Masallah tosunuma cok sükür Allah ima aminn canim benim aminnCanım teşekkür ederim. Küçük erkekim sünnet oldu. Atlattık çok şükür, darısı oğlumun kardeşlerine inşallah.
Dengesizden bol ne var canim arkadasim sen kirilmisin kirilmamisin ooo bazen teselli ederken bile sacma sapan konustuklarinin farkinda degiller ben zamani var diyordum istemiorum diyordum tersliordum tüp bebegi kimseye bile demedim ayy canimm benimm sen güclüsün bu dengesizlerle bas edersinevet canım zaten en yakınların ya da çevrenden duyduklarımdan dolayı bu hale geldim insanlar beni rahat bıraksa aslında o kadar kafama takmıyorum rahatım . ama gelip biri dır dır yapınca tekraradan moralim bozuluyor . bi arkadaş bana diyorki senin çocuğun tüp bebekle olacak bak gör... ne dengesiz insanlar var yya sen kimsin ki buna karar veriyorsun ancak onu rabbim bilir tüp bebek ya da normal fark etmiyor ama bu şekilde yorum yapması bile canımı çok sıkıyor... rabbim tez zamanda hayırlı zamanda tüm dileyen isteyen herkese versin mşallah. biliyorum tatlım çok güel örnekler var bizlere umut olacak inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek allahın izni ile...
Canim aynen ama bak öylede düsünme sen üzüldün die olmadi ama cok haklisin bu sürecte kimse bilmemeli kimse icin üzülmemeli bu sinavinida en güzel tevekkülle etlatirsin insallah hayirlisiyla da ben 2 kürtaj oldum da vakumla ilk defa duydum o nasil oluomus kiKızlar çok haklısınz insan hissedyor anne olmak böyle bişey galiba.. Ama ben bundan da kendime ders çıkarmk istyrm küçük şeyleri büyütmemek gerektiğini ve kimse için kendmi üzmemem gerektiğini acı bi şeklde anladm. Çünkü bebeğimn kendini durdurduğu gece ben bişeye çok üzülmştm ve çok ağladm ertesi günde lekenmem oldu betanın da katlamadğnı gördük.. Aman size tavsiyem sakın sakın bu süreçte kendnizi hiçbirşey için üzmeyin.. Ben bidahaki tedavimde sürekli rapor alıp çalışmamyı düşünyrm..birde sizlere sorum kürtaj için vakum yöntemyle yaptr diyenler oldu ama ne kadar mantıklı sonuçta temzlenmesi daha iyi olmaz mı? Yaptran arkadşlarm bi el atın bana
Slm canimmSelam kızlar
Evet cnm Allaha sığınmasak napardık... Hayrlısı bakalım yarın belki işlem olucak bi an önce olsun bitsin ben çok ara vermeyi düşünmyrm hemen yeni tedavi için kolları sıvamayı düşünyrm Allah izin verirse.. İlaçlarımı iğnelerimi bile atmadm kaldırdm bi kaç ay sonra tekrar kullanıcam sizi diye.. Ama hergün yaptğım iğneleri eşim biriktiyordu resmini çekicem bebek olunca diye onları attm tabi bu beni biraz üzdüCanim aynen ama bak öylede düsünme sen üzüldün die olmadi ama cok haklisin bu sürecte kimse bilmemeli kimse icin üzülmemeli bu sinavinida en güzel tevekkülle etlatirsin insallah hayirlisiyla da ben 2 kürtaj oldum da vakumla ilk defa duydum o nasil oluomus ki
Canim benim iyim sukur yatarken kalken zorlaniyorum onun haricinde iyim sukur Allahim uzin verirse insallah az kaldi besigini yatagini fln aldik Rabbimin izniyle Allshim insallah hayirlisiyla kullandirmayo nasip eder ama daha cantsmi hazirlamadim bekliyorum .Allahim gusel Rabbim butun kalbimle dua ediyorum saglikla ellerini alanlar hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin Mevlam istryen dileyen sirafaki arkadlarimuzida hayirlisiyla tez gunde nasip etsin hamile olanlara keyifli sagliklu hamilelikler diliyorum benim gibi yaklasanlarada Rabbim saglikla elimize aldirmayi nasip etsin hic kimseyi Rabbim ne evlatlarimusla nede evlatsizlikla sinamasin canim .bu arada sen nasilsin kuzum bebis nasil
canim rabbim sifa versin inslh şafi isminin hurmetine tez zamnda iyilesirKızlar sizden ricam ablam için dua eder misiniz? Apar topar ameliyata alındı. ..
Allah razı olsun canım..canim rabbim sifa versin inslh şafi isminin hurmetine tez zamnda iyilesir
Canim benim Rabbim ablana sifalar nasip etsin tez zamandaKızlar sizden ricam ablam için dua eder misiniz? Apar topar ameliyata alındı. ..
Canımgeçmiş olsun Hayırdır ne amelyatı şimdi nasıl RAbbim şafi adıyla şifalar versinKızlar sizden ricam ablam için dua eder misiniz? Apar topar ameliyata alındı. ..
Kızlar sizden ricam ablam için dua eder misiniz? Apar topar ameliyata alındı. ..
Evet cnm Allaha sığınmasak napardık... Hayrlısı bakalım yarın belki işlem olucak bi an önce olsun bitsin ben çok ara vermeyi düşünmyrm hemen yeni tedavi için kolları sıvamayı düşünyrm Allah izin verirse.. İlaçlarımı iğnelerimi bile atmadm kaldırdm bi kaç ay sonra tekrar kullanıcam sizi diye.. Ama hergün yaptğım iğneleri eşim biriktiyordu resmini çekicem bebek olunca diye onları attm tabi bu beni biraz üzdüRabbim çok büyük bugün eşim bi şehit annesyle görüşmüş çok ağladı dedi ağlamazmı hiç bizim bebeğimzin daha canı yoktu ne kadr üzüldk o anne ne yapsn dedm.. Allahım herkesn evladını korusun sakladın inşallahh
geçmiş olsun canım rabbim şifa versinAllah razı olsun kızlar.. bağırsakdan oldu bir bölümünü almışlar yoğun bakımda halen ...küçüklüğünden beri geçirmediği ameliyat kalmadı desem yeridir ..ilk ameliyatında 3 ay komada kalmıştı..doktorlar fişini bile çekme taraftarıydı rahmetli babam 1 ümitte olsa beklicem demişti..ayrıca oda bizden sayılır tek yumurtalığını almışlardı diğerinde aylarca tedavi görüp bir tane yumurtası olmuştu oda tutunup fıstık gibi 22 yaşında kız oldu ...ikincisi hemen ardından kendiliğinden erkek oldu..buda mucize çünki 2 yıl sonrada menopoza girdi..Rabbim ol desin yeterkii herşey olur..
Tekrar gecmis olsun canim benim insallah tez zamanda sagligina kavusur ablan Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin kuzumAllah razı olsun kızlar.. bağırsakdan oldu bir bölümünü almışlar yoğun bakımda halen ...küçüklüğünden beri geçirmediği ameliyat kalmadı desem yeridir ..ilk ameliyatında 3 ay komada kalmıştı..doktorlar fişini bile çekme taraftarıydı rahmetli babam 1 ümitte olsa beklicem demişti..ayrıca oda bizden sayılır tek yumurtalığını almışlardı diğerinde aylarca tedavi görüp bir tane yumurtası olmuştu oda tutunup fıstık gibi 22 yaşında kız oldu ...ikincisi hemen ardından kendiliğinden erkek oldu..buda mucize çünki 2 yıl sonrada menopoza girdi..Rabbim ol desin yeterkii herşey olur..
gecmis olsun canim rabbim sifa versin inslh atlatir allahin izniyleAllah razı olsun kızlar.. bağırsakdan oldu bir bölümünü almışlar yoğun bakımda halen ...küçüklüğünden beri geçirmediği ameliyat kalmadı desem yeridir ..ilk ameliyatında 3 ay komada kalmıştı..doktorlar fişini bile çekme taraftarıydı rahmetli babam 1 ümitte olsa beklicem demişti..ayrıca oda bizden sayılır tek yumurtalığını almışlardı diğerinde aylarca tedavi görüp bir tane yumurtası olmuştu oda tutunup fıstık gibi 22 yaşında kız oldu ...ikincisi hemen ardından kendiliğinden erkek oldu..buda mucize çünki 2 yıl sonrada menopoza girdi..Rabbim ol desin yeterkii herşey olur..
Allah razı olsun kızlar.. bağırsakdan oldu bir bölümünü almışlar yoğun bakımda halen ...küçüklüğünden beri geçirmediği ameliyat kalmadı desem yeridir ..ilk ameliyatında 3 ay komada kalmıştı..doktorlar fişini bile çekme taraftarıydı rahmetli babam 1 ümitte olsa beklicem demişti..ayrıca oda bizden sayılır tek yumurtalığını almışlardı diğerinde aylarca tedavi görüp bir tane yumurtası olmuştu oda tutunup fıstık gibi 22 yaşında kız oldu ...ikincisi hemen ardından kendiliğinden erkek oldu..buda mucize çünki 2 yıl sonrada menopoza girdi..Rabbim ol desin yeterkii herşey olur..
O zamanlarda tüp bebek o kadar ilerlememişken tek yumurtayla anne olduğuna göre bizlerin umutsuzluğa kapılmasına hiç gerek yok...yani menopoza ramak kala kendi kendinede hamile kalıp menopoza girdi..böyle bir örneğe şahit olduktan sonra bizlerin asla olmaz diyemeyiz demekki herzaman bir umut var...Arkadaşım çok geçmiş olsun. bir yumurtalığı olmayanların klasik sorunlarından biri bu bağırsak problemi. Benimde ikinci ameliyatta ufak bir kısmı alındı. Umarım bir an önce toparlar. Bana güzel bir umut oldu. Ne güzel 2 kere hamile kalmış anne olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?