Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canm durum az çok belliydi yaşadğm süreci blyrsn ben 2 haftadr kendimi bu kötü sonuca hazrladm zaten. Eşimin kızgnlığıda buna sen kötü düşünyrsn olumsz düşünyrsn diyip durdu artk ona bişey söylemez oldm ama geceleri hep sessiz sessiz ağladm. Bugünde bana istedğn oldu dedi. O kadr üzüldm ki inan bebeği düşünemedm o an. Benm içimde neler yaşadğmı anlatamadm. Ama canı sağolsn eminm ki söyledği sözlern ağırlığının farkına varack çünkü benden çok üzüldüğünü bilyrm. Rabbim tekrar deneme gücü versin bizlere O'na sığınıyorum..

benim test tarihimde 5 gün geçiktiği gündü
inşallah senin mucizende gelir
rabbim her isteyene nasip etsin
bizde bugün 10 hafta 1 günlügüz teyzesi
Oh masalhh annesi rbbim hyrlsiyla kucagina almayi nasib etsin kan yeni verdim 5.30 cikacak sonuc gobekten muayenede oldum bisey girunmuyo suan dedi belki yenidr kanda belli olur dedi inslhh diyrum bi umut olur bana dua edin canlatim rabbm tez zamnda hepimoze bu duyguyu tadtirsin inslh

Canim cok gecms olsun cok uzuldum senin adina ama olsun rbbim bidaha denemyi saglikli bi gebelik gecirmeni nasib etsin erkekler anlamz pek uzme kendini sen sagligina bak cnm bu gunlerde gececek hamd olsun allaha

Canim cok gecms olsun cok uzuldum senin adina ama olsun rbbim bidaha denemyi saglikli bi gebelik gecirmeni nasib etsin erkekler anlamz pek uzme kendini sen sagligina bak cnm bu gunlerde gececek hamd olsun allaha
Cnm çok saol inan senden gelck güzel bi haberi beklyrm belki bizimde kendliğnden olur diye..

Cnm çok saol inan senden gelck güzel bi haberi beklyrm belki bizimde kendliğnden olur diye..
Insalh canim yeterki rabbim ol desin rabbimin hazinesi genis yeterki el acip isteyelim benim icime umutsuzluk dustu bile baklim rabbim neylerse guzel eyler sikma canini rabbim can sagligi versin herseyden once canm inalh tez zamnda bize burdan bi mujde verirsin yetrki umidini yitrme opuldun

Arkadaşım oncelikle cok üzüldüm. Öncelikle bu sureci yaşamış olman yeteri kadar zor. Umut ile umutsuzluk arası çok zordur. Allah kimseyi Arafta bırakmasın. Eşin anladığım kadarıyla olayın üzüntüsüyle düşünmeden konuştu. Baştan beri sürecin sıkıntılı olduğunun sanırım farkında değildi. Sağlıklı ilerleyen bir gebelik olsa kimse durduk yere canı sikmaz. Boş yere kendini uzmez. Rabbim inşallah en kısa zamanda bunu atlatıp hayırlısı ile sağlıkla, sihatle kucağına alacağın evlatlar nasip etsin. Ne oluyorsa bizim için ilaki hayırlısi oluyor. Böyle düşünmekten başka çaremiz yok.

Canm yaşadklarımı öyle güzel ifade etmişsn ki ağzına yüreğine sağlık. Söyledklerine tamamen katılıyrm eşim beni eve bıraktkdan sonra defalarca aradı özür diledi çünkü o herşy güzel gidyr diye düşünrken pat diye böyle bişeyle karşılaştı benm soğukkanlı olmamıda bekledğim bişey olarak yorumladı. Ben şükrediyorum beterin beteride var yaşayıp görüyrz. İlknde kimyasal oldu diye mahvetmştm kendmi şimdi keşke olsaydı daha çabuk atlatrdm diyorum sonra da ya daha ileride olsaydı diye telkin edyrm kendmi Rabbim büyük bizi seviyor ki imtihanımzı ağırlaştyor inşallah bu yaşadklarımız günahlarımızn kefareti olur.

Kizlar sonuc negatif demek gecikmeler olabiliyormus 2.0 anliyacgnz inslh bi dahaki aylara guzel bi haber alirim
Canım hakkında hayırlısı olsun. Ümitlendirmek istemem ama 1,7 ile hamile kalanları duydum. Tamam 5 üstü pozitif. Ben de yıllarca gebelik testi cihazında çalışıp birsürü kişiye müjde verdim. Bu kadar küçük rakamlarla pozitifi görenler oldu. Sonuç her ne olursa olsun Rabbim hayırlısını versin. Sen de neşeli neşeli hamileyim diyecek ve sonuna kavuşacaksın inşallah.

insalh canim oyle tbi elbet bir gun oda olacak rabbim can sagligi versin cok tesekkr ederim

Kizlar sonuc negatif demek gecikmeler olabiliyormus 2.0 anliyacgnz inslh bi dahaki aylara guzel bi haber alirim
Canim benim inanki uzuldum demek ki vakti zamani degilmis daha herseyde vardir bir hayir Rabbim en kizs zamanda hayirlisiula nasip etsin kuzum Allahim gonline gore versin

Ben canim ben 5 icinde 3 asilama 2 kürtaj bir kimyasal bunun icinde canimdan cok sevdigim insani kaybetmem ben daha ii anliorum seni sizi umudunun gelipte gitmesini neden hep demelerini biride cikip susmayi denemio insanlar cok acimasiz olabilio en yakinin bile canim yüregin okadar temizki insallah hayirlisiyla birgün son bulcak yeterki seni bu hale getiren kendini bilmezlerden uzak tut bak yengeme 3 tüp bebek 3veya 4 asilama yaptirdi hep hüsran aldi vazgecti herseyden 18 yil beklemisti simdi bi kizi olcak cok sükür yorgunlugunu umutlarin dualarin alsin götürsün insallah canim arkadasim

canımm hayırla gel hoşgelll ayy bi de bebişle geleceksin şenlik var şenlikkkk. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahhhh
Aminnn ecmainn insallah cancazim hic sorma herkes onu beklio ama bi taraftanda yok ya biz seni özledik diolar tabi annem ve kardescanlarim yigenlerim insanin ailesi gibi yok valla özlemleri cok agir ama bszen uzak olmak ii diorumm bakalim ne olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…