Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

NursELmira m canim cok üzüldüm ne desem bos yasadim desem bile bos ama anneler hisseder sende hissettin iste ben 3. Hamileligimde hep esime demistim icim acsyip yolunda gitmeyen seyler var die hep dedim kendini sonuca hazirla die bos cikinca sasirdi anneler hisseder demisti esin cok pisman ol.ustur ama bence bu yolda daha dikkatli olmalilar biz kadinlar daha duygusal bi okadarda onlardan güclüyüz canim patolojiye gönderecekmi dok. Biliorum ilk bebekte yollamiolar israr et yollattir belki sorunu bulup önlem alirlar benimkide 8. Haftada durdurmustu kendini 12 haftada da kalbini durdurdu Allah im bu yarana en güzelini nasib etsin insallah en hayirlisiyla olsun

2 gun girmedim neler olmus...
Bu bir surec ve sen cok dogal bir cokuntu sureci yqsiyorsun. Bu konunun basindan beri varim biliyorsun. Aralik 2014 de tedavi oldum ilk. Kucuk kalan yumurta bir tane ve dollemek icin ugrasmayan bir ekip sonra bikac kere deneyin vazgecin diyen bi dr musvettesi ondan once senin tup bebekle bile olmaz diyen bi dr musvettesi daha. Sonra Mehmet Erdem herseye sil bastan gebelik ama bos kurtaj sonra bir tedavi daha zorlu bi gebelik ve sukrolsun benimle... ya biz bu konuda neler gorduk? En umutsuzunu da en kolayini da zorunu da bes yil degil ama uc tedavi sukrolsun Rabbime... ne olur toparlamaya calis kendini. Rabbim guc versin...
seviyorum seni ....

Yasadim insan hissediyor ya anlayabiliyor az cok... esin uzuntusunu boyle yasayan biri demek ki sakin dusunme eminim ki hatasini anlayacak... bi sure icin yanacak ama yeniden baslamalisin canim gerekirse sil bastan.... bu konudq Rabbimin izniyle evlat sahibi opmayan kalmayacak...
Kizlar sonuc negatif demek gecikmeler olabiliyormus 2.0 anliyacgnz inslh bi dahaki aylara guzel bi haber alirim
canim dilerim en tez zamanda hayirli haberler verirsin bize...

Canim istanbula inicem ama kalmaya yolum düserse cok isterim tanismayi teyzemler esenlerde ablam bagcilarda onlar gelemezse ben gidecem mecbur yanlarina
Ankaraya da gel

S Sky_sun Canım ben ben :) 4 yıllık hasret ve 3 tüp bebek. Aşılama denmedik bile çünkü direk tüp bebeklikti bizim. Sizde en azından normal yollarla olma ihtimali var. Bak onca bekleyiş onca emek oğluşum abi bile oldu çok şükür. Rabbime güven duanı esirgeme ve yola devam. İste ve bırak diye bir söz var. Sen de çok istedin. Şimdi bırakma zamanı, eşinle tatile falan git bebek düşüncesini at bi kafandan ama moralini yüksek tut. Güzel günler yakında...

evet canım zaten en yakınların ya da çevrenden duyduklarımdan dolayı bu hale geldim insanlar beni rahat bıraksa aslında o kadar kafama takmıyorum rahatım . ama gelip biri dır dır yapınca tekraradan moralim bozuluyor . bi arkadaş bana diyorki senin çocuğun tüp bebekle olacak bak gör... ne dengesiz insanlar var yya sen kimsin ki buna karar veriyorsun ancak onu rabbim bilir tüp bebek ya da normal fark etmiyor ama bu şekilde yorum yapması bile canımı çok sıkıyor... rabbim tez zamanda hayırlı zamanda tüm dileyen isteyen herkese versin mşallah. biliyorum tatlım çok güel örnekler var bizlere umut olacak inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek allahın izni ile...

doğru diyorsun canım rabbim zamanını biliyor allaha şükür hiç bir zaman isyan etmedim 5 yıl boyunca her ay aynı umutla bekliyoruz eşimle yılmadan bu ay olur bu ay olur ben her zaman diyorum menapoza girene kadar her ay umudum olacak kendimi de çok rahat hissediyorum. bi arkadaşım sen rahatım diyorsun ama değilsin diyor. ben eşimle çok mutluyum 5 yıldır çocuksuzum ona rağmen gülüp eğlenebiliyorum dert etmiyorum biliyorum çünkü herşeyin zamanı olduğu gibi bununda zamanı var. ama etraf yalandan mutlu olduğumu gösterme yaptığımı düşünüyor galiba çok fesat insanlar var bunlar canımı çok yakıyor....

Kızlar çok haklısınz insan hissedyor anne olmak böyle bişey galiba.. Ama ben bundan da kendime ders çıkarmk istyrm küçük şeyleri büyütmemek gerektiğini ve kimse için kendmi üzmemem gerektiğini acı bi şeklde anladm. Çünkü bebeğimn kendini durdurduğu gece ben bişeye çok üzülmştm ve çok ağladm ertesi günde lekenmem oldu betanın da katlamadğnı gördük.. Aman size tavsiyem sakın sakın bu süreçte kendnizi hiçbirşey için üzmeyin.. Ben bidahaki tedavimde sürekli rapor alıp çalışmamyı düşünyrm..birde sizlere sorum kürtaj için vakum yöntemyle yaptr diyenler oldu ama ne kadar mantıklı sonuçta temzlenmesi daha iyi olmaz mı? Yaptran arkadşlarm bi el atın bana

Arkadasim benim kazidilar. Cok agrim oldu ama parca falan kalmadi. Lutfen drunla konus cok iyi yapilmasi gerekiyor bu islemin. Bir arkadasimin kardesi tek gebelikte sirf parca unutuldugu icin uc kere kurtaj oldu. Parca kaldigi icin degil unutuldugu icin. Sakin morelini bozma cok zor bir surec biliyorum. Bir de tavsiye kurtaj sonrasi korunma sakin inan bana dusugun bi bacagi iceride yani gebelik daha kolay oluyor.

canım sana da hayırlı cumalar. hayırlı olsun sünnet olmuş bebiş neler yazar olduk çok şükür inşallah diplamalarını askerliğini düğünü de hayırla gör, görelim
Sağol canım. Amin inşallah,Dimi neler yazar olduk, neler paylaşıyoruz. Çok şükür Rabbime. Sizin de mutluluklarını bebişlerinizi, doğum heyecanınızı paylaştığınızı görmeden ayrılmak yok. O günler çok yakında inşallah.

Oyy nerdee cok uzak orasi ya ama esimle geldigimde gezmek isterim ankarayi esimsiz gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…