Kuzummmmm acını bizden iyi kim anlar hangimiz yaşamadık iyi kötü benzerini 3 tüp bebek denemesinden sonra mucize gibi kendiliğinden verip sonra almadı mı geri. Tövbe isyan etmek yok biz dayandıkça RAbbim ağırlaştırıyor sınavımızı ne diyelim sevdiğine verirmiş derdi. Vermedikleri üzülsün biz değil. Elbet birgün biz de sabrımızın mükafatını alacağız...Amin canm gerçekten zormuş içinde miniğinin büyüdüğünü biliyosn ama nasıl ve nerde olduğunu bilmysn heveslenip hayaller kurmaya başlıyosn bi bakıyosun hopp ağır ol msjı geliyor.. Rabbim bizi böyle imtihan ediyor isyan etmekten korkuyorum Allah korusun
Canim siz benim kardesim oldunuz giremesemde hep aklimdasiniz tahmin ediorum sancili adet dòneminj insallah hayirlisiyla hsg de temiz cikar ablam hsg den hemen sonra kaldi ama 3 gùn ònce dùsúrdù nasib degilmis kizbak bi findigin olcak taaa burdan belli inatci olacak halen sifirlanmadimi oda yakinda gider vardir bu serrinde bir hayri cok sevindim haziranda yeni umutlara yelken acacaz insallah hep beraber seninle biz iiz ben adet olmadim kimi kadin olmuomus emzirdigi icin teyzesi búyùyoruz simdilik dúzene girdik geceleri ama gùndùzleri dúzen kuramadim Allah im sana hepinize yasatsin en gùzelinden insallah hayirlisiyla yazin tùrkiye planlari yapiorum Allah im nasib ederse simdilik ev bebek plan kosturmaca bendeKuzum çok sağol sen hepimizi tek tek soruyorsun. Şükür Allah'a regli başladı. Değer sifirlanir denmişti ama hala var. İnşallah o da bu bir iki güne duser. Tabi 3,5 aylık dis gebelikten sonra regli berbat oldu. Haftaya cumartesi de yeniden hsg çekilecek. Ondan sonra hazirana kadar bekleyecem. Haziran'da da inşallah tüp bebek için start verecem. Sen ve bebis nasıl? Sizde işler nasıl gidiyor?
Amin canm gerçekten zormuş içinde miniğinin büyüdüğünü biliyosn ama nasıl ve nerde olduğunu bilmysn heveslenip hayaller kurmaya başlıyosn bi bakıyosun hopp ağır ol msjı geliyor.. Rabbim bizi böyle imtihan ediyor isyan etmekten korkuyorum Allah korusun
Canim siz benim kardesim oldunuz giremesemde hep aklimdasiniz tahmin ediorum sancili adet dòneminj insallah hayirlisiyla hsg de temiz cikar ablam hsg den hemen sonra kaldi ama 3 gùn ònce dùsúrdù nasib degilmis kizbak bi findigin olcak taaa burdan belli inatci olacak halen sifirlanmadimi oda yakinda gider vardir bu serrinde bir hayri cok sevindim haziranda yeni umutlara yelken acacaz insallah hep beraber seninle biz iiz ben adet olmadim kimi kadin olmuomus emzirdigi icin teyzesi búyùyoruz simdilik dúzene girdik geceleri ama gùndùzleri dúzen kuramadim Allah im sana hepinize yasatsin en gùzelinden insallah hayirlisiyla yazin tùrkiye planlari yapiorum Allah im nasib ederse simdilik ev bebek plan kosturmaca bende
Canim evet ùzùldùm ama onun bir kizi var denizderyamla sana daha cok ùzùldùk tabi aysesahra mada insallah hayirlisiyla sizede nasib etsin harbi kiz bende orduluyum ya ondan findik diorumCanım anlam için çok üzüldüm. İnşallah yeniden en kısa zamanda yeniden hamile kalır. Benim hsg den sonrada koruma surecim devam ediyor. Hazirana kadar hamile kalmam yasak. İnşallah tüp bebek tutar bundan sonra umudum o yönde. Valla fındığa çok guldum. Ben giresunluyum eşim ordu. Her iki tarafta fındık ama bizimki çetin ceviz çıktı. İnat etti gitmeyecem diye :)
inşallah gündüzlerde yakin zamanda düzene girer. Benim komsum oğlu 1,5 yaşını geçiyordu yeni regli oldu. Bazı kadınlarda süt koruyor deniyor. İnşallah Türkiye'ye gelirsin. İnsanin tatil, gezme planı olunca ayrı bir sevinç yaşıyor. Gelirsen inşallah seni ağırlamak isterim.
Aminn canim insallah o zaman en gùzelini nasib edecek en kòtù durum zaten belirsizlik ortada kalmak heleki canindan bir parca icin ne duygularini nede icindeki kirilmislarini anlarlar kimi amann olur der kimi ilk senin basinami gelio ùzùlme der biri cikipta ben sadece susmaya kirilan parcanda kaybolmaya geldim anlat dinleyeyim demezler teselli edelim derken hep batiriolar birak bi bakmisin sen teselli eder bulmusun kendiniCanlarım hepinizden Allah razı olsun iyiki tanımışm sizi beni en iyi sizler anlıyorsunz.. Ne eşim ne annem durumun farkındalar anlatamyrm korkularımı böyle olabilrmş dediğimde sen kendi kendine kötüyü çağıryrsn diyorlar. Ama yaşanmşlıkları okuyoruz burda. Hala araftaym ne tam bitireblyrm ne de ümitlenyrm zaman benm için bakalm neler planlıyor.. Önemli olan hayırlı olması
Canlarım hepinizden Allah razı olsun iyiki tanımışm sizi beni en iyi sizler anlıyorsunz.. Ne eşim ne annem durumun farkındalar anlatamyrm korkularımı böyle olabilrmş dediğimde sen kendi kendine kötüyü çağıryrsn diyorlar. Ama yaşanmşlıkları okuyoruz burda. Hala araftaym ne tam bitireblyrm ne de ümitlenyrm zaman benm için bakalm neler planlıyor.. Önemli olan hayırlı olması
Canim evet ùzùldùm ama onun bir kizi var denizderyamla sana daha cok ùzùldùk tabi aysesahra mada insallah hayirlisiyla sizede nasib etsin harbi kiz bende orduluyum ya ondan findik diorumvalla cetin cevizide gecti bu sipalar cok bekletiolar hem annelerini hem teyzelerini nasibse orduya da gitcem bu sene 5 yillik gelinim Bùyúk babaannenin elini òpmedim gidemedim ama sakarya yolculugum anam rahmetli babam orda bekliolar kiz nerde oturuon yakinsan cevreye dùser yolum bakarsin Allah im haziranda veya temmuzda Insallah tedavisiz versin yigenimi insallah aman Dikkat Et Kuzum bu konuda etme derim ama ilk anne sagligi ònemli dok. Hep öyle dedi bana oyy 1.5 senede cokmus harbiden
Ay çok güldüm haklısın valla onu bile geçtiler. Bekleyen herkese aratmadan, üzmeden bir an önce nasip etsin. Demekki hemşeriyiz. Aslında ben doğma büyüme İstanbul'luyum. Babam giresunlu ve eşimin ailesi ordulu. İstanbula yolun düşerse buyur beklerim. Bende çocukken gitmiştim. İnşallah nasip olursa bende gitmek istiyorum. Tedavisiz umudum çok yok. Bozuk saat misali 2 yılda bir kere doğru zamanı gösterdim sandım o da yanlış yerde kaldı. Zaten doktorlar şans bile vermiyor yine dış gebelik olur çok vakit kaybederiz deniyor. O yüzden şansımı tüp bebekte deneyecem hiç değilse belki yine dondurulacak embriyom çıkar. Biraz daha içim rahat olur.
memlekete geçerken bende mola verinCanim evet ùzùldùm ama onun bir kizi var denizderyamla sana daha cok ùzùldùk tabi aysesahra mada insallah hayirlisiyla sizede nasib etsin harbi kiz bende orduluyum ya ondan findik diorumvalla cetin cevizide gecti bu sipalar cok bekletiolar hem annelerini hem teyzelerini nasibse orduya da gitcem bu sene 5 yillik gelinim Bùyúk babaannenin elini òpmedim gidemedim ama sakarya yolculugum anam rahmetli babam orda bekliolar kiz nerde oturuon yakinsan cevreye dùser yolum bakarsin Allah im haziranda veya temmuzda Insallah tedavisiz versin yigenimi insallah aman Dikkat Et Kuzum bu konuda etme derim ama ilk anne sagligi ònemli dok. Hep öyle dedi bana oyy 1.5 senede cokmus harbiden
As evet hemseriyiz bende doa bùyùme sakarya insallah hayirlisiyla gitmen nasib olur cok gúzel yerler yesillik insana huzur verior temiz havasi carpio ama bakalim cok dogru hic olmazsa kirkun olmaz tekrar tekrar deneme sansin olurki insallah hayirlisiyla kalmayacak gerek Allah im cifter cofter nasib etsin ablam.istanbul bagcilar tarafinda eger kòye gitmez bende istanbulda gelip kaliesam tanismak isterim cok tanimadan gúvendigim icimi actigim arkadaslarimi cok merak ediorum desene haziran cabuk gelsin insallah hayirlisiyla olcak bu seferAy çok güldüm haklısın valla onu bile geçtiler. Bekleyen herkese aratmadan, üzmeden bir an önce nasip etsin. Demekki hemşeriyiz. Aslında ben doğma büyüme İstanbul'luyum. Babam giresunlu ve eşimin ailesi ordulu. İstanbula yolun düşerse buyur beklerim. Bende çocukken gitmiştim. İnşallah nasip olursa bende gitmek istiyorum. Tedavisiz umudum çok yok. Bozuk saat misali 2 yılda bir kere doğru zamanı gösterdim sandım o da yanlış yerde kaldı. Zaten doktorlar şans bile vermiyor yine dış gebelik olur çok vakit kaybederiz deniyor. O yüzden şansımı tüp bebekte deneyecem hiç değilse belki yine dondurulacak embriyom çıkar. Biraz daha içim rahat olur.
Ayyy otobùs yada ucakci amcaya diyem samsunda cancazim var ugrayak bi aci kahvesini icekmemlekete geçerken bende mola verin
Aminn ecmainn insallah canimda kiz gece gece aklina kaplica nerden geldi havalar sogukkende ne ii olurgece gece nette gezinirken kaplıca sayfası takıldı gözüme...benim kociş uyansın ikna edeyim hem değişiklik hem şifa olur ..
canim bizde seni ve bebisini operiz kokulu kokulu opucuklerleNursELmira dilerim tahmin ettigin sey degildir. Hiraz daha umutla bakalim. Kinbilir belki nazlidir biraz. Bazen kitaplarda yazanlar tutmuyor.
aysesahra cookk severim kaplicayi benim yerime de uzan sicak suya :)
R ravza54 geldiginde bi ankaraya da ugra
Nautilus telefonda konustuk ama buradan da yeni umutlarimizi kutlayayim
@jonguil gittiginiz dr u cok duydum ben en iyilerdenmis. Sifa oksun insallah.
sultan1356 4 4343 nurse51 operim sizleri de.
Arkadaslar biastaravistama vardi sanki dogum yapti mi? Haberi olan var mi?
Keske oyle bir imkan olsa. Eslerle falan hep birlikte bi yemege kahvaltiya falan gitsekcanim bizde seni ve bebisini operiz kokulu kokulu opucuklerlebenim gorumcemde ankarda nasib olursa bu sene ugramaya niyetim var keske kismet olsaydi hep beraber gorusseydik canlarim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?