Canımcım sünneti atlatalım derken şimdi de diş sıkıntısı. Sessiz mazlum oğluş gitti, deli çığırtkan bir bebiş oldu. Şikayetmi aaa ne haddime. Kendi enerjime ben bile hayret ediyorum. 36 yaşında bu tempo, doğum sonrası 19 kilo vermişim. Tüm hayatımı değiştirdi oğluşum. Ha bu arada okuyorum her yazılanı müjdeli haberler almak için. Sizlerden kopmakmı asla..@4343 canim saglicakla al insallah hayirlisiyla emanetini sùkür kavusturana sizipapyonkilikli m cok gecmis olsun simdi nasilsin kuzum ya safi adiyla sifa nasib etsin insallah Allah im @nurse51 kiz ne cabuk 14. Hafta oldu masallah subhanallah dok. Tahmini cinsiyet sòyledimj ayrintili icin gùn aldinmi ayy ne güzel ilerlio ya cok sükür aysesahra m insallah hayirlisiyla uyandirilir ablan kuzum sifa nasib etsin Allah im vardir bununda hayri NursELmira m ahh kuzum tabikide en ii biz anlioruz ben ilk bebegimi kaybettigimde kürtajdan sonra hastaneden cikarken hamile bir kadin cikmisti elinde nst ve ultrasyon kagidiyla karnini oksaya oksaya o aciyi tarif edemem hepimiz yasadik yarida kalmayi ve en son kürtajimda hastaneye bakip artik sana dogum icin geleyim nasib et Allah im insallah dedim òyle bir icten derizki taaa yúregimiz degil ayak parmaklarimizin uclari bile hisseder o aciyi o òzlemi insallah hayirlisiyla Allah im hepinize tek tek nasib etsin insallah @jonguil cancazim Allah im maddi manevi gùc versin kuzum özel cok pahali malesef @Nautilus canim nasil oldun dnzderya @sultan1356 nursela09 ve adini yazamadiklarim nasilsiniz canlar dogum yapan arkadaslarim nerdesiniz dianthus kiz kayboldun iice @Karpuzcilek_d @serenalar @SEMCAN ceren20 huuu ses verinn
amin canım rabbim kimin ne isteyi varsa versin inşallah..Allah razı olsun..aysesahra canım benim bugün mübarek kandilde Rabbim önce ablana sonra tüm hasta kullarına şifalar versin.
Sagol canim artik sosyal medyada kullanmiyorum haber alamiyorum senden. Rabbim hepimizi bilindik bilinmedik hastaliklardan korusun...papyonkilikli ah cnm geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin beterinden korusun. Prensesle ilgilencen diye kendini ihmal etmeyesin tatlım. Öpüyorum bıcırığı.
Canım ağzından bal damlıyor bebek mevlütleri falan inşallahh nasip olur şu mübarek günde Rabbim dualarımzı kabul etsin hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli hayrlı bebişler nasip etsin AMİN..kandiliniz mübarek olsun canlarımNursELmira canım benim, o yaşadığın duyguları hepimiz yaşadık. Kardeşimin ikinci bebeği olduğunda dışarı çıkıp elimi karnıma koyup benim de bebeğim olacakmı acaba diye gözyaşımı içime akıttığımı kimse bilmedi. Her bebek mevlüdünde tüm bilenlerin gözleri üzerimde olurdu ağlıyormuyum diye. Ağlardım da gözyaşı akıtmazdım üzmemek için. Bir keresinde bir tanıdığın bebeğini mevlütte gezdirirken annem alıp kucağıma getirmişti bulaşsın bana da diye. Ah be canım bizi bizden başkası anlamaz. Ama bak şükür sıpa 5 aylık oldu bile. Biliyorum ve yürekten inanıyorum senin de ve bu gurupta diğer arkadaşların da bebek mevlütleri olacak .
Ne gúzel bir dok elektrik almak canim insallah hayirlisiyla kafandaki sorularda hallolur cok zor súrec hep aminn ecmajn insallah hayirlisiyla canimm benimm insallah arastir tanikide en dogal hakkin bu insallah hayirlisiyla bu sonolurfa teyzesinin minigi gelirCanımcım aynen kafamdaki soruları yenmeden zaten başlamayı düşünmüyorum canım dediğiniz doktoru takip edeceğim araştırıp canım. Bülent hocayı ilk görünce çok elektirik aldık eşim ve ben işte biraz araştırma yapmam lazım emin olmam lazım. önce allaha sonra doktorlara güveniyoruz inşallah allah doğru yolu bulmama yardımcı olur allahın izniyle bebeğimize kavuşuruz.
Ahh o dissorunu kaya gibi saglam olsun passmin disleri ee annesi her hafta her ay yeni bisey ògretiolar bize oh masallah ii vermisin ben dogumdan sonra 8 kilo verdim halen vermem lazim bi 10 15 kilo 13 kilo almistim hamilelikte cok yoktu ama duruo halen ohh masallahhic gòstermion kiz 36 nerdee citir gibisinCanımcım sünneti atlatalım derken şimdi de diş sıkıntısı. Sessiz mazlum oğluş gitti, deli çığırtkan bir bebiş oldu. Şikayetmi aaa ne haddime. Kendi enerjime ben bile hayret ediyorum. 36 yaşında bu tempo, doğum sonrası 19 kilo vermişim. Tüm hayatımı değiştirdi oğluşum. Ha bu arada okuyorum her yazılanı müjdeli haberler almak için. Sizlerden kopmakmı asla..
Ah canımcım teşekkür ederim.Ahh o dissorunu kaya gibi saglam olsun passmin disleri ee annesi her hafta her ay yeni bisey ògretiolar bize oh masallah ii vermisin ben dogumdan sonra 8 kilo verdim halen vermem lazim bi 10 15 kilo 13 kilo almistim hamilelikte cok yoktu ama duruo halen ohh masallahhic gòstermion kiz 36 nerdee citir gibisin
Şükürler olsun canım. Gözünüz aydın. Biran önce eski sağlığına kavuşsun ablan inşallah.Kızlar çok şükür ablamı uyandırdı doktorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?