Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canımmmm kolay değil yaşadıklarımız bazen dizilerde monitörden kalp sesi dinliyorlar direk ağlamaya başlıyorum anneliğe dair tattığım tek duyguydu o çünkü ama her zaman beterin beteri var benim kürtajımdan günler sonra annemin kanseri ortaya çıktı öyle bi unuttum ki kürtajı derler ya Rabbim bunu unutturacak dert vermesin diye. senin hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onunla karşılaştırsın inşallah en kısa sürede bizim de kucağımızı doldursun evimizi şenlendirsin sabır kuzum sabır

kizlar benim adetim uc gundur gecikti sabah bel agrisindan yataktan kalkamiyom goguslerim cok sisti adet olacam gbi akintmda yok oyle anlaymdim bi kac gun daha bekliycem bakalim ne olcak
ayyy valla nasıl bekliyorsun tatlım beni bile heyecan bastııııı...inşallah bebiş vardır...

ne kadar karamsarsın tatlım bi git bakalım doktora ...hem kötü sonuç olsa bile elimizden gelen birşey varmı? hayırlı sağlıklı ise Rabbim zaten verir ...yeterki isteyelim hayırlısını dileyelim tatlım..Daha ölmedik yeterki Rabbim sağlık versin biz sınavımıza kaldığımız yerden devam ederiz...

Canım hakkında hayırlısı ne ise o oluyor. Kabullenmesi çok zor. Günlerdir hep acaba ile dolaştım durdum. Bebeğin kesesi kanalda gibi deyince bir nebze doğru karar almisim diyebildim. dnzderya nin dediği gibi dizide, filmde görünce kanal degistiriyorum, ağlamadan, hatirlamadan gün geçmiyor. Ancak Allah beterinden saklasin. İnsan dayanamiyacakmis gibi geliyor ama dayanıyorsun. Tek sen değilsin, sevdiklerin için, seni seven eşin, ailenin için dayaniyorsun.sağlık yerinde oldukça deneyip durucagiz. Bu şekilde avutuyorsun kendini.

canım ya herşeyin hayırlısı istemek bu işte ne yordu seni minnak. rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlüsünü versin inşallahh

Hakkım da hayırlısı boyleymis. Benim istediğim değil yaradanin istediği buymus. Bana boyun eğmek dusuyor sadece. Rabbim hepimize art arda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin. Buradan hamilelik süreçlerini konuşalım artık. Yarın bende doktoru zorla ikna ettim devlet hastanesine gidip genetik test için kan verecem. İnşallah sonuçlar temiz çıkar.

Canımm canımm bende 5.5 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim.İnancını umudunu hiç yitirme.Ben hiç yitirmedim hep dua ettim Allahıma.Yalvardım yakardım ağladım.Doktora her gittiğimde hocam bu ultrason ekranında birgün bebek göreceğiz inanıyorum ben dedim ve doktoruma onu hatırlattım.Hiç üzülme tatlım sen gereğini yap gerisini Yüce Rabbime bırak gülüm.Her zaman aklımdasınız ve dularımdasınız.Sizleri seviyorum.

Amin canım allahım dualarımizi kabul etsin inşaallah güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Sen nasılsın tatlım iyi misin var mı gelişme

Evet canım haklısın umutlu olmak lazım zamanı gelmedi biliyorum inşaallah bir gün bizde hamilelik haberleri veririz. Rabbim senin de bebeğini korusun kollasin canım Sağol bizleri bırakmadigin için allah hepinizden razi olsun

ayyy valla nasıl bekliyorsun tatlım beni bile heyecan bastııııı...inşallah bebiş vardır...
ayy insalh be canim korkuyorum gtmeyede ya boyle gecknce umutlandim ya bide bisey cikmaz dusuncesiyle sabah ola hayrola diyelim yarin esim bademciklerini aldrcak o arada bendr yaptirirm bi betahcg dualrnizi eksik etmeyin

ayy insalh be canim korkuyorum gtmeyede ya boyle gecknce umutlandim ya bide bisey cikmaz dusuncesiyle sabah ola hayrola diyelim yarin esim bademciklerini aldrcak o arada bendr yaptirirm bi betahcg dualrnizi eksik etmeyin
canım Günaydın test yapacak mısın merak ettim seni inşallah güzel haberlerini alırız.

Amin canım allahım dualarımizi kabul etsin inşaallah güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Sen nasılsın tatlım iyi misin var mı gelişme
yok kuzum ne gelişmesi olsun kürtajdan sonra "3 aylık korunma süremizde" devam eden çalışmalar sonucu bugün itibarı ile 3. kırmızı kartı da yedim. bilmiyorum ne yapacağım nasıl yol izleyeceğim yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım bilmiyorum

canim insalhh belim cok agriyo bugun dorduncu gunum yarin bes olacak yarin bthcg yptrmayi dusunuyorum regl olmazsam eger bi umit vat icimde bakalm belki rabbim yuzumuzu guldurur inslh
benim test tarihimde 5 gün geçiktiği gündü
inşallah senin mucizende gelir
rabbim her isteyene nasip etsin
bizde bugün 10 hafta 1 günlügüz teyzesi

Canm şimdi tüp bebek merkeznden gelyrm haberler kötü bebek gelişimini 2 hafta önce durdrmuş kürtaj olman lazm dedi. Kötüsü o hastnede yaptrmamı istemedi ortamı çok iyi değil diye. daha da kötüsü eşim bu durumun sorumlusu olarak beni görüyor destek olmak yerine çok zoruma giden cümleler işittm. Üzülmüyorum Rabbimn bir bildiği vardır.. Sende üzülme Rabbim yine verir inşallah bu kez kucağna almanı nasip eder

seninle ne alakası var ...sağlıklı bir bebek olsaydı tabikide gelişirdi...bir an önce sağlığına yeniden kavuş tatlım..kim ne derse desin kulak tıka...hiç kimse senden değerli değildir bunu sakın unutma..

demekki sağlıklı değilmiş embriyo ilerlemedi
böyle olması daha hayırlı canım benim rabbim sabır versin tekrar başlayacak güç versin
inşallah
erkekler kadınların ne hissettiğini anlamıyorlar
imtihanın bitmemiş demek ki öyle düşün

Maşallah sabrına hayran kaldım ha bebiş konusunda tamam Allahtan geldi diyor katlanıyoruz umut etmeye devam ediyoruz ama sen bu haldeyken eşinin söylenmesine kızdım valla. ne münasebet asıl bütün bu yaşadıklarımızın sorumluları ta kendileri. biz istemez miydik herkes gibi doğal yollarla anne olalım canım yaa diyorum ya maşallah sana Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah. biz de olduk kürtaj hepsi gelip geçiyor Rabbim can sağlığı versin hayırla atlatıp hayırlı bi evlada inşallah kavuşacaksın ötesi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…