Ayy canim arkadasim icin aciya aciya atmistirsiniz insan üzûlmezmi yikilio ama cok dogru karar rahim yaraloyken daha ii oluo ben aralikta kùrtaj oldum subatta tekrar sil bastan transfer oldu kiz bendeki hamilelik testleri duruo birsúrú kizim olunca attim ama ilk bebegimin ne kart defterini nede testi ultrasyon kagidini elim gitmio meryem suresinin arasinda o kagit yeni umutlar silsin súpùrsùn bu zor gúnlerinizi ne gùzel esinde yaninda cok ùzùldùm sehit annesine Allah im sabir versin insallah peygamber sav sefaatine komsuluguna nasib etsinEvet cnm Allaha sığınmasak napardık... Hayrlısı bakalım yarın belki işlem olucak bi an önce olsun bitsin ben çok ara vermeyi düşünmyrm hemen yeni tedavi için kolları sıvamayı düşünyrm Allah izin verirse.. İlaçlarımı iğnelerimi bile atmadm kaldırdm bi kaç ay sonra tekrar kullanıcam sizi diye.. Ama hergün yaptğım iğneleri eşim biriktiyordu resmini çekicem bebek olunca diye onları attm tabi bu beni biraz üzdüRabbim çok büyük bugün eşim bi şehit annesyle görüşmüş çok ağladı dedi ağlamazmı hiç bizim bebeğimzin daha canı yoktu ne kadr üzüldk o anne ne yapsn dedm.. Allahım herkesn evladını korusun sakladın inşallahh
Canim ohh cok gúzel gúnler cok yorucu bi okadarda heyecanli zevkli anlar ayy o agirligi sorma sag sol tarafim cúrúyecekti artik cok zor gúnler ama HERSEYE degerler canim cantani hazirla herseyini yikka ùtùle ki ilerde dahada agirlasmadan bakarsin melegim erken gelebilir ya gelirse sen hazirlayip koy aminn canim dualarin icin insallah hayirlisiyla kucagina al aldiklarini kullan insallah biz iiz canimm cilt sorunumuz var agzimiz akio bol bol evin ilk tek bebegi olunca kücükte olsa simartilio herkes ùstùne dúsúoo Allah im sana bekleyen dostlarima herkese yasatsin insallah bide bol bol uyuCanim benim iyim sukur yatarken kalken zorlaniyorum onun haricinde iyim sukur Allahim uzin verirse insallah az kaldi besigini yatagini fln aldik Rabbimin izniyle Allshim insallah hayirlisiyla kullandirmayo nasip eder ama daha cantsmi hazirlamadim bekliyorum .Allahim gusel Rabbim butun kalbimle dua ediyorum saglikla ellerini alanlar hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin Mevlam istryen dileyen sirafaki arkadlarimuzida hayirlisiyla tez gunde nasip etsin hamile olanlara keyifli sagliklu hamilelikler diliyorum benim gibi yaklasanlarada Rabbim saglikla elimize aldirmayi nasip etsin hic kimseyi Rabbim ne evlatlarimusla nede evlatsizlikla sinamasin canim .bu arada sen nasilsin kuzum bebis nasil
Canm cumartesi doktrmla görüştm son kararı verdk sağlıksz bir gebelik olduğu yönünde ama çok küçük bi kese olduğu için kendisinin düşebileceğini söyledi. Çarşambaya kadar bekleyelm dedi olmazsa işlem yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi. Öyle yani hala kendisi düşmedi çarşmba işlem olacak..Arkadaşım operasyon oldun mu? Durumun nasıl?
Çok geçmiş olsun Allah ablanı o iki muciZeye bağışlasın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun..O zamanlarda tüp bebek o kadar ilerlememişken tek yumurtayla anne olduğuna göre bizlerin umutsuzluğa kapılmasına hiç gerek yok...yani menopoza ramak kala kendi kendinede hamile kalıp menopoza girdi..böyle bir örneğe şahit olduktan sonra bizlerin asla olmaz diyemeyiz demekki herzaman bir umut var...
Canm sende mi kürtaj olmuştun meğer ne kadar çokmuşuz ayrıca hemen işleme başlayıp meleğine kavuşman beni inanılmaz motive etti.. Allahm izin verirse mayıs sonu haziran başı artk adet tarihime göre bende yeni tedaviye başlamak istyrm hayrlısyla..Ayy canim arkadasim icin aciya aciya atmistirsiniz insan üzûlmezmi yikilio ama cok dogru karar rahim yaraloyken daha ii oluo ben aralikta kùrtaj oldum subatta tekrar sil bastan transfer oldu kiz bendeki hamilelik testleri duruo birsúrú kizim olunca attim ama ilk bebegimin ne kart defterini nede testi ultrasyon kagidini elim gitmio meryem suresinin arasinda o kagit yeni umutlar silsin súpùrsùn bu zor gúnlerinizi ne gùzel esinde yaninda cok ùzùldùm sehit annesine Allah im sabir versin insallah peygamber sav sefaatine komsuluguna nasib etsin
Canm cumartesi doktrmla görüştm son kararı verdk sağlıksz bir gebelik olduğu yönünde ama çok küçük bi kese olduğu için kendisinin düşebileceğini söyledi. Çarşambaya kadar bekleyelm dedi olmazsa işlem yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi. Öyle yani hala kendisi düşmedi çarşmba işlem olacak..
O zamanlarda tüp bebek o kadar ilerlememişken tek yumurtayla anne olduğuna göre bizlerin umutsuzluğa kapılmasına hiç gerek yok...yani menopoza ramak kala kendi kendinede hamile kalıp menopoza girdi..böyle bir örneğe şahit olduktan sonra bizlerin asla olmaz diyemeyiz demekki herzaman bir umut var...
Ayy ne güzel güzell birlkte yaşayalım o heyecanı :)) birlkte gün sayalım birlkte güzel haberler alalım inşallahhhhhArkadaşım ne diyeyim öncellikle Rabbim yardımcın olsun. İnşallah o küçük kese kardeşi için gerekli yeri açmıştır. Umarım kendi düşer. Böylece operasyona gerek kalmaz. Haziran ayında hep beraber yeniden başlıyoruz. Şubat 2015 formunun adını Haziran 2016 olarak değiştirelim oldu olacakve yeni umutlara doğru yola çıkalım.
Geçmiş olsun tatlım..inşallah hemen sağlıklı bir gebelik için başlangıç olacak..Canm cumartesi doktrmla görüştm son kararı verdk sağlıksz bir gebelik olduğu yönünde ama çok küçük bi kese olduğu için kendisinin düşebileceğini söyledi. Çarşambaya kadar bekleyelm dedi olmazsa işlem yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi. Öyle yani hala kendisi düşmedi çarşmba işlem olacak..
Canim benom cok sagol evet hasirlsmsk lazim cantayi haftaya hastanede randevumuz var nezaman yatacagimi bildirecekler buyuk ihtimal sezaryenle oöacagim Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin herkesin evlafina saglik sifa versin arkadslarimida tez zamanda yuslerini guldursun Rabbim eCanim ohh cok gúzel gúnler cok yorucu bi okadarda heyecanli zevkli anlar ayy o agirligi sorma sag sol tarafim cúrúyecekti artik cok zor gúnler ama HERSEYE degerler canim cantani hazirla herseyini yikka ùtùle ki ilerde dahada agirlasmadan bakarsin melegim erken gelebilir ya gelirse sen hazirlayip koy aminn canim dualarin icin insallah hayirlisiyla kucagina al aldiklarini kullan insallah biz iiz canimm cilt sorunumuz var agzimiz akio bol bol evin ilk tek bebegi olunca kücükte olsa simartilio herkes ùstùne dúsúoo Allah im sana bekleyen dostlarima herkese yasatsin insallah bide bol bol uyu
Canim benim insallah daha guzel gunlerin baslangici olur insallah Rabbin tedaviyecgerek kalmadan tez zamanda nasip eder tatlim hersey gonlunce olsub kuzunEvet cnm Allaha sığınmasak napardık... Hayrlısı bakalım yarın belki işlem olucak bi an önce olsun bitsin ben çok ara vermeyi düşünmyrm hemen yeni tedavi için kolları sıvamayı düşünyrm Allah izin verirse.. İlaçlarımı iğnelerimi bile atmadm kaldırdm bi kaç ay sonra tekrar kullanıcam sizi diye.. Ama hergün yaptğım iğneleri eşim biriktiyordu resmini çekicem bebek olunca diye onları attm tabi bu beni biraz üzdüRabbim çok büyük bugün eşim bi şehit annesyle görüşmüş çok ağladı dedi ağlamazmı hiç bizim bebeğimzin daha canı yoktu ne kadr üzüldk o anne ne yapsn dedm.. Allahım herkesn evladını korusun sakladın inşallahh
Canim benim insallah cok guzel gunlerin baslsngici olur Rabbim insallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder Allahim buyuk kuzum hersey gonlunce olsunEvet cnm Allaha sığınmasak napardık... Hayrlısı bakalım yarın belki işlem olucak bi an önce olsun bitsin ben çok ara vermeyi düşünmyrm hemen yeni tedavi için kolları sıvamayı düşünyrm Allah izin verirse.. İlaçlarımı iğnelerimi bile atmadm kaldırdm bi kaç ay sonra tekrar kullanıcam sizi diye.. Ama hergün yaptğım iğneleri eşim biriktiyordu resmini çekicem bebek olunca diye onları attm tabi bu beni biraz üzdüRabbim çok büyük bugün eşim bi şehit annesyle görüşmüş çok ağladı dedi ağlamazmı hiç bizim bebeğimzin daha canı yoktu ne kadr üzüldk o anne ne yapsn dedm.. Allahım herkesn evladını korusun sakladın inşallahh
Gözünüz aydın olsun çok sevndm inşAllah hastaneden çıkacağı günlerde yakındr..Günaydın kızlar..destekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun..güzel bir haber geldi ablam yoğun bakımdan çıktı..şükürler olsun..
Günaydın kızlar..destekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun..güzel bir haber geldi ablam yoğun bakımdan çıktı..şükürler olsun..
Gözünüz aydın canım. Allah şifa versin. Çok sevindim.Günaydın kızlar..destekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun..güzel bir haber geldi ablam yoğun bakımdan çıktı..şükürler olsun..
Gozun aydin canim benim enkisa zamandada sagligina kavusur insallahGünaydın kızlar..destekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun..güzel bir haber geldi ablam yoğun bakımdan çıktı..şükürler olsun..
Bende varım haziran temmuz arası tedaviye başlayacaklar arasında inşaallah bu son tedavilerimiz olur... hangi hastanede düşünüyorsunuz kızlar. Ben Acıbadem MaslakAyy ne güzel güzell birlkte yaşayalım o heyecanı :)) birlkte gün sayalım birlkte güzel haberler alalım inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?