Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

gecmis olsun senin adina uzuldum bi cok hastane para tuzagi zaten inslh rbbim gonlunuze gore verir

bugün üye olup taaa 2015 topiğine yazman "karalama yapman" pek inandırıcı gelmedi üzgünüm senin gibileri zaman zaman dolaşır buralarda. herkesin kendine yetecek kadar aklı var güzelim. merak etme hepimiz araştırıyor soruyor aklımıza mantığımıza cebimize neresi uyun geliyorsa ona göre davranıyoruz. cümlemin sonuna bende ekleyim de dikkat çeksin bari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Canım benim dikkat çekmek için yazmadım bu gerçek yaşanandır!!!!ayrıca o kadar çok biliyorsan kıbrıstaki klinikteki dr arkadaşın sertifikasını bir iste bakalım!!!!!!ayrıca zaman zaman değil güzelim uzunca bir süre dolaşacam buralarda görüşürüz!dr erbil bey ve hemsiresi hicran hanım başarısız transfer olduktan sonra çok kez telefonlarımıza bile çıkmadılar!bir test daha yapıp tekrar deneyelim dediler.ERA TESTİ belki duymusundur .yada sana göre uyduruyorumdur.ama bak yukarda ALLAH var kimse PARAYI yoldan toplamıyor

valla ben çok halsizleştim kızlar çabuk yoruluyorum
bulantım iyice arttı
yine de çok şükür rabbime
cumartesi doktora gidecem bursada
yarın 9 haftalık oluyoruz
Canim benim Allahim insallah hayirlisiyla kucagini aldigin gunleride gosterecek insallah .Rabbim hepimize kolayloklar versin isyeyen arkadslarimizinda en yakinda mujdeli habetlerinu paylasmak dilegiyle .ben gecen hafta tetenoz asidi olmustum ya kolym sisti ve dagolmadi ve kirmisi doktora gittim ama doktor bus koy gecer dedi Allahdan elimin kesigi iltihaplanmadi ama kolum gecmedi da Allahim badka agri sanci vermesin evlatlarimizla imtihan eylemesin sizlero seviyorum

Canımm bir türlü iş yoğunluğundan giremiyorum.nasıl gidiyor hamilelik.Benim alt bölgemde ağrı oluyor biraz korkutuyor beni ama...sende de varmı böyle ağrılar.Şaka felan derken nerdeyse doğum yaklaşmış ikimizinde takip ediyorum seni.Her sancıya rağmen 9 ay değil bir iki katı daha taşımaya razıyım ben onu.Allahım korusun yavrularımızı.

ben ayni be canim ne olsun arada calisiyrum bazen gitmiyorum boyle yani sen naptn degerlrim nasil oldu
Canm haftasonunu beklyrm kontrol için bidahada baktrmadm ama içim içimi yiyor inşallah bişeyler için geç kalmıyorumdur. Bi tarafım hala umutlu bi tarafm korkuyor.. Normal gidiyosa bugün hcg 5000 lerde olmalı.. Ki bu değerle kese varsa görünür ama sabır diyorum

Kizim grip oldu dr gelen birinden kapmis dedi. Hiriltili nefes aliyor. Tikandi bugun nasil korktum. Her yerim stresten kaskati Allahim yardimcimiz olsun...
oyyş minnağim benim cok gecmis olsun annesi sen niye dikkt etmiyon kuzum birakma kimse yaklassin ona opup koklamsnlar misafir geldigndede bebisi farkli bi odada yatir bak daha kirki bile cikmadi yaa yavrumm

Kizim grip oldu dr gelen birinden kapmis dedi. Hiriltili nefes aliyor. Tikandi bugun nasil korktum. Her yerim stresten kaskati Allahim yardimcimiz olsun...
canım yaa derler ya öyle böyle büyüyecek Rabbim büyük dert sıkıntı vermesin korkma geçer sen de lohusasın kendine de dikkat etmen lazım stres yapma sütün var Allah acil şifa versin cennet kokulu minnağıma

merhaba kızlar bişey sorcam sizlere 18şubatta tüp bebek için başladık ege ünvde oradaki tetkikler bitti 2 tane devlet hastanesinde 1 tane de özelde yaptırmam gereken tetkikler var onları da yaptırıp teslim ettikten sonra ne kadar zamanda ararlar hastaneden bizi

Gecmis olsun canim benim ya insallah cabucak iylesir Allahvsifasini versin kucuk bebeklerde pekbilac vermiyorlar heralde kendinude dikjat et tatlim tekrar gecmus olsun

papyonkilikli m canim deme öyle sen cok ii bir annesin elinden gelenin daha fazlasini yapiosun insallah gececek benimki grip degil ama hirilti var 3 ayligiz hic gitmedi evini nemli tut basi azcik yukarida yatir yastigini destekle odaya orta boy sogani büyük parcaciklar seklinde kes besiginin yakinana koy ayni hizada olsun bak hirilti felan kalmio bunu dok. Tavsiye etti bana gercektende hiriltisi gidio gece yatinca yap bunu ama kendini suclama bagisiklik sistemi insallah dahada kuvvetlencek gelen misafirin hatasi bilmesi gerekirki anne adayi kirilmasin die bisey diyemez sen yaklasma melege kücük o cok üzüldüm insallah hayirlisiyla tez zamanda atlatir bidahada olmaz findigim

Canlar nasilsiniz iki gündür ugrayamadim teyzeleri huysuzuz 2 gündür uyku yok emme yok zorla yapioruz pazartesi tam 3 aylik olduk ama nerdee düzenide bozuluo o uyusun ben uykusuzluga raziyim ama kendinide yoruo benide Allah im can kardeslerimide bu huysuzum gibi hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah aminn ecmainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…