Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim benim doktorumda deha oenzim kullan demisti ben ilave olarak tabi dojtoruma danustim onega 3 kullandim .bide ari sutu bal polen kullandim sabah aksam esimde kullandi ari sutu bsl polen insallah guzel Rabbim sifalar nadip eder vesile olur guzel haberlerinizi duyariz .benimde haftaya persembe hastane kontrolum var nezaman yatacagim bellibokacak dua edin kizlar Allahim hic bi kulunu evlatsiz burakmasin saglikla sihhatle

Canm benmde 5. Güne gidyr ama dediğin gibi dondurlmşm kalmıyor o da beni strese sokuyor transfer sonrası..ben bu tedavide arısütü ve omega3 kullandm. Tedaviye başladığmda doktr çok iç açıcı konuşmamıştı ama süreç boyunca şaşırdm yumrtalarn çok iyi yanıt verdi dedi. Ben bunu arısütüne bağladm. bencede bişeylere başlayalım hem bakarsn tedaviye bile gerek kalmaz yaşadık gördük :) biraz araştıralım

Canm arısütü bal poleni karışım olarak mı aldın nerden temin ettin? Yardımcı olablirmsn bize. Ben arısütünü tablet şeklinde kullanmıştm forever ürünleri yapan bi abladan almştım..

Tabi canim arkadasim karnimda 3 aylik bebegimi kaybettim ilk kùrtajim ikinciside papyonkilikli m gibi bos gebelik den kùrtaj oldum evet canim hemen basladim ipkindede hic korunmadim normel yolla hamile kaldim arkasindan ama kimyasalla sonuclandi babamin acisiyla korunma canim tek tavsiyem bu yasli bilgili hicbir profòsòr veya dok korunmsyi tavsiye etmior kùrtajdan sonra ama tabi sendeki duruma bagli ben ocakta olcaktim transfer ama adet dùzensizligi yasadim subatta oldum insallah yeni tedavine az kalmis ona odaklan canim insallah busefer olacak tombis tombis

Ayy ne gúzel ya tarihlerde belirlenio yaklastikca yaklasio zamann gelsin artik minigim

amin c anım çok sağol inşallah rabbim bize de nasip eder az kişi kaldık valla sıra bizde galiba:)

tamam canım salı günü tiroid değerlerime baktıracam d vitaminime de baktırırım çok sağol tatlım.benim de iki tüpüm tıkalı çıktı İstanbul da öğrendim istanbulun taşı toprağı altın derler ya inşallah İstanbul banada uğurlu gelir canım

Canimm derlerki dúsùk dogumdan zor die dogum sancisi gibi die Allah ima bin súkür sagliksiz gebelikmis ki erkenden kurtuldun sakin yanlis anlama canim bu lafimi canin yanerken bu ne dio diyebilirsin ama ilerde daha cok bùyùmùs sagliksiz gebelik seni dahada zora sokup canini acitabilur die dedim bende son kùrtajimda hastaneden cikarken bi baktim birgün buraya bebegimle gelecem doguma gelecem artik bunun icin gelmeyecem insallah demistim ve cok sükür òyle de oldu insallah hayirlisiyla sende artik dogumun icin cati muanesi icin gidersin hepiniz

Ayy canm inşallahhhh.. Yok arkadaşım neden kızayım çok haklısın bende hep öyle dedim şimdi ayrılmak ilerde ayrılmaktan daha az acıtır elbet.. Hayırlısı olsun ben bu duruma bile sevinyrm çok şükür bebişimn tutunabliyor inşallah bidahaki sefere hiç bırakmaz beni.. Sizler gibi kokusunu içimize çekmemize az kalmştr inşallahh

Kokusunu icine cekmek su mubarek cuma húrmetine sana dnzderya ma neseli41 me Nautilus uma aysesahra ma sultan1356 ma S Sky_sun ume aklima getiremedigim bircok arkadasima en kisa zamanda nasib etsin insallah hayirlisiyla en gùzel cennet kokusuyla

inşallah canım

aysesahra m bi yazamadim su kizdan canim cok gecmis olsun ablana insallah hayirlisiyla en kisa zamanda bu zor gúnlerinizi atlatirsiniz
sağol canım Allah razı olsun.. artık buradaki kardeşlerimi o kadar iyi tanıyorumki ..kötü birşey paylaştığımızda bile bir şeyler yazılmadığında eminim kelimeler boğzınızda düğümlendiği için acaba ne desem diye kala kaldığımızdan oluyor.. çünki bende aynen öyle oluyorum ...bazen öyle üzülüyorumki yazacak bişey bulamıyor oturup dua ediyorum... Allah sizden razı olsun...

q10 ve dhea kullandim ama dhea halen deneysel ve bende rezerv azligi oldugundan. Ari sutu bal polen corekotu kullandim. Esime bisi kullanmadim. Bol su sut yogurt kahve icmedim daha dogrusu turk kahvesi ictim cok az. Cay neredeyse hic icmedim sevmem zaten. Ama rabbim ol dedi canim. Ben kurtaja bagliyorum rahim yaralandi tuttu hemde ikinci gun embriyosuydu. Sukrolsun.

amin c anım çok sağol inşallah rabbim bize de nasip eder az kişi kaldık valla sıra bizde galiba:)
Allahimin izniyle bu konuda bebeksiz kimsecikler kalmayacak duam hep bu yonde
insallahhh insalllaahhhh

aynen dedigin gibi yuregim ciz ediyor susup kaliyorum insallah herseey cok guzl olacak hepimiz icin...

Kizlar hep duamdasiniz inanin. Cok giremiyorum girsem de bazen yazamiyorum. Hepinizi cok seviyorum...

Canm arısütü bal poleni karışım olarak mı aldın nerden temin ettin? Yardımcı olablirmsn bize. Ben arısütünü tablet şeklinde kullanmıştm forever ürünleri yapan bi abladan almştım..
Canim benim biz ayri ayri aldik .ben almanyadayim esim internetten sipatis etti polen ve arisutunu organik olanlardan sabah cay kasiginin ucunda arisutu bur tatli kasugi polen ve bal yedik ayni zamanda ben dojtirumun onerdigi haplari kullandim canim bide esim zencefil cayi iciyodu aksamlari ida cok faydsliymus erkekler icin insallah Rabbim sifalar nasip eder .Rabbim sifa senden deyip hergun icin derim Allahim herkesin gonlune gore versin nekadar erken baslarsaniz okadar iyi .benim dojtorum izmirde prof doktor umit inceboz irembede coook memnunum bana tedaviye baslayacagimuz ay ilaclari biraktirdi kullabma dedi bende kullanmadim heosini biraktim sadece ignelere devam ettim sukurler olsun Rabbime oldu.insallah sizinde guzel haberlerinizi aliriz kuzum .

Ayy ne gúzel ya tarihlerde belirlenio yaklastikca yaklasio zamann gelsin artik minigim
Evet canim benim Allahim hayirlisiyla bu duygulari herkese saglikla tatdirsin .insallah Rabbim saglikla elimize aldirmayi nasip etsin hersey herkes icin guzel olsun .insan tabiki heycanlaniyo korkuyo Allahim hepimuzinde yardimcisi olsun

papyonkilikli canm sen kürtajdan ne kadar süre sonra yeni tedaviye başladn kaç adet sonra..
Canim kurtajdan 38 gun sonra adet oldum direk o adetle de tedaviye basladim hamdolsun nasip etti yaradan. Ben ilk aralik 2014 sonra subat 2015 sonra mayis 2015 olarak tedavi oldum. Neredeyse ikiser ay arayla.

Görmeden birbirini sevmek bu olsa demek tamimak aynen canim arkadasim bu zor gúnlerinizi en gúzel haberleriyle atlatirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…