Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ayy canim arkadasim icin aciya aciya atmistirsiniz insan üzûlmezmi yikilio ama cok dogru karar rahim yaraloyken daha ii oluo ben aralikta kùrtaj oldum subatta tekrar sil bastan transfer oldu kiz bendeki hamilelik testleri duruo birsúrú kizim olunca attim ama ilk bebegimin ne kart defterini nede testi ultrasyon kagidini elim gitmio meryem suresinin arasinda o kagit yeni umutlar silsin súpùrsùn bu zor gúnlerinizi ne gùzel esinde yaninda cok ùzùldùm sehit annesine Allah im sabir versin insallah peygamber sav sefaatine komsuluguna nasib etsin

Canim ohh cok gúzel gúnler cok yorucu bi okadarda heyecanli zevkli anlar ayy o agirligi sorma sag sol tarafim cúrúyecekti artik cok zor gúnler ama HERSEYE degerler canim cantani hazirla herseyini yikka ùtùle ki ilerde dahada agirlasmadan bakarsin melegim erken gelebilir ya gelirse sen hazirlayip koy aminn canim dualarin icin insallah hayirlisiyla kucagina al aldiklarini kullan insallah biz iiz canimm cilt sorunumuz var agzimiz akio bol bol evin ilk tek bebegi olunca kücükte olsa simartilio herkes ùstùne dúsúoo Allah im sana bekleyen dostlarima herkese yasatsin insallah bide bol bol uyu

Arkadaşım operasyon oldun mu? Durumun nasıl?
Canm cumartesi doktrmla görüştm son kararı verdk sağlıksz bir gebelik olduğu yönünde ama çok küçük bi kese olduğu için kendisinin düşebileceğini söyledi. Çarşambaya kadar bekleyelm dedi olmazsa işlem yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi. Öyle yani hala kendisi düşmedi çarşmba işlem olacak..

Çok geçmiş olsun Allah ablanı o iki muciZeye bağışlasın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun..

Canm sende mi kürtaj olmuştun meğer ne kadar çokmuşuz ayrıca hemen işleme başlayıp meleğine kavuşman beni inanılmaz motive etti.. Allahm izin verirse mayıs sonu haziran başı artk adet tarihime göre bende yeni tedaviye başlamak istyrm hayrlısyla..

Arkadaşım ne diyeyim öncellikle Rabbim yardımcın olsun. İnşallah o küçük kese kardeşi için gerekli yeri açmıştır. Umarım kendi düşer. Böylece operasyona gerek kalmaz. Haziran ayında hep beraber yeniden başlıyoruz. Şubat 2015 formunun adını Haziran 2016 olarak değiştirelim oldu olacak ve yeni umutlara doğru yola çıkalım.

Ne bileyim bazen herşey çok üst üste geliyor. Umut bazen azalıyor. Yaşıma bakıyorum, geçen ameliyatlara ve sürekli çıkan sorunlara.... Sonra annelik arzuma yenik düşüyorum. Bugün teknmoloji ileride olsa ben bir arpa boyu yol alamadım gibi geliyor. Rabbim artık halimize acısın.

Ayy ne güzel güzell birlkte yaşayalım o heyecanı :)) birlkte gün sayalım birlkte güzel haberler alalım inşallahhhhh

Geçmiş olsun tatlım..inşallah hemen sağlıklı bir gebelik için başlangıç olacak..

Canim benom cok sagol evet hasirlsmsk lazim cantayi haftaya hastanede randevumuz var nezaman yatacagimi bildirecekler buyuk ihtimal sezaryenle oöacagim Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin herkesin evlafina saglik sifa versin arkadslarimida tez zamanda yuslerini guldursun Rabbim e

Canim benim insallah daha guzel gunlerin baslangici olur insallah Rabbin tedaviyecgerek kalmadan tez zamanda nasip eder tatlim hersey gonlunce olsub kuzun
Canim benim insallah cok guzel gunlerin baslsngici olur Rabbim insallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder Allahim buyuk kuzum hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…