Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende varım haziran temmuz arası tedaviye başlayacaklar arasında inşaallah bu son tedavilerimiz olur... hangi hastanede düşünüyorsunuz kızlar. Ben Acıbadem Maslak
canım ben de haziran temmuz gibi başlamak isterim fakat 6 haziran ramazan ve ramazanda çok içime sinmiyor tedavi o yüzden sanırım temmuz adetimle denerim. bu benim 4. tedavim olacak bir çılgınlık yapıp ben de mi Bülent tıraşa gitsem kiama şehir dışı bana çok zor oluyor işi bıraksam maddi olarak altından kalkamayız bırakmasam onlar çıkarır sanırım yine Kayseri acıbadem de devam ederim veren Rabbim kendiliğinden bile verdi di mi kısmet

Tekrar yoğun bakımda canım inşallah iyi olacak..senle bir ortak noktamızı daha buldum bende 6+4 de yatış yapıp ertesi sabah ameliyat olmuşdum..

Tekrar yoğun bakımda canım inşallah iyi olacak..senle bir ortak noktamızı daha buldum bende 6+4 de yatış yapıp ertesi sabah ameliyat olmuşdum..
yoğun bakımda olmasından korkma annemde yaşadım ben sadece yoğun bakıyorlar:) daha iyi yani. tabi ki iyi olacak dualarımız onunla . benim kürtaj 7+4 dü yanlış hatırlamıyorsam ilki kendi düşmüştü velet 9 ay bekleyemedi

Canim benim gecmis olsun Allahim bidaha boyle acilar gostetmesin enkusa zamanda yuzunu guldursun Allahim

Canim benim gecmus olsun Rabbim enkisa zamanda yuzunu guldursun kolayliköar versin guzel Rabbim guzel gunlerin badlangici olur insallah

Benim de 7+2 di.Tekrar başladım.Donduruldu bebişlerim nisan gibi transfer inşallah.Allah sabrını veriyor.Zaman gerek tabi.

Canm bilmyrz ki kolay bişey sanıryrz bende kafama kafama vurdm gece neden kürtaj olmadm başından diye..herşey geçip gidyr unutuluyor.. Hepimz aynı şeyleri yaşamışız çok enterasan. Bende haziranda başlamak istyrm ama dediğin gibi ramazan ayını öyle geçirmek istemyrm ama Antlya temmuzda çok sıcak oluyor o durumda da dışarı çıkmak istemyrm tedavi için. Bakalım gerçi doktr ne dicek ama ben kendmce plan yapyrm. Tabi önce Allahın izniyle..

Evet canım aynen bende haziran ayında histerkopi olacam Bülent hoca Rahime çizik atacam dedi ondan sonra ki ay yani temmuz adetimle tedaviye başlamıyi planladik allah nasip ederse. orucumu tutup ramazamini yapıp tedaviye başlamak istiyorum. Bende şehir dışından izin alıp gidecem canım Rabbim nasip ettikten sonra canım merkez hiç önemli değil yeterki günü gelsin normal yolla bile olur bi bakmışız

Canlar selamlar. Bu ara cok giremiyorum kusuruma baayin ama hep aklimdasiniz. NursELmira o agriyi ben kurtaj sonrasi yasadim sabah kadar kelime i sahadet getirmistim bu agri beni oldurur diye. Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah saglikli bi gebeligi. S Sky_sun dnzderya tedavi zamanina karar vermissiniz insallah saglikli gebelikler nasio eder yaradanim dualarim sizinle... bukadar okuyabildim insallah guzel haberler alirim sizlerden. Hepinizi opuyorum.

Canlar, size umut olsun diye yazıyorum. Bir tanıdığımın 11 yıldır bebeği olmuyordu. Kaç kez aşıla, kaç kez tüp bebek olmadı işte bir türlü. Nasipten ötesi yok elbet. Sonra bebek olmayacak diye kabullendi ve işe başladı. Bari işle oyalanayım diye. Bir aydır çalışıyor ve şokkkkk bir aylık hamile. Rabbim hepinize mucizelerinizi yaşattıp kucağınızı doldursun inşallah. Benim doğum sancısında dua ettiğim biriydi. Hepiniz için de tek tek defalarca etmiştim dua. Rabbim iki kişi için duamı kabul etti. Biri de 1 aylık ikizlere tüple hamiş çok şükür. İnşallah sizlerden de mucizelerinizi duyacağız.

canim diantuscum ne guzel yazmissin boyle mucizeleri duydukca moral oluyo bize bian bi mutluluk sariyo beni umitle bakiyprum şahsen ben okdar kararsizimki acaba tedaviye baslasammi die ama biraz bekliyim diyorum a.r.olsun guzrl dilwklerin dualarin icin inslh bizde nasibimizi alitiz o guzel dualrdan canim bende calismayi dusunuyorum ama katsi taraftan bi haber gelmedi fiyat konusunda bi anlasabilseydik hemen baslmyi dusunuyodum tedaviye baslasakta parasiz olmuyo arkadsim bebisi op yerime annesi a.e.ol

rabbim ol dedikten sonra herşey yoluna giriyor emin ol canım
bende mucizemi istanbul da buldum
histereskobi rahim filmi patoloji herşey normal çıktı
dvit çok düşüktü bu da tutunmayı önlüyor muş
çok basit birşey ama 3 yılıma mal oldu
dvit mutlaka baktır canım

sabah sabah ağlattın beni akşamdan beri pek bi duygusalım zaten

Canım benim Allah'tan umut kesilmez. Ol dedimi olur. Çalışman kafanı dağıtmak için çok iyi olur, hem bebişi düşünüp durmaz, daha da üzmezsin kendini. Parolamız belli pes etmek, umutsuzluğa kapılmak yok. Senin mucizen de yakında. Öptüm teyzoşu.

Kızlar doktorum bana kürtajdan/ düşükten sonra beslenmenize dikkat edin ve Ko EnzimQ10 kullanmaya başla yumrta kalitesi için iyi geliyor dedi. Eşim için keçi boynuzu kürüne başlıcam 3 ay kullansın istyrm. Ama kendm için ne yapmalıyım bilmyrm bal tarçın çörek otu, incir kürü, arısütü bal polen karışımı, neyle başlamalıyım sizler yapıyormusnz böyle şeyler..buarada hayırlı cumalarımız olsun dua ile inşallah..

benim doktorlarıma hep sordum hiçbir zaman böyle şeyler önermediler yaa. 5. güne gidiyor ya embriyolar o yüzden gerek duymuyorlar ama hiç dondurulmuşum kalmadı her 3 tedavimde de ben kendim de öyle bişey için bişey yemek içmek falan hiç yapamam en azından çörekotu bal kolay her sabah 1 kaşık yesek akşam da bir iki incir yesek fena olmaz dur başlayım ben de

Canim Rabbim okadar buyukki sadece herseyin vakti ve zamani var onu en uyi bilende Rabbim insallah tek tek butun arkadslarimis bu mutlulugu tadacak Allahim herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…