- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canm benmm benmde yiğenm doğduğnda çok skntı yaşadk yoğunbakma aldılar çok üzüldk ama şimdi fıldr fıldır maşallahh.. Bebişlerin cildi çok hassas olablır böyle şeyler ama hemenck düzelr inşallah üzülme senKizlar bana dua edin ya yuregim cok daraliyor. Dert yaratiyorum kendime hergun. Bebisin gobeginde ve poposunda mantar oldu. Ona da canim sikkin
Canim benim cok sevindim sukurler olsun Allahima insallah pit pitlari duyacaksin sagliklada eline alacaksin Rabbimin izniyle insallah .Allahim diger aekadaslarimizida en kisa zamanda nasipvetsin .Allahim herkesin gonlyne gore versinKızlarr çok şükür kan değerim 1000 üstü çıkmış Allahıma binlerce kez şükürler olsun.. Şimdi sırada kese ve kalp atışları var Rabbim onlarıda nasip eder inşallah..hepimize yaşatsn bu duyguları
Canim benim ikinizde ari sutu ve polene bala baslayin cok fayda ediyo insallah sifa Allahdan .zencefil cayida cok fayda ediyo kuzum insallah Allahim herkesin gonlune gore verir .insallah sizin gusel haberlerinizlede senlenecez insallahdusunuyorym ama esimim degerlri biraz duzelsin emre hocanin kontrolu altinda suan baklim zaman ne gostrcek bize canim
Gecmis olsun kuzum Rabbim sifasini verrsin bebisine duzelir insallah Allahim evlatlarimizla sinamasin .kendini uzme kuzumCanm benmm benmde yiğenm doğduğnda çok skntı yaşadk yoğunbakma aldılar çok üzüldk ama şimdi fıldr fıldır maşallahh.. Bebişlerin cildi çok hassas olablır böyle şeyler ama hemenck düzelr inşallah üzülme sen
Canim o da mi mantar yuzunden yogun bakima alindi???Canm benmm benmde yiğenm doğduğnda çok skntı yaşadk yoğunbakma aldılar çok üzüldk ama şimdi fıldr fıldır maşallahh.. Bebişlerin cildi çok hassas olablır böyle şeyler ama hemenck düzelr inşallah üzülme sen
canim cok sagol hayrlisiyla bebisini kucagina al insalh bal polen nasil tuketliyo gunde kac defaC
Canim benim ikinizde ari sutu ve polene bala baslayin cok fayda ediyo insallah sifa Allahdan .zencefil cayida cok fayda ediyo kuzum insallah Allahim herkesin gonlune gore verir .insallah sizin gusel haberlerinizlede senlenecez insallah
papyoncum gecmis olsun doktra goturmednmi bebisi oyyy kuzum inslh gecer canim stres yapma bebisler kolay buyumez elbet udak tefek sikintlar olucak onemli olan onlarin ustesinden gelmek uzme kendini annişsCanim o da mi mantar yuzunden yogun bakima alindi???
ah canımmmm içini seveyim senin bal damlıyor ağzından da nerdeee 38 oldum bu yıl normal şartlarda bile riske girdi artıkCanm sende benm dualarmdasn Rabbim en kısa zamanda hayrlısyla bebeklerimize kavuştrsn hepimizi.. Ama benim içime senin bebişin kendiliğnden gelcekmş gibi doğuyor
denizim kac yillik evlisin evlendigin zamnlarda korundnmu hic arkadsim inan bende oyle diorum o bebis kendilignde gelecek bu sene insalh mujdeni alirizah canımmmm içini seveyim senin bal damlıyor ağzından da nerdeee 38 oldum bu yıl normal şartlarda bile riske girdi artık
Ah canim goturdum goturmez olur muyum? Ama bendeki bu vesvese iste ben de bunun icin dua istedim sizden. Bir de tavsiye demistin ya gebeliginizin son haftalarinda cocuk dru arastirin daimi dru olsun bebisin aylik kontrolleri oluyrmus yaklasim dr dan dra degisiyor valla kimi kuru meme ver dio kimi verme kimi uyandikca emzir dio kimi sen uyandir dio. Delirdim hangisinibyapacagimi sasirdim ben de kendime gore ayarladim baktim 2 saat olmus uyanmadiysa uyandiriyorum gece daha fazla olursa dokunmuyorum uyusn die. Herkes inat etme mama ver dio kimi dr sutun yetiosa verme dio. Her mama markasi iyi degilmis aklinizda olsun aptamil kesinlikle kullanmayin siz de. Ve lohusaliginiz da sizi sinir etmeyecek insanlar olsun yaninizda.papyoncum gecmis olsun doktra goturmednmi bebisi oyyy kuzum inslh gecer canim stres yapma bebisler kolay buyumez elbet udak tefek sikintlar olucak onemli olan onlarin ustesinden gelmek uzme kendini annişs
Yok canm mantardan değildi ama taze oldukları için hemen bişeyler kapabiliyorlar.. Üzülme sen hemende iyileşiyorlar.. Rabbim prensesimizi bi an önce sağlığına kavuştrsnCanim o da mi mantar yuzunden yogun bakima alindi???
Aminnn Allahim beterinden saklasin.Yok canm mantardan değildi ama taze oldukları için hemen bişeyler kapabiliyorlar.. Üzülme sen hemende iyileşiyorlar.. Rabbim prensesimizi bi an önce sağlığına kavuştrsn
ama daha yeni yaşadk gördük kendiliğnden olabileceğini inşallah yeniden niye olmasın.. Hem kürtajdan sonra olasılık artıyor bilysn. Biz duamızı edelim Rabbime zor olan hiçbirşey yok yeterki OL desin..ah canımmmm içini seveyim senin bal damlıyor ağzından da nerdeee 38 oldum bu yıl normal şartlarda bile riske girdi artık
canim evet haklisin hangi doktora uycagimizi sasirir olduk ben tecrubeli degilim ama buyuklerimden hep duyarim zorla emzirin der her iki saatte bir cunku emzirmede gevsek birakirsan bu sefer memeyi unutur saglik acisindan anne sutunun onemi buyuk sen emzir emmesede zorla ver eltimin cocugu vardi umrsamdi memeyi brktrdi ikinci ayinda mama basladi ama cocuk cocugun yemek yeme aliskanligi yok adeta mama dahi yemiyo zorla agzini burnunu kapata kapaya tikiyo agzina dualrmdasin inslh bebisin tosun gbi olur mantar sorunuda ortadan kalkar insanlarla cok hasir nesir olma derim cunku her kafadan bi ses cikar en iyisi uzak durmak insanin asabini bozuyorlar sen bu guzel gunlerin tadini cikat adim adim buyumesinin yaptigi hareketlerin oyy teyzesi yesin onu ohhhhAh canim goturdum goturmez olur muyum? Ama bendeki bu vesvese iste ben de bunun icin dua istedim sizden. Bir de tavsiye demistin ya gebeliginizin son haftalarinda cocuk dru arastirin daimi dru olsun bebisin aylik kontrolleri oluyrmus yaklasim dr dan dra degisiyor valla kimi kuru meme ver dio kimi verme kimi uyandikca emzir dio kimi sen uyandir dio. Delirdim hangisinibyapacagimi sasirdim ben de kendime gore ayarladim baktim 2 saat olmus uyanmadiysa uyandiriyorum gece daha fazla olursa dokunmuyorum uyusn die. Herkes inat etme mama ver dio kimi dr sutun yetiosa verme dio. Her mama markasi iyi degilmis aklinizda olsun aptamil kesinlikle kullanmayin siz de. Ve lohusaliginiz da sizi sinir etmeyecek insanlar olsun yaninizda.hepiniz duamdasiniz be hepinizi cok seviyorum iyibki varsiniz. dnzderya annecigin icin de dua edicem nurse51 takvimine maasallahh NursELmira Allahim devamini tamamini getirsin insallah saglikla uayirla
canim var gibi sanki ama kanda daha iyi sonuc alirsin kan nezamn vercen pekiKizlar 9 subatta transferim oldu dun ve bugun yaptim varmi
Canım merhaba idrarda silik dahi olsa vardır diye düşünüyorum.İkinci çizgi görünüyor resmen.İnşallah hayırlısı olur.Yarin verecem
İns canim insCanım merhaba idrarda silik dahi olsa vardır diye düşünüyorum.İkinci çizgi görünüyor resmen.İnşallah hayırlısı olur.
Canim benim bis sabahlari ac karna bir tali kasigi bal birtatli kasigi polen ve cay kasiginin ucundada arisutu yedik bide aksamlari yatarken yedik sifa Allahdan kuzum Rabbim gonlunuzr gore verrsincanim cok sagol hayrlisiyla bebisini kucagina al insalh bal polen nasil tuketliyo gunde kac defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?