zorluyor yavrucak inşallah tutunur canım ALLAH BÜYÜK neylerse güzel eylerKızlar kan sonucum 90 geldi doktor tutunmaya çalışıyor dedi 100 üstü olsa 3 haftasonra kese görmeye çağırcaktm ama perşmbe tekrar gel dedi. Tedaviye devam edyrz dedi. Bakalım artk hayırlsı olsn..
Rabbim isteki vereyim demiş biz isteyelim elbet bizim içinde hayırlı birşeyler vardır tatlım..bir an önce tahlillerini yaptır tam gaz devam edelim..vayy maşallah her zamanki gibi enerji tavan yapmış :) takılayım takılmasına da ne zamana kadar şansımı zorlayacağım bilmiyorumRabbim vermiyor ben zorluyormuş gibi hissediyorum ama bildiğim bişey var "ANNE OLMAK İSTİYORUM"
inşallah kuzumm inşallah valla önümüzdeki ay da şansımızı deneriz sanırım nisan mayıs yeni tedavimize başlarız gaz da sıkıntı yok adada bi tekliyo o kadarRabbim isteki vereyim demiş biz isteyelim elbet bizim içinde hayırlı birşeyler vardır tatlım..bir an önce tahlillerini yaptır tam gaz devam edelim..
ben de baktım da yine halay başıyım ilk sayfada tey teyyyyvay şöyle bir baktımda geçen yıl 5 şubatta gelmişim bu sayfaya...
40 a az kaldı diye ben doktorumu zorluyorum tüp için o tutturdu doğal olacak diye bakalım artık..yaza kadar oldu oldu olmazsa zorla yaptırtırıminşallah kuzumm inşallah valla önümüzdeki ay da şansımızı deneriz sanırım nisan mayıs yeni tedavimize başlarız gaz da sıkıntı yok adada bi tekliyo o kadar
oy canim bacim allhim tez zamnda sana ayseye natilusa bana daha ismini sayamdgim tum arkdslrima nasib etsin inslh bu sene bizim senemiz olur gobuslerimiz dolar esim cok uzuluyo ama farkettirmemeye calisiyo diorum rbbim tez zamnda esimi babalik haberyle mujdelendirvayy maşallah her zamanki gibi enerji tavan yapmış :) takılayım takılmasına da ne zamana kadar şansımı zorlayacağım bilmiyorumRabbim vermiyor ben zorluyormuş gibi hissediyorum ama bildiğim bişey var "ANNE OLMAK İSTİYORUM"
İnşallahh.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimizebol bol dua edelim tatlım ...umudunu yitirme bak tutunmaya çalışıyormuş...inşallah perşembe güzel haberlerini alırız...
Evet canm Rabbimden gelene razıyız herşeyin en iyisini O bilirzorluyor yavrucak inşallah tutunur canım ALLAH BÜYÜK neylerse güzel eyler
bende baktım ilk sayfadayım:)ben de baktım da yine halay başıyım ilk sayfada tey teyyyy
tek sorun ilacı aç karna içip beklemek...kalkar kalkmaz bişeyler yememek beni zorluyor
bacim benim soruma cevab vermedin sana tahlil sonuclrmi gondermstim seni bekliyom bi el at canim arkadasim
canım çarpıntı yapıyor arada ondan verdi doktor... yeni mi başladı artık hiç bilmiyorum canım geçmlte iki tüp iki aşılama var çok hormon yüklendi acaba diyorum ondan mı bu şekilde oldu inşallah kalıcı değildir... canım hakkını helal et açıkladın bir sürü zahmet ettirdim yordum seni deallah razı olsun canım. peki son bi sorum bu ilaçlar gebelik oluşmasına zazarı var mı bazı ilaçların yan etkisi oluyor ya ?
Kuzum benim persembeye daha guzel haberler alacaksin insallah Allahim yuzunu guldursun demekki bebis gec tutunmus Allahin izniyle hersey yoluba girecek kuzum Allah buyuk .Kızlar kan sonucum 90 geldi doktor tutunmaya çalışıyor dedi 100 üstü olsa 3 haftasonra kese görmeye çağırcaktm ama perşmbe tekrar gel dedi. Tedaviye devam edyrz dedi. Bakalım artk hayırlsı olsn..
Canim benim Allahin izniyle sizlerde gusel haberler vereceksiniz Rabbim ol deyince hersey oluyor .i nsallah tez zamanda sizderde sevindireceksinuz bizleri .Allahim hepimizin yuzunu guldursun .Rabbim gonlunuze gore versin40 a az kaldı diye ben doktorumu zorluyorum tüp için o tutturdu doğal olacak diye bakalım artık..yaza kadar oldu oldu olmazsa zorla yaptırtırım
agzina yuregine saglik arkadasim gozumden kacmis yazdiklrn gecen yil anti_tpo 17.54 anti-tg 2955 tsh 0.857 cikmis fr bana hasimato troidisin demsti bu gecen yilki degerlrim ozamndnan bu yana 3 ay once bakilan dgerlrimde serbest t4 1.09 tsh 5.02 bu dgrlere gore doktor benden ultasonogrfi istemisti ve levitron 25 baslmsti hemen.2.5 ay snra gel demsti bihafta once gttm ve baktrdigim yeni degrler HOMAIR 5.02 KOLESTEROL 208 LDL 140 D VITAMINI 15.36 FOLAT 14.5 SERBEST T41.16 TSH 3.42 INSULIN 22.6 VITAMIN B12 336.4 bunlar uc gun once dr gosterdim insiln ditenci icin glifora devam levitron 25 devam dedi kolstrol icin spor ve yaglidan uzak dur dedi anliycagin boyle bu selenyum icinde bana yaz arkdsim a.r.olsun belki senin sayende yeni bilgiler ogrenip vucudmdaki eksklikleri ohrenip gidermis olurum cok tesekr edrimEstağfurullah herkes ilaki yaşadıkça öğreniyor.hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var. Degerlerin cok kotu degil. En azindan kisa zamanda normale gelecek degerler. Ancak denilen doğru 2,5 altı olmalı. Değerlerin ilaca devam etmen gerektiğini söylüyor. Mutlaka Anti-TPO ve Anti-Tiroglobulin baktirmalisin. Bu iki test vucut antikor seviyesini gosteriyor. Ayrica nodulu olanlarin baktirdigi ayri testler var. Bende olmadigi icin baktirmiyorum. Vücutta antikor yüksek ise bu vücudun savaş halinde olduğunun bir göstergesi. Bu su anlama geliyor vucud bir çok şeyi yabancı olarak algılıyor ve savaş varken vücudu düşürecek şeylere izin vermiyor bir nevi. Ancak bu sperm için değil bebek için geçerli. Yanı embriyo olur. Degerler kotu iken yerleşsede dusuk ile sonuçlanabiliyor. Genelde herkes bebek sağlıklı değildi der ancak triod sorunu yaşayanlarda bu bebegin sagliksiz oldugu icin degil, vucudun izin vermemesinden kaynaklaniyor. Bebek ilk 3 ay Triod hormonu kendi uretmiyor ve senden aliyor. Senin değerin şunu diyor bana zar zor yetiyor bebeğe yettirmem zor. Ayrica her zaman bu antikorlar yüksek olmuyor. Hasimato özellikle enteresan bir hastalık stres olsan tsh değişir. Antikor alır başını gider. Ancak bu hastalıkta herşey 2x2=4 etmiyor. Kişiden kişiye çok degisiyor. Degeri 7,5 iken tup bebekle hamile kalanda tanidim. Rabbim ol desin yeter. Tibta bir yere kadar. Bendede insulin direnci var. Asıl onun ilacını hiç bırakmamak gerekiyor. Genelde hasimato olan çoğu kişide insulin direnci var. Kardeş hastalıklar. Tavsiyem mutlaka selenyuma baktır. Son 10 yildir bir takım çalışmalar var. Selenyum desteginin hasimoto etkilerini hafifletmede etkisi var. Benim antikorum yüksekti ve tutunma kimyasal oluyordu. Doğal yolla hamile kalmadan önce selenyum baktirdim. Çıkan sonuca gore günlük selenyum aldım. Ondan sonra degerlerim 2,5 altına indi. Antikorlar negatif cikti ve hamile kaldım. Selenyum ile ilgili yazıları ozelden atarim. Doktoruna danis mutlaka ayrıca dahiliye genelde 3 tahlil ile yetiniyor. Oysa anti tpo ve anti tg çok önemli. T3 ve t4 serbest bakildi dimi? Mutlaka serbest baktır. Sabah AC karnına ilac almadan ve mümkünse 9 dan önce kan ver. Ben 2 kere tıbbi araştırmaya gönüllü hasta olarak katıldım. Birini başkent hastanesi yürüttü. O araştırma sayesinde kanin verilme şeklinin bile sonucu değiştirdiğini öğrendim. Sabah 9 dan sonra hormonların değişip yukseliyormus. Ayrıca ila doktor demiştir ama ilacı her sabah mümkünse ayni saatte al ve en 45 dk aç dolan. Hasimatolarin yemedikleri var bu süreçte özellikle tüp bebek zamanı onlara çok dikkat et. TSH 2,5 altı olduğu ve antikorların dusuk seyrettiginde herkes kadar normaliz ve hamile kalabiliyoruz. Daha önce jonguil yazdım. Sürekli benim durumunda olanlarla gorusuyorum. Benim gibi tüp bebek yaptıran sadece 4 kişi var. Gerisi değerler normalken hamile kaldılar.
bense troid ilacini aldgm gbi arksndan kahvalti yapiyom ve cok gec uyanirm duzensiz alirim ilaci ne olcak benim bu halim ah ah sabah uykusuna hastyimKişiden kişiye değişiyor. Ben o konuda pek zorlanmiyorum ama zorlanan arkadaşlar çok erken kalkıp içip tekrar uyuyorlar. Sabah erken kalkan tekrar uyumakta zorlanmiyacaksan birde öyle deneyebilirsin belki
iki ay onceki troid ultrason sagda ap 16 mm solda ap18 mm sol lobda parankimi hafif heterojen ekodadir sag lob inferiorda yaklasik 5 mm capli 1 adet sol lobda buyugu 5 mm2 adet hipoekoik heterojen nodul mevcuttur dio buda 10 gun onceki troid tahlilim troid sag lob hacmi3.7 ccdir sol lob hacmi 3.5 cc dir kitlesel lezyon ve nodul saptanmamstr dio yani anliycagn kulndgm ilac iyi geldi nodullerim kuculdu basini agrittysam k.bkma hakkini helal et rabbim en kisa zamnda hayrli haberini almayi nasib etsin inslh canm arkdsmKişiden kişiye değişiyor. Ben o konuda pek zorlanmiyorum ama zorlanan arkadaşlar çok erken kalkıp içip tekrar uyuyorlar. Sabah erken kalkan tekrar uyumakta zorlanmiyacaksan birde öyle deneyebilirsin belki
İnşallah canm bu belirszlkde çok zor ama diyorm ki Rabbim dua etmemzi istyor.. İnşallah güzel devam eder ama okuduklarm pek öyle demiyor. Hayırlısı bakalmKuzum benim persembeye daha guzel haberler alacaksin insallah Allahim yuzunu guldursun demekki bebis gec tutunmus Allahin izniyle hersey yoluba girecek kuzum Allah buyuk .
Kuzum ūmitsizlige kapilma .insallah hersey yoluna girecrk bak goruceksin persembeye mutlu haberler vereceksin insallah Mevlam neyler eyler enguzelini eyler Allshim yuzunu guldursunİnşallah canm bu belirszlkde çok zor ama diyorm ki Rabbim dua etmemzi istyor.. İnşallah güzel devam eder ama okuduklarm pek öyle demiyor. Hayırlısı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?