Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

yaa ben bisey sorcam sizlere ufak bi sorun yasadik bu ay iki defa iliski sirasinda meni kanli geldi esim gorundu iki tane urologa normal dediler enfeksiyondur die cok sukur enfeksiyon ckmadi ultasongrfi bakildi oda iyi siz hic boyle biseyle karsilastnzmi canlar yaa adama yaklasimyom korkudan

hep çalıştık tık yok bide böyle deneyeyim dedim çocuk yapalım derken kocamdanda olacağım ...çaktırmadan adamı besliyorum...
Ayyy seninle insan hic yaslanirmi yavv desene paralar ballara cevizlere gidio besle besle vallah annem bana hep dioduki bebekleri kaybettigimde kòkùn agaci duruosa korkma derdi bak o geldi aklima

Iyiz kusum Allah nasip ederse evet gorunurde ben varim Allahim hayirlisiyla kucagimiza aldirmayi nasip etsin ben ve diger arkadslariminda sen nasil sin iyimisin kuzum
Ayy hadi insallah hayirlisiyla bol bol uyku depola valla nekadar bilgili olursan ol her bebek bir olmuo ve herkesin bebegi kendine özel yetisio valla biz emzir uyut bak hergün baska seyler ògretio bize bizde ona

Ohh cok sükür anacigin ii ya cok sevindim Allah im uzun ömürler versin sakin calismalara pes etme ara verme ablamin dùstù dok hic birakma demis bak kùrtajdan sonrada hic korunma insallah hayirlisiyla tedaviye ihtiyac kalmaz

Canim esinden olduguna eminmisiniz belki iliski sirasinda senden olmus olabilirmi ki illaki bisey olsa gòrùlùrdù bence mantikli aciklamasi vardir olmalida hic duymadim ben

Tatlım sende bi muayene olsaydın...için rahat ederdi...hiç öyle bir şey yaşamadım..

Kizlar napiyosumuz benimde dun elimi bicak kesti yara derindi igne vururlar dikis atarlar diye gitmedim doktora bugunde neolur olmaz diye gittim tetonos asidi vurdular bide ilyihaplanmasim diye antibiyotukum verdiler korkuyorumda kullanmaya icimizde tetenoz asidi olan oldumu acaba hamilelikte bi sakincasi yoktur demi surda dogumsa az kaldi terslikler ust uste geliyo Allahim hepimizi korusun evlatlarimizi saglikla ellimize aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…