır tatlım..bir an önce tahlillerini yaptır tam gaz devam edelim..

Rabbim isteki vereyim demiş biz isteyelim elbet bizim içinde hayırlı birşeyler vardır tatlım..bir an önce tahlillerini yaptır tam gaz devam edelim..
inşallah kuzumm inşallah valla önümüzdeki ay da şansımızı deneriz sanırım nisan mayıs yeni tedavimize başlarız gaz da sıkıntı yok adada bi tekliyo o kadar

inşallah kuzumm inşallah valla önümüzdeki ay da şansımızı deneriz sanırım nisan mayıs yeni tedavimize başlarız gaz da sıkıntı yok adada bi tekliyo o kadar
40 a az kaldı diye ben doktorumu zorluyorum tüp için o tutturdu doğal olacak diye bakalım artık..yaza kadar oldu oldu olmazsa zorla yaptırtırım

oy canim bacim allhim tez zamnda sana ayseye natilusa bana daha ismini sayamdgim tum arkdslrima nasib etsin inslh bu sene bizim senemiz olur gobuslerimiz dolar esim cok uzuluyo ama farkettirmemeye calisiyo diorum rbbim tez zamnda esimi babalik haberyle mujdelendir

tek sorun ilacı aç karna içip beklemek...kalkar kalkmaz bişeyler yememek beni zorluyor

Kişiden kişiye değişiyor. Ben o konuda pek zorlanmiyorum ama zorlanan arkadaşlar çok erken kalkıp içip tekrar uyuyorlar. Sabah erken kalkan tekrar uyumakta zorlanmiyacaksan birde öyle deneyebilirsin belki

Aşk olsun bilgi paylasilmak için yoksa ne işe yarar. Gebelik için sentetik hormonların yan etkisi yok. Zaten Triod hapini duzelmezse mecburen kullanacaksin. Diğerini doktor keser gibi geliyor ama yine kar zarar hesabı yapılıyor bildiğim kadarıyla. Çarpıntı çoksa senin zorluyorsa, ilacın kategorisine gore karar veriliyor.

Kızlar kan sonucum 90 geldi doktor tutunmaya çalışıyor dedi 100 üstü olsa 3 haftasonra kese görmeye çağırcaktm ama perşmbe tekrar gel dedi. Tedaviye devam edyrz dedi. Bakalım artk hayırlsı olsn..
Kuzum benim persembeye daha guzel haberler alacaksin insallah Allahim yuzunu guldursun demekki bebis gec tutunmus Allahin izniyle hersey yoluba girecek kuzum Allah buyuk .

40 a az kaldı diye ben doktorumu zorluyorum tüp için o tutturdu doğal olacak diye bakalım artık..yaza kadar oldu oldu olmazsa zorla yaptırtırım
Canim benim Allahin izniyle sizlerde gusel haberler vereceksiniz Rabbim ol deyince hersey oluyor .i nsallah tez zamanda sizderde sevindireceksinuz bizleri .Allahim hepimizin yuzunu guldursun .Rabbim gonlunuze gore versin

agzina yuregine saglik arkadasim gozumden kacmis yazdiklrn gecen yil anti_tpo 17.54 anti-tg 2955 tsh 0.857 cikmis fr bana hasimato troidisin demsti bu gecen yilki degerlrim ozamndnan bu yana 3 ay once bakilan dgerlrimde serbest t4 1.09 tsh 5.02 bu dgrlere gore doktor benden ultasonogrfi istemisti ve levitron 25 baslmsti hemen.2.5 ay snra gel demsti bihafta once gttm ve baktrdigim yeni degrler HOMAIR 5.02 KOLESTEROL 208 LDL 140 D VITAMINI 15.36 FOLAT 14.5 SERBEST T41.16 TSH 3.42 INSULIN 22.6 VITAMIN B12 336.4 bunlar uc gun once dr gosterdim insiln ditenci icin glifora devam levitron 25 devam dedi kolstrol icin spor ve yaglidan uzak dur dedi anliycagin boyle bu selenyum icinde bana yaz arkdsim a.r.olsun belki senin sayende yeni bilgiler ogrenip vucudmdaki eksklikleri ohrenip gidermis olurum cok tesekr edrim

Kişiden kişiye değişiyor. Ben o konuda pek zorlanmiyorum ama zorlanan arkadaşlar çok erken kalkıp içip tekrar uyuyorlar. Sabah erken kalkan tekrar uyumakta zorlanmiyacaksan birde öyle deneyebilirsin belki
bense troid ilacini aldgm gbi arksndan kahvalti yapiyom ve cok gec uyanirm duzensiz alirim ilaci ne olcak benim bu halim ah ah sabah uykusuna hastyim

iki ay onceki troid ultrason sagda ap 16 mm solda ap18 mm sol lobda parankimi hafif heterojen ekodadir sag lob inferiorda yaklasik 5 mm capli 1 adet sol lobda buyugu 5 mm2 adet hipoekoik heterojen nodul mevcuttur dio buda 10 gun onceki troid tahlilim troid sag lob hacmi3.7 ccdir sol lob hacmi 3.5 cc dir kitlesel lezyon ve nodul saptanmamstr dio yani anliycagn kulndgm ilac iyi geldi nodullerim kuculdu basini agrittysam k.bkma hakkini helal et rabbim en kisa zamnda hayrli haberini almayi nasib etsin inslh canm arkdsm

Kuzum benim persembeye daha guzel haberler alacaksin insallah Allahim yuzunu guldursun demekki bebis gec tutunmus Allahin izniyle hersey yoluba girecek kuzum Allah buyuk .
İnşallah canm bu belirszlkde çok zor ama diyorm ki Rabbim dua etmemzi istyor.. İnşallah güzel devam eder ama okuduklarm pek öyle demiyor. Hayırlısı bakalm

İnşallah canm bu belirszlkde çok zor ama diyorm ki Rabbim dua etmemzi istyor.. İnşallah güzel devam eder ama okuduklarm pek öyle demiyor. Hayırlısı bakalm
Kuzum ūmitsizlige kapilma .insallah hersey yoluna girecrk bak goruceksin persembeye mutlu haberler vereceksin insallah Mevlam neyler eyler enguzelini eyler Allshim yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…