Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Şükürler olsun canım. Gözünüz aydın. Biran önce eski sağlığına kavuşsun ablan inşallah.
Allah razı olsun kızlar..henüz konuşamıyormuş ama oda yavaş yavaş olacak inşallah..

Cok sukur gozunuz aydin hadi insallah karagunler gecsin aydinliklar bulsun hepimizi.

Canım gözün aydın inşallah çok daha iyi olup bir an evvel yuvadına yavrusuna kavuşsun

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin. İnşallah bir an önce evine döner
İnşallah canım sağol..şimdilik yaradaki iltihap giderilmiş ama halen açıkmış..konuşamıyormuş ama bir kaç güne kadar düzelirmiş...uyandığında kaç gündür uyutulduğunu bu zaman zarfında neler olduğunu anlattıklarında sadece ağlayarak tepki verebilmiş..

canım benim Rabbim bir an önce Şafi adıyla şifalar versin

canım çok sevindim inaşşalh ablan daha iyi olacak çok şükür rabbime uyanmış tatlım çok geçmiş olsun

Insaallah hepsi geri de kalacak arkadasim. Insallah kardes sohbetlerinize geri doneceksin yakin vakitte. Dualarimdasiniz...

Rabbim yardimciniz olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Bir an önce evine, evlatlarına, eşine, sizlere kavuşur.

Canim is kadini olmusum cok yogunum firsat bulamiyorum inanki sizler nasilsinz neler yapiyesunuz canlarim papyoncum bebis nasil sen iyi oldnmu biraz arkdsim
Igneleri vurmayi unutmasam daha iyi olacagim. :) bebiste yine mantar oldu vajinasinda cok sicak tutmussunuz dedi dr anasi gebeligi boyunca mantarla ugrasti kizi da ayni iste bu ikinci ne yapayim daha bilmiyorum. Buna sukrolsun.

Igneleri vurmayi unutmasam daha iyi olacagim. :) bebiste yine mantar oldu vajinasinda cok sicak tutmussunuz dedi dr anasi gebeligi boyunca mantarla ugrasti kizi da ayni iste bu ikinci ne yapayim daha bilmiyorum. Buna sukrolsun.
Canim hormonlardan gecio ya ben cok kasinirim bacaklarim rahmetli babam da kasimirdi simdi ayni kizda kasinio yirtio heryerini

Rabbim tez zamanda sifa versin oyy teyzesi totosunu yesin opp yerime annesi allahi bagislasin

Kizlar nasilsiniz biz iyiz sukur.benim kiz 15vgunluk oldu Allahon izniyle .Allahim tez gunde sizlerede nasip etsin .benimde karnim iltihaplandi coj samcim vsr doktor antibiyotukum verdi ..ama gecmedi.sma bunada sukur .bizim ufaklik cok sikiliyo nedensr insan bazen korkuyo Allahim herjesin evlafini bagislasin Rabbim dileyen herkese sagliköa nasip etsi tez zamanda
U

canımmm merak ediyordum seni hayırla sağlıkla büyüt kızını inşallah sana da çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzum.öp kokla kızını bol bol bizim yerimize de

canımmm merak ediyordum seni hayırla sağlıkla büyüt kızını inşallah sana da çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzum.öp kokla kızını bol bol bizim yerimize de
Sagol kuzum benim Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin .ben baya kotuyum ya karnim cok aciyo ve sancim var yaniyo dojtora gittim ama ilaclar fayda etmedi iltihaplanmis .kizimda yazik burnu tikanmis balgam cikariyo anlatacagin ana kiz bauya hastayiz .Allahim dert verip derman aratmatmasin herkese sifa versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…