- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.718
- 333
Canım benimde aynısı oldu. 7. Haftada tam düşük gerçekleşti yalnız o vakte kadar dış gebelik diye çok korkuttular. Kendisi gitti. Yalnız 40 gun boyunca beta düşmedi. Üzerine bi adet gördüm. Bu dusukten sonraki ikinci adetimCanım malesef 5. Haftada gelişimini durdurmuş 7. Hafta sonuna doğru düşük yaptımama bundan çıkardğm en iyi sonuç süreç boyunca kendimi üzmemem gerektiği oldu.. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda.. Haziranda yeniden denemeyi düşünüyorum Allahın izni olursa.. Sen ne yaptın??
Aynı şeyleri yaşamışız canım inşallah bidaha yaşamayz senden güzel haberler beklyrm kendime moral motivasyon için :) ama benm dondurulmşm yok malesef sıfırdan başlayacağız.. O yüZden ben mayıs adetide bitsn haziranda başlayaym istyrm ama bakalım doktrm ne diyecek.. Buarada sürekli beta mı baktrdın? ben düşükten sonraki 29. Gün adet oldum bidaha baktrmadm yaniCanım benimde aynısı oldu. 7. Haftada tam düşük gerçekleşti yalnız o vakte kadar dış gebelik diye çok korkuttular. Kendisi gitti. Yalnız 40 gun boyunca beta düşmedi. Üzerine bi adet gördüm. Bu dusukten sonraki ikinci adetim
Baktirdim canım sürekli. Ama son zamanlarda haftada bir yaptırdımAynı şeyleri yaşamışız canım inşallah bidaha yaşamayz senden güzel haberler beklyrm kendime moral motivasyon için :) ama benm dondurulmşm yok malesef sıfırdan başlayacağız.. O yüZden ben mayıs adetide bitsn haziranda başlayaym istyrm ama bakalım doktrm ne diyecek.. Buarada sürekli beta mı baktrdın? ben düşükten sonraki 29. Gün adet oldum bidaha baktrmadm yani
Canm benim Rabbim beterinden sakınsın bunlarda gelip geçecek inşallahh..sen kendini bebişine ver onu nasıl hasretle bekledğini düşün nasıl hasretle bekleyenleri.. Sımsıkı sarıl ona şükret bol bol.. Seviyoruz sizi :)merhab canlar nasilsiniz? biz iyiyiz sukrolsun. kan sulandirici igne bende hassasiyet olusturdu fazla kullaninca sanirim alerji oldumdr yuzu gormek istemiyorum demistim buyuk konusmusum tovbe hasa Rabbim hayirlisini versin. tatali tatli kasinip duruyorum sizler ne yapyiniz nasilsiniz??? artik sosyal olarak kendimi dis dunyaya kapattim kendimi tamir etmeye calisiyorum ben. en yakinlarimla gorusuyorum falan filan. psikolojimi duzeltme yolu olarak bunu buldum.
ya keske kelimllere dokebilsem hislerimi. iyiyim aslinda hastalik sagligin sadakasidir. allah isyandan korusun hiccc sikayetim yok bol bol duam var. psikolojiden kastim korkularim ve vesveselerim.Canm benim Rabbim beterinden sakınsın bunlarda gelip geçecek inşallahh..sen kendini bebişine ver onu nasıl hasretle bekledğini düşün nasıl hasretle bekleyenleri.. Sımsıkı sarıl ona şükret bol bol.. Seviyoruz sizi :)
Nasıl olsun tatlım bir ara uyandırmışlardı daha tam kendine gelemeden geri uyutuldu..halen uyuyor...psikolojimiz artık son demlerinde..nefes alıyor ya bunada şükür..buda bir sınav inşallah düzelecek...ya keske kelimllere dokebilsem hislerimi. iyiyim aslinda hastalik sagligin sadakasidir. allah isyandan korusun hiccc sikayetim yok bol bol duam var. psikolojiden kastim korkularim ve vesveselerim.insaallah bu vesveseleri de atlaticam Rabbin affetsinnn. aysesahra ablacigin nasil oldu???
canım benim hipertirodi teşhisi koydular iki ay sonra tedaviye başlamayı planlıyoruz ama iki aya değerim düşer mi bilmem. dr düşmeden gelme dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. inşallah tedavin çok güzel ilerler ve bebeğine kavuşursun canım dualrım seninle rabbim şifa versinCanım aynen bende öyle oldum. Yıllardır bende TSH la ugrasirim liseden beri ilaç kullanıyorum. Amin, rabbim yavrularimiza kavustursun bir an önce. Kayseri Acıbadem de oluyorum canım tedavimi
canım bende 3. deneme için yazı bekliyorum kışın İstanbul a gittik her bir ayrıntıya baktıralım önlem olsun diye. Bülent hoca iki kere tüp bebek denemişsin rahime çizik atalım histeroskopi yapalım işimizi şansa bırakmayalım emin adımlarla ilerleyelim dedi. tekrardan rahim filmi istedi, tsh kan pıhtılaşma testi ve d vitaminine baktırmamı istedi hsitereoskopi dışında bütün istediği tetkikleri yaptırdım... d vitamini eksik çıktı devit kullanmaya başladım işte ramazana kadar değerlerim normale dönerse tedaviye başlayacağız değilse dr embiryonun tutunmasını güçleştirir d vitamini ve tsh değerinin referans altında olması lazım düzelt gel dedi. sende önlem amaçlı bunları yaptırabirsin tatlım.Canlar fikirlerinize ihtiyacım var.. Allah izin verirse haziranda 3. Denemeye başlamyı düşünüyoruz. Biliyrsunz ilki kimyasal 2.si 7 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeni tedaviye başlamadan histereskopi yaptrmalımıyım sizce sonuçta tutunduğnu gördük ama yine de yaptrsam mı bilemedim. Gereksiz bi işlem mi olur? Birde bu bekleme sürecinde yaptrmam gereken test işlem başka ne olablir. Bu kez hiçbir şeyi atlamak istemyrm
Canım bende geçen hafta kan testlerimi yaptrdm bazıları düşük bazıları yüksek çıktı.. Benmde dvit düşük, demir düşük,folat çok yüksek..bende bi dahiliyeye gösterym diyorum. Tsh yüksekliğini sen kendin nasıl düşüreblirsn ki düşmeden gelme demiş. İlaç falan verdi mi? Histreskopi yaptrcaksn yani sen benim doktrm gerek yok diyor ama içim rahat olmayacak bu sefer. Sana ne zaman yapılcak işlem?canım bende 3. deneme için yazı bekliyorum kışın İstanbul a gittik her bir ayrıntıya baktıralım önlem olsun diye. Bülent hoca iki kere tüp bebek denemişsin rahime çizik atalım histeroskopi yapalım işimizi şansa bırakmayalım emin adımlarla ilerleyelim dedi. tekrardan rahim filmi istedi, tsh kan pıhtılaşma testi ve d vitaminine baktırmamı istedi hsitereoskopi dışında bütün istediği tetkikleri yaptırdım... d vitamini eksik çıktı devit kullanmaya başladım işte ramazana kadar değerlerim normale dönerse tedaviye başlayacağız değilse dr embiryonun tutunmasını güçleştirir d vitamini ve tsh değerinin referans altında olması lazım düzelt gel dedi. sende önlem amaçlı bunları yaptırabirsin tatlım.
canım endokrin bölümüne gittim pazartesi günü tsh ve d vitaminiiçin Bülent hoca dedi endokrine git diye iştte endokrin dr ilaç verdi tsh için ve d vitamini için. 20 gün sonra kontrolüm var bakalım değerimde düzelme var mı. işte canım değerlerim düzene girerse haziran adetimle histerskopi olacağım aynı zamanda rahime çizik atacaklar ertesi ay adetimle de tüp bebek tedavisine başlayacağız. yani dr histeroskopi olduğun ayın peşine tüp bebek tedavisi olman lazım diyor diyelim bu ay histeroskopi oldum temmuzda tüp bebek tedavisi olmuyor rahime çizik attığının etkisi gidiyor galiba. o yüzden herşey tsh ve d vitamini değerlrime bağlı canım... sen aynı merkezeme gidiyorsun daha önce tedavi gördüğün merkeze yaniCanım bende geçen hafta kan testlerimi yaptrdm bazıları düşük bazıları yüksek çıktı.. Benmde dvit düşük, demir düşük,folat çok yüksek..bende bi dahiliyeye gösterym diyorum. Tsh yüksekliğini sen kendin nasıl düşüreblirsn ki düşmeden gelme demiş. İlaç falan verdi mi? Histreskopi yaptrcaksn yani sen benim doktrm gerek yok diyor ama içim rahat olmayacak bu sefer. Sana ne zaman yapılcak işlem?
hadi ya. insaallah tez vakitte sifasini verir yaradanim. inan her daim duamda hatta ismini ver de oyle dua edeyim.Nasıl olsun tatlım bir ara uyandırmışlardı daha tam kendine gelemeden geri uyutuldu..halen uyuyor...psikolojimiz artık son demlerinde..nefes alıyor ya bunada şükür..buda bir sınav inşallah düzelecek...
Evet cnm tekrar üni hastnesine gideceğim inşallah ama orda detaylı bakma şunu yapalım bunu atlamayalım gibi şeyler yok. Düz mantık hormon yükle yumrtayı topla transfer et. O kadar ki clexane kullanmana gerek yok histereskopiye gerek yok diyor doktor. Oyüzden bende şimdi ekstra doktor araştryrm kan değerlerimi, yapılacak işlemleri, riskleri takip edecek. Yani paralel iki doktorla ilerlemek istyrm. Aklımda bi dr var önümzdeki adetle ona gideceğim beni transfere hazrlaması için. İşlem tıp fakültesnde yapılır yine. Umarım anlatabilmişimdir. Canım bu kan değerleri ön hazırlık çok önemli onları düzeltip başlayalım inşallahh hayırlısıyla..canım endokrin bölümüne gittim pazartesi günü tsh ve d vitaminiiçin Bülent hoca dedi endokrine git diye iştte endokrin dr ilaç verdi tsh için ve d vitamini için. 20 gün sonra kontrolüm var bakalım değerimde düzelme var mı. işte canım değerlerim düzene girerse haziran adetimle histerskopi olacağım aynı zamanda rahime çizik atacaklar ertesi ay adetimle de tüp bebek tedavisine başlayacağız. yani dr histeroskopi olduğun ayın peşine tüp bebek tedavisi olman lazım diyor diyelim bu ay histeroskopi oldum temmuzda tüp bebek tedavisi olmuyor rahime çizik attığının etkisi gidiyor galiba. o yüzden herşey tsh ve d vitamini değerlrime bağlı canım... sen aynı merkezeme gidiyorsun daha önce tedavi gördüğün merkeze yani
anladım tatlım kimi hastane düz mantık evet yumurta topla transfer et tamam yeterli olarak görüyor. yine biz tedbiri elden bırakmıyoruz ne yapalım doktorun diyeceği şeyi biz araştırıp edip tedavi ediyoruz. sende anlattığın şekilde yap canım hormonlarına baktır bir şey yoksa gönlün rahat tedaviye başlarsın. bende iyiki baktırdım diyorum ilk tüp bebek tedavisinde bakmamışlardı ne kadar önemliymiş halbuki işte her merkez işin ehli değil maalesefEvet cnm tekrar üni hastnesine gideceğim inşallah ama orda detaylı bakma şunu yapalım bunu atlamayalım gibi şeyler yok. Düz mantık hormon yükle yumrtayı topla transfer et. O kadar ki clexane kullanmana gerek yok histereskopiye gerek yok diyor doktor. Oyüzden bende şimdi ekstra doktor araştryrm kan değerlerimi, yapılacak işlemleri, riskleri takip edecek. Yani paralel iki doktorla ilerlemek istyrm. Aklımda bi dr var önümzdeki adetle ona gideceğim beni transfere hazrlaması için. İşlem tıp fakültesnde yapılır yine. Umarım anlatabilmişimdir. Canım bu kan değerleri ön hazırlık çok önemli onları düzeltip başlayalım inşallahh hayırlısıyla..
Canlarimmmmm bacilarim 19 nisanda Sezeryan oldum bir oglusum oldu.evde bilgisayar yok. Telden de zor giriyorum herşey yolunda. Aklım sizde kaldı geri sayfaları bir türlü okuyamiyorum.iyisiniz inşallah. Tam sezeryan günü sabah erkenden hastanede olacaktık bide bengöreyim suyum gelmesin mi Allahim ne oluyor dedim sandım ki bebeğe birşey oldu eşim arabanin Dortlulerini yaktı kornaya basa basa gittik. Spinal anestezi oldum cok güzel geçti o ağladığını duyduğum an hisettigim duyguyu anlatamam. Allahım Yarabbim el acan duâ eden herkesin bu duyguyu yaşamasını dilerim.[/QUOTE]="dianthus, post: 46195222, member: 600370"]SEMCAN canım bir ses ver. Bebişin hayırlı uğurlu evlat olsun.Allah analı babalı büyütsün cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?