canımmmm kolay değil yaşadıklarımız bazen dizilerde monitörden kalp sesi dinliyorlar direk ağlamaya başlıyorum anneliğe dair tattığım tek duyguydu o çünkü ama her zaman beterin beteri var benim kürtajımdan günler sonra annemin kanseri ortaya çıktı öyle bi unuttum ki kürtajı
ayyy valla nasıl bekliyorsun tatlım beni bile heyecan bastııııı...inşallah bebiş vardır...kizlar benim adetim uc gundur gecikti sabah bel agrisindan yataktan kalkamiyom goguslerim cok sisti adet olacam gbi akintmda yok oyle anlaymdim bi kac gun daha bekliycem bakalim ne olcak
ne kadar karamsarsın tatlım bi git bakalım doktora ...hem kötü sonuç olsa bile elimizden gelen birşey varmı? hayırlı sağlıklı ise Rabbim zaten verir ...yeterki isteyelim hayırlısını dileyelim tatlım..Daha ölmedik yeterki Rabbim sağlık versin biz sınavımıza kaldığımız yerden devam ederiz...
canım ya herşeyin hayırlısı istemek bu işte ne yordu seni minnak. rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlüsünü versin inşallahh
Canımm canımm bende 5.5 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim.İnancını umudunu hiç yitirme.Ben hiç yitirmedim hep dua ettim Allahıma.Yalvardım yakardım ağladım.Doktora her gittiğimde hocam bu ultrason ekranında birgün bebek göreceğiz inanıyorum ben dedim ve doktoruma onu hatırlattım.Hiç üzülme tatlım sen gereğini yap gerisini Yüce Rabbime bırak gülüm.Her zaman aklımdasınız ve dularımdasınız.Sizleri seviyorum.iyi akşamlar kızlar son 5 günü takip edemedim o yüzden gelişmeler oldu mu bilmiyorum kusura bakmayin belki güzel haberler varsa tebrik etmeyi atlamis oldum... Rabbim hepimizin dualarınî kabul etsin inşaallah. Bu ara canım burnunda gibi hem insanlar canımı sıkıyor hem boğuldugumu hissediyorum sanki bu hasret beni bu hale getirdi hiç bir zaman isyan etmedim Rabbim vermiyorsa bildiği var tabii ki ama bazen çok üzülüyorum hüngür hüngür Ağlıyorum. Benim gibi 5 yıldır özlem çeken iki üç tüp bebek sonrası bebeğine kavuşan var mı sanki hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. bana umut olacak var mıRabbim dayanma gücü versin zor süreçler inşaallah en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Canınızı sıktım kusura bakmayın lütfen sizden başka dert ortağım yok ondan yazmak istedim
Amin canım hamilelerin duaları kabul olurmuş Sağol canım inşaallah Rabbim bizlere de nasip eder.Canim benim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen dileyen butun arkadaslarimizida Allahim herkesin gonlune gote versin kuzum
Amin canım allahım dualarımizi kabul etsin inşaallah güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Sen nasılsın tatlım iyi misin var mı gelişmekuzummm sloganımız belli "umudumuz sonsuz". tabi ki ne hikayeler var belki biz henüz gelişme kısmındayız hikayemizin ama elbet birgün sonuçlanacak hayırla mutlulukla gönlümüze göre inşallahhh:) sadece sınavımız biraz daha uzun. olsun sabrımız var bizim de Rabbim görüyor bizi de güldürecek...
Evet canım haklısın umutlu olmak lazım zamanı gelmedi biliyorum inşaallah bir gün bizde hamilelik haberleri veririz. Rabbim senin de bebeğini korusun kollasin canım Sağol bizleri bırakmadigin için allah hepinizden razi olsunCanımm canımm bende 5.5 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim.İnancını umudunu hiç yitirme.Ben hiç yitirmedim hep dua ettim Allahıma.Yalvardım yakardım ağladım.Doktora her gittiğimde hocam bu ultrason ekranında birgün bebek göreceğiz inanıyorum ben dedim ve doktoruma onu hatırlattım.Hiç üzülme tatlım sen gereğini yap gerisini Yüce Rabbime bırak gülüm.Her zaman aklımdasınız ve dularımdasınız.Sizleri seviyorum.
canim insalhh belim cok agriyo bugun dorduncu gunum yarin bes olacak yarin bthcg yptrmayi dusunuyorum regl olmazsam eger bi umit vat icimde bakalm belki rabbim yuzumuzu guldurur inslhayy canım inşallah hamilesindir inşallah
rabbim büyüktür kaç gün geçiktin canım
ayy insalh be canim korkuyorum gtmeyede ya boyle gecknce umutlandim ya bide bisey cikmaz dusuncesiyle sabah ola hayrola diyelim yarin esim bademciklerini aldrcak o arada bendr yaptirirm bi betahcg dualrnizi eksik etmeyinayyy valla nasıl bekliyorsun tatlım beni bile heyecan bastııııı...inşallah bebiş vardır...
canım Günaydın test yapacak mısın merak ettim seni inşallah güzel haberlerini alırız.ayy insalh be canim korkuyorum gtmeyede ya boyle gecknce umutlandim ya bide bisey cikmaz dusuncesiyle sabah ola hayrola diyelim yarin esim bademciklerini aldrcak o arada bendr yaptirirm bi betahcg dualrnizi eksik etmeyin
yok kuzum ne gelişmesi olsun kürtajdan sonra "3 aylık korunma süremizde" devam eden çalışmalar sonucu bugün itibarı ile 3. kırmızı kartı da yedim. bilmiyorum ne yapacağım nasıl yol izleyeceğim yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım bilmiyorumAmin canım allahım dualarımizi kabul etsin inşaallah güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Sen nasılsın tatlım iyi misin var mı gelişme
benim test tarihimde 5 gün geçiktiği gündücanim insalhh belim cok agriyo bugun dorduncu gunum yarin bes olacak yarin bthcg yptrmayi dusunuyorum regl olmazsam eger bi umit vat icimde bakalm belki rabbim yuzumuzu guldurur inslh
Canm şimdi tüp bebek merkeznden gelyrm haberler kötü bebek gelişimini 2 hafta önce durdrmuş kürtaj olman lazm dedi. Kötüsü o hastnede yaptrmamı istemedi ortamı çok iyi değil diye. daha da kötüsü eşim bu durumun sorumlusu olarak beni görüyor destek olmak yerine çok zoruma giden cümleler işittm. Üzülmüyorum Rabbimn bir bildiği vardır.. Sende üzülme Rabbim yine verir inşallah bu kez kucağna almanı nasip ederyok kuzum ne gelişmesi olsun kürtajdan sonra "3 aylık korunma süremizde" devam eden çalışmalar sonucu bugün itibarı ile 3. kırmızı kartı da yedim. bilmiyorum ne yapacağım nasıl yol izleyeceğim yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım bilmiyorum
seninle ne alakası var ...sağlıklı bir bebek olsaydı tabikide gelişirdi...bir an önce sağlığına yeniden kavuş tatlım..kim ne derse desin kulak tıka...hiç kimse senden değerli değildir bunu sakın unutma..Canm şimdi tüp bebek merkeznden gelyrm haberler kötü bebek gelişimini 2 hafta önce durdrmuş kürtaj olman lazm dedi. Kötüsü o hastnede yaptrmamı istemedi ortamı çok iyi değil diye. daha da kötüsü eşim bu durumun sorumlusu olarak beni görüyor destek olmak yerine çok zoruma giden cümleler işittm. Üzülmüyorum Rabbimn bir bildiği vardır.. Sende üzülme Rabbim yine verir inşallah bu kez kucağna almanı nasip eder
demekki sağlıklı değilmiş embriyo ilerlemediCanm şimdi tüp bebek merkeznden gelyrm haberler kötü bebek gelişimini 2 hafta önce durdrmuş kürtaj olman lazm dedi. Kötüsü o hastnede yaptrmamı istemedi ortamı çok iyi değil diye. daha da kötüsü eşim bu durumun sorumlusu olarak beni görüyor destek olmak yerine çok zoruma giden cümleler işittm. Üzülmüyorum Rabbimn bir bildiği vardır.. Sende üzülme Rabbim yine verir inşallah bu kez kucağna almanı nasip eder
Maşallah sabrına hayran kaldım ha bebiş konusunda tamam Allahtan geldi diyor katlanıyoruz umut etmeye devam ediyoruz ama sen bu haldeyken eşinin söylenmesine kızdım valla. ne münasebet asıl bütün bu yaşadıklarımızın sorumluları ta kendileri. biz istemez miydik herkes gibi doğal yollarla anne olalım canım yaa diyorum ya maşallah sana Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah. biz de olduk kürtaj hepsi gelip geçiyor Rabbim can sağlığı versin hayırla atlatıp hayırlı bi evlada inşallah kavuşacaksın ötesi yokkCanm şimdi tüp bebek merkeznden gelyrm haberler kötü bebek gelişimini 2 hafta önce durdrmuş kürtaj olman lazm dedi. Kötüsü o hastnede yaptrmamı istemedi ortamı çok iyi değil diye. daha da kötüsü eşim bu durumun sorumlusu olarak beni görüyor destek olmak yerine çok zoruma giden cümleler işittm. Üzülmüyorum Rabbimn bir bildiği vardır.. Sende üzülme Rabbim yine verir inşallah bu kez kucağna almanı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?