Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar meraba nasılsnz kuzum papyonkilikli üzülme iyileşicektr anne sütü en iyi antibiyotik ve vitamin bliysn. Sadece gelenleri biraz uyarablrsn bence..Rabbim şifa versn minnağımıza.. Buarada canlarm ben bugün doktora gttm vajinal muayene etti mini minnak kesemi gösterdi haftaya tekrar gel dedi. Buarada beta hcg değerlernden bahsettm hastneler arası kit farkı olur dedi. Biz burda yine bakalım tekrar bakablrz elimzde olsn bitane dedi. Ve sonuç 1972 geldi tabi bunu göstermedm doktra. Kafam allak bullak nolur dualarınızı esirgemeyn benden

Canim benim bak ne gusel kese gorunmus Allahin izniyle haftaya daha gusel haberlerle geleceksin insallah Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin sana insallah daha gusel olacak hersey

Herkes bi bakıp çıkıyo anlaşılan yazacak bişeyimiz de yok ki doğum yapanların çoğu kayboldu kuzum ben dua topikletinde geziniyorum bol bol
Canm benmm ben başka topiklerde kendmi misafir gibi hissedyrm yalnz hissedyrm hemen bu sayfaya gelyrm ama kimseckler yok malesef. Sizi özlüyrm merak edyrm inşallahh güzel şeyler yazacak günlermzde gelecek heyecanlı ve telaşlı günler

canlar bende dua topiklerindeyim arada bende giriyom bakiyrum kimsecikler yok geri cikiyom buaralr yogunum biraz is falan derken bazen firsat yok hep aklimdasimz rabbim hepinizin gonlune gore versin inslh

Valla kizlar buraya zor giriorum ki baska topikleri gezme sansim hic yok nasilsiniz elimden geldigince girip yaziorum ben burdayim gitmedim bebek büyüdükce zamanim dahada azalio kendime vakit ayiramiorum hep ilgi istio bide hiy degistirio ama hep okuorum hizli hizli cikiorum Ya emzirirken yada uyuturken yazabiliorum simdi oldugu gibi

Cnm artik hcg olcturme yeter keseyi de gordun masalllaaahhh. Darisi kalp atisina. Dualarim hepsizinle ben de buralardayimbherkes hamis olmadan gitmeyecegim insallah... bizim kiz daha iyi insallahbtamamen iyilesir. Hepinizi opuyorummmm

Aynen ya emzirirkenbya da uyuturken. Allahim hepinize nasip etsinnnnn

Herkes bi bakıp çıkıyo anlaşılan yazacak bişeyimiz de yok ki doğum yapanların çoğu kayboldu kuzum ben dua topikletinde geziniyorum bol bol
Evet bende bakiyorum kimsecikler ugramiyo artik ama kalplerimuz bir benimde ayin 27 de hastanede terminim var tekrar kontrol edecekler buyuk ihtimalle ameliyatli olucam kuzular dualarinizi eksik etmryin sizleri seviyorum

Canlarım merhaba, yazamasam da her yazılanı okuyorum muhakkak, kulaklarım da arada bir çınlıyor zaten
Öncelikle NursELmira minicik keseyi görmene çok sevindim canım, sen gönlünü ferah tut, minişinle konuş, Allahın izniyle dünyanın en güzel sesini, pıt pıtları duyacak ve bir vücutta iki kalp taşımanın heyecanını yaşayacaksın inşallah.
papyonkilikli canımcım çok geçmiş olsun minik prensesime. Soğan gerçekten çok etkili. Ben ve eşim grip olmuştuk. Her ne kadar maskeyle dolaşsakta bebişe geçebilirdi. Oturma ve yatak odasına kesilmiş soğan koydum ve daha fazla emzirdim. Çok şükür oğluşa bulaşmadan iyileştik. Çorabının içine soğan koymayı da deneyebilirsin. Rabbim şifa versin miniğime, öpüyor onu teyzesi.
4 4343 Ah canım çok az kaldı. Heyecanlı bekleyişler bir başka güzel. Allahım sağlıcakla kavuştursun kucağına.
R ravza54 Oh maşallah kocaman olmuşsunuz canım benim. Ay sürekli huy değiltiriyorlar cancağzım. Biz de bugün tam 4 aylık olduk teyzesi.Şapur şupur parmak emiyoruz, kahkahalarla gülmeye başladık, zıplamaya bayılıyoruz, o minicik elleri kullanmaya başlaması yokmu, uzanıp yakalamaya çalışmasına bayılıyorum ve her yeni keşiflere açığız. Allahım, Yüce Rabbim isteyen herkese ve bu topikteki tüm canlarıma bu duyguları yaşatsın inşallah.

Canimmm cok sagol. Hayirlisi ila atlatsak bu sabah yine burnu tikandi serum fizyolojik ile actik. Allahim beterinden saklasin. Bukadar babasina benzemek zorundamiydi babasinin da surekli burnu genzi tikanir ben ugrasirim. :)

Gunaydin canim benim sagol Allah razi olsun evet Rabbim iziniyle az kaldi .Allshim bu yolda kimseyi eylemesin herkesin evladini saglikla sihhatle kucagina alsin insallah bekleyen arkadslarimuzda tez zamanda mujdelu haberleri verirjer Allahim herkesin gonlune gore versin .Massallah seninkide kocaman oluyo artik annesi cok tatlilar deyilmi Rabbim acilarini gostermesin saglikla sihhatle buyutmeyi nasup etsin Mevlam

Canimm özletton valla kendini yerim o tosunun minik ellerini ya hic sorma o el emme 3 haftadir bizdede var bide agzimiz cok akio simdide agzinda tükürük yapmayi ögrenmis bir haftadirda köpük yapio tükürükle o gülmeleri hic sormuorum zaten bizim kiz birazindan fazla hareketli ve nerdeyse konusacak dedemiz sagolsun alistirdi onu bir bucuk aylikken basladi tuhaf sesler cikarmaya aynen her gpn baska bisey yapiolar kocaman olmus tosunum gördümki fece yerim onun tontis yanaklarini ohh ziplamalara baslanmis kizlar erkeklere nazaran daha cilveli hareketli oluor aslinda ama masallah seninkide hareketli baksana burda tanidiklariminki sadece yatip gülüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…