- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
yaa ben bisey sorcam sizlere ufak bi sorun yasadik bu ay iki defa iliski sirasinda meni kanli geldi esim gorundu iki tane urologa normal dediler enfeksiyondur die cok sukur enfeksiyon ckmadi ultasongrfi bakildi oda iyi siz hic boyle biseyle karsilastnzmi canlar yaa adama yaklasimyom korkudanürologlar ne dicek proxeed den başka ilaç yok tedavi yok bilgi yok ilgilenen yok bu konuyla açıkçasıyazık ama eşim hep dikkat eder yemesine içmesine sporuna sigara kullanmaz. bir ara keçi boynuzu bir ara proxeed bir ara vitamin çinko hapları kullandı öyle uğraşır durur fındık fıstık bol yer meyve bol yer kim bilir belki o yüzden kendiliğinden oldu ama bir kere oldu diye bir daha olacağı ümidine hiç kapılamıyorum. Rabbimden istiyorum artık görsün hepimizi seni beni ayşesahrayı jonguılı naithilusu neşelimi inşallah nurse ve nurselmiranın da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.
Ayyy seninle insan hic yaslanirmi yavv desene paralar ballara cevizlere gidio besle besle vallah annem bana hep dioduki bebekleri kaybettigimde kòkùn agaci duruosa korkma derdi bak o geldi aklimahep çalıştık tık yok bide böyle deneyeyim dedimçocuk yapalım derken kocamdanda olacağım ...çaktırmadan adamı besliyorum...
Ayy hadi insallah hayirlisiyla bol bol uyku depola valla nekadar bilgili olursan ol her bebek bir olmuo ve herkesin bebegi kendine özel yetisio valla biz emzir uyut bak hergün baska seyler ògretio bize bizde onaIyiz kusum Allah nasip ederse evet gorunurde ben varim Allahim hayirlisiyla kucagimiza aldirmayi nasip etsin ben ve diger arkadslariminda sen nasil sin iyimisin kuzum
Ohh cok sükür anacigin ii ya cok sevindim Allah im uzun ömürler versin sakin calismalara pes etme ara verme ablamin dùstù dok hic birakma demis bak kùrtajdan sonrada hic korunma insallah hayirlisiyla tedaviye ihtiyac kalmazcanım benim Rabbim güzel gönlüne göre versin minicik yavrunun gününü gör. hepimizi ayrı ayrı düşünüyorsun Allah ta seni görsün. Annem iyi çok şükür bin şükür. benim de kürtajın 3. ayı birkaç ay deneyip tabiri caizse çalışıpsonra tedavi yoluna gidecez tekrar
Canim esinden olduguna eminmisiniz belki iliski sirasinda senden olmus olabilirmi ki illaki bisey olsa gòrùlùrdù bence mantikli aciklamasi vardir olmalida hic duymadim benyaa ben bisey sorcam sizlere ufak bi sorun yasadik bu ay iki defa iliski sirasinda meni kanli geldi esim gorundu iki tane urologa normal dediler enfeksiyondur die cok sukur enfeksiyon ckmadi ultasongrfi bakildi oda iyi siz hic boyle biseyle karsilastnzmi canlar yaa adama yaklasimyom korkudan
Tatlım sende bi muayene olsaydın...için rahat ederdi...hiç öyle bir şey yaşamadım..yaa ben bisey sorcam sizlere ufak bi sorun yasadik bu ay iki defa iliski sirasinda meni kanli geldi esim gorundu iki tane urologa normal dediler enfeksiyondur die cok sukur enfeksiyon ckmadi ultasongrfi bakildi oda iyi siz hic boyle biseyle karsilastnzmi canlar yaa adama yaklasimyom korkudan
Bence gayett iyiii çünkü bende 9. Gün akşam yaptrmştm 59 gelmiştiKizlar 9.gun beta sonucum 60 sizce iyimi
Tatlım sende bi muayene olsaydın...için rahat ederdi...hiç öyle bir şey yaşamadım..
İns katlar deger siz hamilemisinizBence gayett iyiii çünkü bende 9. Gün akşam yaptrmştm 59 gelmişti
Benm katlamadı başta sonra katladı çok şükür en son salı 1000 üstü geldi yarın doktra gidicem bende bakalım inşallah bebişimi görürümmİns katlar deger siz hamilemisiniz
İns canimBenm katlamadı başta sonra katladı çok şükür en son salı 1000 üstü geldi yarın doktra gidicem bende bakalım inşallah bebişimi görürümm
esimde canim bende degil evet doktr olabilr demis ama yine ister istemez korku oluyoCanim esinden olduguna eminmisiniz belki iliski sirasinda senden olmus olabilirmi ki illaki bisey olsa gòrùlùrdù bence mantikli aciklamasi vardir olmalida hic duymadim ben
ben randevu almadim daha alip gidicem insalh cnmTatlım sende bi muayene olsaydın...için rahat ederdi...hiç öyle bir şey yaşamadım..
ah canim yaa gecmis olsun varmiydi migrenin bilememki ilac kulanman dogru olmaz heralde uyumaya dinlenmeyw calis karanlik bi odada gecer insalhKızlar migrenm tuttu duramyrm ne yapabilirm
ah canim yaa gecmis olsun varmiydi migrenin bilememki ilac kulanman dogru olmaz heralde uyumaya dinlenmeyw calis karanlik bi odada gecer insalh[/QUOTE canm midemi bulandıryo çok fazla ve en kötüsü lavaboya gittiğimde peçetede pembemsi kan gördüm çok korkuyorm hastaneye gidicem lütfen dualarnzı esirgemeyn
Canim benim gecmis olsun insallah gecer uyumaya calis karanlik odada dur bide basina soguk buseyler koy bide yattigim zaman boynumu ice crkerek yatiyorum onunda faydasi oluyo Allahim sifalar versinKızlar migrenm tuttu duramyrm ne yapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?