Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim nurselmiram cok stres yapiyosun kendine inslhh iyice tutunuyodur agrilarin ondandir sende nurse arkdsimz gbi duyucaksin pitpitlati inslh dua et bol bol
Canm haklısn çok stres ypyrm ama şu dış gebelik muhabbetini çok kurcaladm yok batma oluyor yok ilerleynce rüptür oluyor tüp alınıyor korktm açıkcası.. Bugün çok ayakta kaldm sanırm ondan da oldu şimdi uzanyrm geçti çok şükür

dinlen ama surekli yatmakta iyi degil arada kalk gez ufak tefek isler yapabilirsin ama yorma kendini şu kalp atislarini duyana kadar canim benim inslh seninledir bebisin

nurse51 canim cok sevindim masallah subhanallah benim.minigime saglikla bûyúsùn icinde hayirli evlat olsun insallah NursELmira canim kasiklarda batma bel agrin su gibi akinti bunlar normel canim daha ne agrilarin olacak merak etme ve korkma Allah in izniyle saglikla gelisecek insallah kese kalp atislarini gòrmek duymakta nasib olur

Canım böyle okuyarak bir yere varamazsin. Elinden gelen sadece dua. İçini rahatlatmak için yazıyorum. Bu yazanlarin hiç biri bende olmadı ustelik değer dış gebelik için inanılmaz yüksekti. Senin ağrılarının sebebi ilaki bu olacak demekte değil. Bir çok sağlıklı gebelikte bu tarz ağrılar olabiliyor. Endişe etme demek çok kolay ama yapmasi çok zor ama ümit hala varken iyi dusun iyi olsun. İnşallah sağlıkla sihatle kucağına alacaksın.

Canim dogum yaptim ama hala bende de o agrilar devam ediyor. Kimisinde boyle oluyor merak etme. Ben isyerinde yemekten kalkamadigimi bilirim agridan...

Canm teşekkür ederm artk okumuyorum bişeyler Rabbim hayrlısını versn senin dediğin gibi iyi düşünmek istyrm ki iyi olsun inşallahh

Canim benim hic stres yapma kuzum Allahin izniyle hersey yoluna girecek bebis anne ben burdayim diyor insallah sende dutacaksin pit pitlari Allahim gonlune gore versin Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…