Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İyiyiz diyince iyi olunurmuş ya biz de iyiyiz işte halimize şükür. Sen nasılsın asıl taze annecik topiğimizin annesiiiii
kuzum Rabbim oyle guzellikler nasip edecek ki hepimize insallah iyilik kelimesi az kalacak hissettiklerimizin yaninda.

A.selam taze anne sen nasilsin nasil gdiyo bebisle ugrasmak yorucumu bize onerilerin varmi insalh bizde kucagimza aldgmzda
uyuyun suanda tek tavsiyem cancagizim uyuyun :))) ama saka bi yana Rabbim nasip ettiginde zaten herseyin kendiliginden gelistigini goreceksin

NursELmira canim sen nasilsin nasil gidiyo yavruşunla zamn gobuşunu okşayip konusuyomusun annesi
Canm arkadşımm korkularm devam ediyor buraya yazıp sizinde başınızı ağrıtmak istemyrm.. Bugün akşam tekrar kan testi yaptrcam işyerindeki arkadşlarm aklıma girdi yaptrda rahatla dediler :) kendimi kötüyede hazrladm hayrlısı bakalım kuzum.. Ama bebişimle konuşuyrm dualar ediyorum lütfen bizimle kal diye

denizim insallh bizde burdan degrlrimizin guzel yukseldgini yazarz allhim en kisa zamnda herkese nasib etsin sen neler yapiyorsun cnim
İnşallah canım inşallaaahhhhh sultanımmmm. Ben de herhangi bi aktivite yok canım bol bol duadan başka. Yeni bir tedavi için cesaretim yok denecek kadar az kürtajın üstünden henüz 3 ay bile geçmedi. Üzerine annemle ilgili yaşadıklarım.... Ne yapayım ne yapılır bu durumda

yaa anneni unutmustum gercekten nasil simdi canim insalh toprlnmstr biraz inslh en kisa zamnda rbbim hyrli kapilar acar bize

Canim yapilack tek sey cesaretini toplamk.

Kizlar bana dua edin ya yuregim cok daraliyor. Dert yaratiyorum kendime hergun. Bebisin gobeginde ve poposunda mantar oldu. Ona da canim sikkin
oyy yesin teyzesi onun göbişini poposunu. tatlım valla yorum yapamıyorum ama illa ki düzelecek kendini üzme sütünü etkilersin bu sefer dualarımdasın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…