Canim benim benim doktorumda deha oenzim kullan demisti ben ilave olarak tabi dojtoruma danustim onega 3 kullandim .bide ari sutu bal polen kullandim sabah aksam esimde kullandi ari sutu bsl polen insallah guzel Rabbim sifalar nadip eder vesile olur guzel haberlerinizi duyariz .benimde haftaya persembe hastane kontrolum var nezaman yatacagim bellibokacak dua edin kizlar Allahim hic bi kulunu evlatsiz burakmasin saglikla sihhatleKızlar doktorum bana kürtajdan/ düşükten sonra beslenmenize dikkat edin ve Ko EnzimQ10 kullanmaya başla yumrta kalitesi için iyi geliyor dedi. Eşim için keçi boynuzu kürüne başlıcam 3 ay kullansın istyrm. Ama kendm için ne yapmalıyım bilmyrm bal tarçın çörek otu, incir kürü, arısütü bal polen karışımı, neyle başlamalıyım sizler yapıyormusnz böyle şeyler..buarada hayırlı cumalarımız olsun dua ile inşallah..
Canm benmde 5. Güne gidyr ama dediğin gibi dondurlmşm kalmıyor o da beni strese sokuyor transfer sonrası..ben bu tedavide arısütü ve omega3 kullandm. Tedaviye başladığmda doktr çok iç açıcı konuşmamıştı ama süreç boyunca şaşırdm yumrtalarn çok iyi yanıt verdi dedi. Ben bunu arısütüne bağladm. bencede bişeylere başlayalım hem bakarsn tedaviye bile gerek kalmaz yaşadık gördük :) biraz araştıralımbenim doktorlarıma hep sordum hiçbir zaman böyle şeyler önermediler yaa. 5. güne gidiyor ya embriyolar o yüzden gerek duymuyorlar ama hiç dondurulmuşum kalmadı her 3 tedavimde deben kendim de öyle bişey için bişey yemek içmek falan hiç yapamam en azından çörekotu bal kolay her sabah 1 kaşık yesek akşam da bir iki incir yesek fena olmaz dur başlayım ben de
Canm arısütü bal poleni karışım olarak mı aldın nerden temin ettin? Yardımcı olablirmsn bize. Ben arısütünü tablet şeklinde kullanmıştm forever ürünleri yapan bi abladan almştım..Canim benim benim doktorumda deha oenzim kullan demisti ben ilave olarak tabi dojtoruma danustim onega 3 kullandim .bide ari sutu bal polen kullandim sabah aksam esimde kullandi ari sutu bsl polen insallah guzel Rabbim sifalar nadip eder vesile olur guzel haberlerinizi duyariz .benimde haftaya persembe hastane kontrolum var nezaman yatacagim bellibokacak dua edin kizlar Allahim hic bi kulunu evlatsiz burakmasin saglikla sihhatle
Tabi canim arkadasim karnimda 3 aylik bebegimi kaybettim ilk kùrtajim ikincisideCanm sende mi kürtaj olmuştun meğer ne kadar çokmuşuz ayrıca hemen işleme başlayıp meleğine kavuşman beni inanılmaz motive etti.. Allahm izin verirse mayıs sonu haziran başı artk adet tarihime göre bende yeni tedaviye başlamak istyrm hayrlısyla..
Ayy ne gúzel ya tarihlerde belirlenio yaklastikca yaklasio zamann gelsin artik minigimCanim benom cok sagol evet hasirlsmsk lazim cantayi haftaya hastanede randevumuz var nezaman yatacagimi bildirecekler buyuk ihtimal sezaryenle oöacagim Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin herkesin evlafina saglik sifa versin arkadslarimida tez zamanda yuslerini guldursun Rabbim e
amin c anım çok sağol inşallah rabbim bize de nasip eder az kişi kaldık valla sıra bizde galiba:)Canlar selamlar. Bu ara cok giremiyorum kusuruma baayin ama hep aklimdasiniz.NursELmira o agriyi ben kurtaj sonrasi yasadim sabah kadar kelime i sahadet getirmistim bu agri beni oldurur diye. Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah saglikli bi gebeligi. S Sky_sun dnzderya tedavi zamanina karar vermissiniz insallah saglikli gebelikler nasio eder yaradanim dualarim sizinle... bukadar okuyabildim insallah guzel haberler alirim sizlerden. Hepinizi opuyorum.
tamam canım salı günü tiroid değerlerime baktıracam d vitaminime de baktırırım çok sağol tatlım.benim de iki tüpüm tıkalı çıktı İstanbul da öğrendim istanbulun taşı toprağı altın derler ya inşallah İstanbul banada uğurlu gelir canımrabbim ol dedikten sonra herşey yoluna giriyor emin ol canım
bende mucizemi istanbul da buldum
histereskobi rahim filmi patoloji herşey normal çıktı
dvit çok düşüktü bu da tutunmayı önlüyor muş
çok basit birşey ama 3 yılıma mal oldu
dvit mutlaka baktır canım
Canimm derlerki dúsùk dogumdan zor die dogum sancisi gibi die Allah ima bin súkür sagliksiz gebelikmis ki erkenden kurtuldun sakin yanlis anlama canim bu lafimi canin yanerken bu ne dio diyebilirsin ama ilerde daha cok bùyùmùs sagliksiz gebelik seni dahada zora sokup canini acitabilur die dedim bende son kùrtajimda hastaneden cikarken bi baktim birgün buraya bebegimle gelecem doguma gelecem artik bunun icin gelmeyecem insallah demistim ve cok sükür òyle de oldu insallah hayirlisiyla sende artik dogumun icin cati muanesi icin gidersin hepinizCanlar çok sıkıntılı bi gece geçirdm inanılmaz sancım oldu böyle atacaksn dediler nihayetnde sabaha karşı 4 de düşük oldu 5. Haftada olmasına rağmen oldukca büyük bi parça düşürdm doktrda şaşırdı patalojiye gönderdk.. Sabah kürtaja almadan tekrar bakalım dedi ve ultrasonda rahim pırıl pırıl dedi çok şükür kürtaja gerek kalmadı.. İnşallah patalojide de bişey çıkmaz. Rabbim çektiğmz bu acıları sıkıntılarımızı günahlarımza kefaret etsin inşallahh..sabah bi tane bebiş geldi odama ben çıkarken Allahıma dua ettm bidahaki gelişimde bende bebiğimi alıp çıkayım diye.. Rabbim kabul etsin inşallahh
Ayy canm inşallahhhh.. Yok arkadaşım neden kızayım çok haklısın bende hep öyle dedim şimdi ayrılmak ilerde ayrılmaktan daha az acıtır elbet.. Hayırlısı olsun ben bu duruma bile sevinyrm çok şükür bebişimn tutunabliyor inşallah bidahaki sefere hiç bırakmaz beni.. Sizler gibi kokusunu içimize çekmemize az kalmştr inşallahhCanimm derlerki dúsùk dogumdan zor die dogum sancisi gibi die Allah ima bin súkür sagliksiz gebelikmis ki erkenden kurtuldun sakin yanlis anlama canim bu lafimi canin yanerken bu ne dio diyebilirsin ama ilerde daha cok bùyùmùs sagliksiz gebelik seni dahada zora sokup canini acitabilur die dedim bende son kùrtajimda hastaneden cikarken bi baktim birgün buraya bebegimle gelecem doguma gelecem artik bunun icin gelmeyecem insallah demistim ve cok sükür òyle de oldu insallah hayirlisiyla sende artik dogumun icin cati muanesi icin gidersin hepiniz
Kokusunu icine cekmek su mubarek cuma húrmetine sanaAyy canm inşallahhhh.. Yok arkadaşım neden kızayım çok haklısın bende hep öyle dedim şimdi ayrılmak ilerde ayrılmaktan daha az acıtır elbet.. Hayırlısı olsun ben bu duruma bile sevinyrm çok şükür bebişimn tutunabliyor inşallah bidahaki sefere hiç bırakmaz beni.. Sizler gibi kokusunu içimize çekmemize az kalmştr inşallahh
inşallah canımtamam canım salı günü tiroid değerlerime baktıracam d vitaminime de baktırırım çok sağol tatlım.benim de iki tüpüm tıkalı çıktı İstanbul da öğrendim istanbulun taşı toprağı altın derler ya inşallah İstanbul banada uğurlu gelir canım
sağol canım Allah razı olsun.. artık buradaki kardeşlerimi o kadar iyi tanıyorumki ..kötü birşey paylaştığımızda bile bir şeyler yazılmadığında eminim kelimeler boğzınızda düğümlendiği için acaba ne desem diye kala kaldığımızdan oluyor.. çünki bende aynen öyle oluyorum ...bazen öyle üzülüyorumki yazacak bişey bulamıyor oturup dua ediyorum... Allah sizden razı olsun...aysesahra m bi yazamadim su kizdan canim cok gecmis olsun ablana insallah hayirlisiyla en kisa zamanda bu zor gúnlerinizi atlatirsiniz
q10 ve dhea kullandim ama dhea halen deneysel ve bende rezerv azligi oldugundan. Ari sutu bal polen corekotu kullandim. Esime bisi kullanmadim. Bol su sut yogurt kahve icmedim daha dogrusu turk kahvesi ictim cok az. Cay neredeyse hic icmedim sevmem zaten. Ama rabbim ol dedi canim. Ben kurtaja bagliyorum rahim yaralandi tuttu hemde ikinci gun embriyosuydu. Sukrolsun.Kızlar doktorum bana kürtajdan/ düşükten sonra beslenmenize dikkat edin ve Ko EnzimQ10 kullanmaya başla yumrta kalitesi için iyi geliyor dedi. Eşim için keçi boynuzu kürüne başlıcam 3 ay kullansın istyrm. Ama kendm için ne yapmalıyım bilmyrm bal tarçın çörek otu, incir kürü, arısütü bal polen karışımı, neyle başlamalıyım sizler yapıyormusnz böyle şeyler..buarada hayırlı cumalarımız olsun dua ile inşallah..
Allahimin izniyle bu konuda bebeksiz kimsecikler kalmayacak duam hep bu yondeamin c anım çok sağol inşallah rabbim bize de nasip eder az kişi kaldık valla sıra bizde galiba:)
insallahhh insalllaahhhhAyy canm inşallahhhh.. Yok arkadaşım neden kızayım çok haklısın bende hep öyle dedim şimdi ayrılmak ilerde ayrılmaktan daha az acıtır elbet.. Hayırlısı olsun ben bu duruma bile sevinyrm çok şükür bebişimn tutunabliyor inşallah bidahaki sefere hiç bırakmaz beni.. Sizler gibi kokusunu içimize çekmemize az kalmştr inşallahh
aynen dedigin gibi yuregim ciz ediyor susup kaliyorum insallah herseey cok guzl olacak hepimiz icin...sağol canım Allah razı olsun.. artık buradaki kardeşlerimi o kadar iyi tanıyorumki ..kötü birşey paylaştığımızda bile bir şeyler yazılmadığında eminim kelimeler boğzınızda düğümlendiği için acaba ne desem diye kala kaldığımızdan oluyor.. çünki bende aynen öyle oluyorum ...bazen öyle üzülüyorumki yazacak bişey bulamıyor oturup dua ediyorum... Allah sizden razı olsun...
Canim benim biz ayri ayri aldik .ben almanyadayim esim internetten sipatis etti polen ve arisutunu organik olanlardan sabah cay kasiginin ucunda arisutu bur tatli kasugi polen ve bal yedik ayni zamanda ben dojtirumun onerdigi haplari kullandim canim bide esim zencefil cayi iciyodu aksamlari ida cok faydsliymus erkekler icin insallah Rabbim sifalar nasip eder .Rabbim sifa senden deyip hergun icin derim Allahim herkesin gonlune gore versin nekadar erken baslarsaniz okadar iyi .benim dojtorum izmirde prof doktor umit inceboz irembede coook memnunum bana tedaviye baslayacagimuz ay ilaclari biraktirdi kullabma dedi bende kullanmadim heosini biraktim sadece ignelere devam ettim sukurler olsun Rabbime oldu.insallah sizinde guzel haberlerinizi aliriz kuzum .Canm arısütü bal poleni karışım olarak mı aldın nerden temin ettin? Yardımcı olablirmsn bize. Ben arısütünü tablet şeklinde kullanmıştm forever ürünleri yapan bi abladan almştım..
Evet canim benim Allahim hayirlisiyla bu duygulari herkese saglikla tatdirsin .insallah Rabbim saglikla elimize aldirmayi nasip etsin hersey herkes icin guzel olsun .insan tabiki heycanlaniyo korkuyo Allahim hepimuzinde yardimcisi olsunAyy ne gúzel ya tarihlerde belirlenio yaklastikca yaklasio zamann gelsin artik minigim
Canim kurtajdan 38 gun sonra adet oldum direk o adetle de tedaviye basladim hamdolsun nasip etti yaradan. Ben ilk aralik 2014 sonra subat 2015 sonra mayis 2015 olarak tedavi oldum. Neredeyse ikiser ay arayla.papyonkilikli canm sen kürtajdan ne kadar süre sonra yeni tedaviye başladn kaç adet sonra..
Görmeden birbirini sevmek bu olsa demek tamimak aynen canim arkadasim bu zor gúnlerinizi en gúzel haberleriyle atlatirsiniz insallahsağol canım Allah razı olsun.. artık buradaki kardeşlerimi o kadar iyi tanıyorumki ..kötü birşey paylaştığımızda bile bir şeyler yazılmadığında eminim kelimeler boğzınızda düğümlendiği için acaba ne desem diye kala kaldığımızdan oluyor.. çünki bende aynen öyle oluyorum ...bazen öyle üzülüyorumki yazacak bişey bulamıyor oturup dua ediyorum... Allah sizden razı olsun...
İnşallah tatlım dün çıktı tekrardan yoğun bakımdan inşallah bu defa sağlığına kavuşur..Görmeden birbirini sevmek bu olsa demek tamimak aynen canim arkadasim bu zor gúnlerinizi en gúzel haberleriyle atlatirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?