Canım çok geçmiş olsun ablan yogun bakımdan çıkmış Rabbim şifa versin inşaallah.Geçmiş olsun tatlım..inşallah hemen sağlıklı bir gebelik için başlangıç olacak..
canim esimin arkadsi var onlrda acibademde basliycklat haziranda bende bazen gel gitler oluyo acaba bulent hocaya gitsemmi gitmesemmi diye inslh bi mucize gerceklesirde bizlere gitmeyiz dktrlra bize acibademde indirim var ama numan hocada aklimda hep alhim hyrli kapilat acsinBende varım haziran temmuz arası tedaviye başlayacaklar arasında inşaallah bu son tedavilerimiz olur... hangi hastanede düşünüyorsunuz kızlar. Ben Acıbadem Maslak
geçmiş olsun tatlım ..Rabbim güç kuvvet versin dualarımız seninle...Kızlar akşam çok şiddetli sancyla ve kanamayla hastneye geldim doktr muayene etti keseyi göremedi muhtemelen düşmüş ama yinede yatış yapıp sabah kürtaj yapalım temiz mi içerisi bi bakalım dedi. Şimdi hastnedeym ve hala sancı çekiyrm Rabbim kimseye yaşatmasın üzücü bi durum. Dualrnzı esirgemeyin bnden canlar
gecmis olsun cnm inslh bian once atlatrsin rabbim sifa versin dualrimiz seninleKızlar akşam çok şiddetli sancyla ve kanamayla hastneye geldim doktr muayene etti keseyi göremedi muhtemelen düşmüş ama yinede yatış yapıp sabah kürtaj yapalım temiz mi içerisi bi bakalım dedi. Şimdi hastnedeym ve hala sancı çekiyrm Rabbim kimseye yaşatmasın üzücü bi durum. Dualrnzı esirgemeyin bnden canlar
insulin direncim var tsh yuksek b 12 dvtmini iyi gbi cnku ilac kulnmistim anliycagin boyle canim ama tedaviye baslmdan yine bi degerlrime bsktrcam srn nasilsin neler yapiyosun aysecimarkadaşlar yeni tedavinize başlamadan kontrollerinizi yaptırın ..B12 D vitamini şeker ve TSH baktırın kafanız rahat başlayın...
bende hepsi için ilaç ve iğnelere devam ediyorum tatlım..bu aralar sıkıntılar bitmiyor ev arayışı içindeyiz 2 aya kadar taşınmalıyız.. bi yandanda ablam biliyorsun düzelmeye başlamıştı akşam netten görüntülü görüştüm hemen ardından yine yoğun bakıma almışlar..yani bu aralar kendimi düşündüğüm yok...insulin direncim var tsh yuksek b 12 dvtmini iyi gbi cnku ilac kulnmistim anliycagin boyle canim ama tedaviye baslmdan yine bi degerlrime bsktrcam srn nasilsin neler yapiyosun aysecim
allhim yardimcin olsun inslh ablan tez zamnd a sagligina kavusur rbbim sifa versin ev kirami tasinmak cok zor canm rabimm tez zamndaa mujdelendrsin bebisle seni hayat hep kosustrmaca icnde her gun baska bi sorunla karslisyrz hep mucadele icinde allhim yardmcmz olsunbende hepsi için ilaç ve iğnelere devam ediyorum tatlım..bu aralar sıkıntılar bitmiyor ev arayışı içindeyiz 2 aya kadar taşınmalıyız.. bi yandanda ablam biliyorsun düzelmeye başlamıştı akşam netten görüntülü görüştüm hemen ardından yine yoğun bakıma almışlar..yani bu aralar kendimi düşündüğüm yok...
tatlım kira değilde çarpık kentleşme komşularla müteahhit e verdik mecbur dairemiz bitene kadar taşınacağız..birde sonradan geri taşınması var...gözümde büyüyor...allhim yardimcin olsun inslh ablan tez zamnd a sagligina kavusur rbbim sifa versin ev kirami tasinmak cok zor canm rabimm tez zamndaa mujdelendrsin bebisle seni hayat hep kosustrmaca icnde her gun baska bi sorunla karslisyrz hep mucadele icinde allhim yardmcmz olsun
him iyi arkdsim inslh hyrlsyla biter bian once yeni eve yeni bebisle girersin ugur getirir ev sana inslh cnmtatlım kira değilde çarpık kentleşme komşularla müteahhit e verdik mecbur dairemiz bitene kadar taşınacağız..birde sonradan geri taşınması var...gözümde büyüyor...
nasibimizde varsa elbet bebişde olur..yıllarca gelsin diye çaba gösterdik şimdi ben naza çekiyorum kendimi...bebiş gelmezse kendi kaybederhim iyi arkdsim inslh hyrlsyla biter bian once yeni eve yeni bebisle girersin ugur getirir ev sana inslh cnm
Aynen oyle canim iyi yapiyonnasibimizde varsa elbet bebişde olur..yıllarca gelsin diye çaba gösterdik şimdi ben naza çekiyorum kendimi...bebiş gelmezse kendi kaybederbirazda o uğraşsın gelmek için ...çalışmaları haftada 1 e düşürüyorum bebiş şansını zorlama
Ayşecim çok ama çok geçmiş olsun işlerin yoğunluğundan bir türlü giremiyorum ki siteye.okuyunca çok üzüldüm yoğun bakımdan çıktığını okuyunca ablanın çok sevindim inan.Gelmiş geçmiş olsun.Günaydın kızlar..destekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun..güzel bir haber geldi ablam yoğun bakımdan çıktı..şükürler olsun..
Canım inşaallah bi mucize olur gerek kalmaz Rabbim büyük canım merkez konusunda tercih yapmak ayrı bi zor başarılı çok yer var allah yardımcımız olsun inşaallahcanim esimin arkadsi var onlrda acibademde basliycklat haziranda bende bazen gel gitler oluyo acaba bulent hocaya gitsemmi gitmesemmi diye inslh bi mucize gerceklesirde bizlere gitmeyiz dktrlra bize acibademde indirim var ama numan hocada aklimda hep alhim hyrli kapilat acsin
Canım benim çok duygulanarak okudum özelikle odadan çıkarken bebek geldi yazina Rabbim inşaallah bir dahakine sağlıklı bi gebelik geçirip kucağına almanı nasip eder tatlım çok çok geçmiş olsunCanlar çok sıkıntılı bi gece geçirdm inanılmaz sancım oldu böyle atacaksn dediler nihayetnde sabaha karşı 4 de düşük oldu 5. Haftada olmasına rağmen oldukca büyük bi parça düşürdm doktrda şaşırdı patalojiye gönderdk.. Sabah kürtaja almadan tekrar bakalım dedi ve ultrasonda rahim pırıl pırıl dedi çok şükür kürtaja gerek kalmadı.. İnşallah patalojide de bişey çıkmaz. Rabbim çektiğmz bu acıları sıkıntılarımızı günahlarımza kefaret etsin inşallahh..sabah bi tane bebiş geldi odama ben çıkarken Allahıma dua ettm bidahaki gelişimde bende bebiğimi alıp çıkayım diye.. Rabbim kabul etsin inşallahh
canımmmm çok geçmiş olsun benim de ilk denenem 6+4 de düşük olmuştu iğneyle. nasıl bir cahillik dr iğneyi yaptı sabah ben işe gittim akşama kadar bi sancı akşam dönüşte fenalaştım resmen yollarda düşürdüm dedim eve gelince de büyük bir parça düşmüştü bilirim o sancıyı Rabbim elbet bütün bunların mükafatını verecek burda olmazsa cennetinde inşallah. Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü o bebişi görünce yaşadığın burukluğu burda ki herkes defalarca yaşamıştır yaşıyoruz yaşamayan bilmez ama o andaki duanın da çok kıymetli olduğuna inanıyorum ben ne diyordukkk "umudumuz sonsuzzzz"Canlar çok sıkıntılı bi gece geçirdm inanılmaz sancım oldu böyle atacaksn dediler nihayetnde sabaha karşı 4 de düşük oldu 5. Haftada olmasına rağmen oldukca büyük bi parça düşürdm doktrda şaşırdı patalojiye gönderdk.. Sabah kürtaja almadan tekrar bakalım dedi ve ultrasonda rahim pırıl pırıl dedi çok şükür kürtaja gerek kalmadı.. İnşallah patalojide de bişey çıkmaz. Rabbim çektiğmz bu acıları sıkıntılarımızı günahlarımza kefaret etsin inşallahh..sabah bi tane bebiş geldi odama ben çıkarken Allahıma dua ettm bidahaki gelişimde bende bebiğimi alıp çıkayım diye.. Rabbim kabul etsin inşallahh
ayşem size de geçmiş olsun canım okuyorum kaç gündür ama bi türlü yazamıyorum nedense nasıl oldu ablan canım? insanın canı ciğeri hasta olunca gözü hiçbirşey görmüyor değil mi Rabbim Şafi adıyla tüm hastalara acil şifalar versingeçmiş olsun canım ..yaşadığın son üzücü olay bu olsun inşallah...Allahım bir dahakine bebişin kucağındayken o odadan çıkmanı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?