- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canm haklısn çok stres ypyrm ama şu dış gebelik muhabbetini çok kurcaladm yok batma oluyor yok ilerleynce rüptür oluyor tüp alınıyor korktm açıkcası.. Bugün çok ayakta kaldm sanırm ondan da oldu şimdi uzanyrm geçti çok şükürcanim nurselmiram cok stres yapiyosun kendine inslhh iyice tutunuyodur agrilarin ondandir sende nurse arkdsimz gbi duyucaksin pitpitlati inslh dua et bol bol
dinlen ama surekli yatmakta iyi degil arada kalk gez ufak tefek isler yapabilirsin ama yorma kendini şu kalp atislarini duyana kadar canim benim inslh seninledir bebisinCanm haklısn çok stres ypyrm ama şu dış gebelik muhabbetini çok kurcaladm yok batma oluyor yok ilerleynce rüptür oluyor tüp alınıyor korktm açıkcası.. Bugün çok ayakta kaldm sanırm ondan da oldu şimdi uzanyrm geçti çok şükür
Maşallah canım RAbbim tamamına erdirsin ne büyük bi mutluluk o ses bilirimKızlar kalp atışlarını duyduk pıt pıt pıt
Çok şükür artık rahatladım
Rabbim her isteyene nasip etsin
Canm haklısn çok stres ypyrm ama şu dış gebelik muhabbetini çok kurcaladm yok batma oluyor yok ilerleynce rüptür oluyor tüp alınıyor korktm açıkcası.. Bugün çok ayakta kaldm sanırm ondan da oldu şimdi uzanyrm geçti çok şükür
Canim dogum yaptim ama hala bende de o agrilar devam ediyor. Kimisinde boyle oluyor merak etme. Ben isyerinde yemekten kalkamadigimi bilirim agridan...Kızlar nasılsnz bakalım ya benim inanılmaz bel ağrım başladı kasıklarımda da batmalar oluyo ara ara girip çıkıyor bazen sağda bazen solda.. Bide çok afedersnz su gibi akıntım oluyor.. Bugün test yapmadm ya ters giden bişeyler var diye yiyip bitrdm kendmi@nurse51 canm gözün aydınn o pıt pıtlar hep olsn hayatında
Canm teşekkür ederm artk okumuyorum bişeyler Rabbim hayrlısını versn senin dediğin gibi iyi düşünmek istyrm ki iyi olsun inşallahhCanım böyle okuyarak bir yere varamazsin. Elinden gelen sadece dua. İçini rahatlatmak için yazıyorum. Bu yazanlarin hiç biri bende olmadı ustelik değer dış gebelik için inanılmaz yüksekti. Senin ağrılarının sebebi ilaki bu olacak demekte değil. Bir çok sağlıklı gebelikte bu tarz ağrılar olabiliyor. Endişe etme demek çok kolay ama yapmasi çok zor ama ümit hala varken iyi dusun iyi olsun. İnşallah sağlıkla sihatle kucağına alacaksın.
Kuzummm benim Rabbim saglikla tamamina erdirsin tekrar gozun aydin canim cok sevindim inankiKızlar kalp atışlarını duyduk pıt pıt pıt
Çok şükür artık rahatladım
Rabbim her isteyene nasip etsin
Canim benim hic stres yapma kuzum Allahin izniyle hersey yoluna girecek bebis anne ben burdayim diyor insallah sende dutacaksin pit pitlari Allahim gonlune gore versin Allah buyukKızlar nasılsnz bakalım ya benim inanılmaz bel ağrım başladı kasıklarımda da batmalar oluyo ara ara girip çıkıyor bazen sağda bazen solda.. Bide çok afedersnz su gibi akıntım oluyor.. Bugün test yapmadm ya ters giden bişeyler var diye yiyip bitrdm kendmi@nurse51 canm gözün aydınn o pıt pıtlar hep olsn hayatında
hayrlisi olsun arkadasim h.geldin topigimize insalh guzel gecer tedavinhayırlı uğurlu olsun bebişin bende perşembe günü başvuru yapıyorum bakalım rabbim bu yolda eylemesin kucaklarımızı doldursun hepimizin. ilk başvurum olcak nelerle karşılaşcam bakalım
sağol canım benim küçüçük kalbini gördüm atışını seyrettimKuzummm benim Rabbim saglikla tamamina erdirsin tekrar gozun aydin canim cok sevindim inanki
İyiyiz diyince iyi olunurmuş ya biz de iyiyiz işteCanlar selam... nasiksiniz???
A.selam taze anne sen nasilsin nasil gdiyo bebisle ugrasmak yorucumu bize onerilerin varmi insalh bizde kucagimza aldgmzdaCanlar selam... nasiksiniz???
Hadi hayirli olsun olsun arkadsim aramiza h.geldin 4 gun snra insallh hayrili haberlrini verirsinmerheba arkadaslar ben de donmus transferi yaptirdim cok heyecanliyim bugun 8 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?