Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Biz halen beklemedeyiz tatlım maalesef uyumaya devam..

Ayy kizlar cok sükür girdim papyonkilikli ma da demistim selamimi iletmis Allah razı olsun tesekkür ederim gùzel arkadasim giriorum kaydol dio yada sifreni gir dio ama ben sifremi bilmiorum telden oromatim girdigim icin unuttum

Şekercim ne demek. Ben sizlerden ayrı düşermiyim hiççç. Çocukla herşeye yetişmek zormuş cidden. Ek gıdalara başladık. Bebişe ayrı eşe ayrı mamalar pişir ve diğer işler....Hep aklımdasınız kuzum. Telde şifreyi sürekli istiyor anlamadım ve şifreyi girmeye üşendiğimden yazamıyom

Hay masaalllaahhh. buyumus de buyuk adam yemekleri yemeye baslamis pamuk. masaallah suphanallah... allahim herkese gostersin ozaaanlari insaallah...

canlarim nasilsiniz neler yapiyotsunuz tedaviye baslayan varmi aranizda beni sorucak olursaniz ayni bildginz gbi bende calisiyorum para biriktrmem lazim yeni tedavi icin dualarinizi eksik etmeyin bizden a.e.olun
Burda yeniyim. Ama ikinci tedavimdeyim 3 mayista transfer olacak inşallah

canlarim nasilsiniz neler yapiyotsunuz tedaviye baslayan varmi aranizda beni sorucak olursaniz ayni bildginz gbi bende calisiyorum para biriktrmem lazim yeni tedavi icin dualarinizi eksik etmeyin bizden a.e.olun
Allah yardimcin olsun canim benim
Burda yeniyim. Ama ikinci tedavimdeyim 3 mayista transfer olacak inşallah
hadi insaalllahh olumlu sonuclarin olur

canım merhaba 2014 ağustostu sanırım o zamandan beri buralardayım elde var sıfır tabi sizin gibi dostlarım oldu çok şükür o da ayrı. merakla heyecanla gezerdim opu neymiş progestan ne işe yararmış hamilelik belirtileri nasıl histereskopi zor mu d vit kaç olmalı gez gez gezzzz hepsini yaladık yuttuk yaşadık öğrenmediğimiz kalmadı heyecan kalmadı kös kös iki bakınıp çıkıyorum işte bu ay son doğal çalışmalarımız olmadı önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye inşallah mı denir maalesef mi öyle işte kuzucum her zaman dualarımdasınız ayrı ayrı. Hayırlı cumalar...

Ayyy canm çok heyecanlandm hadi hadii mayıs 2016 bizim için güzel şeyler getrsn Allahım nolur burdaki herkes en kısa zamanda hayrlısyla cennet kokularına kavuşsun.. Canım bol bol su içiyoruz şimdiden tamam mı transfer sonrasıda havuç suyu içmeyi unutmuyoruz.. Gelsin Gökçeler gelsin Göktuğlar :)) ikimzde aynı isimleri düşünmüşüz Rabbim ikimizede nasip etsin inşallahh.. Lütfen heyecanla ve umutla başla..

canim bak yuce yaradan tunelin ucunda vir isik gosterdi saa ona dogru umutla yuru. inan rumuzunla degil isminle duamdasin her an her zaman.

ya telefonum bozuk kusura bakmayin. acayip acayip yaziyorum bazen
Canım aklıma gelmişken sana sormak istedklerm var. Sen gebelkte coraspin ve clexanı kaç tane kullandın? Birde progestorenu ne kadr kullanmştn hatırlıyormsn? Ben galiba gereğinden fazla kullandm çünkü progesteron değerim çok yüksek çıkıyordu. O da pıhtılşmayı arttryormş sonradan öğrendm bunuda. Doktorlarn bu dengeyi kurmamasına sinir oluyorm niye biz düşünyrz bunları

aminnn inşallah hepimize canım sana bana nautilusa jonguıle ayşeme sultanıma neşelime isteyen herkese canım. ben suyu her zaman bol içerim zaten sabahları çörekotu bal karışımı yiyorum. bir de doktorum bu sefer dondurulmuş denemeyi düşünüyordu mayısta opu olursam haziran ramazan temmuz da transfer isteyeceğim bakalım biz kuruyoruz da RABBİM NE DİYOR KİM BİLİR

canım benim doktorum 18 haftadan sonra iğneye geçecek evet progestan artırıyormuş pıhtılaşmayı
clexan 0,8 kullanıyorum aspirin yok ilacım 0,4 tü kalp damar cerrahiyle görüştüm oda yetersiz dedi 0,8 çıktı .

Hadi Bismillah ozaman güzel telaşlı günlere.. İnşallah vakti zamanı gelmiştir Rabbim nasip eder canm. Bir kaç ay üstüste yumurta toplanıyormş sonra trnsfer yapılıyormş bazen. İnşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur canm.

18 den sonra ne iğnesine geçecek canm? Zaten clexan kullanıyormuşsn..az geldiğini nasıl anlıyorlar? Bide sende de mi pıhtılaşma problemi vardı canm? Bide bidee prens mi geliyor prenses mi

dnzderya canım aynen benim duygularim ve sanki sen benim tercümanım olmuşsun. Artık bazı şeyler manasız gelmeye başladı. Bende genetik test ve kan paneli testlerini yaptırdım. Genetik çok şükür iyi çıktı. Ancak faktör 5 leiden ve mthfr a1298c heterozigot( taşıyıcı) çıktım. Genetik doktoru hematolog ile gorusmemi istedi. Tüp bebek içinde doktorla gorustum. Regli ile baslayacam tabi transfer temmuzu bulacak. Bende hep uzun protokol yapılıyor. Doktordan hematolog ile gorusmemi istedi. Tüp bebek doktorumuzun tavsiyesi coraspirin kullanıp hamile kalmam durumunda 20 haftada iğneye baslamam. Sağolsun papyonkilikli akıl verdi. İçimi rahatlattı. Aynı durumda olan arkadaşlar siz iğneye ne zaman basladiniz? Ben iki transferimde de coraspirin bile kullanmadim. Kafam anlayacağınız biraz karışık. İnşallah temmuzda yeniden formda tedavileri, transferleri ve umutlu bekleyişleri konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…