Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canımcım sünneti atlatalım derken şimdi de diş sıkıntısı. Sessiz mazlum oğluş gitti, deli çığırtkan bir bebiş oldu. Şikayetmi aaa ne haddime. Kendi enerjime ben bile hayret ediyorum. 36 yaşında bu tempo, doğum sonrası 19 kilo vermişim. Tüm hayatımı değiştirdi oğluşum. Ha bu arada okuyorum her yazılanı müjdeli haberler almak için. Sizlerden kopmakmı asla..

NursELmira canım benim, o yaşadığın duyguları hepimiz yaşadık. Kardeşimin ikinci bebeği olduğunda dışarı çıkıp elimi karnıma koyup benim de bebeğim olacakmı acaba diye gözyaşımı içime akıttığımı kimse bilmedi. Her bebek mevlüdünde tüm bilenlerin gözleri üzerimde olurdu ağlıyormuyum diye. Ağlardım da gözyaşı akıtmazdım üzmemek için. Bir keresinde bir tanıdığın bebeğini mevlütte gezdirirken annem alıp kucağıma getirmişti bulaşsın bana da diye. Ah be canım bizi bizden başkası anlamaz. Ama bak şükür sıpa 5 aylık oldu bile. Biliyorum ve yürekten inanıyorum senin de ve bu gurupta diğer arkadaşların da bebek mevlütleri olacak.

Kader arkadaşlarım Regaip kandiliniz mübarek, dualarınız kabul, bütüüüün dilekleriniz gerçek olsun. Evleriniz kahkahalarıyla dolsun, koltuklarınızı duvarlarınızı tükenmez kalemle karalayan, dolaplardaki bütün tencereleri yerlere atan, ütülediğiniz çamaşırları buruşturup fırlatan, halılarınızı mama lekeleriyle dolduran, ama ama o minicik elleriyle yüzünüze dokunan, hayatınıza renk, heyecan, mutluluk katan mini mini canlarınız olsun.

papyonkilikli ah cnm geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin beterinden korusun. Prensesle ilgilencen diye kendini ihmal etmeyesin tatlım. Öpüyorum bıcırığı.
Sagol canim artik sosyal medyada kullanmiyorum haber alamiyorum senden. Rabbim hepimizi bilindik bilinmedik hastaliklardan korusun...

Canım ağzından bal damlıyor bebek mevlütleri falan inşallahh nasip olur şu mübarek günde Rabbim dualarımzı kabul etsin hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli hayrlı bebişler nasip etsin AMİN..kandiliniz mübarek olsun canlarım

Kandiliniz mubarek olsun kizlar :) bu gece beni de dualarinizda unutmayin lutfen.. Minik canlarinizla birlikte dua edin bana da :) insallah ben de bi gun bebegim kucagimdayken buraya yaziyo olcam.. Rabbim bu güzelliği isteyen tum kardeşlerime nasip etsin insallah.. Dualarimdasiniz

Selam kızlar,
tedaviye başlayacak arkadaşlar hep aklımızdasınız, hep dualarımızdasınız.
Sonunda hepimiz bebeklerimizi konuşacağız, birlikte büyüteceğiz.Dişlerini, emeklemelerini, yürümelerini, doğumgünlerini.
Ümidinizi kaybetmeyin. Allah hepimizin yanında.
öpüyorum sizleri

Ne gúzel bir dok elektrik almak canim insallah hayirlisiyla kafandaki sorularda hallolur cok zor súrec hep aminn ecmajn insallah hayirlisiyla canimm benimm insallah arastir tanikide en dogal hakkin bu insallah hayirlisiyla bu sonolurfa teyzesinin minigi gelir

Ahh o dissorunu kaya gibi saglam olsun passmin disleri ee annesi her hafta her ay yeni bisey ògretiolar bize oh masallah ii vermisin ben dogumdan sonra 8 kilo verdim halen vermem lazim bi 10 15 kilo 13 kilo almistim hamilelikte cok yoktu ama duruo halen ohh masallahhic gòstermion kiz 36 nerdee citir gibisin

Ah canımcım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…