Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlar ari sutu bal polen tarcin ge corek otu mutlaka yapin. Ben de yaptim. Once ari sutunu dilimin altina koydum erittim sonra geri kalanlar hergun taze bir sekikde karistirip yedim ama tahta kasikla
bizim memlekt bal memleketi isteyelim gelsin polenle beraber ari sutu bidignz bi markanin varmi peki kac ay kullaam lazm

bizim memlekt bal memleketi isteyelim gelsin polenle beraber ari sutu bidignz bi markanin varmi peki kac ay kullaam lazm
Canim bana da memleketten geldi hic marka falan degil guvendiginiz bir birilerindn ya da memeleketinin pazarindan sorustur. Siringa ile geldi bana hep okdr azdi ki her sabah nohut tanesi kadar koydum. Tarcin toz tarcin corekotunu kimisi cektiriomus ama ben dumduz koydum. Ben bayagi kullandim tedaviye kadar kullandim opuya kadar kullandim yanlis hatirlamiyorsam

biz iyiyz sen nasilsin şeker anne nasil gidiyo bebisle zaman
Cok sükür bizde iiz teyzesi yorucu ama gùzel Allah im insallah en kisa zamanda bu yorgun ve uykusuzluklari hepinize yasatsin hep dua edioruz onunla bende búyùyorum cilt problemimiz gitti bi kafamizda konak gitmio devamli olusuo emre beyden sonra numan beye gidecekmisin cok sevindim ii ehlinin dokturu ben tanimiorum halamin kizinin dok. Allah im insallah onlarin vesilesiyle nasib eder

Canlarim günaydinnn @dnzderyam annen daha iidir insallah bu sinavlarin sonu gûzel bitecek ben inaniorum Nautilus canim nasilsin NursELmira m canim kat kat artsin insallah hadi gòzùn aydin gùzel anne M mucize33 canim bugün test gùnùnmùs hadi teste cikmis kandada gòrmek nasibiyle hosgeldin aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza aysesahra m kiz baktim yazmamissin nerdesin sennn CANLARIMM hamilelik nasil gidio sirada 4 4343 sen mi varsin kuzum

ohh masalhh canim allah bagislasin sana konak icin saf zeytinyagiyla hafif hafif masaj yaparlar geciyo die biliyrum evet nasib olursa gidicez inslh bakalim sonuclarmiz drgerlmiz iyi olur ozamana kadr allhim buyuk nasibte varsa olucak

ohh masalhh canim allah bagislasin sana konak icin saf zeytinyagiyla hafif hafif masaj yaparlar geciyo die biliyrum evet nasib olursa gidicez inslh bakalim sonuclarmiz drgerlmiz iyi olur ozamana kadr allhim buyuk nasibte varsa olucak
Kullanioruz teyzesi saf zeytin yagi ama teni biraz hassas zorluo bizi olsun bi derdimiz bunlar olsun diorum ayy insallah hayirlisiyla tez ciksin sonuclarin temiz temiz vallah hadi kervan durdu beklio bu topikte hamis olmayan kalmasin sonra watsaptan grup kuralim bilgiler paylasalim

Sen cok yasa kiz calismadan olurmu ahh ahh tanzikli suyla gelirim bak biz iiz nerelerdesin sen insallah hayirlisiyla o degisiklikler olcak sen yaptinmi olurrr bal gibi olurr

Sen cok yasa kiz calismadan olurmu ahh ahh tanzikli suyla gelirim bak biz iiz nerelerdesin sen insallah hayirlisiyla o degisiklikler olcak sen yaptinmi olurrr bal gibi olurr
hep çalıştık tık yok bide böyle deneyeyim dedim çocuk yapalım derken kocamdanda olacağım ...çaktırmadan adamı besliyorum...

Iyiz kusum Allah nasip ederse evet gorunurde ben varim Allahim hayirlisiyla kucagimiza aldirmayi nasip etsin ben ve diger arkadslariminda sen nasil sin iyimisin kuzum

e simdi morfoloji icin esin bisey kullaniymu canim urologlar ne diyo ama sen kendilginden hamile kaldin canim zaten imslh bidahakinr hayrli saglikli bi gebelik olusur
ürologlar ne dicek proxeed den başka ilaç yok tedavi yok bilgi yok ilgilenen yok bu konuyla açıkçası yazık ama eşim hep dikkat eder yemesine içmesine sporuna sigara kullanmaz. bir ara keçi boynuzu bir ara proxeed bir ara vitamin çinko hapları kullandı öyle uğraşır durur fındık fıstık bol yer meyve bol yer kim bilir belki o yüzden kendiliğinden oldu ama bir kere oldu diye bir daha olacağı ümidine hiç kapılamıyorum. Rabbimden istiyorum artık görsün hepimizi seni beni ayşesahrayı jonguılı naithilusu neşelimi inşallah nurse ve nurselmiranın da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.

canım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin minicik yavrunun gününü gör. hepimizi ayrı ayrı düşünüyorsun Allah ta seni görsün. Annem iyi çok şükür bin şükür. benim de kürtajın 3. ayı birkaç ay deneyip tabiri caizse çalışıp sonra tedavi yoluna gidecez tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…