Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yok canim esimin oyle huylari yoktur benim de yoktur. Hayirlisi diyoruz artik
yok canim o anlamda demedim esindir tbi bakabilir belki eve gelen komsun olur baskasi olur elleyebilir cunku insanlarimiz cok meraklidir şahsen ben elime teli alfgmda yanimda olan arkfdaslrim hemen neye bakiyosun die sorguluyorlar bi an once acigimi yaklamak icin cunku ben tedavi olmadigimi soyluyorum hep bi arayis icindeler onlara neyse artik

Canim benim gunaydin bu arada hepinize hayirli cumalar .Rabbim keyifli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin saglikla dihhatle eline aldirmaxi nadip etsin i sallah bu topijde kimse kalmayacak hamile olan .Alkahim herkesin gonlune gire versin .bu arada 4ayin 1 de ameliyat okacagim Allahin izniyle be olur dua edin kizlar Allah herkesin gonlune gore versin

canim benim rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasib etsin tez zamnda dogum geldi catti cici anne rabbim seninde gonlune gore versin hayirli cumalar canlarim

selam kızlar. aramızda tüp bebek öncesi rahmine çizik atılan var mı? rahme çizik adetliyken mi atılıyor ne zaman yapılıyor bi de narkozla oluyor dimi bu ameliyat. aysesahra sana mı atılmıştı çizik nasıl oluyor bu çizik merak ettim bana dr. tedavi öncesi önerdi kafam karışık iki üçg ündür

narkoz felan yok tatlım çünki ağrısı yok... adetten bir hafta önce atmıştı benim doktorum..kendini acı çekerim felan diye odaklama sakın korkuyorsan bir saat öncesi ağrı kesici al.. ama inan bana adet ağrısı kadar bile değil ve saniyeler için olup bitiyor..

canım histeroskopi ameliyatı olacan çizik atacam dedi ama narkozsuz nasıl olacak. daha yeni rahim filmi çektiler ortalığı ayağa kaldırdım çok kastım kendimi . narkozsuz nasıl olacak acımıyor mu canım offf valla nedir bu çektiğimiz

histereskopiyle birlikte yapacaklarsa bayıltırlar zaten ..o zaman da hiç bişey hissetmezsin ayılınca hemen ağrı kesici yapıyorlar....benim histereskopi ve laparoskopi aynı anda narkozla oldu uyandığımda ağrı kesici yaptılar ağrı sızı kalmadı..şöyle düşün laparoskopide kesikler oluyor ona rağmen ağrı yoktu..

anladım canım sağolasın ben biarz korkak biri olduğum için şimdiden dert aldı beni. rabbim inşallah nasip ederde bunlarla uğraşmayız bazen çok yoruluyorum ne zaman bitecek diyorum bazen de hevesleniyorum biran önce tedaviye başlmaka istiyorum . rabbim kimsey evlat hasretiyle sınmasın inşallah

bu tür şeyler başımıza ilk defa geldiği için o merak o heyecan bizi korkutuyor....ama ben tecrübe ettiğim için sadece rahat ol derim herşey kolay.. inan hsg de çektiğim acının 1000 de 1 i yok tu...

Evde yalnizim bu aralar amannn arayan mevlasini da bulur belasini da ))

Kızlar aklıma gelmşken sizinle birşey paylşmak istyrm. Belki bilyrsnzdr ama ben yine de paylaşayım. Transferden sonra hergün akşam taze sıkılmış havuç suyu içmek gerekiyormuş. İ.saracoğlunun dediğine göre rahimdeki kılcal damarların dolaşımını sağlıyormş dolaysyla bebişin tutunmasını ve kanlanmasını.. Ben 3-4 gün falan yapmıştm sonra uğraşamam diyip bıraktım ama şimdi çok pişmanım.. Aklımızda olsun birdahaki tedavide yapmak isteyen olur belki. Ben şimdiden havuçları sıkıp suyunu dondurucuya attm belki tedavi yaza gelirse havuç bulamayablrm diye

canım histeroskopi bana da yapıldı benim ki adetin 21. günü yapmıştı ama normalde adet bittikten birkaç gün sonra yapılırmış o arada çizik atmıştı tabi. öyle ballandıra ballandıra anlatınca yok çizik atacam tutunmayı kolaylaştıracak falan biz de hemen atlamıştık ama sonradan hiç bi işe yaramadığını görünce çok pişman oldum ümidini kırmak istemem ama ben bunun da ticari olduğunu düşünüyorum. ankara memorialde tam 2.200 tl vermiştik güya tüp bebek hastalarına indirimli hali. git gel kal ye iç 3.000 tl ye mal olmuştu sonra öğrendim ki kayseri acıbadem de 600 tl ye yapıyorlarmış. dr una gerçekten güveniyorsan yaptır derim yoksa para için de olabilir. acısına gelince opu gibi düşün uyanınca bi ağrı kesici herşeyi bitiriyor. hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım

canım bana acıbadem maslak iki seçenek sundu ya adetin 2. ya da 3. günü tedaviye başlayıp yumurtaları chg gönderip ondan sonra dondurup ertesi ay ki adetimle transfer olmak ya da tedavi öncesi rahime çizik atıp ertesi ay tüp bebek tedavisine başlamak ikisinden birini öneriyorlar. rahime çizik attırmayı seçtik çünkü maddi olarak bu yöntemle başlayıp tedavi olmak bu şekilde masraf 10.200 yapıyor. dondurma ile ilgili seçeneği seçsek 14-15 bini buluyor o yüzden mecbur rahime çizik attırmayı seçtik. valla allah yardımcımız olsun gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık

Bunları okudukça gerçekten doktorumu öve öve bitiresim geliyor.. Çizik için para almadı..histereskopi ve laparoskopi içinde fakülteye yönlendirdi orada yaptı ve sadece ameliyatta kullanılan malzeme parası ödedik oda 250 liraydı..

Pufff ne kadar büyük meblalardan bahsedyrsnz kızlar Allah yardmcmz olsun çektiklermzi geçtm okadr paradan sonra o kağıtta negatif yazması çok üzücü inşallahh Rabbim hiçbişeye gerek kalmadan nasip eder..bizde o paralara bebeklermzn odalarını alırız:)

Üstüne ekler ev alırız kız...

Aynen canım çok masraflı oluyor iki negatif tüp bebekten sonra iyi yer olsun diye Acıbadem e gittik iki tüp bebek fiyati kadar masraf çıkıyor bir sürü masrafmiz var eşim biraz daha bekleyelim seneye yapalım diyor ben bi sene daha bekleyemem diyorum kredi çekecez mecbur dediğin gibi o kadar masraf yapıp negatif çizgiyi de görmek var Rabbim büyük allah YardımcımiZ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…