Gözun aydın canım inşallah daha guzel gunler sizİ bekliyor...İnşallah tatlım dün çıktı tekrardan yoğun bakımdan inşallah bu defa sağlığına kavuşur..
Canm ben bi dönem kullanmştm çizgi gitgide koyulaşıyor sadece bir kez çift çizgi çıktı diye o gün yumrtlama oluyor diye düşünme en koyu olduğu gün yumrtlma oluyor..yani test yapmaya devam et.Ayrıca adetin kaç gün sürüyor 7 gün falansa 6 gün sonra 13 yapıyor yani hemen hemen 26-27 gün yapıyor toplamda. Birde ben bişey okumuştm yumrtlama olduğu gün birlktelk olursa kız ertesi gün birlktelk olursa erkek oluyormş çok mantklı gelmedi ama yani sen çiftçizgiyi görünce başla çalışmalara :)) benm bi arkadşm 1 yıl denedi olmadı ben ona ovulasyon testi kullanmasını söylemştm o ay hamile kaldı :)) inşallah seninde olur kuzumgünaydın kızlar. son 6 7 aydır 25 günde bir adet olmaya başladım hatta geçen ay 24. gün oldum normalde 28 günde bir adet olan biriyim.2 ay önce rahim filmi çektirmiştim iki tüpüm de tıkalı çıkmıştı doktor şansımın bu aylarda yüksek olacağını o yüzden ovulasyon testi almamı istemiştı bu ay aldım kızlar adetim biter bitmez testi yapmaya başladım yani adetin 6. günü çift çizgi çıktı şaşırdım daha öncede ovulasyon testini kullanmıştım adetin 14. gnü falan çıkıyordu çift çizgi adet döngüm o kadar mı değişti anlamadım adetin 6. günü çift çizgi çıkması tuhaf geldi normalde doktorlar mesela 28 günde adet gören biri adetin 28-14=14. gün yumurtluyor yani şansın yüksek olduğu zaman olarak bu şekilde hesap yaptırıyor ya . şimdi benim bu çizgime göre 20-14= 6. gün oluyor yani aynı hesaba göre 20. gün mü adet olacam yani acaba bu test doğru mu anlamadım ovulasyon testi kullanan var mı kızlar bi de çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra mı yumurta çatlıyordu?
canım benim iki çizgi de aynı koyulukta çıktı ondan şaşırdım normalde silik çıkınca olmuyor yumurtlama...adetin başladığı günle birlikte sayın diyor doktor bir sonraki adeti... benim adetim 6 gün sürüyor canım 6. günden başladım test yapmaya bugün 9. gün ikinci çizgi yok canım yani 6.gün kop koyu çıktı ondan sonraki günler silik çıktı bugün ikinci çizgi yok bu ayki yumurtlmadan bişey anlamadım en güzeli gün aşırı çalışma yapmak galiba: )Canm ben bi dönem kullanmştm çizgi gitgide koyulaşıyor sadece bir kez çift çizgi çıktı diye o gün yumrtlama oluyor diye düşünme en koyu olduğu gün yumrtlma oluyor..yani test yapmaya devam et.Ayrıca adetin kaç gün sürüyor 7 gün falansa 6 gün sonra 13 yapıyor yani hemen hemen 26-27 gün yapıyor toplamda. Birde ben bişey okumuştm yumrtlama olduğu gün birlktelk olursa kız ertesi gün birlktelk olursa erkek oluyormş çok mantklı gelmedi ama yani sen çiftçizgiyi görünce başla çalışmalara :)) benm bi arkadşm 1 yıl denedi olmadı ben ona ovulasyon testi kullanmasını söylemştm o ay hamile kaldı :)) inşallah seninde olur kuzum
Bence daha yumurtlama olmamş :) aslında kendnde anlarsn olduğunu.. Sen çalışmaya ve teste devam et bence :)) haa buarada o arkadşmda aynı senin gibi demişti ben hiçbişey anlamadm beceremedm galiba diye sonra müjdeyi verdicanım benim iki çizgi de aynı koyulukta çıktı ondan şaşırdım normalde silik çıkınca olmuyor yumurtlama...adetin başladığı günle birlikte sayın diyor doktor bir sonraki adeti... benim adetim 6 gün sürüyor canım 6. günden başladım test yapmaya bugün 9. gün ikinci çizgi yok canım yani 6.gün kop koyu çıktı ondan sonraki günler silik çıktı bugün ikinci çizgi yok bu ayki yumurtlmadan bişey anlamadım en güzeli gün aşırı çalışma yapmak galiba: )
aynen canım çalışmaya devam edeyim ben en iyisi bildiğinden şaşmamak lazım bir gün arayla çalışınca aynı mantık oluyor. inşallah bende arkadaşın gibi müjde veririm gerçi beni bulmazBence daha yumurtlama olmamş :) aslında kendnde anlarsn olduğunu.. Sen çalışmaya ve teste devam et bence :)) haa buarada o arkadşmda aynı senin gibi demişti ben hiçbişey anlamadm beceremedm galiba diye sonra müjdeyi verdi
Aminn ecmainn Allah im safi adiyla sifa nasib etsin insallah hayirlisiyla bidaha gòstermesinİnşallah tatlım dün çıktı tekrardan yoğun bakımdan inşallah bu defa sağlığına kavuşur..
Cancazim ben bir sene kullandim yumurtlama testini yanliz benimki cizgili degildi dijitaldi halen duruo hatta yumurtlama tam oldugunda gùlen surat cikiodu baslamaya yakin yada bitime yakin yumurtlamanin gùlen surat hafif gùlùodu yumurtlama olmadigindada úzgùn isareti cikariodu ben beceremedim yanliz onun cetvelleriyle hamilelik testi yapmistim pozitif vermisti cok sasirmistim hatta hamilelik testinden daha ònce cikartio bideaynen canım çalışmaya devam edeyim ben en iyisi bildiğinden şaşmamak lazım bir gün arayla çalışınca aynı mantık oluyor. inşallah bende arkadaşın gibi müjde veririm gerçi beni bulmazo şanslar ama Allahtan ümit kesilmez
Cancazim dedigini ben iki sene ònce arastirmistim erkek sperminde erkek geni tasiyan daha hizli hareket ediomus ve cok cabuk òlùomus kiz geni olan ise daha yavas ve biraz daha saglammis yumurtlama olduysa ve o gùn erkek olan yumurtaya ulasip dòllerse erkek bebek oluomus ama yumrtlamadan birgùn ònce olduysa iliski kiz geni daha gúclù oldugu icin rahimde bir iki gùn durdugu icin dòllerse kiz oluomus cok sasirmistim ama nerden okudum dinledim hatirlamiorumCanm ben bi dönem kullanmştm çizgi gitgide koyulaşıyor sadece bir kez çift çizgi çıktı diye o gün yumrtlama oluyor diye düşünme en koyu olduğu gün yumrtlma oluyor..yani test yapmaya devam et.Ayrıca adetin kaç gün sürüyor 7 gün falansa 6 gün sonra 13 yapıyor yani hemen hemen 26-27 gün yapıyor toplamda. Birde ben bişey okumuştm yumrtlama olduğu gün birlktelk olursa kız ertesi gün birlktelk olursa erkek oluyormş çok mantklı gelmedi ama yani sen çiftçizgiyi görünce başla çalışmalara :)) benm bi arkadşm 1 yıl denedi olmadı ben ona ovulasyon testi kullanmasını söylemştm o ay hamile kaldı :)) inşallah seninde olur kuzum
Hiç böyle düşünmemiştm olablir yani :) bana okuyunca çok saçma gelmişti :) amaann olsunda sağlıklı sihhatli hayırlı olsun emanetim kızda olsa erkekte olsa başım gözüm üstüne eminm burda ki herkes aynı düşünyrdr.. O yüzden biz günaşırı çalışmaya devam edelimCancazim dedigini ben iki sene ònce arastirmistim erkek sperminde erkek geni tasiyan daha hizli hareket ediomus ve cok cabuk òlùomus kiz geni olan ise daha yavas ve biraz daha saglammis yumurtlama olduysa ve o gùn erkek olan yumurtaya ulasip dòllerse erkek bebek oluomus ama yumrtlamadan birgùn ònce olduysa iliski kiz geni daha gúclù oldugu icin rahimde bir iki gùn durdugu icin dòllerse kiz oluomus cok sasirmistim ama nerden okudum dinledim hatirlamiorum
Valla yılan hikayesine döndü bu hastalık..dün apar topar tekrar ameliyata alındı içerde iltihap olmuş..Aminn ecmainn Allah im safi adiyla sifa nasib etsin insallah hayirlisiyla bidaha gòstermesin
Aaa çok geçmiş olsn cnm tekrar.. inşallahh bi an önce sağlığına kavuşur ablanValla yılan hikayesine döndü bu hastalık..dün apar topar tekrar ameliyata alındı içerde iltihap olmuş..
en güzeli dijital olan bence de canım bakalım inşallah işe yarar yaza kadar en azından bunlarla oyalanayım:) yoksa kafayı yiyeceğim her gün hamile haberi almaktan kendimi kötü hisssetmeye başladım... rabbim tez zamanda dileyen herkese nasip etsin inşallah...Cancazim ben bir sene kullandim yumurtlama testini yanliz benimki cizgili degildi dijitaldi halen duruo hatta yumurtlama tam oldugunda gùlen surat cikiodu baslamaya yakin yada bitime yakin yumurtlamanin gùlen surat hafif gùlùodu yumurtlama olmadigindada úzgùn isareti cikariodu ben beceremedim yanliz onun cetvelleriyle hamilelik testi yapmistim pozitif vermisti cok sasirmistim hatta hamilelik testinden daha ònce cikartio bideNursELmira nin dedigi gibi koyu oldugunda yumurtlama gerceklesmis oluo ayy insallah ise yarar valla
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşsin..Valla yılan hikayesine döndü bu hastalık..dün apar topar tekrar ameliyata alındı içerde iltihap olmuş..
evet canım yazdıklarını bende bi yerde okudum şöyle yazıyordu... erkek sperm hızlı hareket edip erken ölür,kız sperm yavaş hareket edip daha fazla yaşar... yani ilişki olduğu gün yumurta çatladıysa o gün erkek sperm yumurtayı döllüyor eğer yumurta çatlmadıysa ertesi gün çatladıysa kız sperm daha çok yaşadığı için kız sperm döllüyor yazıyordu:) rabbim nasip etsin yeterki eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez. bi arkadaş var ikinci çocuğuna hamile kalmış 2 ay kendime gelemedim moralim çok bozuldu ilk çocuk erkekti kız istiyordum bu da erkek dedi çok kızdım içimdem biz nelerle uğraşıyoruz miiletin 2 3 ay morali bozuk oluyor erkek hamile kaldı diye ya Allahtan iyi gelmez sinir oluyorum böylelelriineCancazim dedigini ben iki sene ònce arastirmistim erkek sperminde erkek geni tasiyan daha hizli hareket ediomus ve cok cabuk òlùomus kiz geni olan ise daha yavas ve biraz daha saglammis yumurtlama olduysa ve o gùn erkek olan yumurtaya ulasip dòllerse erkek bebek oluomus ama yumrtlamadan birgùn ònce olduysa iliski kiz geni daha gúclù oldugu icin rahimde bir iki gùn durdugu icin dòllerse kiz oluomus cok sasirmistim ama nerden okudum dinledim hatirlamiorum
evet canım yazdıklarını bende bi yerde okudum şöyle yazıyordu... erkek sperm hızlı hareket edip erken ölür,kız sperm yavaş hareket edip daha fazla yaşar... yani ilişki olduğu gün yumurta çatladıysa o gün erkek sperm yumurtayı döllüyor eğer yumurta çatlmadıysa ertesi gün çatladıysa kız sperm daha çok yaşadığı için kız sperm döllüyor yazıyordu:) rabbim nasip etsin yeterki eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez. bi arkadaş var ikinci çocuğuna hamile kalmış 2 ay kendime gelemedim moralim çok bozuldu ilk çocuk erkekti kız istiyordum bu da erkek dedi çok kızdım içimdem biz nelerle uğraşıyoruz miiletin 2 3 ay morali bozuk oluyor erkek hamile kaldı diye ya Allahtan iyi gelmez sinir oluyorum böylelelriine
kizz yoksa gizli bi casusmu var evdeYauvv delircegim manyagin biri sifremi deneyip duruyor bulamiyor :) bu iki oldu ...
aysesahra canim cok gecmis olsun.
Yok canim esimin oyle huylari yoktur benim de yoktur. Hayirlisi diyoruz artikkizz yoksa gizli bi casusmu var evdetel katistiran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?