- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
amin canim benim inslh en kisa zamnda alcam bal polen arisutuCanim benim bis sabahlari ac karna bir tali kasigi bal birtatli kasigi polen ve cay kasiginin ucundada arisutu yedik bide aksamlari yatarken yedik sifa Allahdan kuzum Rabbim gonlunuzr gore verrsin
Sifa olsun kuzum insallah en kusa zamanda sizlerin haberleriyle sevuniruz ama aru sutunu buzdolabunda saklayin kuzumamin canim benim inslh en kisa zamnda alcam bal polen arisutu
bizim memlekt bal memleketi isteyelim gelsin polenle beraber ari sutu bidignz bi markanin varmi peki kac ay kullaam lazmCanlar ari sutu bal polen tarcin ge corek otu mutlaka yapin. Ben de yaptim. Once ari sutunu dilimin altina koydum erittim sonra geri kalanlar hergun taze bir sekikde karistirip yedim ama tahta kasikla
Canim bana da memleketten geldi hic marka falan degil guvendiginiz bir birilerindn ya da memeleketinin pazarindan sorustur. Siringa ile geldi bana hep okdr azdi ki her sabah nohut tanesi kadar koydum. Tarcin toz tarcin corekotunu kimisi cektiriomus ama ben dumduz koydum. Ben bayagi kullandim tedaviye kadar kullandim opuya kadar kullandim yanlis hatirlamiyorsambizim memlekt bal memleketi isteyelim gelsin polenle beraber ari sutu bidignz bi markanin varmi peki kac ay kullaam lazm
Yok kuzum ya ne korunması 2.5 yıllık evliyim orda da şans geç vurdu. 6ay sonra da morfoloji sorununu öğrendik zatendenizim kac yillik evlisin evlendigin zamnlarda korundnmu hic arkadsim inan bende oyle diorum o bebis kendilignde gelecek bu sene insalh mujdeni aliriz
e simdi morfoloji icin esin bisey kullaniymu canim urologlar ne diyo ama sen kendilginden hamile kaldin canim zaten imslh bidahakinr hayrli saglikli bi gebelik olusurYok kuzum ya ne korunması 2.5 yıllık evliyim orda da şans geç vurdu. 6ay sonra da morfoloji sorununu öğrendik zaten
biz iyiyz sen nasilsin şeker anne nasil gidiyo bebisle zamanSelam canlarim nasilsiniz
Cok sükür bizde iiz teyzesi yorucu ama gùzel Allah im insallah en kisa zamanda bu yorgun ve uykusuzluklari hepinize yasatsin hep dua edioruz onunla bende búyùyorum cilt problemimiz gitti bi kafamizda konak gitmio devamli olusuo emre beyden sonra numan beye gidecekmisin cok sevindim ii ehlinin dokturu ben tanimiorum halamin kizinin dok. Allah im insallah onlarin vesilesiyle nasib ederbiz iyiyz sen nasilsin şeker anne nasil gidiyo bebisle zaman
ohh masalhh canim allah bagislasin sana konak icin saf zeytinyagiyla hafif hafif masaj yaparlar geciyo die biliyrum evet nasib olursa gidicez inslh bakalim sonuclarmiz drgerlmiz iyi olur ozamana kadr allhim buyuk nasibte varsa olucakCok sükür bizde iiz teyzesi yorucu ama gùzel Allah im insallah en kisa zamanda bu yorgun ve uykusuzluklari hepinize yasatsin hep dua edioruz onunla bende búyùyorum cilt problemimiz gitti bi kafamizda konak gitmio devamli olusuo emre beyden sonra numan beye gidecekmisin cok sevindim ii ehlinin dokturu ben tanimiorum halamin kizinin dok. Allah im insallah onlarin vesilesiyle nasib eder
Kullanioruz teyzesi saf zeytin yagi ama teni biraz hassas zorluo bizi olsun bi derdimiz bunlar olsun diorum ayy insallah hayirlisiyla tez ciksin sonuclarin temiz temiz vallah hadi kervan durdu beklio bu topikte hamis olmayan kalmasin sonra watsaptan grup kuralim bilgiler paylasalimohh masalhh canim allah bagislasin sana konak icin saf zeytinyagiyla hafif hafif masaj yaparlar geciyo die biliyrum evet nasib olursa gidicez inslh bakalim sonuclarmiz drgerlmiz iyi olur ozamana kadr allhim buyuk nasibte varsa olucak
nabersiniz fıstıklaaar.... ben ilaçlara devam ediyorum değişik bişicik yok bu aralar...bu ay çalışma felanda yapmıyorum.. kendimi protesto ediyorumbu ay dinlen önümüxdeki ay bıkana kadar çalışırsın dedim kendime...
hep çalıştık tık yok bide böyle deneyeyim dedimSen cok yasa kiz calismadan olurmu ahh ahh tanzikli suyla gelirim bak biz iiz nerelerdesin sen insallah hayirlisiyla o degisiklikler olcak sen yaptinmi olurrr bal gibi olurr
Iyiz kusum Allah nasip ederse evet gorunurde ben varim Allahim hayirlisiyla kucagimiza aldirmayi nasip etsin ben ve diger arkadslariminda sen nasil sin iyimisin kuzumCanlarim günaydinnn @dnzderyam annen daha iidir insallah bu sinavlarin sonu gûzel bitecek ben inaniorumNautilus canim nasilsin NursELmira m canim kat kat artsin insallah hadi gòzùn aydin gùzel anne M mucize33 canim bugün test gùnùnmùs hadi teste cikmis kandada gòrmek nasibiyle hosgeldin aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza aysesahra m kiz baktim yazmamissin nerdesin sennn CANLARIMM hamilelik nasil gidio sirada 4 4343 sen mi varsin kuzum
ürologlar ne dicek proxeed den başka ilaç yok tedavi yok bilgi yok ilgilenen yok bu konuyla açıkçasıe simdi morfoloji icin esin bisey kullaniymu canim urologlar ne diyo ama sen kendilginden hamile kaldin canim zaten imslh bidahakinr hayrli saglikli bi gebelik olusur
canım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin minicik yavrunun gününü gör. hepimizi ayrı ayrı düşünüyorsun Allah ta seni görsün. Annem iyi çok şükür bin şükür. benim de kürtajın 3. ayı birkaç ay deneyip tabiri caizse çalışıpCanlarim günaydinnn @dnzderyam annen daha iidir insallah bu sinavlarin sonu gûzel bitecek ben inaniorumNautilus canim nasilsin NursELmira m canim kat kat artsin insallah hadi gòzùn aydin gùzel anne M mucize33 canim bugün test gùnùnmùs hadi teste cikmis kandada gòrmek nasibiyle hosgeldin aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza aysesahra m kiz baktim yazmamissin nerdesin sennn CANLARIMM hamilelik nasil gidio sirada 4 4343 sen mi varsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?