- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
gecmis olsun senin adina uzuldum bi cok hastane para tuzagi zaten inslh rbbim gonlunuze gore verirArkadaşlar merhaba ben BAHÇECİ GRUBUNUN kıbrıstaki Yaşam hastanesinde dr Özlem hanıma Dr erbil bey vasıtasıyla yumurta donosyanu olmak istedim fakat 4500 euro paramızı aldığı gibi başarısız oldular ve sahipsiz ve ilgisiz kaldılar bir 4500 euro daha verin yenisini yapalım dedi Bahçeci grubu tamamen parasal yaklaşıyorlar ve çok kötü bir ekipleri var kesinlikle uzak durun!!!!!!!!herseyleri para olmuş o testi yaptırun yok ben de bir ufak operasyon yapim 1000euronuzu alım şu ilacı alın 300 euro verin sakın haaaa kesinlikle uzak durun!!!!!!!!!
bugün üye olup taaa 2015 topiğine yazman "karalama yapman" pek inandırıcı gelmedi üzgünüm senin gibileri zaman zaman dolaşır buralarda. herkesin kendine yetecek kadar aklı var güzelim. merak etme hepimiz araştırıyor soruyor aklımıza mantığımıza cebimize neresi uyun geliyorsa ona göre davranıyoruz. cümlemin sonuna bende ekleyim de dikkat çeksin bari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arkadaşlar merhaba ben BAHÇECİ GRUBUNUN kıbrıstaki Yaşam hastanesinde dr Özlem hanıma Dr erbil bey vasıtasıyla yumurta donosyanu olmak istedim fakat 4500 euro paramızı aldığı gibi başarısız oldular ve sahipsiz ve ilgisiz kaldılar bir 4500 euro daha verin yenisini yapalım dedi Bahçeci grubu tamamen parasal yaklaşıyorlar ve çok kötü bir ekipleri var kesinlikle uzak durun!!!!!!!!herseyleri para olmuş o testi yaptırun yok ben de bir ufak operasyon yapim 1000euronuzu alım şu ilacı alın 300 euro verin sakın haaaa kesinlikle uzak durun!!!!!!!!!
valla ben çok halsizleştim kızlar çabuk yoruluyorumkizlar naberrnasilsiniz nerelerdesiniz
Canim benim Allahim insallah hayirlisiyla kucagini aldigin gunleride gosterecek insallah .Rabbim hepimize kolayloklar versin isyeyen arkadslarimizinda en yakinda mujdeli habetlerinu paylasmak dilegiyle .ben gecen hafta tetenoz asidi olmustum ya kolym sisti ve dagolmadi ve kirmisi doktora gittim ama doktor bus koy gecer dedi Allahdan elimin kesigi iltihaplanmadi ama kolum gecmedi da Allahim badka agri sanci vermesin evlatlarimizla imtihan eylemesin sizlero seviyorumvalla ben çok halsizleştim kızlar çabuk yoruluyorum
bulantım iyice arttı
yine de çok şükür rabbime
cumartesi doktora gidecem bursada
yarın 9 haftalık oluyoruz
Canımm bir türlü iş yoğunluğundan giremiyorum.nasıl gidiyor hamilelik.Benim alt bölgemde ağrı oluyor biraz korkutuyor beni ama...sende de varmı böyle ağrılar.Şaka felan derken nerdeyse doğum yaklaşmış ikimizinde takip ediyorum seni.Her sancıya rağmen 9 ay değil bir iki katı daha taşımaya razıyım ben onu.Allahım korusun yavrularımızı.Canim benim Allahim insallah hayirlisiyla kucagini aldigin gunleride gosterecek insallah .Rabbim hepimize kolayloklar versin isyeyen arkadslarimizinda en yakinda mujdeli habetlerinu paylasmak dilegiyle .ben gecen hafta tetenoz asidi olmustum ya kolym sisti ve dagolmadi ve kirmisi doktora gittim ama doktor bus koy gecer dedi Allahdan elimin kesigi iltihaplanmadi ama kolum gecmedi da Allahim badka agri sanci vermesin evlatlarimizla imtihan eylemesin sizlero seviyorum
ben ayni be canim ne olsun arada calisiyrum bazen gitmiyorum boyle yani sen naptn degerlrim nasil olduEvet ya kimsenn sesi çıkmıyorben ara ara bakıyorum kimse yok çıkıyorum. Sen napysn sultanım nasıl gidiyo
oy masalh bulantilar bile guzeldir rbbim 9 ay sonra kucagina almayi nasib etsin inslh canm benimvalla ben çok halsizleştim kızlar çabuk yoruluyorum
bulantım iyice arttı
yine de çok şükür rabbime
cumartesi doktora gidecem bursada
yarın 9 haftalık oluyoruz
Canm haftasonunu beklyrm kontrol için bidahada baktrmadm ama içim içimi yiyor inşallah bişeyler için geç kalmıyorumdur. Bi tarafım hala umutlu bi tarafm korkuyor.. Normal gidiyosa bugün hcg 5000 lerde olmalı.. Ki bu değerle kese varsa görünür ama sabır diyorumben ayni be canim ne olsun arada calisiyrum bazen gitmiyorum boyle yani sen naptn degerlrim nasil oldu
oyyş minnağim benim cok gecmis olsun annesi sen niye dikkt etmiyon kuzum birakma kimse yaklassin ona opup koklamsnlar misafir geldigndede bebisi farkli bi odada yatir bak daha kirki bile cikmadi yaa yavrummKizim grip oldu dr gelen birinden kapmis dedi. Hiriltili nefes aliyor. Tikandi bugun nasil korktum. Her yerim stresten kaskati Allahim yardimcimiz olsun...
Beceremedim demk ki bakmayioyyş minnağim benim cok gecmis olsun annesi sen niye dikkt etmiyon kuzum birakma kimse yaklassin ona opup koklamsnlar misafir geldigndede bebisi farkli bi odada yatir bak daha kirki bile cikmadi yaa yavrumm
canım yaa derler ya öyle böyle büyüyecek Rabbim büyük dert sıkıntı vermesin korkma geçer sen de lohusasın kendine de dikkat etmen lazım stres yapma sütün var Allah acil şifa versin cennet kokulu minnağımaKizim grip oldu dr gelen birinden kapmis dedi. Hiriltili nefes aliyor. Tikandi bugun nasil korktum. Her yerim stresten kaskati Allahim yardimcimiz olsun...
Gecmis olsun canim benim ya insallah cabucak iylesir Allahvsifasini versin kucuk bebeklerde pekbilac vermiyorlar heralde kendinude dikjat et tatlim tekrar gecmus olsunKizim grip oldu dr gelen birinden kapmis dedi. Hiriltili nefes aliyor. Tikandi bugun nasil korktum. Her yerim stresten kaskati Allahim yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?