- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aminnnnn kocaman aminnn1500. Sayfa insaallah 2000 e gelmeden herkescikler hamis olurrr aminnnn...
inşallah tek kaldım zaten kızlar1500. Sayfa insaallah 2000 e gelmeden herkescikler hamis olurrr aminnnn...
Canım benim yeniden hoşgeldin aramıza seninle biryerlerde karşılaştığımı ben de hatırlıyorum ailen kayseri de miydi? Herseyden önce stresten uzak dur önce ALlaha sonra doktoruna teslim et kendini çok irdeleme herseyi. Gecen ay muayenede bişey görmediyse bi sorun çıkmaz merak etme kanda bi iki tahlile bakıp aynı gün iğnelerini yazar gerekli belgeleri opu günü alıyorlar özelde de. Sormak istediğin ne olursa bizburdayız dilimiz döndüğünceMerhaba arkadaslar.. 2015 subattan ,ilk gunden beri sizleri takip ediyorum. Dostlugunuz cok hosuma gidiyo.. Ara ara da dahil olmustum sohbetinize. Cok sey ogrendim yazdiklarinizdan.. Simdi kismet olursa bu ay tup bebege baslayacaz biz de. Bir cogunuz bebislerini aldi kucagina, kiminiz hamile, kiminiz meleginin gelmesini bekliyo.. Dua edin lutfen hersey yolunda gitsin de ben de hayirla baslayip bu ay mujdeli haberimi alayim. Saglikla kucagima alayimmaklimda cook soru var kime sorayim bilemedim sizlere danisayim dedim.. Simdi ben gecenki adetimle gidip muayene olmustum doktor istersen hemen bile baslayabilirz dedi ama bu aya kalmasini istedik çıktık geldik eve. Hic bi bilgi verilmedi bize. Adetinle gel 2.gun test yapar baslariz dedi sadece doktor. Evlilik cuzdani kimlik fotokopisi vs. Gibi belgeleri ozeller de istiyo mu yoksa sadece devlette mi oyle? Bi de daha onceden test yapilip kontrol gerekmez miydi ya bi engel cikarsa ? Tecrubeli arkadaslarim beni aydinlatin lutfen
Evet canim burda da agustos tup bebek topiginde karsilastik seninle.. Bayagidir dogru duzgun girmiyodum foruma. Sen de ne cok sey atlatmissin. Ara ara baktigimda okudum. Rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah sana da.. Insallah sorun cikmaz. Ben esimden once gidicem kayseriye esimin ailesi orda. Belgeleri falan esimden isterim artik. Insallah hersey yolunda gider :)Canım benim yeniden hoşgeldin aramıza seninle biryerlerde karşılaştığımı ben de hatırlıyorum ailen kayseri de miydi? Herseyden önce stresten uzak dur önce ALlaha sonra doktoruna teslim et kendini çok irdeleme herseyi. Gecen ay muayenede bişey görmediyse bi sorun çıkmaz merak etme kanda bi iki tahlile bakıp aynı gün iğnelerini yazar gerekli belgeleri opu günü alıyorlar özelde de. Sormak istediğin ne olursa bizburdayız dilimiz döndüğünce
Hayirli ugurlu bebisli olsun tedavin. Heryerde evlilik cuzdani vs isterler. Dr ikinci gun hormon tahlili yapip ona gore baslayacaktir dnzderya nin dedigi gibi kendiNi dr a birak stres yapmamaya calis bol bol dua et. Ya latif ya varis ya evvel ya allah ya safi ya mubdi es selam esmalarini okudum ben bol bol sen de oku. Insaallah bebisli bir tedavi olurMerhaba arkadaslar.. 2015 subattan ,ilk gunden beri sizleri takip ediyorum. Dostlugunuz cok hosuma gidiyo.. Ara ara da dahil olmustum sohbetinize. Cok sey ogrendim yazdiklarinizdan.. Simdi kismet olursa bu ay tup bebege baslayacaz biz de. Bir cogunuz bebislerini aldi kucagina, kiminiz hamile, kiminiz meleginin gelmesini bekliyo.. Dua edin lutfen hersey yolunda gitsin de ben de hayirla baslayip bu ay mujdeli haberimi alayim. Saglikla kucagima alayimmaklimda cook soru var kime sorayim bilemedim sizlere danisayim dedim.. Simdi ben gecenki adetimle gidip muayene olmustum doktor istersen hemen bile baslayabilirz dedi ama bu aya kalmasini istedik çıktık geldik eve. Hic bi bilgi verilmedi bize. Adetinle gel 2.gun test yapar baslariz dedi sadece doktor. Evlilik cuzdani kimlik fotokopisi vs. Gibi belgeleri ozeller de istiyo mu yoksa sadece devlette mi oyle? Bi de daha onceden test yapilip kontrol gerekmez miydi ya bi engel cikarsa ? Tecrubeli arkadaslarim beni aydinlatin lutfen
Insallah canim cok sagol.. bu topigi takip etmemin ilk sebebi sendin:) test sonucunu beklediğin gun takildim buraya :) cok sukur minigin cok bekletmedi..Hayirli ugurlu bebisli olsun tedavin. Heryerde evlilik cuzdani vs isterler. Dr ikinci gun hormon tahlili yapip ona gore baslayacaktir dnzderya nin dedigi gibi kendiNi dr a birak stres yapmamaya calis bol bol dua et. Ya latif ya varis ya evvel ya allah ya safi ya mubdi es selam esmalarini okudum ben bol bol sen de oku. Insaallah bebisli bir tedavi olur
Topiğimizin annesi o. İyi ki var minik papyonuylaInsallah canim cok sagol.. bu topigi takip etmemin ilk sebebi sendin:) test sonucunu beklediğin gun takildim buraya :) cok sukur minigin cok bekletmedi..
Amiiinnn.. Amiinn canim.. Herkes mi benim gibi yoksa ben mi bu kadar kararsiz ve korku doluyum bilmiyorum. Suanda bile acaba mayisa mi kalsa dusunuyorum.. Kafam iyice allak bullak oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsunn..Topiğimizin annesi o. İyi ki var minik papyonuyla.
canım evet türlü sınavlar atlattım. En zoru da annemin kanseri ve amelyatıydı hayatta herşey önce sağlık geliyor RAbbim hepimize önce sağlık sonra da sağlıklı evlat versin
Insallah canim cok sagol.. bu topigi takip etmemin ilk sebebi sendin:) test sonucunu beklediğin gun takildim buraya :) cok sukur minigin cok bekletmedi..
ikiniz bir olun aglatin beni oldu mu??? Allah hepinizden razi olsun. Gonlunuzden ne geciyorsa onu nasip etsin yaradan en tez vakitte insaallah...Topiğimizin annesi o. İyi ki var minik papyonuyla.
canım evet türlü sınavlar atlattım. En zoru da annemin kanseri ve amelyatıydı hayatta herşey önce sağlık geliyor RAbbim hepimize önce sağlık sonra da sağlıklı evlat versin
aminnn. Hepimiz korku doluyduk ben hala doluyum :) ama ben hic beklemek istemedim. Araba almak icin biriktirdigimiz para vardi kenarda o nedenle hic ara vermeeen 3 tedavi yasadim. Sen dua et Rabbim bana dogru karar verdir diye ben ne zaman kararsiz kalsam boyle dua ediyorum.Amiiinnn.. Amiinn canim.. Herkes mi benim gibi yoksa ben mi bu kadar kararsiz ve korku doluyum bilmiyorum. Suanda bile acaba mayisa mi kalsa dusunuyorum.. Kafam iyice allak bullak oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsunn..
Oyy sen hic aglama guzel anne :)ikiniz bir olun aglatin beni oldu mu??? Allah hepinizden razi olsun. Gonlunuzden ne geciyorsa onu nasip etsin yaradan en tez vakitte insaallah...
aminnn. Hepimiz korku doluyduk ben hala doluyum :) ama ben hic beklemek istemedim. Araba almak icin biriktirdigimiz para vardi kenarda o nedenle hic ara vermeeen 3 tedavi yasadim. Sen dua et Rabbim bana dogru karar verdir diye ben ne zaman kararsiz kalsam boyle dua ediyorum.
Esinin gereksiz harcama olarak dusundugunu dusunmuyorum ama onlar bizden biraz daha farkli dusunuyor. :) ilk tedavi Istanbulda olmustu ve haliyle daha pahaliydi ama bukadarini beklemiyordu esim ozaman da 2 aydir sigara icmiyordu hastaneye odemeyi yapinca sigara alip icmisti hatirliyorum da. Yani dedigim gibi daha duygusuz dusunuyorlar onlar ama gereksiz degil. Sakin bu esnada esine kizma ona tavir alma onlar bizden daha az gucluler ama en buyuk destekcimiz onlar. Duruma nasil yaklasacaklarini bize nasil yardimci olacaklarini surecin ne oldugunu bazen bilemiyorlar.Oyy sen hic aglama guzel anne :)
Bizim de su an dugun altinlarimiz var ben onlarla hemen denemek istiyorum ama esim onlara dokunmasak falan diyo sanki gereksiz bi harcamaymis gibi.. Bi de kilom fazla benim bu ay diyet yapsam da en azindan 4 5 kilo mu gitse diyorum.. Bilemiyorum iste canim:)
Gece yatinca da dusundum canim. Tam da esim hic cabalamiyo onemsemiyo ben neden bu kadar kendimi yipratiyorum ki diye dusundum ve vazgecmistim bi sure. Senin yazdiklarin da tam icimden gecenlere yonelik olmus.. Hayırlısı olsun diye dua ediyorum bakalim. Esimden ufacik bi caba gormek istiyorum.. Goremedigim surece de erteleme karari aldim..Esinin gereksiz harcama olarak dusundugunu dusunmuyorum ama onlar bizden biraz daha farkli dusunuyor. :) ilk tedavi Istanbulda olmustu ve haliyle daha pahaliydi ama bukadarini beklemiyordu esim ozaman da 2 aydir sigara icmiyordu hastaneye odemeyi yapinca sigara alip icmisti hatirliyorum da. Yani dedigim gibi daha duygusuz dusunuyorlar onlar ama gereksiz degil. Sakin bu esnada esine kizma ona tavir alma onlar bizden daha az gucluler ama en buyuk destekcimiz onlar. Duruma nasil yaklasacaklarini bize nasil yardimci olacaklarini surecin ne oldugunu bazen bilemiyorlar.insaallah olumlu sonuclanir tedavin de bunlar hep geride kalir. Dedigim gibi dogru karar alabilmek icin dua et emin ol yureginin bir kosesine dogru karar geli oturacak
Canim tedavin acisindan demiyorum ama esin acisindan yanlis dusuncelere kapilip kendini yipratma evliligini de yipratma. Karsina al konus neden bu sekilde davrandigini. Inan onlar da en az bizim kadar yorgun hissediyorlar. Bir de tup bebek babalarini diger babalara gore daha cabul adapte oluyor hamilelige ve bebege inan bana. Bu bir surec ve insaalllahhh bu konuda yazan herkes s icin gelip gececek. Bosuna dert edip kafana takma.Gece yatinca da dusundum canim. Tam da esim hic cabalamiyo onemsemiyo ben neden bu kadar kendimi yipratiyorum ki diye dusundum ve vazgecmistim bi sure. Senin yazdiklarin da tam icimden gecenlere yonelik olmus.. Hayırlısı olsun diye dua ediyorum bakalim. Esimden ufacik bi caba gormek istiyorum.. Goremedigim surece de erteleme karari aldim..
ne guzel konusmussun arkadasim. Yazdiklarin icimi ferahlatti sanki. Sakin kafayla dusunmeye caliscam. Herseyin bi zamani var elbet. Hayirla zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim hepimize..Canim tedavin acisindan demiyorum ama esin acisindan yanlis dusuncelere kapilip kendini yipratma evliligini de yipratma. Karsina al konus neden bu sekilde davrandigini. Inan onlar da en az bizim kadar yorgun hissediyorlar. Bir de tup bebek babalarini diger babalara gore daha cabul adapte oluyor hamilelige ve bebege inan bana. Bu bir surec ve insaalllahhh bu konuda yazan herkes s icin gelip gececek. Bosuna dert edip kafana takma.
Canim kontrol altindayim ilk olarak 15 gunde bir sonrasinda duruma gore kan verip ilaclar duzenlenecek. Buna sukur. Sagol sordugun icinCanlarr napıyorsunzz??papyonkilikli m canm nasıl oldun tedavin nasıl gidiyor?
Anladım canım bazen böyle durumlarda hastnede yatırp heparin uyguluyorlarmş pıhtıyı eritsn diye. Çok şükür öyle bi şeye gerek kalmamş sevindm canım artık 15 güne kan vermeye razı olucaz.. Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahCanim kontrol altindayim ilk olarak 15 gunde bir sonrasinda duruma gore kan verip ilaclar duzenlenecek. Buna sukur. Sagol sordugun icin
Evet canim sukrolsun gerek kalmadi. Insaallah kan degerleri duser de gelecekte de ihtiyac duymamAnladım canım bazen böyle durumlarda hastnede yatırp heparin uyguluyorlarmş pıhtıyı eritsn diye. Çok şükür öyle bi şeye gerek kalmamş sevindm canım artık 15 güne kan vermeye razı olucaz.. Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?