Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sonunda psikiyatriden randevu aldim. aman cok kaka yapti ishal mi uyurken korkarak uyaniyor bisey mi var burnu tikandi bisey mi oldu. eline dokunsalar yikamaya gidiyorum esim ve annem haric biri kucagina aldi mi yerimde duramiyorum. hep bir gelecek korkusu. bazen aglama krizleri. bana bisey olursa ona kim bakar. baska carem yok. bilmiyorum iyi mi yaptim. giderek abartiyorum boyle durumda esimin evladimin hayatini zehir ederim.

4 4343 Canım çok geçmiş olsunbıcırıkla güzel anneciğine. Senin antibiyotik kullanman şart da bebişinin yattığı odaya soğan kesip koy. Ben çok faydasını görüyorum burun tıkanıklığını giderip nefes açıyo ve grip olmasını engelliyor. Evin nemine dikkat et, arada burnuna serum fizyolojik damlat.Acil şifalar dilerim.

Şekercim senin böyle olacağın hamileliğinden belli değilmiydi. Rumuzunu pipirikli yap bence :) Tatlım sıkma canını lahusa depresyonu malesef ama geçici. Başlarda o kadar çok endişe ediyorsun aman biri kucağına aldığında kolu geride kalacak, bir yerini acıtacaklar. Gelenlerden grip olan varmıki, umarım öpmezler, vb. Şimdi halime gülüyorum ay keşke biri gelsede bebişimi kucağına alıp oyalasa da ben de azcık kendime vakit ayırsam diye. Analık iç güdüsü bebişim koruma refleksi.

Kızlar, özellikle mutlu haber alacağımız arkadaşlar. Belki saçma gelebilir ama bu aralar göbek kayması yüzünden hamile kalınamadığı, göbeğini koca karılara koydurttuğu ay hamile kalanları çok duymaya başladım. Bilmiyorum doğruluk payı varmıdır ama aklınızda olsun belki uygulamak istersin, olurmu olur.

hakli degil miydim ama be canim hamileligimde dort hafta araliksiz suren kanamam oldu. oh tamm gecti.dedim gobek kordonunda tek damar cikti gittigim dr larin hepsi erken digum dusuk dogum agirligi hareketlerini kontrol et deyip durdu. hatta bitanesi amniyosentez onerdi hatta aldirmayacaksan yapmayalim ama bosuna dedi. ee basimdan bir de kurtaj gecti ki o zaten basli basina beni yipratti. pimpirikle pek alakasi yoktu aslinda yasananlarin birikmisligi ve korkusuydu.
ben bu tedavilere tup beekle bile cocugun olmaz diyen bi dr la basladim istanbuldaki tedavimde bana menapoz muamelesi yapan bi drla devam ettim Rabbime sukrolsun drumla karsilastim. sizlerin de hakki buyuk. ama zordu herkes kadar benim de zordu biliyorsunuz iste. inan pimpirik degil espri yapiyordum yapiyorum falan ama pihti attigini ogrendigim gun bebegimin basinda duramadigim ogun bende kopma noktasi oldu. elbetteki benden daha cok sey yasayip guclu duran insanlar var ama ben bu konuda cok da guclu duramiyorum malesef. kendimi suclayip kendime cok yukleniyorum. rabbim coookk buyuk ona siginiyorum ama artik destek almam gecmisi pismanliklarimi geride birakmam lazim.

Canım benim kızma takılıyorum. Elbet çok inişli çıkışlı şeyler yaşıyoruz hayatta. Evet haklısın zor bir hamilelik geçirdin ama bak çok şükür meleğin yanında. Tabiki destek alman çok iyi olur. Gerçekten takılıyorum ama atlatacaksın. Biz anneyiz güçlü olmak doğamızda var.

estagf. ne kizmasi sert yazdiysam kusuruma bakma ne haddime sizlere kizmak sizler benim yol arkadasimsiniz. ic dokmek diyelim canim benim.

ben yaptirmistim canim haberim var benim simdi yine gidicem bel agrisi kasigima vuruyo ondanda olabilir dediler bi daha yaptrcam bi zarari yok gobegin altina hafif bi bastirip yukariya dogru kaldryorlar. bu sekilde gebe kalan cok arkadasim kolu komsum var. inslh rbbim isteyeherkese verir

kızlar selam. bugün hormon testlerimi yeniden yaptırdım ve tsh 0.006 ve d vitamini değerim düşük çıktı 15 burda biriniz d vitaminin çok önemli olduğundan bahsetmişti bu değerler düzelmezse 2 aya kadar tedaviye başlanmıyor mu kızlar?

CANIM BENİM DE SENİNKİ GİBİ ÇOK DÜŞÜKTÜ 6 AMPUL DVT3 İÇTİM İKİŞER İKİŞER BİEDAHA Kİ AY TEDAVİYE BAŞLADIK TABİ İÇİNDE DVİT OLAN VİTAMİN İLACI VERDİ SIKINTI OLMADI CANIM .EMBRİYONUN TUTUNMASINA ENGEL OLUYOR CANIM

canım 3 ay var tedaviye başlamama inşallah düzelir benimde valla her ay farklı değerler çıkyor off valla Bülent hoca transfer öncesi bu değerler düzeltilmeli demiş nasıl bişey anlamadım. ilk tüp bebek tedavimde ne tsh ne d vitaminime bakıldı belkide onlardan sebep mi tutmadı belli değil. sağol bu arada cevabın için canım

evet canım bi ara varikosel topiğinde takılıyordum oradan tüp bebek topiğine geldik valla şimdi de tsh değerleri ile ilgili topiklere bakıyorum her gün yeni bir şey çıkıyor rabbim derdi olmayan dert vermesin. tedavin hayırlı olsun canım hangi merkezde tedaviye başladın inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım gelişmeleri yazarsın

Canım malesef 5. Haftada gelişimini durdurmuş 7. Hafta sonuna doğru düşük yaptım ama bundan çıkardğm en iyi sonuç süreç boyunca kendimi üzmemem gerektiği oldu.. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda.. Haziranda yeniden denemeyi düşünüyorum Allahın izni olursa.. Sen ne yaptın??

Aaa ikinci tedaviye başladım yazmşsn kaçırmışım Hayırlı olsun canım inşallahh bu kez olur.. Senin de değerlern sıkıntılıydı dış gebelkmydi yoksa benm gibi gelişimimi durmştu canm.. Ve kürtaj olman gerektimi bidee ne kadar ara vermiş oldun? Ne çok soru sordum yahuu

Canım aynen bende öyle oldum. Yıllardır bende TSH la ugrasirim liseden beri ilaç kullanıyorum. Amin, rabbim yavrularimiza kavustursun bir an önce. Kayseri Acıbadem de oluyorum canım tedavimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…