- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
pardon arkadasim natilusuda etiketliycektim yanlislkla elim degdi mesaj gitti devamini yazamadanaysesahra canim sen nasilsin neler yapiyosun degerlerin sifirlandmi
pardon arkadasim natilusuda etiketliycektim yanlislkla elim degdi mesaj gitti devamini yazamadan
ne malesefki hala sifirlanmadi. Regli olmama ragmen hala kanda azicikta olsa cikiyor. Benim minik fazla uykucuymus teyzeleri. Haftasonu hsg çekildi. İlki bu kadar acimamisti. Bu sefer çok acidi. Bizimki tüpte kendine yer yapmış, herhalde orası güzel geldi. İnşallah arkadaşim bu adet gecikmesi güzel haberin müjdecisidir.
gecmis olsun canim inslh sifrlanir sonrasi guzel bi mujde verirsin bize yine baklim bi kac gune kadar adet olmazsam doktra gdicem inslh arkdsim hyrlisi olsun inslh hepimizin hakindane malesefki hala sifirlanmadi. Regli olmama ragmen hala kanda azicikta olsa cikiyor. Benim minik fazla uykucuymus teyzeleri. Haftasonu hsg çekildi. İlki bu kadar acimamisti. Bu sefer çok acidi. Bizimki tüpte kendine yer yapmış, herhalde orası güzel geldi. İnşallah arkadaşim bu adet gecikmesi güzel haberin müjdecisidir.
Canim benim insallah adet gecikmen bebisin habercisidir guzrl haberlerini bekliyoruz insallah bebis supriz yapar Rabbim hayirlisiyla nasip etsinkizlar benim adetim uc gundur gecikti sabah bel agrisindan yataktan kalkamiyom goguslerim cok sisti adet olacam gbi akintmda yok oyle anlaymdim bi kac gun daha bekliycem bakalim ne olcak
keske canim agzindan bal damliyo oyle bi mucize gerceklesse keske inslh rbbim elbet bize hayrli olanini nasub eder insalhCanim benim insallah adet gecikmen bebisin habercisidir guzrl haberlerini bekliyoruz insallah bebis supriz yapar Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Sağol canım benim allah razı olsun inşaallah bende calismaya başladım canım başka çaresi yok çünkü insanın kafası dağılıyor gerçekten işe gir canım daha rahat olursun . Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah . Biliyorum yıllarca bekleyip olanlar var ama zaman geçtikçe insanın umudu azalıyor . Bende seni optum tatlim allaha emanet olcanim benim hic uzulme umutsuzluga kapilma kulaklarini tika bi komsum 16 yil sonra gebe kaldi ve hep sabretti sukretti elbet o guzel haberi sende vereceksin bize insalh en kisa zamanda sen moralini yuksek tut stresten uzak dur canim arkadsim biz hep senin yanindayiz tabikide beraber aglayip beraber gulcez rabbimin vardir bir bildigi insalh olucak seni kocaman opuyorum ben sirf evde kalip stres yapmamak icin ise baslamaya karar verdim artik cunku unutracak bi ugras lazim jongulum benim
ayy canım ya inşallah bebiş vardır bi test yapsana 3 gün az değil ay keşşkeeeeeekizlar benim adetim uc gundur gecikti sabah bel agrisindan yataktan kalkamiyom goguslerim cok sisti adet olacam gbi akintmda yok oyle anlaymdim bi kac gun daha bekliycem bakalim ne olcak
canım ya herşeyin hayırlısı istemek bu işte ne yordu seni minnak. rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlüsünü versin inşallahhne malesefki hala sifirlanmadi. Regli olmama ragmen hala kanda azicikta olsa cikiyor. Benim minik fazla uykucuymus teyzeleri. Haftasonu hsg çekildi. İlki bu kadar acimamisti. Bu sefer çok acidi. Bizimki tüpte kendine yer yapmış, herhalde orası güzel geldi. İnşallah arkadaşim bu adet gecikmesi güzel haberin müjdecisidir.
Allahim nasip ettikten sonra hersey olur tatlim herseyin vakti ve zamanini Allahtan baska kimse bilemez insallah vakti gelmistir tatlim Rabbim gonlune gore versinkeske canim agzindan bal damliyo oyle bi mucize gerceklesse keske inslh rbbim elbet bize hayrli olanini nasub eder insalh
canımm hayırla gel hoşgelll ayy bi de bebişle geleceksin şenlik var şenlikkkk. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahhhhKizlar cok heyecanliyimm mayis 2 nasibse TÜRKIYE deyim memleketimdeyim valla gecermi zamannn
Canım inşaallah adet olmazsın çok seviniriz canım ihtiyacım var merakla bekleyecem takip edecemkizlar benim adetim uc gundur gecikti sabah bel agrisindan yataktan kalkamiyom goguslerim cok sisti adet olacam gbi akintmda yok oyle anlaymdim bi kac gun daha bekliycem bakalim ne olcak
Canim benim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen dileyen butun arkadaslarimizida Allahim herkesin gonlune gote versin kuzumSağol canım benim allah razı olsun inşaallah bende calismaya başladım canım başka çaresi yok çünkü insanın kafası dağılıyor gerçekten işe gir canım daha rahat olursun . Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah . Biliyorum yıllarca bekleyip olanlar var ama zaman geçtikçe insanın umudu azalıyor . Bende seni optum tatlim allaha emanet ol
kuzummm sloganımız belli "umudumuz sonsuz". tabi ki ne hikayeler var belki biz henüz gelişme kısmındayız hikayemizin ama elbet birgün sonuçlanacak hayırla mutlulukla gönlümüze göre inşallahhh:) sadece sınavımız biraz daha uzun. olsun sabrımız var bizim de Rabbim görüyor bizi de güldürecek...iyi akşamlar kızlar son 5 günü takip edemedim o yüzden gelişmeler oldu mu bilmiyorum kusura bakmayin belki güzel haberler varsa tebrik etmeyi atlamis oldum... Rabbim hepimizin dualarınî kabul etsin inşaallah. Bu ara canım burnunda gibi hem insanlar canımı sıkıyor hem boğuldugumu hissediyorum sanki bu hasret beni bu hale getirdi hiç bir zaman isyan etmedim Rabbim vermiyorsa bildiği var tabii ki ama bazen çok üzülüyorum hüngür hüngür Ağlıyorum. Benim gibi 5 yıldır özlem çeken iki üç tüp bebek sonrası bebeğine kavuşan var mı sanki hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. bana umut olacak var mıRabbim dayanma gücü versin zor süreçler inşaallah en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Canınızı sıktım kusura bakmayın lütfen sizden başka dert ortağım yok ondan yazmak istedim
insalh canim yarina kadar bekliycem regl olmazsam gdip bi bthcg baktrcam yarin 5 gunum olacak dualrnizi eksik etmeyinayy canım ya inşallah bebiş vardır bi test yapsana 3 gün az değil ay keşşkeeeeee
rabbim tez zamnda hepimizi mujdelendrsin en kisa zamanda insalh canm bi yanim umut dolu bi yanimda gel gitler olur olmaz dusuncelrle dolu rbbim bu yolda kimseyi bebissizlikle sinamasin aminnnCanım inşaallah adet olmazsın çok seviniriz canım ihtiyacım var merakla bekleyecem takip edecem
Ayy canm çok heyecanlandm nolur nolurr bebiş olsun inşallahhh Rabbim Ol demiştir sizin için çok isterimminsalh canim yarina kadar bekliycem regl olmazsam gdip bi bthcg baktrcam yarin 5 gunum olacak dualrnizi eksik etmeyin
ahh canim keske nurselcim inslahh oyledir cnmAyy canm çok heyecanlandm nolur nolurr bebiş olsun inşallahhh Rabbim Ol demiştir sizin için çok isterimm
ayy canım inşallah hamilesindir inşallahahh canim keske nurselcim inslahh oyledir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?