Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@papyonkiliklim o benzeme isi bendede var ya ben cok istemistim babasiyla bana benzesin banada benzio ama hep huylar babasi sevmedigin ot basinda bitermis ama binlerce sûkûrler olsun iiki olmuslar benzemisler Allah im bütün dostlarimiza nasib etsin bu güzel duygulari

Gunaydin canim benim sagol Allah razi olsun evet Rabbim iziniyle az kaldi .Allshim bu yolda kimseyi eylemesin herkesin evladini saglikla sihhatle kucagina alsin insallah bekleyen arkadslarimuzda tez zamanda mujdelu haberleri verirjer Allahim herkesin gonlune gore versin .Massallah seninkide kocaman oluyo artik annesi cok tatlilar deyilmi Rabbim acilarini gostermesin saglikla sihhatle buyutmeyi nasup etsin Mevlam

Kızlar kadın doğuma gittim bugün
Bebeğimi gördüm gayet iyi kalp atışlarını duydum
Ama gittiğim doktordan memnun kalmadım başka doktor araştırmaya başladım
Masallahsubhanallah minigime gözün aydin canim benim saglikla büyüsün gelissin hayirlisiyla da kucagina almak nasib olsun gönlüne göre ii bir dok insallah bukursun nie memnun kslmadin kuzum

Kızlar kadın doğuma gittim bugün
Bebeğimi gördüm gayet iyi kalp atışlarını duydum
Ama gittiğim doktordan memnun kalmadım başka doktor araştırmaya başladım
Gozun aydin canim benim Rabbim saglikla eline aldirmayida nasip etsin insallah gonlune gore bi doktor bulirsun siradaki arkadslarimizida en yakinda nasip etsin

özel muaynehanede doktor 2 saat geç geldi
çok iyi ilgilenmedi ultrasonu çok iyi değildi
hem hastane ortamı daha mantıklı çünkü kan pıhtılaşması
şeker var hiç olmassa bu alandaki doktorlardan da görüş alabiliriz
öyle canlarım buldum medical parkta doktor
uzmanlık alanı da tüp bebek randevu aldım 12 marta ona başlıycam

Günaydın kizlar
Görüşmeyeli nasılsınız?
Çok fazla takip edemiyorum artık ama aklım sizde.. kese görüp kalp atışı duyan, doğumu yaklaşanlar var ne güzel..hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız inşallah saglikla alırsınız kucaginiza.
Oglusum 4 aylık oldu bugün hızla büyüyoruz
Geçen ay kp den eve grip bulaştı eşim ve oğlum da hasta oldu..oglusum 2 gün hastanede yattı..ömrümden ömür gitti..çok şükür şimdi iyiyiz..büyüdükçe herşey daha kolay ve güzel hale geliyor..o gülücükleri ve minicik elleriyle herşeyi unutturuyor lar..inşallah Allahım hepinize göstersin..

Canim benim nasilsin ilk once bebisine gecmis olsun Allahim evlatlsrumizla imtihan etmesin hepsine saglik huzur versin .kis gunu haliyle grip oluyo insan uster istemezde o yavrucaklara geciyo kiyamam onlara ben Allahtan iylesmus Allahim bidaha sikintilarini gostermesin kendineviyi bsk canim benim

canim h.geldin nerelerdesin sen ya ozlettin kendini masalhh bebis buyumus dikkat et annesi rabbim bagislasin insalh arada gir bi selam ver boyle neseli yok oldu gtti ozletiyorsunuz kendinizi allhim gonlunuze gore versin opuldun arkadasim

iyi akşamlar kızlar son 5 günü takip edemedim o yüzden gelişmeler oldu mu bilmiyorum kusura bakmayin belki güzel haberler varsa tebrik etmeyi atlamis oldum... Rabbim hepimizin dualarınî kabul etsin inşaallah. Bu ara canım burnunda gibi hem insanlar canımı sıkıyor hem boğuldugumu hissediyorum sanki bu hasret beni bu hale getirdi hiç bir zaman isyan etmedim Rabbim vermiyorsa bildiği var tabii ki ama bazen çok üzülüyorum hüngür hüngür Ağlıyorum. Benim gibi 5 yıldır özlem çeken iki üç tüp bebek sonrası bebeğine kavuşan var mı sanki hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. bana umut olacak var mı Rabbim dayanma gücü versin zor süreçler inşaallah en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Canınızı sıktım kusura bakmayın lütfen sizden başka dert ortağım yok ondan yazmak istedim

canim benim hic uzulme umutsuzluga kapilma kulaklarini tika bi komsum 16 yil sonra gebe kaldi ve hep sabretti sukretti elbet o guzel haberi sende vereceksin bize insalh en kisa zamanda sen moralini yuksek tut stresten uzak dur canim arkadsim biz hep senin yanindayiz tabikide beraber aglayip beraber gulcez rabbimin vardir bir bildigi insalh olucak seni kocaman opuyorum ben sirf evde kalip stres yapmamak icin ise baslamaya karar verdim artik cunku unutracak bi ugras lazim jongulum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…