Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

geçmiş olsun fıstık...nazar mı değdi kız herşey üst üste geliyor bu aralar..dikkat et tatlım az kaldı...

M mucize33 canim benim degerin ii insallah hayirlisiyla kat katlanir 4 4343 xanim gecmis olsun ya cok ùzùldùm insallah hayirlisiyla bisey olmaz Allah im korur merak etme ama zaten tetonoz tehlike yaratsaydi vurmazlardi merak etme NursELmira m canim sanada cok gecmis olsun bidakine basina patates sarip karanlik sessiz odaya gec korkma pembemsi kandan insallah bisey yoktur haber vermemissin gittinmi doktora sultan1356 kiz olabilir dediyse doktor insallah bida olmaz kuzum herseyi tecrube edinir olduk

Kızlar doktra gittm ama malesef keseyi göremedi çok üzgünüm tekrar beta verdm ama umutlarm tükendi
Canim karindan mi bakti alttan mi bakti? Kqrindansa cok erken dah gotmek icin vajinalse de bazen 5000 lere kadar gorulmuyor bi sakin ok bakalim. Kanaman nasil ne durumda?
4 4343 canim ben gebeligimde normal dorduncuvayda tetenoz asisi vuruldum bir de fokikul iltihabiboldum lokal anestezi ile kestiler bir de antibiyotik kullandim. Tek yan etkisi mantar yapiyor antibiyotik uc defa fitil kullandim yine de gecmedi

Canm karından baktı kanama yok çok şükür sadece dün gece peçeteye geln pembelik.. Ama 6. Hafta içinde görünyrm kese görünmesi lazm dedi doktr gerçi çokta güvenmedm ama kendisine.. Kendi doktrma kalsa daha 2 hafta var muayeneye

geçmiş olsun fıstık...nazar mı değdi kız herşey üst üste geliyor bu aralar..dikkat et tatlım az kaldı...
Evet tatlim ya bu zamana kadar bisey olnamisti Allahin uzniyle bundada vardir bi hayir Allahim baska dert baska sikinti vermesin evlatlarimizla imtihan eylemesin Rabbim en kisa zaman da isteyen dileyen herkese nasipbetsin saglikla sihhatle

Canim benim burada dorfuncu aus kadar karindan bakmiyorlar belli olmuyor diye istersen baska doktora git istersen tekrar muayene ol kuzum kotu dusunme Allahim yuzunu guldirsun kuzum gusel haberler alacaksin

Cok sagolum kizlar icim biras t

Canim benim cok sagol Allah eazi olsun bende korkuyodum ama internetten baktim turkiyede hamilelere yapilarmis tetobos aksi olacak artik demin de dedigim gibi bundada vardir hayir ama ben suan antibiyotukunu kullanmiyorum doktor simdi iyi elin iltihap yok dedi bakalim pzartesi tekrar kontrolum var insan korkuyo bisey olacak diye insallah bisey de olmaz Allahim herkesin goblube gore versin kuzum bebis nasil iyidir insallah opuyorum cok

Kuzum çok sağol sen hepimizi tek tek soruyorsun. Şükür Allah'a regli başladı. Değer sifirlanir denmişti ama hala var. İnşallah o da bu bir iki güne duser. Tabi 3,5 aylık dis gebelikten sonra regli berbat oldu. Haftaya cumartesi de yeniden hsg çekilecek. Ondan sonra hazirana kadar bekleyecem. Haziran'da da inşallah tüp bebek için start verecem. Sen ve bebis nasıl? Sizde işler nasıl gidiyor?

2 gundur forma giremedim şimdi gördüm arkadasim. Doktorla konuştun mu? Bir şey dedimi?
Canm tüp bebek doktrm zaten 3 haftasonrasına randevu verdi dün kanamam olunca gttim hastneye bugünde muayene oldm kan verdm kendi doktrmla görüşmedm yani. Üniversitede yaptrdm ya ben öyle özeller gibi olmuyor orda. Senin dış gebelik olduğu nasıl anlaşılmştı canm

Ve beta sonucuda hüsran 1374 Rabbim hayrlısnı versn birgün mutluyum birgün üzgün Rabbm beterinden korusun
Ne diyeceğimi bilemedim tatlım..Rabbim hepimize hayırlısını versin...doktoruna bir muayene ol belki o görür...birde aynı yerdemi kan verdin ? Laboratuvar lar arası fark oluyor...ben inanmak istemiyorum dış gebelik olduğunu..

Tatlım Sağol güzel dileklerin için inşaallah en yakın zamanda bizde hamilelik haberleri veririz fazla kişi kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallah. Canım benim morfoloji Sperm sayısı hızı için emodex var biz kaan Aydosla tedavi olduk eşimin emodex öncesi Morfolojisi % 1 emodex sonrası % 7 olmuştu bi ara % 4 oldu şimdi kullanmıyor % 3 e düşmüş... emodex i deneyin isterseniz bide ısırgan Çayı nohut ve keçi boynuzu tozu bunları bol bol tüketsin Canım

İnşallah dış gebelik değildir. Aysesahr yazmış aynı labaratuvarda yaptirman çok önemli. Kendi doktorun inşallah iyi şeyler söyler. Kese benim bildiğim en erken 1500 civarı görülebiliyor. Benim dış gebelik biraz genele gore tuhaf gelisti. Benim degerim 2 günde bir ikiye katlandı. Doktora gitmeden bir gün önce yine dayanamayıp kan vermiştim. 2400 civariydi. Ancak ertesi gün kese gözükmedi. Ertesi sabah yine kan verip gelin dediler. 4800 civarı çıktı. Kese hiç bir yerde gözükmedi. Kanama, ağrı veya başka bir belirtim yoktu. Umarım senin bebis nazlı olduğu için böyledir. Rabbim kimseye bu yolda böyle üzüntü yasatmasin.

Amin canm gerçekten zormuş içinde miniğinin büyüdüğünü biliyosn ama nasıl ve nerde olduğunu bilmysn heveslenip hayaller kurmaya başlıyosn bi bakıyosun hopp ağır ol msjı geliyor.. Rabbim bizi böyle imtihan ediyor isyan etmekten korkuyorum Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…